BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

amho
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la amho » 24 maj 2011, 20:11

Halix je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:
Halix je napisao/la:Ma ebo rumune idemo ih poderati.... kakvi oni truba moramo to odraditi kakav bod idemo na pobjedu :D 8-)

Bukvalno bez tacke i zareza 8-) . Ovaj prevelik optimizam uvijek nas qara.
Ma brate nije prevelik optimizam,uzimajući u obzir da smo derali reprezentacije koje su puno jaće bile od naše repke (Danska,Norveška...)a da ne govorim o Belgiji !
Ovo s rumunima trebala bi biti rutinska pobjeda, nešto poput Aremenija Estonije u prošlim kvalifikacijama( i to su repke koje ne treba podcjenit,najbolji primjeri za to su njihove utakmice protiv Slovaćke odnosno Srbije)!
A vala ako ne možemo Pobjediti reprezentaciju kojoj je najbolji igrać Narkoman :lol: ,onda stvarno neznam :?
jesmo mi derali ekipe koje su objektivno bile ispred nas, ali smo i redovno gubili bodove protiv ekipa koje su objektivno iza nas (farska ostrva, estonija, litvanija, madjarska, moldavija, albanija...)... i to pogotovo nakon sto se pred utakmicu toliko uzdignemo k'o da smo visestruki svjetski prvaci.. ne znam zasto se sami guramo u ulogu favorita i time sami sebi stvaramo pritisak, kad je puno lakse u utakmicu uc' k'o utsajder koji nema sta izgubit' i na kraju ostvarit' zeljeni rezultat..

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 24 maj 2011, 20:11

Unica_Liverpool_ je napisao/la:10.....
Što obrisa onako lijepu sliku !? :(
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 24 maj 2011, 20:29

Na koju sliku misliš?????

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 maj 2011, 20:41

Halix je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:
Halix je napisao/la:Ma ebo rumune idemo ih poderati.... kakvi oni truba moramo to odraditi kakav bod idemo na pobjedu :D 8-)

Bukvalno bez tacke i zareza 8-) . Ovaj prevelik optimizam uvijek nas qara.
Ma brate nije prevelik optimizam,uzimajući u obzir da smo derali reprezentacije koje su puno jaće bile od naše repke (Danska,Norveška...)a da ne govorim o Belgiji !
Ovo s rumunima trebala bi biti rutinska pobjeda, nešto poput Aremenija Estonije u prošlim kvalifikacijama( i to su repke koje ne treba podcjenit,najbolji primjeri za to su njihove utakmice protiv Slovaćke odnosno Srbije)!
A vala ako ne možemo Pobjediti reprezentaciju kojoj je najbolji igrać Narkoman :lol: ,onda stvarno neznam :?
Ne mozes to bas tako gledati. Mi smo Estoniju pobjedili 7:0 a eto komsije izgubise kuci od njih i igrali su 1:1 kod estonaca.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 24 maj 2011, 20:47

Realno, mozemo i s ovakvom reprezentacijom moramo dobiti Rumune sa 2 gola razlike.. Pa ljudi oni su fakat u kurcu trenutno..

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 24 maj 2011, 20:50

patinho7 je napisao/la:SVE JE PRIPRELJENO, IMA DA IH NEMA ! / Topalbečirević komentariše :lol:

slika
Idemo abd da pobjedimo, i bod je extra !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 24 maj 2011, 21:01

Piotr je napisao/la:Rumuni bez Chivua :): http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ernational
davno objavljeno ;)

@mrshadow i francuska je bila u jos gorem rasulu kad su igrali protiv nas, pa nismo imali suta na gol protiv njih....al aBd nadam se da ce u bukurestu biti puno bolje
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 24 maj 2011, 21:21

ĆeMa je napisao/la:
Piotr je napisao/la:Rumuni bez Chivua :): http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ernational
davno objavljeno ;)

@mrshadow i francuska je bila u jos gorem rasulu kad su igrali protiv nas, pa nismo imali suta na gol protiv njih....al aBd nadam se da ce u bukurestu biti puno bolje
Francuska je imala pojedince... Ima igrace koji u svakom trenutku mogu rasturit protivnika bez obzira na druge okolnosti.. To isto imamo i mi..

Rumunija nema nista...

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 24 maj 2011, 21:25

MrShadow je napisao/la:
ĆeMa je napisao/la:
davno objavljeno ;)

Francuska je imala pojedince... Ima igrace koji u svakom trenutku mogu rasturit protivnika bez obzira na druge okolnosti.. To isto imamo i mi..

Rumunija nema nista...
e tu si definitivno upravu.....samo se trebamo pazit onog marice i torjea....mutu je propo ko granit
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

skevo2
Kontakt:

Post Postao/la skevo2 » 24 maj 2011, 21:39

MrShadow je napisao/la:
ĆeMa je napisao/la:
davno objavljeno ;)

Rumunija nema nista...
zato im nismo mogli centar preci i to u sa

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 24 maj 2011, 21:46

Uzimajući u obzir sve gore navedeno ima tu svega i svaćeg za i protiv,ali ipak naša reprezentacija je puno ozbiljnija nego nekad,to je pokazala u prošlim kvalifikacijama ali i u ovim !
Kad se sjetim ovih zadnjih par utakmica objektivno se vidi da smo stvarno jaki pogotovo u veznom redu i napadu pa čak i odbrana nam je sve bolja,onaj go rumuna u zenici je bio nevjerovatno nesretan,a da ne govorim o utakmici sa meksikom još bez Džeke svi dobro znamo kako su nam golove dali... a mi Vedo go(offsajd) plus stativa!
Ne treba nikog podcjenjivati a pogotovo ne samog sebe ,boje se oni nas i to treba iskoristiti ! ;)
Rumuni nemaju šta čekat u zenici su se zadnjih pola sata branili ko da smo Brazil !
Tamo čemo imati puno više prostora i to treba iskoristiti i odmah napasti pa i ako nam daju go nema veze (mada neće )dali su nam i u zenici ne mogu se oni s nama nadigravat! 8-)
Pod prečku u devet banki.... :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 maj 2011, 21:48

MrShadow je napisao/la:.

Rumunija nema nista...
Zašto se ovoliko podcjenjuju Rumuni ,pa imaju domaći teren ,a imaju i dosta dobre igrače ,pa ta Rumunija nas je ne tako davno u sred Sarajeva razvaljival sa po 3:0

Ne treba ih podcjenjivati ,iako imamo velike šanse za pobjedu ,jer oni moraju napasti to im je zadnji voz ,a tu je naša glavna šansa da igramo na kontre i polukontre ,oni su dosta defanzivno orijentisani i tromi. ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 24 maj 2011, 22:03

Samo neko ,ko se ama bas u fudbal ne razumije,moze da potcjeni Rumune. Ljudi ovdje svrstavaju Rumune u rang sa Lihtenstajnom ili Luksemburgom.Ne znam zbog cega to rade,al izgleda da su mnogi zaboravili,da je upravo ta Rumunija dosla iz drugog sesira,vjerovatno su ga dobili na lijepe oci. Rumunija je jaka reprezentacija i ja sam sa jednim bodom u Rumuniji prezadovoljan,jer taj bod je velik kao kuca.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 maj 2011, 22:05

Jesu ono rumuni u aprili bili upisali 0-3, 3-0 tj. 6b :lol: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 24 maj 2011, 22:06

Pasodzigera je napisao/la:Samo neko ,ko se ama bas u fudbal ne razumije,moze da potcjeni Rumune. Ljudi ovdje svrstavaju Rumune u rang sa Lihtenstajnom ili Luksemburgom.Ne znam zbog cega to rade,al izgleda da su mnogi zaboravili,da je upravo ta Rumunija dosla iz drugog sesira,vjerovatno su ga dobili na lijepe oci. Rumunija je jaka reprezentacija i ja sam sa jednim bodom u Rumuniji prezadovoljan,jer taj bod je velik kao kuca.
ma ebo te sesir, sta si zapeo za njeg.....ev u izvlacenju za kval. grupe za sp 2014 , crna gora i slovenija ce bit u drugom sesiru, a mi u trecem...jesu li to oni bolji od nas ???? kakvi crni sesiri...rumuni su u rasulu, u katastrofalnoj formi i treba to iskoristiti...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 maj 2011, 22:06

Nikako ne smijemo potcjeniti Rumune. Svima nama udari u glavu veliki optimizam kad repka igra neku utakmicu, jos kad smo ter iste protivnike rasuli prije par mjeseci. Zato treba oprezno uci u mec i nedozvoliti da nam Rumuni dadnu gol na pocetku kao u Zenici, pa da u nastavku moramo ganjati rezultat.

Sto se tice tv1, bilo bi mi uzivanje gledati repku sa komentarom legendarnog Bahe, ali me prokleto **** ovaj tv1 i ovo njihovo zakljucavanje kad god je nesto drugo na kanalu osim vijesti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 24 maj 2011, 22:06

Pasodzigera je napisao/la:Samo neko ,ko se ama bas u fudbal ne razumije,moze da potcjeni Rumune. Ljudi ovdje svrstavaju Rumune u rang sa Lihtenstajnom ili Luksemburgom.Ne znam zbog cega to rade,al izgleda da su mnogi zaboravili,da je upravo ta Rumunija dosla iz drugog sesira,vjerovatno su ga dobili na lijepe oci. Rumunija je jaka reprezentacija i ja sam sa jednim bodom u Rumuniji prezadovoljan,jer taj bod je velik kao kuca.
Ma mi mozemo iz Rumunije donijeti i 9 bodova!!!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 24 maj 2011, 22:09

kako mi na qrac idu oni koji sad govore da cemo Rumune "zgazit" "pojest" "razbit" itd.., a onda nedo Bog, bude nerjeseno ili izgubimo, smak svjeta, depresija itd... a sto je najgore, to smo vec vidili bezbroj puta, zar nemoze neka normala, igrat cemo najbolje, pa sta bude ??
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2011, 22:39

ĆeMa je napisao/la:
ma ebo te sesir, sta si zapeo za njeg.....ev u izvlacenju za kval. grupe za sp 2014 , crna gora i slovenija ce bit u drugom sesiru, a mi u trecem...jesu li to oni bolji od nas ???? kakvi crni sesiri...rumuni su u rasulu, u katastrofalnoj formi i treba to iskoristiti...
Isto tako Rumuni kontaju.
Suspenzija,rasulo,katastrofalna forma sad ce ''nas'' protiv (kako rece Belodedic glupih Bosanaca krenuti vec jednom)
P.S Ako sesiri nisu vazni,onda bi to trebalo sve djuture staviti,pa kad se grupa bude formirala.Dobiti djuture Spaniju,Holandiju,Njemacku,Italiju.A Luxemburg nek se bori na putu ka velikom takmicenju protiv Malte,San marina,andore.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 maj 2011, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.