Kako sam znao da ćeš mi prigovoriti za ono što piše @Mačak, a ne tiče se Bayerna. 

Uostalom, još sam mlad, pa mogu malo vremena i na to odvojiti, ništa posebno. Da se vratim tvojim željama. 

Aha, šta ono ispisa, da se vrnem malo...Kraft, Džeko, Hummels, Hoewedes, Subotić, Beck, Merte, Reus, Farfan, Marin. Trebam li napomenuti da su sve propale, puste, neispunjene, šta 

... , pa želje ljudi moji. 

@GALu, zašto češće ne pišeš(uvjeren sam da čitaš redovno), vidi se da iz tebe izlazi brdo emocija, jedan od rijetkih ovdje što je 100% iskren, samo nastavi. Milina mi čitati tvoje postove. 

Sve direktno, bez imalo oklijevanja ili ustručavanja, a ne kao ovoj Moderator, hoće-neće, sve nešto tajanstveno okolo-kole, tek progovori kada ga stejaraš uza zid, kad vidi nema kuda. 

Transfera nema, ništa se ne spominje sve veće šanse da Neuer ne dođe. Da vam iskreno kažem:Ne očekujte ništa posebno, kadar je pretrpan platama(najviše u historiji ovog kluba), nema se kuda. Šta mislite zašto se kadar smanjio do ovolikih granica. Pa ljudi, da bi se moglo stići platiti 40 mil, samo za Riberya, Robbena, Lahma i Schweinia. Nismo navikli na takav luksuz, a treba Arenu otplatii. Teška vremena su došla. Kao trećeg golmana imamo Riedmulera ili Oswalda, a Butt ostaje jedinica. Ne bih da vas rastužim ovim riječima, ali i sam sam takav. 
Šta ću, vidim nikud ne vodi, sve nam ispred nosa izmiče. 
Joj, Saurmane daj malo žutila...da nam raspoloženje digne, i to je dobro u ovim teškim danima.