Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Juventus per le prossime tre stagioni, fino al 2014. Secondo Sky Sport, Pirlo dovrebbe percepire un ingaggio base di 4 milioni di euro a stagione, più i bonus legati al rendimento.
ovaj juve je stvarno poludio odnosno njegova uprava pa kakvih 4 miliona + bonusi za 3 godine to je nekih 10 miliona za pirlovu platu hehhe
ovaj juve je stvarno poludio odnosno njegova uprava pa kakvih 4 miliona + bonusi za 3 godine to je nekih 10 miliona za pirlovu platu hehhe
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Al Jazeera +7 .Interista di cuore je napisao/la:Prenosil iko ovu utakmicu veceras ?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ako su vijesti , nije ta .-HAR3- je napisao/la:jel to ona sto ima na moja tv sto su stalno vijesti
Nemam Moja TV pa ne znam , Jazeera ima sportski paket od 10 kanala i oznaceni su sa predznakom + 1, +2 ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Samo da Marotta ne pocne kupovati nove igrace, bez suglasnosti sa novim trenerom.
Marotta i novi trener MORAJU prije svega sjesti za stol i dogovorit' oko kupovine igraca. Mislim da im je to prvi priorite na repetoaru - sve drugo je ravno samoubistvu!!
To se desilo prosle sezone, iako su se Marotta i DN poznavali od ranije,..da vidimo da li se opametio ove seozne?
Desni bek se vec moze pocet' traziti, jer nam je i vise nego potreban, a ovo ostalo kao sto rekoh trebao bi malo sacekati da se vidi koji ce se sistem preferirati, da na kraju ne budemo dosli u situaciju da imamo igraca i pojacanje al' u stvari ih nemamo
Marotta i novi trener MORAJU prije svega sjesti za stol i dogovorit' oko kupovine igraca. Mislim da im je to prvi priorite na repetoaru - sve drugo je ravno samoubistvu!!
To se desilo prosle sezone, iako su se Marotta i DN poznavali od ranije,..da vidimo da li se opametio ove seozne?

Desni bek se vec moze pocet' traziti, jer nam je i vise nego potreban, a ovo ostalo kao sto rekoh trebao bi malo sacekati da se vidi koji ce se sistem preferirati, da na kraju ne budemo dosli u situaciju da imamo igraca i pojacanje al' u stvari ih nemamo

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
odlicno,hvala tidr.van nostrand je napisao/la:Al Jazeera +7 .Interista di cuore je napisao/la:Prenosil iko ovu utakmicu veceras ?

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Mola prije Contea kontaktirao Capella kojem je ponudio klupu Juventusa a ovaj to 'ladno odbio rekavši da želi ostati u Engleskoj a ne vraćati se u Italiju kojoj fali vremena
http://translate.google.com/translate?j ... it&act=url

http://translate.google.com/translate?j ... it&act=url
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Dakle, sad je i zvanično za Contea. Želim mu puno sreće u radu, da bude kao trener bar upola dobar kao što je bio igrač.
Što se tiče pojačanja
svi vrlo dobro znamo da od nekih wc igrača nema ništa, dovešćemo opet par prosječnih igrača na posudbi i to je to.
Što se tiče pojačanja

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- sarajlija89
- Kontakt:
1-1 poluvrijeme..Pepe za nas pogodio, nakon centarsuta Krasica.
Lijepa utakmica stvarno...
Kako je lijepo vidjeti Beckhama u dresu MUTD-a, jedan od mojih omiljenih igraca..tad sam i gotivo Manchester
Lijepa utakmica stvarno...
Kako je lijepo vidjeti Beckhama u dresu MUTD-a, jedan od mojih omiljenih igraca..tad sam i gotivo Manchester

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nado sam se da ce pozvati, Nedveda, Conte, Zidane i tako dalje bila bi jos ljepsa utakmica i kvalitetnija 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- sarajlija89
- Kontakt:
ma nezgodan termin vala...zato i nema nekih igraca, koji su mogli naci mjesto.
Manchester u subotu igra finale...
Inace, 2. tim Manchestera, pojacan sa par veterana potpuno ravnopravan, pa i bolji od Juventusa
Inace, 2. tim Manchestera, pojacan sa par veterana potpuno ravnopravan, pa i bolji od Juventusa

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
ma i to sto kazes,, ja mislim da bi nam dobro doso onaj G Nevile kao beka:D bolje igra nego nasisarajlija89 je napisao/la:ma nezgodan termin vala...zato i nema nekih igraca, koji su mogli naci mjesto.
sta se ono De Ceglie ponovo povredi ,:S
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma nije spreman, bezveze ga je i stavljo od pocetka...u 10. minuti izaso...jbg...
ja licno samo cekam da izadje Del Piero da vidim kakve ce ovacije dobiti
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Ponos Torina
- Kontakt:
Znaci Antonio Conte novi trener Juventusa,cao Gigi smradu ......

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
standing ovations, ocekivanoPuma je napisao/la:ja licno samo cekam da izadje Del Piero da vidim kakve ce ovacije dobiti
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
hahahaha golcine Giandonatta ? I Alex mu je na ovom aplauziro 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Koja majstorija, svaka mu cast fkt!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ono se ne brani ...Rooney88 je napisao/la:Koja majstorija, svaka mu cast fkt!![]()
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.