RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
a i u pravu si, mislim da su se dosta ranije trebali rijesiti ugovori....
Halo ljudi, sezona još nije gotova a vi se ponašate kao da je kraj jula. Lagano, ništa se ne može preko noći.
Who dares, wins !
Svi u nedjelju Posljednje kolo Omladinske lige
VELEZ ZRINJSKI NEDJELJA 11H - VRAPCICI
da pruzimo podrsku momcima treba im.. Oni su nasa buducnost
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
VELEZ ZRINJSKI NEDJELJA 11H - VRAPCICI
da pruzimo podrsku momcima treba im.. Oni su nasa buducnost
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Halo ljudi, sezona još nije gotova a vi se ponašate kao da je kraj jula. Lagano, ništa se ne može preko noći.
-Pa bas zato sto sezona nije gotova,trebalo se rijesit sa igracima koje trener i klub zeli jer smo osigurali opstanak ima mjesec dana i mogli smo rijesit pola ekipe i onda poslje prvenstva razmisljat samo o pojacanjima ali u pravom smislu te rijeci.Svi znamo da nam vecini ekipe isticu ugovori i koliko je moguce da se nekolicini produze to niko ne zna ali ovako gledajuci,navijacki i ko lajik,onda mislim da ce trebat malo vise para.
A nadam se da ce sve biti kako treba i da nece biti puno odlazaka ali ne mozemo ni mi utjecat na to jer je logicno da neko ide negdje ko vise para dadne jer se fudbal igra zbog para ali nadam se da ce sve biti dobro po klub jer je vrijeme da se krene naprijed jednom
-Pa bas zato sto sezona nije gotova,trebalo se rijesit sa igracima koje trener i klub zeli jer smo osigurali opstanak ima mjesec dana i mogli smo rijesit pola ekipe i onda poslje prvenstva razmisljat samo o pojacanjima ali u pravom smislu te rijeci.Svi znamo da nam vecini ekipe isticu ugovori i koliko je moguce da se nekolicini produze to niko ne zna ali ovako gledajuci,navijacki i ko lajik,onda mislim da ce trebat malo vise para.
A nadam se da ce sve biti kako treba i da nece biti puno odlazaka ali ne mozemo ni mi utjecat na to jer je logicno da neko ide negdje ko vise para dadne jer se fudbal igra zbog para ali nadam se da ce sve biti dobro po klub jer je vrijeme da se krene naprijed jednom
samo da nam se ne desi isto ko i pred pocetak ove sezone.... kada nam je skoro citava prva postava otisla...cunami je napisao/la:Halo ljudi, sezona još nije gotova a vi se ponašate kao da je kraj jula. Lagano, ništa se ne može preko noći.
Ne možeš produžiti s nekim ugovor ako nemaš osnov za to tj. nemaš šta ponuditi. Polako, treba pronaći sponzore i sve što ide uz to, iznaći pare a čuo sam da se radi na tome, i onda krenuti u te konkretne stvari što se tiče igrača i produživanja te pojačanja. Moglo se produženje ponuditi i u februaru ali ako igrač ne bude zadovoljan, ode on. Znači nije bitan tajming toliko koliko treba finih para za to.cunami je napisao/la:Halo ljudi, sezona još nije gotova a vi se ponašate kao da je kraj jula. Lagano, ništa se ne može preko noći.
Who dares, wins !
-
- Kontakt:
sao jedna inf
golman hadzidzulbic napustio velez nakon svadje s upravom
od njega se trazilo da potpise novi ugovor a ni ovaj mu nisu do rkaja isplatili.
nije samo on u pitanju dosta igraca je dobilo ovu ponudu
toliko u nasoj nesposobnoj upravi
golman hadzidzulbic napustio velez nakon svadje s upravom
od njega se trazilo da potpise novi ugovor a ni ovaj mu nisu do rkaja isplatili.
nije samo on u pitanju dosta igraca je dobilo ovu ponudu
toliko u nasoj nesposobnoj upravi
Pa po meni,Hadzija ima pravo jer ako zele da se produze ugovori,onda treba isplatit stara dugovanja ili napravit dogovor u vezi duga pa tek onda pricat o novom ugovoru.Nije mi drago sto se tako radi jer na takav nacin skoro niko nece ostat ali mi je drago da imamo puno mladjeg golmana a skoro je ko Hadzija po kvaliteti.Bolje je imat mladjeg golmana nego Hadziju kojem je 35 ako ne i vise godina a njega ne mozes nigdje prodat a mislim da Ostrakovica mozemo prodat jer je dobar golman a to smo vidli i do sada u utakmicama u kojim je branio ali je prioritet produzenje ugovora kosturu tima koji je iznjeo najveci teret ove polusezone i uz par pojacanja mislim da Velez moze igrat znacajnu ulogu u ligi i ja se nadam boljem ali da sam optimistican,nisam niti cu biti dok ne bude konkretnih dogovora i zavrsenih poslova
Čuj opet hadžija otišao, je li to drugi ili treći put da ide iz veleža?
60 put otisao
Čestitke maloj raji koja su osvojila prvo mjesto i tako izborila učešće na završnom turniru u Banja Luci.
Ovakve vijesti nam trebaju.

Ovakve vijesti nam trebaju.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
- Kontakt:
NIsam dugo bio pa zbog toga bi neko ovu moju konstataciju mogao pogrešno protumačit.
Sve u svemu da ne bi pisao romane drago mi je da će mostarski prvoligaš igrati i naredne godine,kažem igrati jer zadnji puta kada sam pitao bio je u zoni ispadanja otprilike.
Velež kao društvo koje je značilo i u vrijeme one velike lige zaslužuje ipak da ga povedu neki spremniji i profesionalniji ljudi jer koliko sam mogao upratit trenutno vlada na neki način rasulo,najviše mi je krivo zbog same njihove grupe koja zasigurno nije mala.
Sve u svemu da ne bi pisao romane drago mi je da će mostarski prvoligaš igrati i naredne godine,kažem igrati jer zadnji puta kada sam pitao bio je u zoni ispadanja otprilike.
Velež kao društvo koje je značilo i u vrijeme one velike lige zaslužuje ipak da ga povedu neki spremniji i profesionalniji ljudi jer koliko sam mogao upratit trenutno vlada na neki način rasulo,najviše mi je krivo zbog same njihove grupe koja zasigurno nije mala.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
-
- Kontakt:
pioniri veleza osvojili kantonalno prvenstvo
u finalu savladali stolac na njihovom terenu rezultatom 0.-2 i tako se plasirali na drzavni prvenstvo
BRAVO MOMCI
NAPOKON JEDNA LIJEPA VIJEST IZ OMLADINSKE SKOLE VELEZA
u finalu savladali stolac na njihovom terenu rezultatom 0.-2 i tako se plasirali na drzavni prvenstvo
BRAVO MOMCI
NAPOKON JEDNA LIJEPA VIJEST IZ OMLADINSKE SKOLE VELEZA
Ja sam mislio da ce dolaskom nove uprave medju kojima je i Niksic,pocet da pusu neki novi vjetrovi u Velezu ali kako sad stvari stoje,nista se bitno ne desava.Ja se samo kao navijac,nadam da ljudi u klubu znaju sta rade i da imaju plan kako da Velez izbave koliko toliko iz krize jer mislim da nam treba tako malo.Znam da je na upravi sad veliki teret,veliki dio posla ali mislim da bi bilo vrijeme da se stvari neke pocnu rijesavat i da se izadje u javnost sa novostima u klubu da navjaci znaju ali mi smo Velez iz Mostara i ne moze bez cigalnuka jer je to dio nas.
A maloj raji cestitam i nadam se jos bolji rezultatima i ako ja ne simpatisem rezultate u omladincima jer vise volim da imamo par igraca za prvi tim i da stvaramo igrace nego da imamo rezultat ali se nadam da ce i omladinski pogon ubrzo biti rekonstruisan i da ce dobti jedno,novo osvjezenje i da ce se napokon krenut pravim putem
A maloj raji cestitam i nadam se jos bolji rezultatima i ako ja ne simpatisem rezultate u omladincima jer vise volim da imamo par igraca za prvi tim i da stvaramo igrace nego da imamo rezultat ali se nadam da ce i omladinski pogon ubrzo biti rekonstruisan i da ce dobti jedno,novo osvjezenje i da ce se napokon krenut pravim putem
Mislim da je Oštraković na posudbi u nas, iz gradačačke Zvijezde. Nek me neko ispravi ako griješim. Razumijem vas u potpunosti, volio bih i ja sam da se to sve riješi brzo ali ne može to tek tako. Previše je nagomilanih problema u klubu ostalo iza ostale Uprave a i sad ima par delegata koji koče klub ali riješit će se i to, samo lagano.

Who dares, wins !
Ostrakovic ima ugovor koji istice ja mislim na ljeto a to znaci da je slobodan poslije zadnjeg kola sa Sarajevom.
Naravno da ima puno problema i da je za porduzenje ugovora potrebno vise para nego inace ali ostalo je toliko vremena,davno smo ostali u ligi i moglo se krenut u rijesavanje tog problema u vezi ugovora i pronalaska sponzora jer mislim da je to prioritet ali...nadam se da u upravi znaju sta rade i da ce uradti dobar dio posla kako se ova a i par proslih sezona ne bi ponovila jer je sazrelo vrijeme da Velez krene uzlaznom putanjom
Naravno da ima puno problema i da je za porduzenje ugovora potrebno vise para nego inace ali ostalo je toliko vremena,davno smo ostali u ligi i moglo se krenut u rijesavanje tog problema u vezi ugovora i pronalaska sponzora jer mislim da je to prioritet ali...nadam se da u upravi znaju sta rade i da ce uradti dobar dio posla kako se ova a i par proslih sezona ne bi ponovila jer je sazrelo vrijeme da Velez krene uzlaznom putanjom
ostrakovic je dosao kao slobodan igrac, a jedina 3 igraca trenutno koja su na posudbi su Gancev, Rovcanin ( Zeljo ) i Gadzo ( Liberec )NeToBoLa je napisao/la:Mislim da je Oštraković na posudbi u nas, iz gradačačke Zvijezde. Nek me neko ispravi ako griješim. Razumijem vas u potpunosti, volio bih i ja sam da se to sve riješi brzo ali ne može to tek tako. Previše je nagomilanih problema u klubu ostalo iza ostale Uprave a i sad ima par delegata koji koče klub ali riješit će se i to, samo lagano.![]()
Evo sad sam malo bio na zvaničnoj stranici kluba i kalajdžić koji je izabran u U - 21 kaže, da je razgovarao i da intenzivno razgovara sa upravom kluba, i da su postavili najvažnije prioritete ove godine, a to je poboljšanje infrastruktutre na stadionu i reorganizacija omladionske škole. Ove dvije stvari se navodno pod hitno moraju uraditi, a u planu je i da mlada repka odigra prijateljsku tekmu u vrapčićima, što bi bilo super stvarno, ali ne može još međunarodne tekme zbog uslova na stadionu, tako veli kalajdžić...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.