FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

irfan41
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la irfan41 » 27 jun 2009, 14:10

zehro je napisao/la:cuj Sarajevo filijala Dinamu.............cccccc...ovo je najveci samar nasem fudbalu..........i kraj svih nadanja o mogucem napredku....a ove horde zla ni da se oglase....sramota

to filijala je malo pretjerano, bolje reci partnerstvo

bolje prodati pandzu za 300.000 eura

nego dzeku za 20 milja maraka
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 27 jun 2009, 14:15

irfan41 je napisao/la:
zehro je napisao/la:cuj Sarajevo filijala Dinamu.............cccccc...ovo je najveci samar nasem fudbalu..........i kraj svih nadanja o mogucem napredku....a ove horde zla ni da se oglase....sramota

da partnerstvo kojim bi najvece bh nade put zagreba a igraci tipa hrgovic u sarajevo....i ko ce profitirat .........ko je i dosad ...neka ba nek seb basic kupi stan u zagrebu..........neka ba... cojk je u teskoj situaciji
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 27 jun 2009, 14:20

Uskoro ce se HORDE ZLA oglasiti,samo jos malo strpljenja!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2009, 14:20

Hajd gledaj to ovako,te bh nade kod nas u drzavi sigurno nemaju sanse da napreduju,priznali mi ili ne to je tako,i svaki mladi igrac jedva ceka da ode,sto je sigurno,sto da ih neko drzi u nasoj ligi prvo sto momka drzi protiv svoje volje,drugo sto ce mu karijera propast..e sad jel bolje da odu u Dinamo za milion maraka il da ode u cesku za 20 hiljada maraka, a sam znas sta milion maraka znaci u nasoj ligi,za milion maraka mozes kupiti kompletih prvih 11 i to sigurno najboljih 11 igraca lige i jos 5 rezervi al sigurno....pogledat malo u realnost nece nikome naskoditi trenunutno razlika Dinama i nasih klubova je u jedno 5 klasa
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 jun 2009, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 27 jun 2009, 14:24

Da da mozes napravit pravu ekipu za te pare ..
Al to ovi naši sigurno neće ;)
Za naše uslove ovo je dobar transfer ..
Ali kad bi pare stigle u prave ruke ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2009, 14:33

MentalitaUltras je napisao/la:Da da mozes napravit pravu ekipu za te pare ..
Al to ovi naši sigurno neće ;)
Za naše uslove ovo je dobar transfer ..
Ali kad bi pare stigle u prave ruke ..
Moze se napraviti ali nemozes gomilati igrace,kad su otisla 3 igrace nemozes ti dovest 10 novih a izbacit 10 igraca koji su igrali proslu sezonu na ulicu...dosla su 3 otisla su 3,trenutni igracki kadar je od ovoga transfera dobio naknade i 2 plate,sto je meni bitnije da je trenutni igracki kadar zadovoljan,nego da smo doveli igraca tipa Milenkovic koji je bio placen ko 5 igraca a igrao ko goli ****
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 27 jun 2009, 14:35

Treba stvari samo gledati realnim ocima i svakom pa i najvecem kriticaru ovakvih poteza ce biti jasno da je ovo normalan slijed dogadjaja,jer dubioza u kojoj se opceniti svi nasi klubovi nalaze manje ili vise je takva da prodati jednog igraca za 300 000 eura je u ovakvim uslovima u kojima se nalazi fk sarajevo uspijeh.Da je to normalna i liga i drzava jedan 19 godisnji talent bi kostao mnogo vise ali jbg takvo nam je kako nam je,sad za sad,dok se stvari ne pomjere sa ovih granica.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jun 2009, 17:15

Tako je @Zehro.Nego onda ti izvadi iz dzepa za dugove i plate igracima kad si takav lav. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 jun 2009, 17:20

cccccc jbt lika....ti se malo strpi pa će se horde zla oglasiti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

n4n3
Kontakt:

Post Postao/la n4n3 » 27 jun 2009, 17:21

ako cemo biti bolji tj ako ce biti napredka zasto da ne....jer ovako stalno stagniramo :S....iako svi znamo kako ce to ici, sav otpad iz dinama u Sarajevo a sve sto valja iz Sarajeva u dinamo..logicno...
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jun 2009, 20:12

.
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 10 feb 2012, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 jun 2009, 20:34

irfan41 je napisao/la:

partnerstvo se sklapa izmedju dvije ravnopravne strane tako da i jedni i drugi imaju jednaku korist. ovo meni ne lici na to, Dinamo ce vam jeftino uzimati najvece talente, i preprodavati ih dalje u Evropu sa velikom zaradom :roll:

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 27 jun 2009, 21:51

calcio je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:

partnerstvo se sklapa izmedju dvije ravnopravne strane tako da i jedni i drugi imaju jednaku korist. ovo meni ne lici na to, Dinamo ce vam jeftino uzimati najvece talente, i preprodavati ih dalje u Evropu sa velikom zaradom :roll:

ako je 300.000 eura jeftino za momka koji ima 17 godina sta je onda tek 20.000 za dzeku. budimo realni niti jedan klub iz premier lige nece moci prodati igraca vise od milion maraka jer skauti skoro da i ne gledaju na nasu ligu. ja ne vidim nista lose u tome da dinamo uzme nase igrace ako ce nam dovoljno palatiti za njih, a smatram da je dovolvoljno 300.000 za pandzu u ovom trenutku
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 29 jun 2009, 00:03

neznam sta dizete prasinu oko toga sto smo prodali pandju dinamu...kakve veze ima kome je prodat a cifra je vise nego zadovoljavajuca za nase uslove...
jedini je problem sto se izgleda ni trecina tih para nece odvojiti za pojacanja....logicno je ako se jedan igrac proda da treba kupiti novog a za te pare se moze kupiti par solidnih igraca i da ostane za plate ali tesko sa ovom upravom...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 29 jun 2009, 00:04

pročitao sam maloprije na forumu stanić i sadiković će potpisati za nas, dolaze iz želje

ovo je još jedan dokaz kakvi nam ljudi sjede u upravi fuj fuj fuj :evil: :evil: :evil: :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jun 2009, 00:08

Mirza_Hordas je napisao/la:pročitao sam maloprije na forumu stanić i sadiković će potpisati za nas, dolaze iz želje

ovo je još jedan dokaz kakvi nam ljudi sjede u upravi fuj fuj fuj :evil: :evil: :evil: :evil:
Stanic je nase djete,tj nas junior bio pa otisao u zelju,a sadikovica se bas i ne sjecam kakav je igrac

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 29 jun 2009, 00:12

miky_hz je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:pročitao sam maloprije na forumu stanić i sadiković će potpisati za nas, dolaze iz želje

Stanic je nase djete,tj nas junior bio pa otisao u zelju,a sadikovica se bas i ne sjecam kakav je igrac

znam da je naše dijete ali nekako se izgubio u ovoj našoj tkz. premijer ligi a sadikovića ne treba komentarisati :twisted:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jun 2009, 00:15

http://www.youtube.com/watch?v=IRMdUbwI8iM

Kolko vidim igra lijevog beka,znaci nece igrati u prvih 11 jer tu igra Belosevic...ok neka ga na klupi :mrgreen: mada ja bas i nevjerujem jos u tu pricu al eto nebitno

Vidim ima odlican sut bar prema ova dva gola sto vidim na ovoj utakmici http://www.youtube.com/watch?v=6LtPZ6Dx6lM

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 jun 2009, 11:18

Eno pise Avaz da će Semjon u Leotar (inače njegov matični klub čini mi se) ako mu propadne inozemni angažman. Čovjeka nije niko zvao iz Sarajeva , a ono što je još gore, bar kako govore ,da su Janjošu iz uprave nudili nekoliko igrača da zovnu među kojima je bio i Milošević, a on to odbijo. :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 29 jun 2009, 11:49

Ne znam ali mi se uopste ne svidjaju ovi potezi uprave u pogledu dovodjenja ne dokazani odnosno ne kvalitetnih igraca.Pa zar im nije jasno da za 18 dana igramo utakmicu i to bez skore i papeta.Na tim mjestima nikog da ih zamjeni,nemam rijeci.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.