FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

benima
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la benima » 24 maj 2011, 16:13

harison_ford je napisao/la:
benima je napisao/la:kakvi ba robijasi, rulja neorganizovana sto bi skripari rekli :D ... sigurno grad sa najmanje navijackog i ultra mentaliteta na balkanu :) .. sutra aBd jedan prekid i niger pogadja glavom :mrgreen:
ti si bolestan
nisam brate samo realno govorim :)

Di Stéfano
Kontakt:

Post Postao/la Di Stéfano » 24 maj 2011, 16:13

pitari, kupujetel košpice i kokice sutra da gledate tekmu ? :D
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 maj 2011, 16:13

Ne mozemo se spustit ispod 4 hiljade ljudi u najvecim utakmicama kluba.. Mi najlosiji na balkanu,a kao najveci razlog sto se utakmice Bosne igraju u Zenici je dobra publika..
Ko koga ovde hebe..

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 24 maj 2011, 16:14

benima je napisao/la:
harison_ford je napisao/la:
benima je napisao/la:kakvi ba robijasi, rulja neorganizovana sto bi skripari rekli :D ... sigurno grad sa najmanje navijackog i ultra mentaliteta na balkanu :) .. sutra aBd jedan prekid i niger pogadja glavom :mrgreen:
ti si bolestan
nisam brate samo realno govorim :)
nit sam ti brat nit realno govoris
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 24 maj 2011, 16:14

Zamolio bih sve navijace Zelje da ne odgovaraju na provokacije jer se sa njima ne vrijedi raspravljati, dosli do finala kupa nakon 15 godina i nafurali se kao da igraju finale Lige prvaka. Nisu uopste u rangu od top 5 klubova u BiH pa i razumijem ovakvu euforiju jer ce ipak igrati protiv proslogodisnjeg prvaka drzava, 2 godine uzastopno finalistom kupa a ove godine i osvajacem. KUP JE NAS ! Pozdrav za Ibrakovica :D

benima
Kontakt:

Post Postao/la benima » 24 maj 2011, 16:16

L_blancos je napisao/la:Ne mozemo se spustit ispod 4 hiljade ljudi u najvecim utakmicama kluba.. Mi najlosiji na balkanu,a kao najveci razlog sto se utakmice Bosne igraju u Zenici je dobra publika..
Ko koga ovde hebe..
brate iz Zenice si pa te razumijem, vidim da ne kontas i ne mogu ti objasnit.. kao sto vec rekoh iz Zenice si :mrgreen:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 maj 2011, 16:17

Aj ba lave, kao prvo ja nisam dosao da provociram kao sto ne dolazi vecina Robova, ja sam normalan forumas i da nije kup isti bi klinac bio i normalno bi doso da diskutujem sa normalnim ljudima.. Haya

Benima.. :D Razumijem da nemas objasnjenje.. :)

benima
Kontakt:

Post Postao/la benima » 24 maj 2011, 16:18

L_blancos je napisao/la:Aj ba lave, kao prvo ja nisam dosao da provociram kao sto ne dolazi vecina Robova, ja sam normalan forumas i da nije kup isti bi klinac bio i normalno bi doso da diskutujem sa normalnim ljudima.. Haya

brate haj pa nesto razumijes :D :D

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 24 maj 2011, 16:21

L_blancos je napisao/la: lave do polovice prosle sezone Robijasi su bili pojam u Bosni za sve navijacke skupine,zato molim te nemoj vise tih glupih komentara.. Prije dvije sezone je samo Dinamo imao vecu posjetu u prosjeku od Celika,na malim utakmicama protiv Laktasa il slicnih bilo po 9 hiljada a vi kao branitelji titule imate u finalu kupa 4 hiljade..
Mozda pojam za navijace klubova iz donje polovice tabele tipa zvijezde,laktasa i sl...ruku na srce vi nama a ni komsinicama ne mozete prismrditi, iako imate cijeli grad za jedan klub.......a sto se posjete tice, mozda je tacno, ali razlog tome su i karte od 1KM, i sl.....
master44 je napisao/la:Nisu uopste u rangu od top 5 klubova u BiH pa i razumijem ovakvu euforiju jer ce ipak igrati protiv proslogodisnjeg prvaka drzava, 2 godine uzastopno finalistom kupa a ove godine i osvajacem. KUP JE NAS ! Pozdrav za Ibrakovica :D
Biti dva puta finalista kupa i dva puta gubiti nije nikakav uspjeh, to je sramota!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 maj 2011, 16:24

benima je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Aj ba lave, kao prvo ja nisam dosao da provociram kao sto ne dolazi vecina Robova, ja sam normalan forumas i da nije kup isti bi klinac bio i normalno bi doso da diskutujem sa normalnim ljudima.. Haya

brate haj pa nesto razumijes :D :D
Dobro je znaci,zakljucili smo raspravu :D
Nego sretan vam put,jbg valjda cete imat srece sa kamenjem ko i ja.. Tj moj bus :D Realovac,cemu kompleksi.. Licno nemam toliko toga protiv SA,imam dosta dobrih prijatelja tamo cak sto vise Manijaci su,ali postupke iz prve finalne necu komentarisat,
Sretno i Trofej ostaje..
Gigant-vjerovatno nisi ti osjetio tu prijasnju atmosferu ali nema veze,imat ces kad samo je to spustanje nas u najmanju ruku smijesno.. A sto se tice cijena bila je 2 km , ali brate pogledaj malo standard u Sa pogledaj u Ze..

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 24 maj 2011, 16:26

slika
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

benima
Kontakt:

Post Postao/la benima » 24 maj 2011, 16:28

@L_blancos ko god baci kamen na autobus, manijak ili robijas to je debil i pi.cka... meni su simpaticni ovi robijasi, jes da su rulja ali barem ljudi vole srcem svoj klub i bas mi je zao sto ako osvojimo kup umjesto njih idu listicani u europu

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 24 maj 2011, 16:32

Shvatam ja i robije i pitare..robijama velika tekma sansa da uzme kup..a pitarima vatra nas uspjeh-njihov neuspjeh ;)

Di Stéfano
Kontakt:

Post Postao/la Di Stéfano » 24 maj 2011, 16:33

reče balavac od 15 godina :lol:
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 maj 2011, 16:35

benima je napisao/la:@L_blancos ko god baci kamen na autobus, manijak ili robijas to je debil i pi.cka... meni su simpaticni ovi robijasi, jes da su rulja ali barem ljudi vole srcem svoj klub i bas mi je zao sto ako osvojimo kup umjesto njih idu listicani u europu
Vjeruj mi da ja to osudjujemm,i da je kod nas utakmica prva ne bi niko prisao busevima ,tako je prije tekme uvijek bilo,uvijek su vodje alaudirale da niko ne baca kamenje,.. to ce vjerovatno neki sto su dobili kamenje u sarajevu ili neki pod dozom srat..

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 24 maj 2011, 16:44

Hoce li administracija reagovati i pobrisati ove gluposti Ulizice i njemu slicnih delegata ili ce dopustiti da cirkus takvih isfrustriranih likova traje i dalje :oops:
Zagadiše temu i napraviše deponiju od nje :o :oops: i niko ništa ne poduzima.

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 24 maj 2011, 16:47

pomagate svi kako nema raje na stadionima..kako ce biti kad je danas glavna furka razbit glavu nekome i gadjat kamenjem autobuse..svaki normalan roditelj nece pustiti svoje djete medju te divljake..ove face sto se furaju kao zaebani likovi..jel vi idete da ubijete nekoga ili da navijate za svoj voljeni klub..kako god se zavrsilo iduca tekma celika ili zelje opet ce brojati plafon 3-4 milje navijaca...sami smo krivi sto nam gotovo na svakoj tekmi zjapi prazan stadion

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 maj 2011, 16:49

grof je napisao/la:Hoce li administracija reagovati i pobrisati ove gluposti Ulizice i njemu slicnih delegata ili ce dopustiti da cirkus takvih isfrustriranih likova traje i dalje :oops:
Reče čovjek koji je već 4 puta banovan zbog vrijeđanja i provociranja. :lol:

Jedva čekam tekmu sutra, pa kom opanci, kom obojci. Samo da sve prođe fair i korektno mada sumnjam da hoće.
TM87visnjik je napisao/la:pomagate svi kako nema raje na stadionima..kako ce biti kad je danas glavna furka razbit glavu nekome i gadjat kamenjem autobuse..svaki normalan roditelj nece pustiti svoje djete medju te divljake..ove face sto se furaju kao zaebani likovi..jel vi idete da ubijete nekoga ili da navijate za svoj voljeni klub..kako god se zavrsilo iduca tekma celika ili zelje opet ce brojati plafon 3-4 milje navijaca...sami smo krivi sto nam gotovo na svakoj tekmi zjapi prazan stadion
Svaka čast, sve dok je većini likova zanimljivije razbijat, marisat se i drogirat od nas nikad ništa.

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 24 maj 2011, 16:51

Bosco je napisao/la:
grof je napisao/la:Hoce li administracija reagovati i pobrisati ove gluposti Ulizice i njemu slicnih delegata ili ce dopustiti da cirkus takvih isfrustriranih likova traje i dalje :oops:
Reče čovjek koji je već 4 puta banovan zbog vrijeđanja i provociranja. :lol:

Jedva čekam tekmu sutra, pa kom opanci, kom obojci. Samo da sve prođe fair i korektno mada sumnjam da hoće.
TM87visnjik je napisao/la:pomagate svi kako nema raje na stadionima..kako ce biti kad je danas glavna furka razbit glavu nekome i gadjat kamenjem autobuse..svaki normalan roditelj nece pustiti svoje djete medju te divljake..ove face sto se furaju kao zaebani likovi..jel vi idete da ubijete nekoga ili da navijate za svoj voljeni klub..kako god se zavrsilo iduca tekma celika ili zelje opet ce brojati plafon 3-4 milje navijaca...sami smo krivi sto nam gotovo na svakoj tekmi zjapi prazan stadion
Svaka čast, sve dok je većini likova zanimljivije razbijat, marisat se i drogirat od nas nikad ništa.
Vrati se u Busovacu, pa tamo prosipaj tu pricu o opancima ;) ..svi na svoje, implementacija anexa 7. :!:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 maj 2011, 16:52

Ako ti je takvo razmisljanje bilo i prije naseg gostovanje kapa dole,sve sto si napisao stoji..

Mandrle.izzo grofe sta si vec :D Ne rise

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.