Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la Ted Mosby » 23 maj 2011, 18:40

Svaka čast momcima, još pobijediti sljedeću kući i bit će 3-1 i mislim da se nakon toga Bullsi neće moći vratiti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2011, 19:17

cestitke navijacima Miamia na zasluzenoj pobjedi .... samo nije ovo nista gotovo i sinoc je do pred sam kraj bilo neizvjesno...mozda ipak nas trener Thibs grijesi :(...trebao bi Tomasa gurnuti u vatru na Bosha i vjerujem da bi bolje prosli...ne moze onako sa Boozerom u odbrani... mislim Boozer je imao dosta dobru utkamicu razumijem da i kad ga izvedes onda mozda i grijesis, ali ipak supalj je bio u odbrni skroz
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 23 maj 2011, 19:18

SaltCityAttack je napisao/la:cestitke navijacima Miamia na zasluzenoj pobjedi .... samo nije ovo nista gotovo i sinoc je do pred sam kraj bilo neizvjesno...mozda ipak nas trener Thibs grijesi :(...trebao bi Tomasa gurnuti u vatru na Bosha i vjerujem da bi bolje prosli...ne moze onako sa Boozerom u odbrani... mislim Boozer je imao dosta dobru utkamicu razumijem da i kad ga izvedes onda mozda i grijesis, ali ipak supalj je bio u odbrni skroz

Slažem se da je ovo daleko od gotovog ali ako Heat pobijedi sljedeću utakmicu mislim da se Bullsi teško mogu vratiti nakon toga
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2011, 19:40

ma 99% da je tako, ako Miami sad uzme , onda tesko da se mozemo vratiti...nadam se ipak da se mozemo oprostiti pobjedom kuci i tako zavrsiti sezonu na najbolji moguci nacin...jer nemamo mi za cime da zalimo i vjeruj mi da nikad mirnije nisam pratio seriju Bullsa..uglavnom sam nervozan kada ih pratim, jer sam uvjeren da su od ovih ranije bolja ekipa...svakako niko nam nije davao sansu za finale istoka, ali momci su uspjeli vratiti Bullse u vrh, tacnije medju 4 najbolje ekipe u ligi...Miami ce lakse izaci na kraj u finalu NBA, nego sa Bullsima uvjeren sam u to, jer ipak igramo najbolju odbranu, za razliku od ostalih, dok Miami igra i ofanzivno i defanzivno, tako da ja ne vidim da iko moze Miamia uzeti u finalu, osim ako ih Bullsi kojim slucajem ne izbace
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 maj 2011, 19:46

SaltCityAttack je napisao/la:ma 99% da je tako, ako Miami sad uzme , onda tesko da se mozemo vratiti...nadam se ipak da se mozemo oprostiti pobjedom kuci i tako zavrsiti sezonu na najbolji moguci nacin...jer nemamo mi za cime da zalimo i vjeruj mi da nikad mirnije nisam pratio seriju Bullsa..uglavnom sam nervozan kada ih pratim, jer sam uvjeren da su od ovih ranije bolja ekipa...svakako niko nam nije davao sansu za finale istoka, ali momci su uspjeli vratiti Bullse u vrh, tacnije medju 4 najbolje ekipe u ligi...Miami ce lakse izaci na kraj u finalu NBA, nego sa Bullsima uvjeren sam u to, jer ipak igramo najbolju odbranu, za razliku od ostalih, dok Miami igra i ofanzivno i defanzivno, tako da ja ne vidim da iko moze Miamia uzeti u finalu, osim ako ih Bullsi kojim slucajem ne izbace
zalosno je sto veliko finale ne mogu igrati Miami i Bullsi,jer ko god da prodje iz ovog dvoboja veliko finale ce biti stvar rutine jer ni Dallas niti Oklahoma nisu ekipe koje se mogu porediti sa Miamiom i Chicagom.Ko god da prodje prognoziram 4:1 za ekipu iz istocne konferencije ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 23 maj 2011, 20:28

Obje ekipe igraju strasnu odbranu i obje su limitirane u napadu sto se tice opcija i nekih izradenih akcija razlika je u tome sto majami ima tri igraca koji mogu stvoriti nesto iz nicega chikago ima jednog tako da je to jako predvidiv napad a mi smo uspjeli zaustaviti rosa tako da moraju koristiti boozera iako nezna igrati odbranu ali moraju nesto zrtvovat nemaju toliko allround igraca inaju igrace zadatka to im je mana treba im jos opcija ja vjerujem da ce sljedece sezone naci igraca/e koji ce im omoguciti to.

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 23 maj 2011, 21:40

SaltCityAttack je napisao/la:cestitke navijacima Miamia na zasluzenoj pobjedi .... samo nije ovo nista gotovo i sinoc je do pred sam kraj bilo neizvjesno...mozda ipak nas trener Thibs grijesi :(...trebao bi Tomasa gurnuti u vatru na Bosha i vjerujem da bi bolje prosli...ne moze onako sa Boozerom u odbrani... mislim Boozer je imao dosta dobru utkamicu razumijem da i kad ga izvedes onda mozda i grijesis, ali ipak supalj je bio u odbrni skroz

Ma drug bitno je da se dobra kosarka igra a tko pobjedi nije bitno,neko mora!!
da ,kurta treba sa boozerom zajedno da igraju, obadvojica imaju iskustvo i znaju zabiti sa poludistance!!
Sretno bikovima!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2011, 00:47

bear grylls je napisao/la: Ma znam njega samo kk bosna interesuje, a cuj nema chikago tenera :lol:
Znas li da je onovdje sa jednim nasim momkom dobio dvije ulaznice za playoff utkamicu jeli ti rekao?..ovaj jedan momak prodo ulaznice po 700$..uglavnom nosi kuci u Sarajevo T-Shirt "SEE RED"....vjeruj mi juce smo isli da on kupi dres Labron James, jer nekom drugu je obecao, koji g aje zamolio da kupi...ako mi vjerujes rodjak nigdje u Chicagu nema uzeti dresa od Jamesa :)...ebiga reko dok Rosa nije bilo, prodavao se, ali sad samo mozes naruciti preko NBA.COM :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 24 maj 2011, 07:38

SaltCityAttack je napisao/la:
bear grylls je napisao/la: Ma znam njega samo kk bosna interesuje, a cuj nema chikago tenera :lol:
Znas li da je onovdje sa jednim nasim momkom dobio dvije ulaznice za playoff utkamicu jeli ti rekao?..ovaj jedan momak prodo ulaznice po 700$..uglavnom nosi kuci u Sarajevo T-Shirt "SEE RED"....vjeruj mi juce smo isli da on kupi dres Labron James, jer nekom drugu je obecao, koji g aje zamolio da kupi...ako mi vjerujes rodjak nigdje u Chicagu nema uzeti dresa od Jamesa :)...ebiga reko dok Rosa nije bilo, prodavao se, ali sad samo mozes naruciti preko NBA.COM :)
i oopet najprodavani dres u nba zamisli da ga tek ima kupiti kao drugih....

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 maj 2011, 09:41

SRAMOTA :D

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 24 maj 2011, 10:42

vrelina ovo prolazi :)
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 24 maj 2011, 16:01

A i taj jaran mu nema bas dobar ukus :lol: .

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 maj 2011, 16:06

ma sta pricas ti jaran mu je extra lik :mrgreen:

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 24 maj 2011, 16:26

Veceras po jos jednu pobijedu L-train ranije ustimaj konekciju i nemoj da te veceras na "prozivci" nebi bilo!!!
Inace nema nikog na temi miamija kada se igrala pprosla utakmica pa bi bilo dobro da nas veceras bude.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 24 maj 2011, 16:27

lbj06miami je napisao/la:Veceras po jos jednu pobijedu L-train ranije ustimaj konekciju i nemoj da te veceras na "prozivci" nebi bilo!!!
Inace nema nikog na temi miamija kada se igrala pprosla utakmica pa bi bilo dobro da nas veceras bude.
Pa svi smo obicno na temi bullsa tamo svi diskutujemo zajedno veceras bi mogli svi na temu miamia cisto onako promjene radi :D .

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 maj 2011, 16:28

lbj06miami je napisao/la:Veceras po jos jednu pobijedu L-train ranije ustimaj konekciju i nemoj da te veceras na "prozivci" nebi bilo!!!
:lol:

ja cu 100% biti,nadam se da ce Bear i Begonja doci.Ko zna mozda i Dino bude s nama :D

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 24 maj 2011, 16:31

L-Train je napisao/la:
:lol:

ja cu 100% biti,nadam se da ce Bear i Begonja doci.Ko zna mozda i Dino bude s nama :D
Ja cu malo da kasnim al tu samo mozda druga cetvrtina cuvajte mi mjesto :lol:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 maj 2011, 16:35

1 red zagarantovan :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2011, 22:42

lbj06miami je napisao/la:
pa znas li ti kako se gleda ko ima najvise prodanih dresova?... to su ti dresovi kojis u kupljeni preko NBA.COM ...ne gledaju se oni dresovi koje kupis u nekoj sportskoj prodavnici ...pa dobro James sigurno ima najvise uz Kobea to bez daljnjeg, ali nema ga evo u Chicagu barem nije bilo neki dan...kaze covjek playoff je kraj sezone, pa sad se samo ovdje uzimaju trenutno Rose i Noah :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 22:45

lbj06miami je napisao/la:
pa znas li ti kako se gleda ko ima najvise prodanih dresova?... to su ti dresovi kojis u kupljeni preko NBA.COM ...ne gledaju se oni dresovi koje kupis u nekoj sportskoj prodavnici ...pa dobro James sigurno ima najvise uz Kobea to bez daljnjeg, ali nema ga evo u Chicagu barem nije bilo neki dan...kaze covjek playoff je kraj sezone, pa sad se samo ovdje uzimaju trenutno Rose i Noah :)
pa naravno da nema kada je sve nestalo,vec prodato :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.