Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Volio bih jednom imati uvid u @Admirove parove na vrijeme. Dakle, da ne počne sa kukanjem tokom mečeva, jer je tad kasno i za mene. Reci prije šta si igr'o, da to izbjegnem u širokom luku. Mislim da si ti rekorder na ovom podforumu, kada je padanje na jednom paru u pitanju (a obično taj par imam i ja na tiketu).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Begonja je napisao/la: Ja zbog uslova imam Anu i dosta se pati. Larsson sve vraća i ne griješi.
E moj @Begonja...pa bar bi ti trebao znati da se zene nikad ne stavljaju kao uslov...posebno ne neko kao Ana...
Meni Ljubo pros'o...ostali jos Melzer i Anderson...
Na drugom imam jos Verdasca i Baltachu u hendikepu(4,5)
ana je jedan od najnenormalnijih igracica na svijetu
ona moze svakoga oderati ali moze i od svakoga izgubiti 

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
ok, evo za 5min idem uplatiti sljedeci listicMonolog je napisao/la:Volio bih jednom imati uvid u @Admirove parove na vrijeme. Dakle, da ne počne sa kukanjem tokom mečeva, jer je tad kasno i za mene. Reci prije šta si igr'o, da to izbjegnem u širokom luku. Mislim da si ti rekorder na ovom podforumu, kada je padanje na jednom paru u pitanju (a obično taj par imam i ja na tiketu).
anderson 1
verdasco over gemova
chardi 1
snider-cirstea 2
dulgheru 1
vaselin 1
na 2,5 marke dobitak 68
nema potpisa
Hrvatska - Estonija 2/2
Altach - Polten 1
Ventspils - Siauliai 1
Hrvatska - Estonija 2/X
Altach - Polten 1
Ventspils - Siauliai 1
Hrvatska - Estonija 2/1
Altach - Polten 1
Ventspils - Siauliai 1
sve su na marku...pa cemo vidjet hoce li doci ??
Altach - Polten 1
Ventspils - Siauliai 1
Hrvatska - Estonija 2/X
Altach - Polten 1
Ventspils - Siauliai 1
Hrvatska - Estonija 2/1
Altach - Polten 1
Ventspils - Siauliai 1
sve su na marku...pa cemo vidjet hoce li doci ??

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- samir_tm87
- Kontakt:
ko se upraksiro tj. zna dobro oko ovog live kladjenja u wiliamsu ?
Mozda nije najbolja ali je ubjedljivo najljepsabimbrlica je napisao/la:ana je jedan od najnenormalnijih igracica na svijetuona moze svakoga oderati ali moze i od svakoga izgubiti

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
to jest ubjeljivo je najljepsa uz karolinuBosnier je napisao/la:Mozda nije najbolja ali je ubjedljivo najljepsabimbrlica je napisao/la:ana je jedan od najnenormalnijih igracica na svijetuona moze svakoga oderati ali moze i od svakoga izgubiti

a bila bi i medju najboljima samo da je psihicki stabilnija

Ima li ona muza ili momka ? Mislim da po tom polju treba da bude stabilnija a isto tako ce biti i na terenubimbrlica je napisao/la:to jest ubjeljivo je najljepsa uz karolinuBosnier je napisao/la:Mozda nije najbolja ali je ubjedljivo najljepsabimbrlica je napisao/la:ana je jedan od najnenormalnijih igracica na svijetuona moze svakoga oderati ali moze i od svakoga izgubiti
![]()
a bila bi i medju najboljima samo da je psihicki stabilnija

Ja bih rado da priskocim u pomoc

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
moze li proci:
deng under 16.5
bosh under 18.5
man.utd-juve ps1
anderson-mahut over 9.5 prvi set
deng under 16.5
bosh under 18.5
man.utd-juve ps1
anderson-mahut over 9.5 prvi set
- samir_tm87
- Kontakt:
samir_tm87 je napisao/la:ko se upraksiro tj. zna dobro oko ovog live kladjenja u wiliamsu ?
prvi set 6-2, krasnoAdmir_Sa je napisao/la:ok, evo za 5min idem uplatiti sljedeci listicMonolog je napisao/la:Volio bih jednom imati uvid u @Admirove parove na vrijeme. Dakle, da ne počne sa kukanjem tokom mečeva, jer je tad kasno i za mene. Reci prije šta si igr'o, da to izbjegnem u širokom luku. Mislim da si ti rekorder na ovom podforumu, kada je padanje na jednom paru u pitanju (a obično taj par imam i ja na tiketu).
anderson 1
verdasco over gemova
chardi 1
snider-cirstea 2
dulgheru 1
vaselin 1
na 2,5 marke dobitak 68

nema potpisa
Zna li neko stranicu gdje mogu vidjeti head to head statistike u kosarci (kao fusballstatistiken.com). Nasao sam scoresway, ali nema h2h. 

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Sad mi wwin.ba ne radi . pfff
Ne radi ni meni! Od kad je kolaps?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- kladionicar
- Kontakt:
sta trebas??samir_tm87 je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:ko se upraksiro tj. zna dobro oko ovog live kladjenja u wiliamsu ?
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Imaš na http://www.betexplorer.com/ ,odlicna stranica i imas sve moguceJuventino je napisao/la:Zna li neko stranicu gdje mogu vidjeti head to head statistike u kosarci (kao fusballstatistiken.com). Nasao sam scoresway, ali nema h2h.
Sad ce ovaj Anderson da izgubi mec...a 2-0 je imao u setovima
P.S. A nema ga ni na live-u da se gradim
EDIT:
Sad je vec bolje

P.S. A nema ga ni na live-u da se gradim

EDIT:
Sad je vec bolje

Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 24 maj 2011, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
ljudi radi li vama sajt williamsa???
ma kako da neavetinja je napisao/la:ljudi radi li vama sajt williamsa???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.