Sto mi ukrade recenicu gejFaraon iz Visokog je napisao/la:za alfu na temi Sta mislite o osobi iznad sebeDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja mislim da bi trebo malo da ohladi,da mozemo i neko drugog da komentarisemo,a ne samo njega.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sto mi ukrade recenicu gejFaraon iz Visokog je napisao/la:za alfu na temi Sta mislite o osobi iznad sebeDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja mislim da bi trebo malo da ohladi,da mozemo i neko drugog da komentarisemo,a ne samo njega.
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:DA i ako ga vi osvojite, pazite da vam ne ispadne ko igracima reala, koji kao i vi nisu navikli drzati pehar u rukamabilinopolje je napisao/la:hocete kup hahahha
zar jest ova generacija ?HZ_ilidzaa je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:DA i ako ga vi osvojite, pazite da vam ne ispadne ko igracima reala, koji kao i vi nisu navikli drzati pehar u rukamabilinopolje je napisao/la:hocete kup hahahha
Centre forward je napisao/la:
Dok god Liverpoolu Gerrard igra oni su duplo slabiji.Jos jedna klasicna fudbalska neznalica koja 90 % navija za Barcelonu !
Nimla_RZ je napisao/la:Centre forward je napisao/la:
Dok god Liverpoolu Gerrard igra oni su duplo slabiji.Jos jedna klasicna fudbalska neznalica koja 90 % navija za Barcelonu !
Titova-Juga je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Centre forward je napisao/la:
WTF...
po misljenju doticnog jesteScof1eld je napisao/la:zar jest ova generacija ?HZ_ilidzaa je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: DA i ako ga vi osvojite, pazite da vam ne ispadne ko igracima reala, koji kao i vi nisu navikli drzati pehar u rukama
Cartman strikes againCartman je napisao/la:Vec sam postavio ta imena ranije na ovoj temi. Izmedju ostalih najveci strucnjak iz Egipta. Ali ne, Osmanagic, lik koji je prodavao auta u Americi zna sta je piramida. Evo i ja nasao eifelov toranj u gacama.
Frutek je napisao/la:Cartman strikes againCartman je napisao/la:Vec sam postavio ta imena ranije na ovoj temi. Izmedju ostalih najveci strucnjak iz Egipta. Ali ne, Osmanagic, lik koji je prodavao auta u Americi zna sta je piramida. Evo i ja nasao eifelov toranj u gacama.
Frutek je napisao/la:Cartman strikes againCartman je napisao/la:Vec sam postavio ta imena ranije na ovoj temi. Izmedju ostalih najveci strucnjak iz Egipta. Ali ne, Osmanagic, lik koji je prodavao auta u Americi zna sta je piramida. Evo i ja nasao eifelov toranj u gacama.
Ljubi ga deda nenormalnog!Frutek je napisao/la:Cartman strikes againCartman je napisao/la:Vec sam postavio ta imena ranije na ovoj temi. Izmedju ostalih najveci strucnjak iz Egipta. Ali ne, Osmanagic, lik koji je prodavao auta u Americi zna sta je piramida. Evo i ja nasao eifelov toranj u gacama.
L_blancos je napisao/la:Stavi ti sebe u poziciju da ti ponudi Liverpool da igras za njih i zivis u Londonu,to se ne odbija,na stranu ljubav prema gradu i klubu,svako se treba ponjet ko profesionalac i napravit igraca od sebe..AmanijakzO je napisao/la:23/12/2010
HODŽIĆ: ŽELJEZNIČAR MI JE U PRVOM
PLANU
21/05/2011
ARMIN HODŽIĆ U LIVERPOOLU
Sretno mu bilo i aBd novog Dzeku da dobijemo..
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:L_blancos je napisao/la:Stavi ti sebe u poziciju da ti ponudi Liverpool da igras za njih i zivis u Londonu,to se ne odbija,na stranu ljubav prema gradu i klubu,svako se treba ponjet ko profesionalac i napravit igraca od sebe..AmanijakzO je napisao/la:23/12/2010
HODŽIĆ: ŽELJEZNIČAR MI JE U PRVOM
PLANU
21/05/2011
ARMIN HODŽIĆ U LIVERPOOLU
Sretno mu bilo i aBd novog Dzeku da dobijemo..
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 39 gostiju.