FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Evo spominje se da ce Barca dovesti lijevog beka Sporting Gijona,Jose Angel,cijena 4 mil.
Mlad je,21 god.
Mlad je,21 god.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
ali jos ne znaju da li ce ga posuditi kasnije ili cak spustiti u Barçu B da se navikne na igru. Dobar igrac svakako, ali treba nam ipak jak igrac na poziciji Puyola i kako sada citam, niko ne spominje tu poziciju (Barta ipak po meni nije za Barçu, sjajan je igrac ali svako malo proguta po koju loptu, prolaze pored njega ko´ ja pored Livna). Alexis je super u napadu, ali traze 40 miliona (i danas predsjenik unidesea kaze da mu je cijena ista kao i Messiju, prema tome, sretno mu) i najvjerovatnije da je tema Rossija vec zavrsena. (juce su na velikoj nagradi Spanije bili zajedno Fabregas i Rosell, vidjet cemo sta ima po tom pitanju, ali ja ne zelim da im dadnemo Tiaga, za dvije godine ce imati istu cijenu kao i Fabregas) .. i bojan nam ode garant, vakat munidjo_barca je napisao/la:Evo spominje se da ce Barca dovesti lijevog beka Sporting Gijona,Jose Angel,cijena 4 mil.
Mlad je,21 god.
Nidje veze, kako je to Figo izdajica. ne vidim zasto bi on bio izdajica kada je covjek presao iz slabijeg kluba u jaci i veci klub, htio da napreduje, normalno, ko je imalo pametan skontace.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ma nije izdajica nego plačenik...Nije ni Anelka htio ostati u realu otisao čovjek u veći PSG.Portillo je napisao/la:Nidje veze, kako je to Figo izdajica. ne vidim zasto bi on bio izdajica kada je covjek presao iz slabijeg kluba u jaci i veci klub, htio da napreduje, normalno, ko je imalo pametan skontace.

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sajoni je napisao/la:Ma nije izdajica nego plačenik...Nije ni Anelka htio ostati u realu otisao čovjek u veći PSG.Portillo je napisao/la:Nidje veze, kako je to Figo izdajica. ne vidim zasto bi on bio izdajica kada je covjek presao iz slabijeg kluba u jaci i veci klub, htio da napreduje, normalno, ko je imalo pametan skontace.

Bolje receno nije Del Bosque zelio Anelku u Realu.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Cruyff:

...kratko - jasno"Messi nije postigao 40 golova u Ligi, ali će igrati u finalu Lige Prvaka."

mandrax,vazda ovako uleti klizeci...i to s dvije noge....mandraX je napisao/la:Cruyff:
...kratko - jasno"Messi nije postigao 40 golova u Ligi, ali će igrati u finalu Lige Prvaka."

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
...klizav teren jaraneT-MAC je napisao/la: mandrax,vazda ovako uleti klizeci...i to s dvije noge....

Macko, Figo je bio za barçu isto sto i raul za madrid. zamisli da je raul presao u Barçu. Madrid je veliki klub koji je posljednjih godina zaboravio sta velicina znaci, nije im bilo vazno sto ih je Figo zvao "bijela ****", sto je pjevao na sav glas "madrid. cabrón, saluda al campeón" (madrid, smradu, pozdravi sampiona). Nije im ni kasnije bilo vazno sto je Zidan, danas njihov veliki idol, dok je igrao u Juventusu izvjavljivao da je navijac Barçe, sto se Özil slikao sa majicom Barçe i govorio da mu je Xavi idol, sto sada zeli kupiti Aguera nakon sto im je ovaj pokazao srednji prst u jednom od derbija.. itd. Ja u svoju kucu ne pustam ljude koji su me vrijedjali. Mozda sutra i ne budem bogat, ali znam sigurno da necu prodati svoje dostojanstvo po svaku cijenu.Portillo je napisao/la:Nidje veze, kako je to Figo izdajica. ne vidim zasto bi on bio izdajica kada je covjek presao iz slabijeg kluba u jaci i veci klub, htio da napreduje, normalno, ko je imalo pametan skontace.
A kad vec spominjes Figa, dan prije nego ce potpisati za Real pozvao je navijace barçe da dodju na camp nou i pred 70 000 navijaca izjavio da nikada ne bi isao u madrid. Sljedeci dan se pojavio sa Florentinom slikajuci se u dresu madrida. A Figo je pogrijesio ne zato sto je potpisao za madrid nego sto ga je Floren presaltao. Tad su bili izbori za predsjednika reala i Barçe (ista godina) i jedan od kandidata koji nije imao do tada nikakve sanse da pobjedi, izvjavljuje da ako bude izabran, dovest ce Figa i ako to ne uradi, svi clanovi Madrida ce imati bespaltne ulaznice na stadion cijelu godinu. Predhodno je potpisao ugovor sa Figom i platio mu 2 miliona eura uz uslov da,ako pobjedi izbore, ovaj prelazi u Madrid ili placa 45 miliona (koliki je godisnji prihod na ulaznice). Florentino nije potrosio vise ni eura na kampanju,ali zahvaljujuci tome je pobjedio(bez daljnjeg najveci poslodavac u Spaniji). Tada je Figo trazio od barçe da mu isplate taj dug, barça tada nije imala predsjednika i osim toga, niko nije zelio da plati zbog figove gluposti.
Ah, i clan sam barçe broj 94792 (od skoro 180 000) od prije 9 godina, studirao sam tamo u tom vrijeme i igrom slucaja, sada sam ponovno u Barceloni, da ne mislis da izmisljam toplu vodu
svaka castterza13 je napisao/la:Macko, Figo je bio za barçu isto sto i raul za madrid. zamisli da je raul presao u Barçu. Madrid je veliki klub koji je posljednjih godina zaboravio sta velicina znaci, nije im bilo vazno sto ih je Figo zvao "bijela ****", sto je pjevao na sav glas "madrid. cabrón, saluda al campeón" (madrid, smradu, pozdravi sampiona). Nije im ni kasnije bilo vazno sto je Zidan, danas njihov veliki idol, dok je igrao u Juventusu izvjavljivao da je navijac Barçe, sto se Özil slikao sa majicom Barçe i govorio da mu je Xavi idol, sto sada zeli kupiti Aguera nakon sto im je ovaj pokazao srednji prst u jednom od derbija.. itd. Ja u svoju kucu ne pustam ljude koji su me vrijedjali. Mozda sutra i ne budem bogat, ali znam sigurno da necu prodati svoje dostojanstvo po svaku cijenu.Portillo je napisao/la:Nidje veze, kako je to Figo izdajica. ne vidim zasto bi on bio izdajica kada je covjek presao iz slabijeg kluba u jaci i veci klub, htio da napreduje, normalno, ko je imalo pametan skontace.
A kad vec spominjes Figa, dan prije nego ce potpisati za Real pozvao je navijace barçe da dodju na camp nou i pred 70 000 navijaca izjavio da nikada ne bi isao u madrid. Sljedeci dan se pojavio sa Florentinom slikajuci se u dresu madrida. A Figo je pogrijesio ne zato sto je potpisao za madrid nego sto ga je Floren presaltao. Tad su bili izbori za predsjednika reala i Barçe (ista godina) i jedan od kandidata koji nije imao do tada nikakve sanse da pobjedi, izvjavljuje da ako bude izabran, dovest ce Figa i ako to ne uradi, svi clanovi Madrida ce imati bespaltne ulaznice na stadion cijelu godinu. Predhodno je potpisao ugovor sa Figom i platio mu 2 miliona eura uz uslov da,ako pobjedi izbore, ovaj prelazi u Madrid ili placa 45 miliona (koliki je godisnji prihod na ulaznice). Florentino nije potrosio vise ni eura na kampanju,ali zahvaljujuci tome je pobjedio(bez daljnjeg najveci poslodavac u Spaniji). Tada je Figo trazio od barçe da mu isplate taj dug, barça tada nije imala predsjednika i osim toga, niko nije zelio da plati zbog figove gluposti.
Ah, i clan sam barçe broj 94792 (od skoro 180 000) od prije 9 godina, studirao sam tamo u tom vrijeme i igrom slucaja, sada sam ponovno u Barceloni, da ne mislis da izmisljam toplu vodu

Sve sto si rekao pokazuje kako je jadan i mali klub Real Madrid !
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ne znam jeste li stavljali ovaj video, al je definitivno najjaci

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Odfakajte od Aguera, koji ce vam vrag ?

pa nije Barca nij krenula po njegajuveboy je napisao/la:Odfakajte od Aguera, koji ce vam vrag ?![]()

I Ronaldinho je pravio veoma slican "Tango" na terenu, ali nikad ovako uvjerljivo kao Messi koji ima nevjerovatan balans tijela i kretnje kao zmijaJuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ovo je poezija u pokretu, njemu se divi svaki istinski zaljubljenik u fudbal pa makar to bio i navijac Reala.
Jes 45 milki + Krkic, mi to u ovom trenutku ne mozemo pratiti. . .
ma jok to , odakle ti ta informacija ?juveboy je napisao/la:Jes 45 milki + Krkic, mi to u ovom trenutku ne mozemo pratiti. . .
Narednih dana Barca trenira u Arsenalovom kampu u Hertfordshireu... 

ser del barça es el millor que hi ha !
U London putuju: Valdes, Pinto, Mino, Oier, Alves, Adriano, Pique, Milito, Fontas, Puyol, Abidal, Maxwell, Mascherano, Busquets, Xavi, Keita, Thiago, Iniesta, Afellay, Pedro, Jeffren, Messi, Bojan, Villa.

kakav aguero, nema sanse da taj dodje, rossi ce vjerovatno ubzo potpisati, cim prodje finale klub ce poceti raditi na transferima, sad se o tome puno ne prica jer su svi skoncetrisani na finale i bilo bi glupo uznemiravati igrace i strucni stab.
ovo ljeto moglo bi biti veoma burno sto se tice transfera, od sledece godine kako stvari stoje nastupit ce nova pravila o fer poslovanju i vjerujem da ce mnogi klubovi puno trositi ovog ljeta. mnogi su najavilivelike kupovine, vidjet cemo sta je nasa uprava naumila, valjda agenti vec rade na dovodjenju igraca koje zeli pep, kako ih drugi ne bi razgrabili, a kad city i celzi pocnu kupovati sa basnoslovnim ciframa, ima da svima rastu cijene automatski.
barca je u velikoj prednosti na sve ostale klubove jer imamo veliki budzet, a opet i najmanju potrebu za velikim ulaganjima jer vec imamo sjajn tim koji samo na nekim pozicijama treba osvjeziti i podmladiti
ja sam uvijek za opciju dovodjenja manjeg broja igraca, ali da su super kvalitetni.
kad sve onako sagledamo, imamo dobrog golmana koji ce jos dugo braniti, rezerva je solidna.
desni bek alves je fantastican i boljeg u svijetu ne bi nasli, produzio je ugovor dakle mirni smo tu na duge staze. njegova zamjena adriano je takodje solidan, a na tu poziciju po potrebi moze uskociti i puyol, takodje dakle mirni smo tu
stoperi su takodje dobro pokriveni, tu je pike koji ce jos deset godina najmanje biti stub u odbrani, sledece sezone s njim u paru ce verovatno biti sjajni abidal koji moze barem jos 2-3 sezone to odigrati, tu je opet kad zatreba puyol koji je vec u godinama, al vjerovatno bi mogao odigrati jos dvije sezone kao zamjena,dovodjenje nekog novog stopera bi mozda bilo problematicno jer je pozicija jako osjetljiva, dugo treba sa se uigra s ostatkom odbrane, zato je abidal tu najbolje rjesenje, a kapiten puyol moze vrhunski odigrati kad zatreba, ali nazalost ocigledno je da on vise ne moze biti prva solucija jer nema snage vise da izgura cijelu sezonu. tu su jos i mladi momci fontas i bartra, ako jedan od njih izraste u igracinu to je sjajno dakle na stoperskim pozicijama nema nikakve potrebe za dovodjenjem nekih novih igraca, barem ne u naredne dvije sezone
lijevi bek, eh tu smo najtanji, tu je poziciju dugo drzao abidal koji se medjutim pokazao i kao sjajan stoper, i pep ocigledno planira da ga i ostavi na stoperu jer takav stoper i treba barci, a ne neki klasicni hrmpalija, takav je bio i puyol, brz, dobar s loptom, protivnik nas najvise napada kontrama, a takvi igraci su tu bolji nego neke hrmpalije. kad abidal ode na stopera, lijevi bekovi ostanu adriano i maxwel, oni jesu solidni, ali kad vec nismo opterecini na drugim pozicijama, onda bi i tu trebalo dovesti svjetsku klasu igraca, koji je jos po mogucnosti i mlad, da se to rijesi dugorocno, idealnio bi bilo da adriano bude rezerva i za lijevi i za desni bek, tako je sve solidno pokriveno, a nema gomilanja igraca, onda bi svako imao dobru minutazu
zadnji vezni pokriven sjajno, sergio i maskerano, nema se sta pricati
dvojac u sredini terena je neprikosnoven, xavi i iniesta, kao zamjena se sad nametnu sjajni tiago, buducnost naseg kluba, a tu je jos i uvijek pouzdani i zahvalni keita. tu se pominje sad dovodjenje fabregasa, koje po meni nije pametno a razloga je puno, previse je dobar igrac dfa bi sjedio na klupi to je jasno ko dan, xavi jeste u godinama, ima 31, al jos moze barem 2 sezone odigrati vrhunski, da ga sad polako pep tjera na klupu a gura fabregasa nema smisla, puno bolje rjesenje je tiago kojem nije problem sjediti na klupi i mijenjati tatu xavija kad treba kao i don andresa, imat ce veliku minutazu sigurno je ce pep cesto odmarati xavija ili iniestu, mali tiago moci ce opusteno da se razvija, i taman za recimo dvije sezone da izraste u igracinu koja ce naslijediti xavija. ako ne opravda povjerenje, narednog ljeta onda dovesti cesca, a u medjuvremenu i keita ce odigrati kad bude potrebno, pa cak i afellaj se moze koristiti u sredini. u narednim sezonama dakle trazit ce se nasljednik xavija, don andres ce igrati jos mnogo sezoan i tu smo mirni
sto se tice tri pozicije u napadu takodje situacija je odlicna, tu je messi neprikosnoven, igrat ce jos dugo dugo,pedro takodje mlad, nekad kao prvotimac, nekad kao zamjena mozda, al uglavnom sjajan i zahvalan igrac
. vilja, u zrelim godinama, mislim da mu je 29 , dakle jos tri sezone nek odigra i taman, do tada cemo biti mirni s njim, sjajno se uklopio u ekipu, i bice jos i bolji naredne sezone vjerovatno. afelay kao rezervna opcija takodje sjajan igrac koji se sve vise uklapa u nas sistem, u narednoj sezoni vjerovatno ce biti puno bolji, za rezerve sjajan igrac. u napadu nam treba jos jedan igrac koji ce zamijeniti bojana, koji treba biti vrhunski napadac po mom misljenju, tako da se napravi dobra konkurencija, messi je neprikosnoven, za ostale dvije pozicije nek se bore vilja, pedro, afelay i kako stvari stoje rossi
dakle kad sve sagledamo, barca je klub koji u narednim sezonama uopste ne treba da se puno sikira oko dovodjenja igraca, ovo sad ljeto napadac i lijevi bek, onog tamo ljeta mozda fabregas ako se ne pokaze tiago, a vjerujemo svi da hoce, pa onda za tri sezone opet mozda samo jedan stoper i tako, nikakve radikalne promjene ni velika trosenja novca nam nece biti potrebna, taj finasijski fair play nas nece narocito pogoditi.
ovog ljeta bitno je samo pogoditi sa napadacem i lijevim bekom, da se osiguramo na duze staze, napadc je vjerovatno rossi, on i najbolji moguci i najskuplji lijevi bek bi se mogli dovesti za 50-60 miliona, a ne mora to biti uopste ni skupi bale, od prodaje igraca koji su visak takodje uzet ce se lijepe pare i vjerujem da pep moze posloziti sjajnu ekipu sa ova dva pojacanja, a da na kraju prelaznog roka budemo u nekom malom minusu, i onda u narednim sezonama samo lagano dovoditi jednog ili dvojicu igraca, od kojih ce mnogi vjerujem biti besplatni iz nase akademije
hegemonija barce je realnost u narednih barem 5 godina, novac nece biti problem, igracki kadara ce biti sjajan, samo je bitno da trener drzi motivaciju, u narednim godinama motivacija je nesto najvaznije i ona ce vjerovatno biti presudna
ovo ljeto moglo bi biti veoma burno sto se tice transfera, od sledece godine kako stvari stoje nastupit ce nova pravila o fer poslovanju i vjerujem da ce mnogi klubovi puno trositi ovog ljeta. mnogi su najavilivelike kupovine, vidjet cemo sta je nasa uprava naumila, valjda agenti vec rade na dovodjenju igraca koje zeli pep, kako ih drugi ne bi razgrabili, a kad city i celzi pocnu kupovati sa basnoslovnim ciframa, ima da svima rastu cijene automatski.
barca je u velikoj prednosti na sve ostale klubove jer imamo veliki budzet, a opet i najmanju potrebu za velikim ulaganjima jer vec imamo sjajn tim koji samo na nekim pozicijama treba osvjeziti i podmladiti
ja sam uvijek za opciju dovodjenja manjeg broja igraca, ali da su super kvalitetni.
kad sve onako sagledamo, imamo dobrog golmana koji ce jos dugo braniti, rezerva je solidna.
desni bek alves je fantastican i boljeg u svijetu ne bi nasli, produzio je ugovor dakle mirni smo tu na duge staze. njegova zamjena adriano je takodje solidan, a na tu poziciju po potrebi moze uskociti i puyol, takodje dakle mirni smo tu
stoperi su takodje dobro pokriveni, tu je pike koji ce jos deset godina najmanje biti stub u odbrani, sledece sezone s njim u paru ce verovatno biti sjajni abidal koji moze barem jos 2-3 sezone to odigrati, tu je opet kad zatreba puyol koji je vec u godinama, al vjerovatno bi mogao odigrati jos dvije sezone kao zamjena,dovodjenje nekog novog stopera bi mozda bilo problematicno jer je pozicija jako osjetljiva, dugo treba sa se uigra s ostatkom odbrane, zato je abidal tu najbolje rjesenje, a kapiten puyol moze vrhunski odigrati kad zatreba, ali nazalost ocigledno je da on vise ne moze biti prva solucija jer nema snage vise da izgura cijelu sezonu. tu su jos i mladi momci fontas i bartra, ako jedan od njih izraste u igracinu to je sjajno dakle na stoperskim pozicijama nema nikakve potrebe za dovodjenjem nekih novih igraca, barem ne u naredne dvije sezone
lijevi bek, eh tu smo najtanji, tu je poziciju dugo drzao abidal koji se medjutim pokazao i kao sjajan stoper, i pep ocigledno planira da ga i ostavi na stoperu jer takav stoper i treba barci, a ne neki klasicni hrmpalija, takav je bio i puyol, brz, dobar s loptom, protivnik nas najvise napada kontrama, a takvi igraci su tu bolji nego neke hrmpalije. kad abidal ode na stopera, lijevi bekovi ostanu adriano i maxwel, oni jesu solidni, ali kad vec nismo opterecini na drugim pozicijama, onda bi i tu trebalo dovesti svjetsku klasu igraca, koji je jos po mogucnosti i mlad, da se to rijesi dugorocno, idealnio bi bilo da adriano bude rezerva i za lijevi i za desni bek, tako je sve solidno pokriveno, a nema gomilanja igraca, onda bi svako imao dobru minutazu
zadnji vezni pokriven sjajno, sergio i maskerano, nema se sta pricati
dvojac u sredini terena je neprikosnoven, xavi i iniesta, kao zamjena se sad nametnu sjajni tiago, buducnost naseg kluba, a tu je jos i uvijek pouzdani i zahvalni keita. tu se pominje sad dovodjenje fabregasa, koje po meni nije pametno a razloga je puno, previse je dobar igrac dfa bi sjedio na klupi to je jasno ko dan, xavi jeste u godinama, ima 31, al jos moze barem 2 sezone odigrati vrhunski, da ga sad polako pep tjera na klupu a gura fabregasa nema smisla, puno bolje rjesenje je tiago kojem nije problem sjediti na klupi i mijenjati tatu xavija kad treba kao i don andresa, imat ce veliku minutazu sigurno je ce pep cesto odmarati xavija ili iniestu, mali tiago moci ce opusteno da se razvija, i taman za recimo dvije sezone da izraste u igracinu koja ce naslijediti xavija. ako ne opravda povjerenje, narednog ljeta onda dovesti cesca, a u medjuvremenu i keita ce odigrati kad bude potrebno, pa cak i afellaj se moze koristiti u sredini. u narednim sezonama dakle trazit ce se nasljednik xavija, don andres ce igrati jos mnogo sezoan i tu smo mirni
sto se tice tri pozicije u napadu takodje situacija je odlicna, tu je messi neprikosnoven, igrat ce jos dugo dugo,pedro takodje mlad, nekad kao prvotimac, nekad kao zamjena mozda, al uglavnom sjajan i zahvalan igrac
. vilja, u zrelim godinama, mislim da mu je 29 , dakle jos tri sezone nek odigra i taman, do tada cemo biti mirni s njim, sjajno se uklopio u ekipu, i bice jos i bolji naredne sezone vjerovatno. afelay kao rezervna opcija takodje sjajan igrac koji se sve vise uklapa u nas sistem, u narednoj sezoni vjerovatno ce biti puno bolji, za rezerve sjajan igrac. u napadu nam treba jos jedan igrac koji ce zamijeniti bojana, koji treba biti vrhunski napadac po mom misljenju, tako da se napravi dobra konkurencija, messi je neprikosnoven, za ostale dvije pozicije nek se bore vilja, pedro, afelay i kako stvari stoje rossi
dakle kad sve sagledamo, barca je klub koji u narednim sezonama uopste ne treba da se puno sikira oko dovodjenja igraca, ovo sad ljeto napadac i lijevi bek, onog tamo ljeta mozda fabregas ako se ne pokaze tiago, a vjerujemo svi da hoce, pa onda za tri sezone opet mozda samo jedan stoper i tako, nikakve radikalne promjene ni velika trosenja novca nam nece biti potrebna, taj finasijski fair play nas nece narocito pogoditi.
ovog ljeta bitno je samo pogoditi sa napadacem i lijevim bekom, da se osiguramo na duze staze, napadc je vjerovatno rossi, on i najbolji moguci i najskuplji lijevi bek bi se mogli dovesti za 50-60 miliona, a ne mora to biti uopste ni skupi bale, od prodaje igraca koji su visak takodje uzet ce se lijepe pare i vjerujem da pep moze posloziti sjajnu ekipu sa ova dva pojacanja, a da na kraju prelaznog roka budemo u nekom malom minusu, i onda u narednim sezonama samo lagano dovoditi jednog ili dvojicu igraca, od kojih ce mnogi vjerujem biti besplatni iz nase akademije
hegemonija barce je realnost u narednih barem 5 godina, novac nece biti problem, igracki kadara ce biti sjajan, samo je bitno da trener drzi motivaciju, u narednim godinama motivacija je nesto najvaznije i ona ce vjerovatno biti presudna
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.