Nemoj tako , Ana mi je zena , uzece ona toAdmir_Sa je napisao/la:kakva crna ana, nek bude sretna ako ne zijani 2-0

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nemoj tako , Ana mi je zena , uzece ona toAdmir_Sa je napisao/la:kakva crna ana, nek bude sretna ako ne zijani 2-0
Ja zbog uslova imam Anu i dosta se pati. Larsson sve vraća i ne griješi.Monolog je napisao/la:Imam hendikep na Ivanović, a ona u 2 posljednja servis game-a protivnice nije iskoristila 4 break lopte. Sad je tie break, te se nadam da će Šveđanka ovo dobiti, i tako natjerati Anu da je uništi u sljedeća 2 seta. Šteta, jer imam na tom tiketu hendikep na Almagra i hendikep na Volandri-ja.
Ma gledam je i ja. Koliko samo neisforsiranih grešaka, to je za ne povjerovati. No, izgleda da ćemo u 2. setu gledati demoliranje Šveđanke (biće 6:2 za AnuBegonja je napisao/la:Ja zbog uslova imam Anu i dosta se pati. Larsson sve vraća i ne griješi
A dok sam ja igrao na nju,ona nije mogla nista protiv Kristine Barrois,sad pati Anu IvanovicMonolog je napisao/la:Ma gledam je i ja. Koliko samo neisforsiranih grešaka, to je za ne povjerovati. No, izgleda da ćemo u 2. setu gledati demoliranje Šveđanke (biće 6:2 za AnuBegonja je napisao/la:Ja zbog uslova imam Anu i dosta se pati. Larsson sve vraća i ne griješi). Nego, ova Larsson fakat trči k'o luda i vraća neke izuzetno teške udarce. Da nije Nadal uš'o u njenu kožu
![]()
A jel pokriven kamerama taj mec uopste,znam da dobar deo meceva nije.Admir_Sa je napisao/la:Ima li ko link za mec anduar-giraldo
Nazalost u pravu siAdmir_Sa je napisao/la:bjezi ana u tri pm, idi se slikaj, poziraj, tenis vishe nije za tebe
Lud si ako mislis da ana ovo nece dobitAdmir_Sa je napisao/la:bjezi ana u tri pm, idi se slikaj, poziraj, tenis vishe nije za tebe
Iks, pa nek se kolju na produžetke.skevo2 je napisao/la:sta mislite igokea siroki
kladionicar je napisao/la:Lud si ako mislis da ana ovo nece dobitAdmir_Sa je napisao/la:bjezi ana u tri pm, idi se slikaj, poziraj, tenis vishe nije za tebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.