FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

CoDe
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la CoDe » 23 maj 2011, 23:45

VAM je napisao/la:poništi čestitke,koje nam zaista ne trebaju od vas,pod ruku sa istomišljenicima i lagano navijaj da onaj tvoj radnik jednog dana bude prvak 8-)
Pa ne to je istina tako ti dodze to . Razmisli malo al nemogu ja o tome ovdje tebi ne zelim ustvari da ti pisem neke cinjenice koje su neoborive sto se tice Borca , Banjaluke , BiH , Bosanaca i Hercegovaca svih tako da 8-) !

A , sto se tice Radnika pa bio bi prvak da su ovdje naprimjer Jevjeri i da nas gura neko i da nam neko kupuje utakmice ( to se ne odnosi na vas ) i da imamo para a posto nemamo necemo ni biti a i ne zasluzujemo mi smo mala carsija . Ali carsija koja je ponosna na svoju Državu !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 23 maj 2011, 23:51

Here we go again... :roll:
Let's go, Fighter!

"!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 24 maj 2011, 01:48

VAM je napisao/la:poništi čestitke,koje nam zaista ne trebaju od vas,pod ruku sa istomišljenicima i lagano navijaj da onaj tvoj radnik jednog dana bude prvak 8-)
Momak,da imaš imalo odgoja,znao bi da trebaš pričati ISKLJUČIVO u svoje ime! Čuj, ne trebaju NAM... Ko si ti da generalizuješ stvari? Nemoj kvarit ugled normalnog svijeta koji nije opterećen tuđim???

@Dule, de mi (ako ti nije teško) malo detaljnije oko sjeverne i južne tribine. Nisam u toku,a živo me zanima.
Hvala
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 maj 2011, 10:38

Koji si sad pa ti?jos jedan u nizu kulturnih momaka koji nam želi iskrene čestitke :roll: a kako ste sad svi fini,pa to je za ne povjerovati,baš mi je uživanje čitati vaše hvalospjeve na račun Borca 8-)
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 24 maj 2011, 12:12

Koji su moguci protivnici u drugom pretkolu?
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 24 maj 2011, 12:16

Prijedor je napisao/la:Koji su moguci protivnici u drugom pretkolu?
Nositelji u 2. pretkolu, a samim tim i mogući protivnici Borca su BATE Borisov (Bjelorusija), Maccabi Haifa (Izrael), Dinamo Zagreb (Hrvatska), Rosenborg (Norveška), Partizan (Srbija), APOEL Nikozija (Kipar), Wisla (Poljska), Liteks (Bugarska), Slovan (Slovačka), Viktoria Plzen (Češka), Maribor (Slovenija), HJK Helsinki (Finska), Ekranas (Litvanija), Zestafoni (Gruzija), Malme (Švedska), Shamrok Rowers (Republika Irska) i šampion Austrije.
Od ovih bi vam možda najbolje legli Maribor, Zestafoni, Helsinki, Ekranas i Shamrok Rowers ;)
Čelik Zenica 1945

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 24 maj 2011, 12:19

Nimla_RZ je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Koji su moguci protivnici u drugom pretkolu?
Nositelji u 2. pretkolu, a samim tim i mogući protivnici Borca su BATE Borisov (Bjelorusija), Maccabi Haifa (Izrael), Dinamo Zagreb (Hrvatska), Rosenborg (Norveška), Partizan (Srbija), APOEL Nikozija (Kipar), Wisla (Poljska), Liteks (Bugarska), Slovan (Slovačka), Viktoria Plzen (Češka), Maribor (Slovenija), HJK Helsinki (Finska), Ekranas (Litvanija), Zestafoni (Gruzija), Malme (Švedska), Shamrok Rowers (Republika Irska) i šampion Austrije.
Od ovih bi vam možda najbolje legli Maribor, Zestafoni, Helsinki, Ekranas i Shamrok Rowers ;)
Fino, fino...Samo da se izbjegne Dinamo, ne zbog toga sto su jaki ili tako nesto vec ipak je to glavni grad Hrvatske, svasta bi tu bilo...Mislim na nerede i to ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 24 maj 2011, 12:33

" " %, то су ' /... :D
Let's go, Fighter!

"!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 24 maj 2011, 12:49

Ovdje ima nekoliko klubova s kojima bi se moglo igrati, ali su prošle godine napravili neke grupe (po samo UEFA-i poznatom kriteriju), pa je Željo mogao izvući samo 5 klubova, od toga je samo jedan bio iz ove kategorije "s kojima bi se moglo igrati". Nadam se da ove godine toga neće biti, jer sa normalnim žrijebom su veće šanse da se dobije neko normalan.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 maj 2011, 13:20

? "&" ? УСПЈЕХ ЗА &

$ $ ? & $ " " је $ $ " Управу & "&" $ освајања " ? у " ? ", " $ је "&" ' ове ? " ? успјех за &.

- Ово је ? успјех за & "&", ? " ? &, а $ "&" су ' ове ? ¥ $ развоју спорта у & - " је " у ?.
Он је " $ $ $ спорт у &, па & " & "&", те $ се то " $ у стварању ? за $ " за $ " " " ? у $.
- $ РС - $ $ $ $ $ "&" $ " $ " & " ? % - успјехе - " је ".
" $ $ " спорта РС $ " ? је $ % су $ "&" "у $ Сарајева" ? ову ?, " $ је то за & ?.
' " ", ресорно " " $ РС - " $ " уз & "&", са / за успјех " у ".
$ Управног $ & "&" Срђан % & је $ је $ " ? " уз & ? " " "&".
Он је " $ је & 85 $, $ $ " & "&", ово " пут $ је тај ? " " ?, ? $ " $ & $ се " уз "&", јер $ " за Европу.
Освајање ? & " у $ " је успјех & "&" у $ " ?, & освајања ? $ & СФРЈ $ $ $.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 maj 2011, 13:52

bespotrebno ste ubacili ovdje ovaj tekst sa izjavama političara jer su to učinili (prijem igrača i stručnog štaba) isključivo radi lične promocije ali dobro. Svaka čast na tituli odlični ste bili cijelu sezonu kako igrači i stručni štab tako i vi (Lešinari) tako da je potpuno zasluženo osvojena titula i nadam se da će te imati više sreće u EU kvalifikacijama,prošle sezone ste bili blizu ali ove godine se nadam da će biti još bolje i ako može jedna molba neka mi neko ili pp-om pošalje ili ovdje na temi odgovor ima li klip navijanja sa utakmice kupa u rukometu Borac Izviđač a da nije onaj sa PTPC-a ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 maj 2011, 14:27

@Dule, de mi (ako ti nije teško) malo detaljnije oko sjeverne i južne tribine. Nisam u toku,a živo me zanima.
Hvala
Grad se kreditno zaduzio za izgradnju Sjevera i Juga,a ostatak para ce dati Vlada RS. To je ono sto se zasad zna,i zna se da ce izvodjac radova biti Vranica. Ono sto se ne zna su rokovi. Mada to nerealno zvuci,ima nas koji se potajno nadamo da bi za sledeca dva mjeseca,do nase evropske utakmice,moglo biti gotovo sve ili barem dio. Mozda se vise bude znalo danas po podne jer cijelo jutro je Borceva ekspedicija na prijemima,prvo u Vladi RS,pa kod gradonacelnika,a mislim da ce ih na kraju primiti i Predsjednik RS.

Nadam se nekom konkretnom saopstenju sa ciframa i rokovima,a ne ono deklarativno "mi smo uvijek podrzavali Borac,a podrzavacemo ga i dalje,bla,bla,bla......"
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 24 maj 2011, 14:31

" је $ $ ", а $ уређење ? $...

Е $, $ - то ", & % $ ¥, $ се $ сазна...
Let's go, Fighter!

"!

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 24 maj 2011, 14:35

Cestitam na tituli. Svaka cast zasluzili ste. Iako su vam manijaci cestitali na tribini, da se i ovdje naglasi da vam je kup prosle godine 15 hiljada ljudi cestitalo, ove godine prvenstvo 3 hiljade. I to je jos jedan dokaz kakvi su navijaci Manijaci. Pojedinaca, idiota ima svugdje, pa i na ovom forumu koji navijaju za zelju. Cestitka iskrena, i da nam zemlju predstavite u LP bolje nego mi prosle godine. Sretno!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 24 maj 2011, 14:37

" ' ? " него " "...
" наравно, на ' " ?...

" су у ' & ? & своју ' ", % је " ?...
Let's go, Fighter!

"!

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 24 maj 2011, 14:41

? je napisao/la:" ' ? " него " "...
" наравно, на ' " ?...

" су у ' & ? & своју ' ", % је " ?...
Slusaj prijatelju, ja sam na jugu proveo vise utakmica nego pola ovih sto je bilo na jugu protiv borca. Eto ja vam cestitam, i tvrdim da vam je prosle godine aplaudirao cijeli jug, a ove godine vaze neke druge furke medju 1000 ljudi koji su prije 2 dana bili na jugu. Nebitno, moje je da cestitam ;) i kazem da zelje ima gospodske navijace simpatizere, ili kako god ih ti zvao.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 24 maj 2011, 15:14

Ako vam nije šta, napišite ovdje čim saznate nešto vezano za izgradnju,kapacitet i sl. Joj kad nebi bilo one trake...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 24 maj 2011, 15:29

muamer10 je napisao/la:
? je napisao/la:
Slusaj prijatelju, ja sam na jugu proveo vise utakmica nego pola ovih sto je bilo na jugu protiv borca. Eto ja vam cestitam, i tvrdim da vam je prosle godine aplaudirao cijeli jug, a ove godine vaze neke druge furke medju 1000 ljudi koji su prije 2 dana bili na jugu. Nebitno, moje je da cestitam ;) i kazem da zelje ima gospodske navijace simpatizere, ili kako god ih ti zvao.
? ' на ', " ја " " $ " " ? " ?. " $ ? то " " , ", $, $ ? ? & $.

Ја ' " за фер " " $...
Let's go, Fighter!

"!

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 24 maj 2011, 15:49

? je napisao/la:
muamer10 je napisao/la:
? je napisao/la:
? ' на ', " ја " " $ " " ? " ?. " $ ? то " " , ", $, $ ? ? & $.

Ја ' " за фер " " $...
kako god, haman cijeli stadion je dao aplauz ;)
kao i prosle godine......
:)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 maj 2011, 16:33

Moze li se nekako na ovom forumu prestati s r a t i o bacanju pehara u Crkvenu i Vrbas? Taj hinjaluk i dvolicnost najmanje nama Srbima pristaje. To vise lici da se trazi opravdanje zasto se slavi i zasto ce u subotu slaviti cijeli Grad titulu.
Ako si vec toliki mudonja,onda kazes "necu da igram Ligu vjestacke i nametnute" drzave,kao sto je uradio splitski Hajduk 1941 iako mu je nudjeno da igra italijansku Serie A i to da na svaku utakmicu budu besplatno vozeni avionom i hidrogliserom!! Ljudi se lijepo rekli NE,a ne ovako malo bi se yebao al da mi ne udje,igrao bi ligu,uzeo njene blagodeti kao sto je izlazak u Evropu,ali eto,ja sam mudonja i ja to ne priznajem i bacam cup u Vrbas! Kao da slusam pokvarenog Lagumdziju kad nam lijepo objasnjava da oni nisu bosnjacka stranka!

Gade mi se licemerja na svim stranama.

Volio bih da se izgradi Sjever i Jug jer mi se na Istok sve vise ne ide zbog ovakvih stvari,a Zapad je skup.
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 24 maj 2011, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.