FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dokle više? Gore od ovog ne moze...Simo marš iz kluba! Sve si ti kriv, Samir ti sastavlja ekipu...Bio sam u Lukavici, ma centra nismo prešli, Slavija nas pojela...Rutinski!!!Još jedna sezona koja je propala prije nego je i počela...
mulalic vratio loptu sehicu, ovaj uhvatio u ruke, sudija svirao indirek, i pade gol...
ponovo tandem. sehic-mulalic...
ponovo tandem. sehic-mulalic...
kako se stavlja ovaj potpis???
Ma Slavija jede pravo....partibrejker1921 je napisao/la:Dokle više? Gore od ovog ne moze...Simo marš iz kluba! Sve si ti kriv, Samir ti sastavlja ekipu...Bio sam u Lukavici, ma centra nismo prešli, Slavija nas pojela...Rutinski!!!Još jedna sezona koja je propala prije nego je i počela...

Ma momci strasno igraju......
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
partibrejker1921 je napisao/la:Dokle više? Gore od ovog ne moze...Simo marš iz kluba! Sve si ti kriv, Samir ti sastavlja ekipu...Bio sam u Lukavici, ma centra nismo prešli, Slavija nas pojela...Rutinski!!!Još jedna sezona koja je propala prije nego je i počela...
Kad Simo ode, Zeljo ce biti prosto preporodjen, bliska proslost nam je dokaz, kad se otjera trener, a otjerano je, sitnica, 10 trenera, eto Simo je 11, ma ima Zeljo da bude bolji nego sto je ikad bio, uvijek je Zeljo bolji kad nekoga otjeramo, stalno tako kad tjeramo, evo vec 5 godina. To je tako, kad se tjera uprava, kad se tjeraju treneri, igraci, Zeljo uvijek bude bolji, ma za neprepoznati koliko bolji. Samo treba sve zivo tjerati i samo treba traziti da se tjeraju, protekle godine su nam dokaz da tako treba i dalje da nastavimo, tjerati i tjerati i samo tako Zeljo je sve veci i sve uspjesniji klub.

Pa sta treba da simo ostane.Razumijem sta hoces reci dovode se ljudi ne planski ali simo je do sada imao najvise kredita i neka ide.
AMAR OSIM!!!
- Bosna i Hercegovina
- Kontakt:
Jedino jos sto valja su navijaci....
Pa sto da ide, kad nece biti bolje njegovim odlaskom. Posljednjih 5 sezona otjeralo se deset trenera i nista se nije nabolje promjenilo, cemu vise smjene?csh je napisao/la:Pa sta treba da simo ostane.Razumijem sta hoces reci dovode se ljudi ne planski ali simo je do sada imao najvise kredita i neka ide.
Hajmo biti normalan klub pa dati treneru barem 1 cijelu sezonu, pa onda ocijenjivati njegov rad. Ako tako rade klubovi bogatiji od nas, klubovi sa stvarnim finansijskim gubicima, zasto da sirotinja kakva smo mi glumi neku silu?
Nemamo novca, nemamo puno prijatelja koji zele da se ukljuce u rad kluba i pomognu klub, i zasto onda tjerati ovo malo ljudi koji su tu i pokusavaju pomoci koliko mogu? Hoce li kad oni odu, doci sposobniji, bolji pa ce od Zelje napraviti Manchester? Hoce, hoce i metla ce da pukne k'o top...
Ljudi ne znam sta se ovo desava sa Zeljom! Iz sezone se nadamo da bude bolje a ono je u stvari sve gore i gore! Ne znam vise sta da kazem. Promjena trenera nece puno donijeti. Ali ako bi doslo do promjene trenera onda bih volio da kormilo preuzme Odovic! Ipak one sezone kad je Milomir bio trener Zeljo je zavrsio sezonu kao drugi a na polusezoni su bili 10. Ako ovako nastave onda stvarno ne znam...
- bistrikboy
- Kontakt:
jucer manijaci za 10
FK ŽELJEZNIČAR za nulu............
a nisu uopste igrali lose ali mi nemamo centarfora i to je problem,SIMO ODLAZI!!!
jednostavno ovo ne izgleda dobro ne djeluju kao ekipa,**** ja svakog ko kaze da treba ostat ukupno sa strane donio 3 boda u 13 tekmi,mamu im jbem,ne znam ko bi ga mogao naslijediti al slabiji ne moze biti

FK ŽELJEZNIČAR za nulu............
a nisu uopste igrali lose ali mi nemamo centarfora i to je problem,SIMO ODLAZI!!!
jednostavno ovo ne izgleda dobro ne djeluju kao ekipa,**** ja svakog ko kaze da treba ostat ukupno sa strane donio 3 boda u 13 tekmi,mamu im jbem,ne znam ko bi ga mogao naslijediti al slabiji ne moze biti

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Druze ja ne znam dali si ti simo krunic ili ko vec pa imas takav stavZeljovac je napisao/la:Pa sto da ide, kad nece biti bolje njegovim odlaskom. Posljednjih 5 sezona otjeralo se deset trenera i nista se nije nabolje promjenilo, cemu vise smjene?csh je napisao/la:Pa sta treba da simo ostane.Razumijem sta hoces reci dovode se ljudi ne planski ali simo je do sada imao najvise kredita i neka ide.
Hajmo biti normalan klub pa dati treneru barem 1 cijelu sezonu, pa onda ocijenjivati njegov rad. Ako tako rade klubovi bogatiji od nas, klubovi sa stvarnim finansijskim gubicima, zasto da sirotinja kakva smo mi glumi neku silu?
Nemamo novca, nemamo puno prijatelja koji zele da se ukljuce u rad kluba i pomognu klub, i zasto onda tjerati ovo malo ljudi koji su tu i pokusavaju pomoci koliko mogu? Hoce li kad oni odu, doci sposobniji, bolji pa ce od Zelje napraviti Manchester? Hoce, hoce i metla ce da pukne k'o top...

AMAR OSIM!!!
Hoce li biti bolje kad svi ti koje si naveo oducsh je napisao/la:Druze ja ne znam dali si ti simo krunic ili ko vec pa imas takav stavZeljovac je napisao/la:Pa sto da ide, kad nece biti bolje njegovim odlaskom. Posljednjih 5 sezona otjeralo se deset trenera i nista se nije nabolje promjenilo, cemu vise smjene?csh je napisao/la:Pa sta treba da simo ostane.Razumijem sta hoces reci dovode se ljudi ne planski ali simo je do sada imao najvise kredita i neka ide.
Nemamo novca, nemamo puno prijatelja koji zele da se ukljuce u rad kluba i pomognu klub, i zasto onda tjerati ovo malo ljudi koji su tu i pokusavaju pomoci koliko mogu? Hoce li kad oni odu, doci sposobniji, bolji pa ce od Zelje napraviti Manchester? Hoce, hoce i metla ce da pukne k'o top....Pa zbog takvih uhljupa i nece niko da ulozi lovu u klub.Upravni odbor ne postoji,faruk nema veze sa klubom sve se vrti oko tri covjeka,dzuvo,delimustafic,dzuvo.Treba mu dati sezonu,pa da se dogodine igramo sa stanic kresevom i ostalim po federaciji.Ovo sto ti govoris je trebalo uraditi kada je oda bio trener,ili kada nas je ninkovic vodio niko nije ni pokusao da zadrzi covjeka,a to je jedan od rijetkih moralista koji je bio u klubu u zadnjih 5 godina koji je vidio sa kakvim uhljupima radi i otisao cista obraza.Ja razumijem zasto mislis to da se nece nista promijeniti jer mjenjali smo brdo trenera i islo je na lose ali sa ovim smo imali najvise strpljenja,havala mu.Idi simo molim te,bez vrijedjanja ili bilo cega odlazi mole te svi koje dusa i srce boli nakon ovog svega,koji nocima ne spavaju,trose pare na razna putovanja sa kojih se ni jednom nisamo vratili nasmijani kako si ti dosao,idi simo.

Kad covjek ne moze pomoci, ne zna kako, ne umije, onda ne treba ni odmagati. Suplje price mi je preko glave, otjerajte sve, dovedite klub do gasenja i valjda cete tada biti sretni, jer ocito je da ste nesretni sto Zeljo uopce postoji. Kad vas ne moze Zeljo usreciti, bolje da ga nema, jel tako

Ja ne znam koji je tebi **** druze,Upravu si u mnogo stvari ali ne shvatam te nikako.Ne poznajem te pa necu da serem ali ako si na tribini znas kakva je situacija bila kad je otjeran amar ko su placenici i ko sta radi,ne mozes sve manijake gledati kroz te oci,dali treba da ostane ovako ti samo kudis hajd reci po tebi sta treba uraditi,kako krenuti na gore kako izaci iz ovoga svega i spasiti se ambisa u koji idemo velikom brzinom.Jel stvarno mislis da ovi ljudi koji su sada tu mogu nesto mjenjati krenuti gore.Ta strpljivost nam je trebala kod amara,amar je smetao mnogim i zato su preko nekih ljudi organizovali hajku i otjerali ga e tada smo mi ispali pizde oni koji nismo digli glas protiv takvih a bilo nas je vise sigurno,i na trinibi i u klubu dok imaljudi kojima zeljo nije na prvom mjestu nece ici na dobro,Zadnji dio tvog posta ne bi komentarisao jer je u krajnju ruku smijsan. 

AMAR OSIM!!!
Nije nista smjesno u mom postu, tako se vi ponasate. Samo tjerajmo, tjerajmo, tjerajmo i valjda ce neko doci ko ce nas usreciti
I gdje to vodi? Ako trazite smjene onda vi dovedite te ljude za koje mislite da mogu puno vise, jer ocito znate da postoje takvi cim trazite da ovi odu ili se vi prihvatite posla pa radite kad su vam svi nesposobni.
Amar je dobio otkaz pod pritiskom navijaca. Nisu mu samo kako ih ti zoves ''placenici'' prizeljkivali odlazak, vec i oni koji danas placu za njim, sto znaci da se sve tjera bez ikakvog rezona.... pricalo se i za Ninkovica svasta, kako veze nema, pricalo se i za Odu svasta pa izmedju ostalog mu se prisivala i razna nacionalisticka sranja, i to sve navijaci, svasta se desava oko Zelje posljednjih godina, i sad ti ne znas koji mi je vrag... Nemam se namjeru raspravljati ovdje, obicno se ne javljam, ali nisam vise mogao sutiti. ...

Amar je dobio otkaz pod pritiskom navijaca. Nisu mu samo kako ih ti zoves ''placenici'' prizeljkivali odlazak, vec i oni koji danas placu za njim, sto znaci da se sve tjera bez ikakvog rezona.... pricalo se i za Ninkovica svasta, kako veze nema, pricalo se i za Odu svasta pa izmedju ostalog mu se prisivala i razna nacionalisticka sranja, i to sve navijaci, svasta se desava oko Zelje posljednjih godina, i sad ti ne znas koji mi je vrag... Nemam se namjeru raspravljati ovdje, obicno se ne javljam, ali nisam vise mogao sutiti. ...
Mi haveru ko mi,ko si ti a ko mi,,,,ne kontam te.Zeljovac je napisao/la:Nije nista smjesno u mom postu, tako se vi ponasate. Samo tjerajmo, tjerajmo, tjerajmo i valjda ce neko doci ko ce nas usrecitiI gdje to vodi? Ako trazite smjene onda vi dovedite te ljude za koje mislite da mogu puno vise, jer ocito znate da postoje takvi cim trazite da ovi odu ili se vi prihvatite posla pa radite kad su vam svi nesposobni.
Amar je dobio otkaz pod pritiskom navijaca. Nisu mu samo kako ih ti zoves ''placenici'' prizeljkivali odlazak, vec i oni koji danas placu za njim, sto znaci da se sve tjera bez ikakvog rezona.... pricalo se i za Ninkovica svasta, kako veze nema, pricalo se i za Odu svasta pa izmedju ostalog mu se prisivala i razna nacionalisticka sranja, svasta se desava oko Zelje posljednjih godina, i sad ti ne znas koji mi je vrag... Nemam se namjeru raspravljati ovdje, obicno se ne javljam, ali nisam vise mogao sutiti. ...
Ja ne znam ko si,jesi li mozda clan upravi ili neko.Sta ti je ba.Pa hajd reci ti sta treba da se uradi,vec sam te pitao po tvom misljenju sta treba da se uradi.Postujem tvoje misljenje ali mislim da nisi upravu kad govoris mi.....Valjda mi ja ti i ostali koji volimo zelju zelimo njemu najbolje neko misli ovako neko onako,ali boze dragi to je zivot.A za amara bi trebao znati o cemu sam govorio kad sam rekao placenici ko su oni i da su oni podjelili raju i da je bilo i sukoba i svega.Hajde brate reci sta ti mislis....ne kudi,samo to je najlakse
AMAR OSIM!!!
Hajd nema veze, ne kontas sta pisem, glavno je da si skont'o da sam clan uprave i da sam Simocsh je napisao/la: Mi haveru ko mi,ko si ti a ko mi,,,,ne kontam te.
Ja ne znam ko si,jesi li mozda clan upravi ili neko.Sta ti je ba.Pa hajd reci ti sta treba da se uradi,vec sam te pitao po tvom misljenju sta treba da se uradi.Postujem tvoje misljenje ali mislim da nisi upravu kad govoris mi.....Valjda mi ja ti i ostali koji volimo zelju zelimo njemu najbolje neko misli ovako neko onako,ali boze dragi to je zivot.A za amara bi trebao znati o cemu sam govorio kad sam rekao placenici ko su oni i da su oni podjelili raju i da je bilo i sukoba i svega.Hajde brate reci sta ti mislis....ne kudi,samo to je najlakse

Pitao si me sta po mom misljenju treba da se uradi, ja sam vec napisao sta, ali eto... za tebe sam Simo i clan uprave

Haj' vozdra...
- bistrikboy
- Kontakt:
KO SMO TO MI????????????
Jel mi manijaci sto nam je pun **** ovih majmuna sto su srozali klub do dna,jel mi bolesnici koji predemo hiljade kilometara da gledamo svog ŽELJU kako gubi od nekakvih seljackih novonastalih klubova,jel mi kreteni sto kisnemo po cijeli dan da bi napravili neki koreo na tribini,jel mi narkomani sto plate kartu da gledaju hrpu idiota koji uopste nemaju osjecaj za klub i ime ŽELJO,ko smo to mi....
eto nek si ti pametan pa nedas da se tjera simo i ostali,ja licno nemam nista protiv Faruka jer je jedini koji bar nesto radi ali sta radi ostatak uprave,kako je moguce da su neki igraci totalno nespremni,valjda je tome simo kriv a ne MI!!!
SIMO ODLAZI!!!!!!!!!!!..........................UPRAVA NAPOLJE!!!..................SAMIRE ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VOLIM TE ŽELJO

Jel mi manijaci sto nam je pun **** ovih majmuna sto su srozali klub do dna,jel mi bolesnici koji predemo hiljade kilometara da gledamo svog ŽELJU kako gubi od nekakvih seljackih novonastalih klubova,jel mi kreteni sto kisnemo po cijeli dan da bi napravili neki koreo na tribini,jel mi narkomani sto plate kartu da gledaju hrpu idiota koji uopste nemaju osjecaj za klub i ime ŽELJO,ko smo to mi....

eto nek si ti pametan pa nedas da se tjera simo i ostali,ja licno nemam nista protiv Faruka jer je jedini koji bar nesto radi ali sta radi ostatak uprave,kako je moguce da su neki igraci totalno nespremni,valjda je tome simo kriv a ne MI!!!
SIMO ODLAZI!!!!!!!!!!!..........................UPRAVA NAPOLJE!!!..................SAMIRE ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VOLIM TE ŽELJO
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma mi smo krivi garant.bistrikboy je napisao/la:KO SMO TO MI????????????![]()
Jel mi manijaci sto nam je pun **** ovih majmuna sto su srozali klub do dna,jel mi bolesnici koji predemo hiljade kilometara da gledamo svog ŽELJU kako gubi od nekakvih seljackih novonastalih klubova,jel mi kreteni sto kisnemo po cijeli dan da bi napravili neki koreo na tribini,jel mi narkomani sto plate kartu da gledaju hrpu idiota koji uopste nemaju osjecaj za klub i ime ŽELJO,ko smo to mi....![]()
VOLIM TE ŽELJO
AMAR OSIM!!!
Zeljovac je napisao/la:Hajd nema veze, ne kontas sta pisem, glavno je da si skont'o da sam clan uprave i da sam Simocsh je napisao/la: Mi haveru ko mi,ko si ti a ko mi,,,,ne kontam te.
Ja ne znam ko si,jesi li mozda clan upravi ili neko.Sta ti je ba.Pa hajd reci ti sta treba da se uradi,vec sam te pitao po tvom misljenju sta treba da se uradi.Postujem tvoje misljenje ali mislim da nisi upravu kad govoris mi.....Valjda mi ja ti i ostali koji volimo zelju zelimo njemu najbolje neko misli ovako neko onako,ali boze dragi to je zivot.A za amara bi trebao znati o cemu sam govorio kad sam rekao placenici ko su oni i da su oni podjelili raju i da je bilo i sukoba i svega.Hajde brate reci sta ti mislis....ne kudi,samo to je najlakse![]()
Pitao si me sta po mom misljenju treba da se uradi, ja sam vec napisao sta, ali eto... za tebe sam Simo i clan uprave, tako da dzaba pisem, ne kontas. Ne tako davno, za neke bio sam i ''Amaroljubac''
![]()
![]()
Haj' vozdra...
ok.Ako cemo tako znam ja sta si ti rekao ti si rekao da damo treneru sansu jednu sezonu,ako si ciljao da sam glup i ne kontam
Ja sam za amara bio isto ali si ti vjerovatno i tada gladio muda kada se amar tjerao i srao po forumuma kako to ne treba a nisi nista uradio.Opet ti ponavljam ali ti ne kontas da je simi data najveca moguca sanas od svih,nije boda donio sa strane i ti kazes kako mi seremo sto trazimo smjenu.Pa ok ako sam ja glup a ti pobrao svu pamet svijeta ti se ukljuci pa pomozi zelji a nemoj srati na nas koji to bar na neki nacin pokusavamo,mozda je pogresan ali bar pokusavamo,a ti gladis muda i sereS.PIH
AMAR OSIM!!!
Mi smo oni koji smo svojevoljno izabrali da navijamo za ZELJU, VI ste oni koji mislite kad kazete manijaci, da je to ZELJO.csh je napisao/la:Ma mi smo krivi garant.bistrikboy je napisao/la:KO SMO TO MI????????????![]()
Jel mi manijaci sto nam je pun **** ovih majmuna sto su srozali klub do dna,jel mi bolesnici koji predemo hiljade kilometara da gledamo svog ŽELJU kako gubi od nekakvih seljackih novonastalih klubova,jel mi kreteni sto kisnemo po cijeli dan da bi napravili neki koreo na tribini,jel mi narkomani sto plate kartu da gledaju hrpu idiota koji uopste nemaju osjecaj za klub i ime ŽELJO,ko smo to mi....![]()
VOLIM TE ŽELJO
Ja nisam manijak, vec Zeljovac, vase koreografije, bakljade me ne interesuju ni sekunde, mene interesuje ZELJO. Meni Zeljo nije furka dok sam mlad, niti koristim Zelju kao izgovor da kacim svoje slike, klipove po netu da mi se neko divi. Eto jel sad jasno ko vi, a ko ja. Uostalom i sami tvrdite da nismo svi manijaci, i nismo, neki ne zele to ni biti, neki su Zeljovci. I mani se vise semantike, da obracate paznju na konkretne stvari ne bi vam promakla cinjenica da zivite u BiH, jadnoj i siromasnoj, nefunkcionalnoj drzavi i da je Zeljo fudbalski klub iz takve siromasne i jadne drzave.