naravno Goodbyee i sta sad?..koliko puta ste vi bili u takvoj poziciji i to jos kao favoritiD1n0 je napisao/la:Na na na na, na na na na, HEY HEY HEY GOODBYEEE!

naravno Goodbyee i sta sad?..koliko puta ste vi bili u takvoj poziciji i to jos kao favoritiD1n0 je napisao/la:Na na na na, na na na na, HEY HEY HEY GOODBYEEE!
Ma buraz i ja sam Srbin,iz Srbije.Al' me zabole za Stojakovica,hocu da gledam Chicago kao i 90% ljudi iz Srbije koji prate NBA.Evo nocas opet u udarnom terminu za NBA i nas Chicago,oni prenose Boks: Istanbul-Pariz,pa onda NHLdema je napisao/la:ma strucnjaci prenose 3 puta zaredom Dallas valjda zbog Peje ,znas da su nam susedi uvijek favorizovali svoje igrace bez obzira ko igra na drugoj straniTribalian je napisao/la:neverovatno,opet prenos Dalas-Oklahoma na Sport klubu,a mi za Cikago jurimo linkoveAko je duel iz zapadne konferencije zanimljiviji i bolji od ovog iz istocne onda
![]()
![]()
Jes da igraju protiv KK Bosna ali nasuprot se nalazi strasni MIAMIdema je napisao/la:Bullsi od 7 februara nisu izgubili 2 zaredom,pa im se to desilo sad s Heatom,oni cijelu sezonu nisu izgubili 3 zaredom ,ako ih Heat dobije onda ce to bit prvi put ove sezone da su 3 zaredom izgubili i to su jedini u NBA ove godine uradili bar do sad.Mislim da je vrijeme da Thibs pokaze zasto je najbolji NBA trener ove sezone i da Rose pokaze zasto je MVP,svo ostalo ce doc kad ova 2 lika odrade svoj posao kak treba.
jel te ko sta pitolbj06miami je napisao/la:Jes da igraju protiv KK Bosna ali nasuprot se nalazi strasni MIAMIdema je napisao/la:Bullsi od 7 februara nisu izgubili 2 zaredom,pa im se to desilo sad s Heatom,oni cijelu sezonu nisu izgubili 3 zaredom ,ako ih Heat dobije onda ce to bit prvi put ove sezone da su 3 zaredom izgubili i to su jedini u NBA ove godine uradili bar do sad.Mislim da je vrijeme da Thibs pokaze zasto je najbolji NBA trener ove sezone i da Rose pokaze zasto je MVP,svo ostalo ce doc kad ova 2 lika odrade svoj posao kak treba.
Tribalian je napisao/la:Meni su najjaci ovi sto imaju temu o svom klubu regularno ovde.A kad njihov tim igra oni o tome pisu na nasoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
To se zovu kompleksi. A i realno imas iz svakog kluba u prosjeku po jednog, dva navijaca i onda nemaju sta ni pisati na svojoj temi, pa onda dodju ovdje da lijece svoje licne frustracije. Ovako Bullsi imaju najvise navijaca na ovom forumu daleko, pa im je zanimljivo napucavati postove, a i racunaju da ce neko procitati njihove nebuloze, obzirom da je ovo najcitanija tema!Tribalian je napisao/la:Meni su najjaci ovi sto imaju temu o svom klubu regularno ovde.A kad njihov tim igra oni o tome pisu na nasoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
pa sta s tim bolje da svi pisemo na jednoj temi nego da se razdvajamo.Vjerujem da je i vama puno zabavnije da tokom utakmice razmjenjujete misljenja sa navijacima Heata,kao i nama sa navijacima Bullsa ne bitno na kojoj temi.Doduse uvijek se nadju neki provokatora ali Boze mojTribalian je napisao/la:Meni su najjaci ovi sto imaju temu o svom klubu regularno ovde.A kad njihov tim igra oni o tome pisu na nasoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka cast svakom. Ali.....L-Train je napisao/la:pa sta s tim bolje da svi pisemo na jednoj temi nego da se razdvajamo.Vjerujem da je i vama puno zabavnije da tokom utakmice razmjenjujete misljenja sa navijacima Heata,kao i nama sa navijacima Bullsa ne bitno na kojoj temi.Doduse uvijek se nadju neki provokatora ali Boze mojTribalian je napisao/la:Meni su najjaci ovi sto imaju temu o svom klubu regularno ovde.A kad njihov tim igra oni o tome pisu na nasoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sto se bojimo evo svi navijaci Miamija ili LeBrona drhte od chicaga, i Bogati sta je ovdje provakatorski ,a ko ti kazes da DRose i TT mogu dobiti raspolozene KINGa i Wadea onda je sasvim logicno, cak puno realnije, da Miami veceras pobijedi Bulse.lbj06miami je napisao/la:Jes da igraju protiv KK Bosna ali nasuprot se nalazi strasni MIAMIdema je napisao/la:Bullsi od 7 februara nisu izgubili 2 zaredom,pa im se to desilo sad s Heatom,oni cijelu sezonu nisu izgubili 3 zaredom ,ako ih Heat dobije onda ce to bit prvi put ove sezone da su 3 zaredom izgubili i to su jedini u NBA ove godine uradili bar do sad.Mislim da je vrijeme da Thibs pokaze zasto je najbolji NBA trener ove sezone i da Rose pokaze zasto je MVP,svo ostalo ce doc kad ova 2 lika odrade svoj posao kak treba.
L-Train je napisao/la:@tribalina
kazem da ima pojedinaca koji unistavaju teme i pisu bez razloga,ali ima i nas koji normalno raspravljamo i ne vidim razlog zasto ne bi dolazio na ovu temu kada je utakmica![]()
i sjecam se kad je na ovoj temi bilo samo dva lika(Salt City i Dema) sad vas Bullsovaca ima daleko navjvise na forumu neka hvala Bogu,ali gdje ste bili kad Chicagu nije islo ovako dobro
Gdje si ti bio kad je James otisao u Mijamiju??L-Train je napisao/la:@tribalina
kazem da ima pojedinaca koji unistavaju teme i pisu bez razloga,ali ima i nas koji normalno raspravljamo i ne vidim razlog zasto ne bi dolazio na ovu temu kada je utakmica![]()
i sjecam se kad je na ovoj temi bilo samo dva lika(Salt City i Dema) sad vas Bullsovaca ima daleko navjvise na forumu neka hvala Bogu,ali gdje ste bili kad Chicagu nije islo ovako dobro
D1n0 je napisao/la:Ma ja se nadam da ce Bulls pobojediti seriju, zato sto je puno laksiji protivnik za Mavse. Heat bi bilo much more difficult..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.