ja sam se isto iznenadio kad sam vidio da je su alexandra otpustili ali i onoga malog flavia koji se meni pokazao ako nista drugo borben a i nije bio toliko los u napadu... samo znas sta meni nije jasno doveli su golmana iz posusja za rezervu a imaju mladog soldu koji je odlican i bolje bi im bilo da su vratili njega nego npr glavinu ali malom je tata u klubu i to ti je to... zato se meni gade ovi iz kluba, a i taj golman iz posusja ne vjerujem da nije dosao preko veze...ŠB_Fidelis je napisao/la:Uff, puno je to imena za ovako napamet... iz glave cisto gledajuci, hmm, Hannich (s cim se sekunde ne slazem), Juric, Bozic, Alexandre (po meni zadovoljio), Flavio, Marcio, Prlic, Sakic, Zelenika, Bubalo su medju svjezijim primjerima odlazaka ove godine...
Dosli su Varea, Martinez, Ivankovic, Bacak, Hrkac, Krizanovic, Ljubic, vracen Glavina, doci ce Bazina, i tako. Najveca pojacanja ce biti ostanak Wagnera i Silica, nadamo se. Ne mogu napamet, morao bih razmisliti o svim imenima, i kad su tocno otisli (npr. Vagner, ili Raguz, i slicno...)
NK Široki Brijeg
- florin cernat
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Znam ja to, ali eto mlad je, ima vremena, nece se buniti na klupu, spasilo ga se od ispadanja, a uvijek se moze i ''utopiti'', nije toliko nelogican potez, mada je jedino bitno da je Bandovic tu i da konacno naprave pravi obrambeni zid ispred njega po mogucnosti.
...Život za Široki...
st ose tice hannicha neznam zasto je otisao...
a sto se tice alexandrea po meni jedan od onih koji je nakon dugo vremena zadovoljio..ali sto je problem bi okod njega je ozljeda..jer nemoze se cekati na njega..covjek se ozljedio nije ga bilo jaaaakoooo dugo..jos od Gojka Šuška turnira...mislim da je zato otisao..
a sto se tice alexandrea po meni jedan od onih koji je nakon dugo vremena zadovoljio..ali sto je problem bi okod njega je ozljeda..jer nemoze se cekati na njega..covjek se ozljedio nije ga bilo jaaaakoooo dugo..jos od Gojka Šuška turnira...mislim da je zato otisao..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Zbog vremenskih neprilika Široki nije otisao na Kupres, sutra(srijeda) igraju prvu pripremnu utakmicu s Osjekom,a u petak sa Zagrebom
gdje si to pokupio? Gdje i kada se igra??Kevin je napisao/la:Zbog vremenskih neprilika Široki nije otisao na Kupres, sutra(srijeda) igraju prvu pripremnu utakmicu s Osjekom,a u petak sa Zagrebom
a ti iz slanog grada, lizi zasoljeni sladoled i grci se od kompleksa
Dnevni listljutinar je napisao/la:gdje si to pokupio? Gdje i kada se igra??Kevin je napisao/la:Zbog vremenskih neprilika Široki nije otisao na Kupres, sutra(srijeda) igraju prvu pripremnu utakmicu s Osjekom,a u petak sa Zagrebom
a ti iz slanog grada, lizi zasoljeni sladoled i grci se od kompleksa
Pa dobro lako bi trebali proći prvo kolo, a onda sljedi Šturm. Sigurno da nije ovo onaj Šturm koji je igrao LP, ali Široki uz dosta sreće može proći ostalo bi zaista sve bilo iznenađenje. Važno je odigrati disciplirano do kraja.
Sretno Širokom u Eurokupu.
Sretno Širokom u Eurokupu.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Na sluzbenoj stranici pise da se s Osijekom najvjerojatnije igra u Medjugorju, a sa Zagrebom, kako je i planirano, na Kupresu.
...Život za Široki...
dva nerijesena rezultata protiv hrvatskih prvoligasa nije lose. hajde valjda cemo gledati sturma u bih
dva nerijesena s time da smo Zagreba razbili i sa drugim sastavom u drugom poluvremenu, samo eto nije htjela lopta u gol, Zagreb nije imao 2-3 prilike,a mi 10 plus wagnerova greda...naš srednji red u prvom poluvremenu Šilić-Wagner-Ivanković je pojeo Zagrebov... nadam se da smo jači od Banantsa te da prolazimo..bh hrvat je napisao/la:dva nerijesena rezultata protiv hrvatskih prvoligasa nije lose. hajde valjda cemo gledati sturma u bih
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
koliko ja ono brojim,cini mi se 6 brazilaca 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
4 brazilca i 2 argentincaultrasstyle_tz je napisao/la:koliko ja ono brojim,cini mi se 6 brazilaca

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I koliko samo nasih momaka plus starosjedioci Silic i Wagner.
Široki je u obje utakmice sigurno bio bolji od svojih suparnika. Zagreb i Osijek su me razocarali, pogotovo Zagreb koji je stvorio svega dvije izgledne prilike, i jednu zabio pred kraj susreta nazalost, a imao je srece da ne prodje kao sa Zrinjskim, velike srece. I sa drugim sastavom smo ih razbili, a realno momcad koja je igrala prvo poluvrijeme i koja ce igrati protiv Banantsa je trebala 3:0 na poluvremenu voditi po prikazanom.

Široki je u obje utakmice sigurno bio bolji od svojih suparnika. Zagreb i Osijek su me razocarali, pogotovo Zagreb koji je stvorio svega dvije izgledne prilike, i jednu zabio pred kraj susreta nazalost, a imao je srece da ne prodje kao sa Zrinjskim, velike srece. I sa drugim sastavom smo ih razbili, a realno momcad koja je igrala prvo poluvrijeme i koja ce igrati protiv Banantsa je trebala 3:0 na poluvremenu voditi po prikazanom.
...Život za Široki...
siroki do sada nije razocarao u evropi, nadamo se da nece ni sada. jedino je opasan istocni sindrom vrijeme odigravanja utakmice, u top sezoni. dok kod nasih tek pocele pripreme
to i je najveci problem..bh hrvat je napisao/la:siroki do sada nije razocarao u evropi, nadamo se da nece ni sada. jedino je opasan istocni sindrom vrijeme odigravanja utakmice, u top sezoni. dok kod nasih tek pocele pripreme
Oce li biti gdje prenos Sirokog u cetvrtak.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
-
- Kontakt:
oće se dat nać internet streaming???
Koliko sam ja vidio zasad nema.U koliko se igra tekma?sb citizen je napisao/la:oće se dat nać internet streaming???
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
20h..u nas 17h..po naškiDevil je napisao/la:Koliko sam ja vidio zasad nema.U koliko se igra tekma?sb citizen je napisao/la:oće se dat nać internet streaming???

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87 i 25 gostiju.