Titova-Juga je napisao/la:kimbo je napisao/la:Prati li itko diskusiju u studiu ESPN-a

Kako ga lagano spustaju Westbrook-u sto ne da loptu Durrant-u dovoljno

... Durrat onako VRUC samo 8 suteva (6 od 8 u kos ) a MANGA Westbrook 13 suteva postotak boga pitaj mozda negdje oko 30% ...
Nisam upratio, gledam na ovom debilnom sport klubu koji nije u stanju prenosit Heat-Bulls...
WestBrook me nije poslusao pa je poceo ponovo neprisiljene greske praviti bez ikakvog pritiska kada su imali +8.
Previse srlja i nadam se da to nece kostati Oklahomu u ovoj utakmici.
Ma uglavnom ukazuju da Westbrook treba da igra svoju ulogu playa i da razigrava raspolozene suigrace umjesto sto solira ..
Ima lose samopiuzdanje cim ih podje i treba da se odvoje on forsira sut ili ulazak hoce da bude heroj i obicno ne uspije u takvim situacijama..Veom zafrkana osobina jer mu je timing bas ono super za protivnika .. Cak sam citao i da planiraju da ga trade sledece sezone ..
Gdje ima da se uprati statistika po igracu detaljna neam takta da trazim jer je Westbrook veceras spr.cio milion lopti ...bas me zanima koliko su lose brojke
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,