NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 04:31

Titova-Juga je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Prati li itko diskusiju u studiu ESPN-a :D Kako ga lagano spustaju Westbrook-u sto ne da loptu Durrant-u dovoljno :lol: ... Durrat onako VRUC samo 8 suteva (6 od 8 u kos ) a MANGA Westbrook 13 suteva postotak boga pitaj mozda negdje oko 30% ...

Nisam upratio, gledam na ovom debilnom sport klubu koji nije u stanju prenosit Heat-Bulls...
WestBrook me nije poslusao pa je poceo ponovo neprisiljene greske praviti bez ikakvog pritiska kada su imali +8.
Previse srlja i nadam se da to nece kostati Oklahomu u ovoj utakmici.
kimbo toliko od tebe,samo pricas bez argumenata negde oko 30% pogledaj sut westbrooka pa nesto pisi :roll:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 04:33

Titova-Juga je napisao/la::roll: Jeste, prca nas u mozak svojim upisima od pola ili jedne rečenice baš kao i ti, našli ste se.
Kralju, ti sam sa sobom "chataš" ovdje, to je spam bez obzira što pišeš o temi o kojoj i trebaš, to radiš svake minute u ne više od jedne rečenice. Ispucaj se na chatu, pusti nas normala korisnike da nešto pametno pročitamo a ne tvoje nabijanje upisa o urotama protiv OKC-a.
super ma ti me prijavi i ako je ovo zaista za spam ok,neka me banuju... ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 maj 2011, 04:39

Titova-Juga je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Prati li itko diskusiju u studiu ESPN-a :D Kako ga lagano spustaju Westbrook-u sto ne da loptu Durrant-u dovoljno :lol: ... Durrat onako VRUC samo 8 suteva (6 od 8 u kos ) a MANGA Westbrook 13 suteva postotak boga pitaj mozda negdje oko 30% ...

Nisam upratio, gledam na ovom debilnom sport klubu koji nije u stanju prenosit Heat-Bulls...
WestBrook me nije poslusao pa je poceo ponovo neprisiljene greske praviti bez ikakvog pritiska kada su imali +8.
Previse srlja i nadam se da to nece kostati Oklahomu u ovoj utakmici.
Ma uglavnom ukazuju da Westbrook treba da igra svoju ulogu playa i da razigrava raspolozene suigrace umjesto sto solira ..
Ima lose samopiuzdanje cim ih podje i treba da se odvoje on forsira sut ili ulazak hoce da bude heroj i obicno ne uspije u takvim situacijama..Veom zafrkana osobina jer mu je timing bas ono super za protivnika .. Cak sam citao i da planiraju da ga trade sledece sezone ..

Gdje ima da se uprati statistika po igracu detaljna neam takta da trazim jer je Westbrook veceras spr.cio milion lopti ...bas me zanima koliko su lose brojke
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2011, 04:42

Ma nije toliko los ali je kljucne lopte zajebao.

Minuta na parketu: 21:24

Ukupni sut: 6-14
Za 3: 0-1
Slobodna bacanja: 2-2
4 skoka
5 asistencija
3 izgubljene
2 ukradene
2 faula

Ukupni mu je sut dakle malo manje od 43 %.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 04:44

duuuuraaaaaaaantttttt.... haha kakav kralj 8-)
ovaj sefolosha kako igra odbranu....dirk ne promasuje strasno mekana ruka...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 maj 2011, 04:45

Titova-Juga je napisao/la:Ma nije toliko los ali je kljucne lopte zajebao.

Minuta na parketu: 21:24

Ukupni sut: 6-14
Za 3: 0-1
Slobodna bacanja: 2-2
4 skoka
5 asistencija
3 izgubljene
2 ukradene
2 faula

Ukupni mu je sut dakle malo manje od 43 %.
Iznenadjujuce brojke .. mislio sam da je puno gore ...evo sada odigra kao pravi play predje igraca i dade slobodnom kolegi ...ako se on popravi ode OKC u finale .. Ovu tekmu izgledaju puno zreliji kao ekipa.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 04:52

jel i ovo nije bioo faul nad durantom?
cist ko suza,kiddova ruka preko njegovih ruku

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 05:05

za sada odlicno nadam se da ce rezzervisti odigrati solidno ovaj pocetak poslednje cetvrtine.... Joj trebamo koristiti vise Cooka, lik ima vise nego dobar sut za 3 poena,nadam se da ce i Harden odigrati zavrsnicu dobro... Collison takodje kao i Ibaka pogotovo u odbrani 8-)
ocekujem jos jednu dobru partiju Maynora kao u drugoj tekmi 8-)
idemo momci 8-)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 maj 2011, 05:06

33-18 skok za oklahomu,pokusaji iz igre 59-55 za oklahomu,ako ne mogu iskoristit ovoliku dominaciju u skoku onda ne zasluzuju prolaz,inace redovno bolje skacu od dallasa

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 maj 2011, 05:07

dema je napisao/la:33-18 skok za oklahomu,pokusaji iz igre 59-55 za oklahomu,ako ne mogu iskoristit ovoliku dominaciju u skoku onda ne zasluzuju prolaz,inace redovno bolje skacu od dallasa
19 izgubljenih lopti do sada , samo 9 u 3-oj cetvrtini ...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 05:11

dema je napisao/la:33-18 skok za oklahomu,pokusaji iz igre 59-55 za oklahomu,ako ne mogu iskoristit ovoliku dominaciju u skoku onda ne zasluzuju prolaz,inace redovno bolje skacu od dallasa
pokusaji iz igre 59-55???? :? :roll:
dema nemoguce

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 05:16

ovo zaista nije lepo od haywooda sto je uradio onakav faul,bilo ko da je bio na onom mestu,ali strasno nesportski potez :roll:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 05:50

haha,najjaci ovaj poslednji faul,ali ne da nije bilo kontakta nego nemam reci,zaista...ako se ovo sudi u playoffu onda je NBA otiso u pm... Nema govora o faulu,sve se sudilo i u korist dallasa i u korist oklahome ali ovaj poslednji faul je tragi komicno dosudjen,neprocenjivo :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2011, 06:04

pogide OKC :(...sad im treba ovaj super-star, a vidjet cemo hoce li uspjeti promjeniti sta 40 sekundi do kraja

Edit:

Ipak nista gotovo pobjeda Dallasa i sada su vec jednom nogom u finalu 3:1
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 24 maj 2011, 06:10, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 06:09

SaltCityAttack je napisao/la:pogide OKC :(...sad im treba ovaj super-star ebiga, a vidjet cemo sta ce biti
ma gotovo izgubi oklahoma, presudila je ona lopta to jest nepostojeci faul collisona nad nowizkim na kraju poslednje cetvrtine...faula nije bilo ko je pratio video je... ali dobro nadam se da ako odu u finale da ce ih miami pocepati,hebi ga durant se dize na sut,kidd sekiricu i ne sviraju nista a na ponovljenom snimku se vidi cist faul..ali dobro idemo dalje boze moj,pogledaj mlada ekipa a u finalu zapada...Mnogo su se iscrpeli protiv Memphisa i to je veliki problem,Durant nema svezine vidi se....da smo manje igrali protiv memphisa mislim da bi ovo dobili u sest ili sedam tekmi....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2011, 06:12

ebiga sta se moze idemo dalje, a nado sam se da OKC prodje dalje, jer bilo bi mi drago da jedna mlada ekipa dodje do finala..bez obzira na sve ovo je sa njih, bas kao i za Bullse veliki uspjeh, a ocekujem ih slijedece sezone jos bolje,kao i Bullse naravno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 maj 2011, 06:14

SaltCityAttack je napisao/la:ebiga sta se moze idemo dalje, a nado sam se da OKC prodje dalje, jer bilo bi mi drago da jedna mlada ekipa dodje do finala..bez obzira na sve ovo je sa njih, bas kao i za Bullse veliki uspjeh, a ocekujem ih slijedece sezone jos bolje,kao i Bullse naravno
ma nema sumnje da ce biti bolje imace jedno veliko iskustvo igranja ovog playoffa pa pogledaj koliko su se tukli sa memphisom to ce im biti jedno veliko iskustvo... Bullsi mogu daleko sledece sezone ali ako rese jedan problem a to je SG??? to najvise ne stima kod vas

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2011, 06:24

ma rijesit ce oni problem SG sigurno...oni znaju sta sta im treba, ali neki dan slusam na radio epsn chicago, kako je mozda moguce da Bullsi pokusaju praviti trade i za Howarda... ja sam se iznenadio, ali cisto sumnjam da ce do ovoga doci...prema nekim podatcima koje iznose, kao da bi Howard potpisao za Bullse, ako bi ga Orlando vamo trade :)...ne znam sad sta bi oni sve trazili od nas, ali vjerovatno Gibson,Noah,Asik....eh ovo ako bi se desilo bilo bi super, ali opet bi mi ostali bez klupe , jer Gibson i Asik su dosta dobri sa klupe u odbrani
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 maj 2011, 10:55

SaltCityAttack je napisao/la:ma rijesit ce oni problem SG sigurno...oni znaju sta sta im treba, ali neki dan slusam na radio epsn chicago, kako je mozda moguce da Bullsi pokusaju praviti trade i za Howarda... ja sam se iznenadio, ali cisto sumnjam da ce do ovoga doci...prema nekim podatcima koje iznose, kao da bi Howard potpisao za Bullse, ako bi ga Orlando vamo trade :)...ne znam sad sta bi oni sve trazili od nas, ali vjerovatno Gibson,Noah,Asik....eh ovo ako bi se desilo bilo bi super, ali opet bi mi ostali bez klupe , jer Gibson i Asik su dosta dobri sa klupe u odbrani
Premalo ti je to za Hauarda...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 maj 2011, 11:33

alfarouqaminu je napisao/la:
pokusaji iz igre 59-55???? :? :roll:
dema nemoguce
moguce slobodno provjeri

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.