PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
barca u srcu (zenit) javi se kad budes
karaon jesi tu da odigramo?
ili neko ko igra sa mnom iduce kolo?
EDIT : Jasko nesto mi ne radi msn, hocu li nam kreirati pa da odigramo sad?
ili neko ko igra sa mnom iduce kolo?
EDIT : Jasko nesto mi ne radi msn, hocu li nam kreirati pa da odigramo sad?
Glory Glory Man United!
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
mozel mali info koo ovih kola..nastala je prava zbrka pa da povezem

i ako nije frka da se azurira tabela

i ako nije frka da se azurira tabela

-
- Kontakt:
ako vam je toliki ćejf me pobijediti il nesto,pusticu vam..igram sa andersonom..10 minut povrijedi mi Rossija, 25, minut povredi mi Gonzala stopera..ja mu govorim na poluvremenu-de lakse jbg..on meni pise imas 4 put bolju ekipu...pa sta ako imam to je razlog da udaras??nije mi uopste krivo zbog poraza,al stvarno nema smisla..ovo je igrica ljudi,sta ste se napalili toliko?????
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
joj al se zakuhava pred kraj. imal ko raspolozen da igramo koju, zahrdjo sam od kad ne igram 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
jasko_juve je napisao/la:ako vam je toliki ćejf me pobijediti il nesto,pusticu vam..igram sa andersonom..10 minut povrijedi mi Rossija, 25, minut povredi mi Gonzala stopera..ja mu govorim na poluvremenu-de lakse jbg..on meni pise imas 4 put bolju ekipu...pa sta ako imam to je razlog da udaram..nije mi uopste krivo zbog poraza,al stvarno nema smisla..ovo je igrica ljudi,sta ste se napalili toliko?????
hahahahahahahhahahaha ne ispadaj dijete?!?!?! Ti znas kako stisnuti klizeci da povrijedis igraca???!?! Znas li sine koliki je to random? Od 100 faula 1 put se ozlijedi igrac!? I ja ti kriv sad??? Nemoj plakat samo. Cuj meni cilj tebe pobijedit, ne nni malo, cilj mi je svakog pobijedit, jer mislim da sam najbolji, svako to misli za sebe, bar ima pravo... Meni nije cilj tebe pobijedit, ovako online sa ekipom Celtica protiv Villarreala... Zato uzivaj
Glory Glory Man United!
-
- Kontakt:
prijatelju,ti ako si najbolji u sokeru ja sam Ratko Mladic..UZIVAJ..vidimo se..
jasko_juve je napisao/la:prijatelju,ti ako si najbolji u sokeru ja sam Ratko Mladic..UZIVAJ..vidimo se..

P.S. Jasko je najbolji,to se zna,pa vi udarajte

Zadnja izmjena: ever, dana/u 24 maj 2011, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
nisi vidio poentu... shvatam ja, isfrustriran si, izgubio si sa 4 puta boljim timom... smiri se malo, bice bolje drugi put...jasko_juve je napisao/la:prijatelju,ti ako si najbolji u sokeru ja sam Ratko Mladic..UZIVAJ..vidimo se..
cestitam Ratku Mladicu

Zadnja izmjena: Anderson8, dana/u 24 maj 2011, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Glory Glory Man United!
hajmo ljudi, hocel neko da razbacimo ???
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
dziza 
haj eu2 ss ss

haj eu2 ss ss
eto me ulazim za minut 

hahah ova je bila dobra od Jaska haha,,,all cu vam prosuti talijanski gubavi fudbal u play offu hahah,,talijanski stil drz ,nedaj,, izbijj XD hahah 

La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
spico brate, gubo moja talijanska, hocemo sad odigrati tekmu 

imal koga za partiju koju ??
ej samo da mi nije ovaj ebeni wirelles, vidio bi ti ko je najboljijasko_juve je napisao/la:prijatelju,ti ako si najbolji u sokeru ja sam Ratko Mladic..UZIVAJ..vidimo se..

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
prijatelju,ja uopste nisam rekao da sam ja najbolji vec da nije on najbolji..ĆeMa je napisao/la:ej samo da mi nije ovaj ebeni wirelles, vidio bi ti ko je najboljijasko_juve je napisao/la:prijatelju,ti ako si najbolji u sokeru ja sam Ratko Mladic..UZIVAJ..vidimo se..odero bi te ko savsku kozu

ma zaebajem se bolanjasko_juve je napisao/la:prijatelju,ja uopste nisam rekao da sam ja najbolji vec da nije on najbolji..ĆeMa je napisao/la:ej samo da mi nije ovaj ebeni wirelles, vidio bi ti ko je najboljijasko_juve je napisao/la:prijatelju,ti ako si najbolji u sokeru ja sam Ratko Mladic..UZIVAJ..vidimo se..odero bi te ko savsku kozu
![]()
nebitno vise..neki previse ozbiljno shvataju ovu ligu..al ajd..
![]()

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
hocel ko da mu dam po usima? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.