FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Бањалучанин
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
$, све " у праву, а " за &.
? вас, отјерајте "!
Ја не & $ Европе пуно јер " ' пара $ $ све ове ", а ? $ $ & ? ¥. Зато, & $ " ? ' успјех.
? " уговор, $ " $ ? јер је $ ?, & " & $ " $, $ се - у ?...
" " - по " " & $ " ? $.... то ' је ? "....
П.С. ", па " " & $ $ ?...
? вас, отјерајте "!
Ја не & $ Европе пуно јер " ' пара $ $ све ове ", а ? $ $ & ? ¥. Зато, & $ " ? ' успјех.
Let's go, Fighter!
"!
"!
Uh,uh nisam znao da Maleticu istice ugovor.Veliki problem ako ga ne produzi,mada ja ipak mislim da ce ostati,Avdukic bi isto bio hendikep za njega sam znao da mu istice ugovor,cak je on trebao i zimus sa Vuletom u Cracoviu,ali opet lakse je naci kvalitetnog golmana za male pare nego igraca kalibra Maletic.? je napisao/la:$, све " у праву, а " за &.
? вас, отјерајте "!
Ko mu ga dodje BOka? Raspudic?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Бањалучанин
- Kontakt:
$ не " уговор са на /. " % 6 ", " " се...
$, & $. " & " $ ', ? је & 100% &. " срце - него " $. $ је $ на " пјева са ?... & за 10-&! " "!
$, & $. " & " $ ', ? је & 100% &. " срце - него " $. $ је $ на " пјева са ?... & за 10-&! " "!
Let's go, Fighter!
"!
"!
Ko prizna pola mu se dodaDule 078 je napisao/la:Neki ljudi stvarno ne znaju uživati u životu i lijepim stvarima i uvijek će biti nesrećni,isfrustrirani,iskompleksirani....Umjesto da uživaju u najvećim uspjesima našeg kluba,da se raduju tituli,da odbrojavaju dane do subote i fešte,da se raduju današnjoj vijesti o odobravanju para za gradnju sjevera i juga,da željno čekaju kvalifikacije za ligu Šampiona....Ne....Njima je od svega toga važnije što su se "posrali u usta Teheranu",koji im je btw aplaudirao par minuta.
Nije mi jasno otkud toliki kompleks,a imamo SVE,mnogo ljepši,čistiji i uredniji grad,a o kvalitetnijem sportu da ne pričamo! Dokad biti opterećen i iskompleksiran Sarajevom? I zašto? Zašto ih uopšte toliko pominjati i davati im na kvadrat neki značaj koji objektivno i nemaju u našim životima? Niti su više bolji u sportu,niti više pare idu tamo pa nam ih vraćaju na kašičicu,niti traje rat,niti mogu odlučiti bilo šta bez naše volje.....Zašto se ne opustiti i uživati u životu i ovom prelijepom gradu,koji je apsolutna prestonica kad je domaći sport u pitanju?
Tim svojim kompleksima brukate i nas,vaše sugrađane koji uopšte nismo iskompleksirani Sarajevom i koji se Sarajeva sjetimo jednom u 7 dana....

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
ajmo zaustaviti prepucavanja ni oko čega i nastaviti sa diskusijama o FK Borac.
hvala.
hvala.
Ti si neki administrator pozitivac. Otkud se ti pojavi odjednom.
Sve u svemu sviđa mi se taj diplomatski pristup
Sve u svemu sviđa mi se taj diplomatski pristup

-
- Kontakt:
Borac će sačuvati čast i predati titulu Želji!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- north+freaks
- Kontakt:
Čestitke svim navijačima FK Borac i simpatizerima,kao i forumašima na osvajanju titule prvaka.
L=F
brothers forever!
L=F

SAMO VOJVODINA!
Pa nije Zeljo bas toliko ocajan da bi mu neko morao prepustati titulu. A tebi nema druge nego da prihvatis realnost da je Borac prvak,ma kako ti to bolno bilo. Jedan si od vecih pacenika na forumu.Chelsea_CBH je napisao/la:Borac će sačuvati čast i predati titulu Želji!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Бањалучанин
- Kontakt:
ma jest fino,ali trebalo je,moralo i moglo dosta ubjedljivije.ima još jedno kolo,ali +8 je zaista malena razlika i nije bas neki pokazatelj koliko smo mi u stvari bolji od ovih jadnih i ofucanih šibicara.ali hajd,biće bolje do godine
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
I tebi postar bio Zeljovac???VAM je napisao/la:ma jest fino,ali trebalo je,moralo i moglo dosta ubjedljivije.ima još jedno kolo,ali +8 je zaista malena razlika i nije bas neki pokazatelj koliko smo mi u stvari bolji od ovih jadnih i ofucanih šibicara.ali hajd,biće bolje do godine

niko te ništa nije pitao...Utic je napisao/la:I tebi postar bio Zeljovac???VAM je napisao/la:ma jest fino,ali trebalo je,moralo i moglo dosta ubjedljivije.ima još jedno kolo,ali +8 je zaista malena razlika i nije bas neki pokazatelj koliko smo mi u stvari bolji od ovih jadnih i ofucanih šibicara.ali hajd,biće bolje do godine
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Znam. Ja sam pitao...VAM je napisao/la:niko te ništa nije pitao...Utic je napisao/la:I tebi postar bio Zeljovac???VAM je napisao/la:ma jest fino,ali trebalo je,moralo i moglo dosta ubjedljivije.ima još jedno kolo,ali +8 je zaista malena razlika i nije bas neki pokazatelj koliko smo mi u stvari bolji od ovih jadnih i ofucanih šibicara.ali hajd,biće bolje do godine

Ja nisam ovdje da provociram... U svakom postu spominjes Zelju, pa pomislih da imas neke frustracije od prije...
BTW. Prijatelju, ti malo malo jaja... E pa posto ti ne izlaze iz usta,ne bih te vise zadrzavao...
BTW. Prijatelju, ti malo malo jaja... E pa posto ti ne izlaze iz usta,ne bih te vise zadrzavao...
odlično,sad si me razoružao.gas.
- Di Stéfano
- Kontakt:
VAM- prosu te čovjek ko rižu 

Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth
I ja sam vam cestitao titulu ali bolje da nisam ili ste svi isti ili su samo na forumu ovakvi ljudi !
Koliko god se ne radovali i ne priznavali je jos dugo , ustvari uvijek cete se takmiciti u ovoj Ligi , tj Ligi BiH a ako zelite i ne morate mozete osnovati Premier Ligu " RS " pa i tad ce imati Europu
Koliko god se ne radovali i ne priznavali je jos dugo , ustvari uvijek cete se takmiciti u ovoj Ligi , tj Ligi BiH a ako zelite i ne morate mozete osnovati Premier Ligu " RS " pa i tad ce imati Europu

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
poništi čestitke,koje nam zaista ne trebaju od vas,pod ruku sa istomišljenicima i lagano navijaj da onaj tvoj radnik jednog dana bude prvak 

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.