Teme koje nemaju veze sa sportom
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Arsenalisation
-
Kontakt:
Postao/la Arsenalisation » 23 maj 2011, 22:30
Frutek je napisao/la:Koji vodeći, nigdje ništa o njemu na netu imaš članke o nekim arheolozima i geolozima iz Egipta al o tome liku ništa, Semir ga doveo da prodaje muda pod bubrege glupim Bosnacima dovoljno dovest stranca i on odmah vrh.
Hawass, Hasel, Hofmann itd.. kad oni potvrde povjerovaću (za njih pise da su najeminintniji egiptolozi

)
Nije da sad nesto da pametujem,ali mislim da gore ima "nesto" a sad da li su to ostaci srednjovjekovnog Visokog ili nekih civilizacija prije nekoliko hiljada godina ne znam,naravno kao iskren patriota i zaljubljenik u sve krajeve "Lijepe nase"BiH volio bi da nesto ima...
Hawass je cist manipulator koji je poslao svoje ljude da samo kazu da nema piramida i da se sve rijesi(to je bilo prosle god.ja mislim),a kad su ti valjda likovi vidjeli neke artefakte(koji nisu izneseni u javnosti,jos),velike stijene,terase itd...sje.bali su se i nisu mogli porec'...Nakon 2 dana isti ljudi su otpusteni iz kabineta Dr.Sci.Hawassa...
A o tome vise ovdje....
http://www.piramidasunca.ba/ba/index.ph ... Itemid=126
i razgovor sa jednim od najrenomiranijih arheologa svijeta...
http://www.piramidasunca.ba/ba/index.ph ... =127&id=18
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
-
Bilal
-
Kontakt:
Frutek je napisao/la:Koji vodeći, nigdje ništa o njemu na netu imaš članke o nekim arheolozima i geolozima iz Egipta al o tome liku ništa, Semir ga doveo da prodaje muda pod bubrege glupim Bosnacima dovoljno dovest stranca i on odmah vrh.
Hawass, Hasel, Hofmann itd.. kad oni potvrde povjerovaću (za njih pise da su najeminintniji egiptolozi

)
Egiptolog ne znaci da je covjek iz Egipta.

-
Tribalian
-
Kontakt:
Bilal ne trudi se ,nema svrhe.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
Baja_Zvjerka
-
Kontakt:
Postao/la Baja_Zvjerka » 23 maj 2011, 22:57
Evo nekih slika, jer koliko sam malo upratio i nema nesto slika.. Licno, ne vjerujem u piramidu, ali svakako vjerujem da nekih ljudskih ruku djela ispod zemlje svakako ima, jer samo lud ne vidi sa slika da je to obradjeno rukom covjeka.. Eh sad, da li je to piramida, tvrdjava, stambeno naselje, osmatracnica, to ne znam, ali svakako to treba istraziti i prekopati cijelo brdo koliko je to god moguce.. Nadam se da nisam stavio previse slika..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
Arsenalisation
-
Kontakt:
Postao/la Arsenalisation » 23 maj 2011, 23:05
Ma ima nesto samo da ovi nasi (ne)profesionalci ne izje.bu sve zivo...oni bagerima ovo deru...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
-
Frutek
-
Kontakt:
Bilal je napisao/la:Frutek je napisao/la:Koji vodeći, nigdje ništa o njemu na netu imaš članke o nekim arheolozima i geolozima iz Egipta al o tome liku ništa, Semir ga doveo da prodaje muda pod bubrege glupim Bosnacima dovoljno dovest stranca i on odmah vrh.

)
Egiptolog ne znaci da je covjek iz Egipta.

Egiptolog znaci da je covjek upućen u Egipatsku historiju i najrelevantiniji kada su piramide u pitanju

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
Baja_Zvjerka
-
Kontakt:
Postao/la Baja_Zvjerka » 23 maj 2011, 23:14
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:@baja zvjerka,šta je ovo na prvoj slici?
Ma samo animacija kako bi najvjerovatnije (po Osmanagicu) ta piramida izgledala..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
kakavdanakneiskustvu
-
Kontakt:
Postao/la kakavdanakneiskustvu » 23 maj 2011, 23:17
Baja_Zvjerka je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:@baja zvjerka,šta je ovo na prvoj slici?
Ma samo animacija kako bi najvjerovatnije (po Osmanagicu) ta piramida izgledala..
ok,hvala
-
adis.p
-
Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:@baja zvjerka,šta je ovo na prvoj slici?
Nije to nikakva animacija, tako ce piramida da izgleda za 20tak godina, kad je iskopamo akoBogda.....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
-
spielführer_21
-
Kontakt:
Postao/la spielführer_21 » 23 maj 2011, 23:29
Mora nešto biti da ga hebeš.. Da ja imam kakve ovlasti natjerao bih svu ovu omladinu nezaposlenu, da iskopamo to brzinski, pa ako ne bude ništa da opet zakopamo brdo zajedno sa Semirom..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 23 maj 2011, 23:31
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:Mora nešto biti da ga hebeš.. Da ja imam kakve ovlasti natjerao bih svu ovu omladinu nezaposlenu, da iskopamo to brzinski, pa ako ne bude ništa da opet zakopamo brdo zajedno sa Semirom..
Nisi ti bezveze sa mnom u ekipi

U svemu se slažemo još da za Real počneš navijat
Mora bit nešto to je moje mišljenje sigurno je neka praistorijska građevina,a i ne mora bit piramida možda je nešto novo

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
adis.p
-
Kontakt:
-
drinin vuk
-
Kontakt:
Postao/la drinin vuk » 23 maj 2011, 23:35
" ',па & $ $ " своје " ? " $ " ?.
? став ? " " " ' $ " ? " " је $ је ово све $ ? за.".
$ ? се " & " " свега " " " " " за $ ',% наравно ' ' " $ је $.Јер ? $ " " су ? " / у ? "$".
" " & & се " на &,на оне & " " " су ? ? " ? $ се не $ о $,- о " " " $,? " ' % $ се $ о $. Не ' " ' $ су у " стварно $ $ " за " 5 $ " ? & " те $ " " ? јасан став " $ $.
Опет &,сјајан је ово " ",$ " % " $ - ' " % " " јер & $ " $ $,а $ ? " " " ' ' $,& " се " " $ " " " ? " вјерују у постојање на ? " ¥ ? ' у " $ - ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
-
CoDe
-
Kontakt:
Hajmo organizovat kopanje

!
Svakako nema posla ako iskopamo uzet cemo ako bude sta god zlata i vrijedno podijeliti izmedzu sebe a ono ostalo ostaviti u Muzej kamenje i to

!
Ako ništa , **** ništa bar smo pokusali !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
adis.p
-
Kontakt:
drinin vuk je napisao/la:" ',па & $ $ " своје " ? " $ " ?.
$ ? се " & " " свега " " " " " за $ ',% наравно ' ' " $ је $.Јер ? $ " " су ? " / у ? "$".
" " & & се " на &,на оне & " " " су ? ? " ? $ се не $ о $,- о " " " $,? " ' % $ се $ о $. Не ' " ' $ су у " стварно $ $ " за " 5 $ " ? & " те $ " " ? јасан став " $ $.
Опет &,сјајан је ово " ",$ " % " $ - ' " % " " јер & $ " $ $,а $ ? " " " ' ' $,& " се " " $ " " " ? " вјерују у постојање на ? " ¥ ? ' у " $ - ".
PREVOD
Simpаtičnа temа,pа reko dа dаm i svoje mišljenje аli i podаtke kojimа rаspolаžem.
Lični stаv аli i utisаk koji smаtrаm dа imа velik nivo аksiomаtičnosti je dа je ovo sve jednа velikа zа.ebаncijа.
Jednostаvno želio se postić efekаt i prije svegа mаrketinškim trikom postić cilj zаinteresovаnosti zа jedno mjesto,što nаrаvno tom mjestu itekаko dobrog je donijelo.Jer koliko posjedujem informаcije mnogi su poletili kupit zemlju u blizini "čudа".
Međutim isto tаko trebа se pozvаti nа stručnjаke,nа one frаncuske i britаnske koji su ispitаli tlo i ustаnovili dа se ne rаdi o pirаmidаmа,već o ostаcimа koji imаju vrijednost,аli istovremeno nemа šаnse dа se rаdi o pirаmidаmа. Ne sumnjаm ni nаjmаnje dа su u pitаnju stvаrno pirаmide dа bi zа ovih 5 godinа Visoko postаlo svjetskа аtrаkcijа te dа bi nаučnici imаli jаsаn stаv i potvrdаn odgovor.
Opet kаžem,sjаjаn je ovo mаrketinški trik,doduše nisаm bаš sigurаn dа će sаmа opštinа nešto njime postić jer svаkog čudа tri dаnа dostа,а legendа nаžаlost nije istinitа i umjesto pojmа pirаmide,trebаo bi se koristit neki drugi koji bi običnim lаicimа koji vjeruju u postojаnje nа tlu BiH nečeg sličnog onom u Egiptu dаlo veću jаčinu.
-.-'
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
adis.p je napisao/la:drinin vuk je napisao/la:" ',па & $ $ " своје " ? " $ " ?.
PREVOD
Simpаtičnа temа,pа reko dа dаm i svoje mišljenje аli i podаtke kojimа rаspolаžem.
Lični stаv аli i utisаk koji smаtrаm dа imа velik nivo аksiomаtičnosti je dа je ovo sve jednа velikа zа.ebаncijа.
Jednostаvno želio se postić efekаt i prije svegа mаrketinškim trikom postić cilj zаinteresovаnosti zа jedno mjesto,što nаrаvno tom mjestu itekаko dobrog je donijelo.Jer koliko posjedujem informаcije mnogi su poletili kupit zemlju u blizini "čudа".
Međutim isto tаko trebа se pozvаti nа stručnjаke,nа one frаncuske i britаnske koji su ispitаli tlo i ustаnovili dа se ne rаdi o pirаmidаmа,već o ostаcimа koji imаju vrijednost,аli istovremeno nemа šаnse dа se rаdi o pirаmidаmа. Ne sumnjаm ni nаjmаnje dа su u pitаnju stvаrno pirаmide dа bi zа ovih 5 godinа Visoko postаlo svjetskа аtrаkcijа te dа bi nаučnici imаli jаsаn stаv i potvrdаn odgovor.
Opet kаžem,sjаjаn je ovo mаrketinški trik,doduše nisаm bаš sigurаn dа će sаmа opštinа nešto njime postić jer svаkog čudа tri dаnа dostа,а legendа nаžаlost nije istinitа i umjesto pojmа pirаmide,trebаo bi se koristit neki drugi koji bi običnim lаicimа koji vjeruju u postojаnje nа tlu BiH nečeg sličnog onom u Egiptu dаlo veću jаčinu.
Kome ti prevodiš Visokog ti

Ko da ne znamo ćirilicu

Trebao si tako i ostale postove sa latinice na ćirilicu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
adis.p
-
Kontakt:
Ja ne znam cirilicu i mor'o sam pomocu nekog konvertora prebacit iz cirilice u latinicu da procitam sta je covjek napisao...
-
drinin vuk
-
Kontakt:
Postao/la drinin vuk » 23 maj 2011, 23:46
adis.p je napisao/la:Ja ne znam cirilicu i mor'o sam pomocu nekog konvertora prebacit iz cirilice u latinicu da procitam sta je covjek napisao...
Не % " " ? ? ја $,то је ?.
Јер $ %,а $ " ?.
А $ % & $.
& $ - & " - & - &
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.