....ko ne bi volio rušitelja Klinsmanovog rekorda u Bayernu..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Ako ništa, da vidimo, možeš li biti zabavniji od ovih svojih prethodnika.geronimo je napisao/la:'Ajde nastavite, baš ste zabavni.

Svakog trenutka sam čekao kad će me neko to pitatiKlare je napisao/la:A zašto ti(kad se praviš tako važan), ne bi iznjeo svoje želje(znamo da ih imaš), vrli Geronimo.

Nisam zabavan po tom pitanju, do čega je - presudi sam!Klare je napisao/la: Ako ništa, da vidimo, možeš li biti zabavniji od ovih svojih prethodnika.

, treba li nam takav igrač, dribler, voli da čuva loptu, igrač koji stiče autoritet preko svojih mišića
 , treba li nam takav igrač, dribler, voli da čuva loptu, igrač koji stiče autoritet preko svojih mišića  . Niti je kvalitetan, niti zadovoljava moje ukuse, tako da su to uzaludne želje.
 . Niti je kvalitetan, niti zadovoljava moje ukuse, tako da su to uzaludne želje.hihihihiiiiiiiiiiiiOmerbavarac je napisao/la:Ponukan iskustvom, nece me iznenaditi ako ugrabe neku masineriju, jer Ulli je vazda bio masina za pregovaranje.

daj ba, mani se sra-nja i prodavanja lafine nego fino priznaj da ti je shupce capcalo kad si procitao onaj clanak u kojem se govori o bayinom interesu za nasrija.geronimo je napisao/la:'Ajde nastavite, baš ste zabavni.

Apsolutno shvaćam i slažem se s tim.qualix je napisao/la:naravno, tako bi trebalo, problem je sto postoje stvari koje se ne zaboravljaju ili da kazem da ostavljaju trajne oziljke. sad, da ne razvlacimo i da ne uzimamo prostor pisuci o stvarima koje su iza nas.
Ne podcjenjuje se. No i sad vjerujem da smo jači od njih. Kakav je to poraz bio.....qualix je napisao/la:cuj, ne podcjenjuje se tada aktuelni prvak italije i evrope, ali nakon dobre partije u italiji...hm...
sta da ti kazem, cvrsto sam vjerovao u prolaz. razocarenje je tim vece nakon sto ih je salke razbio 5:2
kad smo vec tu red je da napisem koju recenicu o interu.
leonardo je radio i radi odlican posao. malo je onih koji znaju da je covjek do sudbonosne utakmice sa gradskim rivalom u prosjeku osvajao 2 i po´ bodaproblem je sto njegova stara i istrosena ekipa nije mogla izdrzati taj yebeni tempo. nemam vremena da ulazim u detalje, al´ to je to-barem ugrubo.

Daleko od toga da je smješan trener ili da nema pojma. Nikad to nisam rekao. Jednostavno, nije se mogao promjeniti ( svoje zamisli ) za uspjeh kluba.qualix je napisao/la:istina, covjek je tvrdoglav ali ne mozemo reci da nema pojma te da se ne razumije u osnove fudbala.
on je dobro znao sta ima u gomezu i svajniju samo sto nije imao dovoljno ´snage´ da do kraja izgura sve sto je naumio. yebo gomezove golove pa tamam da ih je i 100 kad je covjek koji je upropastio najvise stopostotnih.
berbatov je prvi tobdzija eng. lige pa opet gledaju da ga smaknu, tj. uvale nekome i izvuku koju kintu.
to sto je na kraju zaigrao nije nista do pokusaj kompromisa.
svajni i njegovi blekauti
Kako li se slažem da bi bilo dobro da dođe Klopp.qualix je napisao/la:jup je samo prelazno rjesenje. ja sam ubjedjen da oni cekaju jürgena ali ne klinsmanakoji ima ugovor do 2013. godine - zbog toga je i jupi dobio ugovor na dvije godine. ako se to stvarno obistini onda su povukli odlican potez. sto se tice galonje, mislim da je nj. nepoznavanje njemackog jezika bila nepremostiva barijera koju su najvise koristili novinari vazda gladni senzacija izvodeci i lansirajuci naslove i tekstove koji precesto nisu imali veze s onim sto bi gaal rekao.

E moj care, taman kad sam prije 10 dana vidio tu vijest pomislih sve gotovo. Dolazi Coentrao!JetSetHantraga je napisao/la:Eeej sto volim (miris kamiona) ovakva pojacanja. Ulozis malo, probas, pa ako ide - ide, ako ne - ne. Prodas ga za isto koliko si ga i kupio i laganica. Nadam se da ce biti nesto od ovog momka, pa nam se visestruko isplati ovo ulaganje.
Haman izaslanici iz Portugala idu put Minkena, a zadatak su pregovori oko onog momka sto reklamira Coca Colu.
Pocetna cijena je (kao sto vec znamo) 30 miliona, pa cemo vidjeti dokle ce nasa uprava uspjeti sniziti tu sumu.
Hvala!qualix je napisao/la:od srca vam zelim da ne dodje koentrao nego da se ´pojacate´ olandskim reprezentativcem
uli i kompanija su to i zasluzili

Slažem se!isakovich je napisao/la:muler mora imati mjesto u timu pa makar kao CF,,, quälix tako fino zbori o bayernu kao da je pravi navijac i trebao bi da govori NAM umjesto VAM,,,,,,

Koliko izraženih emocija, nevjerovatno.
 Koliko izraženih emocija, nevjerovatno. 

Potpis!qualix je napisao/la:kroos je bio bolji od ozila barem dok je ovaj potonji kikao u bremenu. ozil je napredovao jer je presao kod najboljeg trenera dok je krooso stagnirao. igra ´desetku´ a to je yebena pozicija, igrac kojeg je najteze integrisati.
kroos je genijalan. ima onaj zadnji pas kakav sam vidio kod misketa, sneidera i barcinih delegata.
osim toga, primjecujem da kroso ima 5-6 kila viska koje mora istopiti ako zeli da se nametne. on mora iskoristiti ´ljetni raspust´ i trenirati, trenirati i samo trenirati da bi vec na pocetku priprema bio u prednosti nad ostalim igracima. dolazak novog trenera znaci i novu sansu tako da
dakle, prije svega momak mora smrsati i pripremiti se. u utakmicama mora trcati i samo trcati. ako bude u stanju da iz utakmice u utakmicu pretrcava 12+ km znaj da ga niko nece istjerati iz prvih 11.
Zao mi je sto cu vas razocarat ali Klopp ima ugovor do 30 juna 2014. Zao mi je sto vam se planovi ne poklapaju.qualix je napisao/la:jup je samo prelazno rjesenje. ja sam ubjedjen da oni cekaju jürgena ali ne klinsmanakoji ima ugovor do 2013. godine - zbog toga je i jupi dobio ugovor na dvije godine. ako se to stvarno obistini onda su povukli odlican potez. sto se tice galonje, mislim da je nj. nepoznavanje njemackog jezika bila nepremostiva barijera koju su najvise koristili novinari vazda gladni senzacija izvodeci i lansirajuci naslove i tekstove koji precesto nisu imali veze s onim sto bi gaal rekao
Kako li se slažem da bi bilo dobro da dođe Klopp.

Imaš odlično zapažanje. Moram priznati da na tu opciju ja nisam pomislio. Mislim, Klopp je odličan trener i svako bi ga želio ali nisam pomislio na tu opciju za 2013. godinu kada im se ističu ugovori.
Gaal -> moguće no znaš da novinari takve jedva čekaju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.