FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Iz naše lige napadač kojeg bih ja najviše volio je Roskam iz Širokog, što je nerealno, ali realna opcija mi je onaj Mujić iz Slobode...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
BLAGO VAMA !AmanijakzO je napisao/la:Amar Osim želi Adilovića![]()
Pa on po utakmici ima prosjek 30 suteva

Adilovic-Lazar - PROPAST !
Al eto..sretno vam

A C A B !
Onda je Adilovic za ovog naseg Messi! 

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Sve gore od goreg
Mogli bi onda i mi forumasi igrat

Mogli bi onda i mi forumasi igrat

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
znaci da je bolji od naseg znalcaBosco je napisao/la:Pa eto dao je 12 golova ove godine, pa ti skontaj, ali ko što reče jedan kolega da je svaki peti zicer pogodio bio bi zlatna kopačka Europe.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel barem bolji od lazara, iskreno ?Bosco je napisao/la: Adilović = Lazar Popović 2.0
Dao bog da ga na kraju i dobije Osim, učinio bi veliku uslugu Čeliku.

valjda bi se poboljsao kod nas

Za zivot cijeli!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa da je Ovaj nas dao toliko golova mi bi sada slavili titulu..
Bjezi, nosi ga do djavla..
Nama treba agilan, brz, napadac sa driblingom, recimo Chicarito..

Bjezi, nosi ga do djavla..
Nama treba agilan, brz, napadac sa driblingom, recimo Chicarito..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Warea!!!Omar500 je napisao/la:Vaše želje za pojačanja ? Najviše me zanima šta ćete predložiti za napadača, jer ne vidim baš nekog kvalitetnog napadača u našoj ligi
Falcao!!!!!!babilonTM je napisao/la:Warea!!!Omar500 je napisao/la:Vaše želje za pojačanja ? Najviše me zanima šta ćete predložiti za napadača, jer ne vidim baš nekog kvalitetnog napadača u našoj ligi
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
Kaoda gledam Amar ce nekog izvuci iz Srpske lige kod nas je iskreno los izbor.I ja sam bolji od laze 

Moždaaaaaaaa RajovićbabilonTM je napisao/la:Warea!!!Omar500 je napisao/la:Vaše želje za pojačanja ? Najviše me zanima šta ćete predložiti za napadača, jer ne vidim baš nekog kvalitetnog napadača u našoj ligi

I zato ja navijam za Želju ,jer Željo jeste ono što oni nikad nisu bili ,i Željo nikad neće biti ono što su oni uvijek bili !
Ma patka kakav ba Adilovic.Nego mi jedino mozemo dalje ako budemo odma od pocetka igrali u kost tako da kad njihov primi loptu nema vremena za mislit nego samo izbit loptu sto dalje.Puknucemo im kontru da ce im se zanebesat.Realno bice 0-0 ili 1-0 za njih pa produzetci sta ce bit dalje ni ptice na grani neznaju.
Buraz u nasoj ligi svakako ne treba traziti igrace koji bi se ukopili u naziv "pojacanje"... Ja bih radije ganjao tipove poput Nyeme... urgentno nam fale napadac, dobro krilo, lijevi bek i pravo dobar ofanzivni vezni... bez toga nista. U krajnjoj liniji, bolje je ciljano dovesti 2-3 igraca, a uz to gurati ovu nasu djecu...Omar500 je napisao/la:Vaše želje za pojačanja ? Najviše me zanima šta ćete predložiti za napadača, jer ne vidim baš nekog kvalitetnog napadača u našoj ligi
Po meni zahvalnicu treba uruciti: Jamaku, Mesicu (nazalost - bio mi je veoma drag igrac prosle sezone ali mi je ovoliki pad u formi totalno nejasan), Popovicu (mislim da je i njega samog stid) i Colicu (starijem). Takodjet treba se potruditi prodati Viscu. Obavezno zadrzati Nyemu, Bogija, Vasilica, Markovica, Sehu (jos iducu sezonu). Mirso i Zeba (uz kvalitetne pripreme i promjenu u psihi) su tu svakako... a mislim da ce iduca sezona biti jedna od boljih za Svraku.
Moje skromno misljenje...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nekog poput lazara, bolje onda nikog da ne dovodidamirfile je napisao/la:Kaoda gledam Amar ce nekog izvuci iz Srpske lige kod nas je iskreno los izbor.I ja sam bolji od laze

Za zivot cijeli!
iz nase lige to i nemozes nazvati pojacanjem,a igraci kao Nijema se rijetko mogu dovesti za male pare.
VOLIM TE ZELJO
Svaki napadac, iz bilo kojeg kluba u ovoj nasoj ligi je za Lazar pojačanje!neno je napisao/la:iz nase lige to i nemozes nazvati pojacanjem,a igraci kao Nijema se rijetko mogu dovesti za male pare.
- Di Stéfano
- Kontakt:
sudar suljica i suljagica,beslija sutra kroz noge pintolu i ZELJO vodi jedan nula na kosevu.Zbog onoga gola mu uvijek aplaudiram kako god da odigra.
VOLIM TE ZELJO
Čuj u "****" Zenicu. Jako lijepo od vas, nema šta.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nemoj mi reci da tek ovo vidisBosco je napisao/la:Čuj u "****" Zenicu. Jako lijepo od vas, nema šta.
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.