Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
a ja zaboravio da sam i elfsborga odigro,evo ovi smanjili 2 1,jbt,Boze molm te samo da ne izjednace 

I ja ti se pridružujemDejo je napisao/la:E moj Cuevas sve ti ****, tebe Veic nogama ubi.. Imali neko link za ovaj mec slucajno da se nerviram ?

EDIT: Glupan odma u 4. setu izgubi servis...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jbm ti elfsborg 2 2,imali hladno vodstvo dva nula,imal ko link za ovo sranje da se ziviciram malo
- pintol_TM87
- Kontakt:
hahaha koji kraljjj cuevas...samo me ovo moglo spasit gubitka 50 KM
to macko predaj kad vidis da ne mozes hahaah
joj kralja 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Svaka mu čast, povlačim sve što sam rek`opintol_TM87 je napisao/la:hahaha koji kraljjj cuevas...samo me ovo moglo spasit gubitka 50 KMto macko predaj kad vidis da ne mozes hahaah
joj kralja

hahah pintole evo bas ti htjedoh napisat da je krjalj,nego de mi nakaci link za elfsobrg
- pintol_TM87
- Kontakt:
nema linka drug...nerviraj se ovako na suho hahaharis10 je napisao/la:hahah pintole evo bas ti htjedoh napisat da je krjalj,nego de mi nakaci link za elfsobrg

**** li im sve nesposobno ne mogu vodstvo zadrzat cccccccccccccccc
- pintol_TM87
- Kontakt:
joj hare je najaci kad pocne da psujeharis10 je napisao/la:**** li im sve nesposobno ne mogu vodstvo zadrzat cccccccccccccccc

p.s.zabit ce njega ovaj Nilski

Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 23 maj 2011, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
kad nece nece, mozes uplacivati milion listica, al ces karinu dobiti. Nakon sto mi je lodra izbio pare, odem i uplatim popravni i odma, al odma me povali wozniak-nekakva nimigata, igrao da ova prva nece dobiti sa vishe od 6 razlike, razvalila je 6-1 oba seta
i samo cu to fuliti za pare kako stvari stoje
sutra maximalno 2 marke!

sutra maximalno 2 marke!
nema potpisa
- pintol_TM87
- Kontakt:
penalllllllllllllll
heheheheh evo poveo mi elfsborg,a sto se tice zenice,rekao sam to i nekom stoletu sa vaseg fforuma,posto cijenim objektivne ljude i realne prije svega,posto sam i sav takav,mozes mi se slobodno javit kad dodjes u zenicu ako neces doc sa naviajcima!pintol_TM87 je napisao/la:joj hare je najaci kad pocne da psujeharis10 je napisao/la:**** li im sve nesposobno ne mogu vodstvo zadrzat cccccccccccccccchahaha izvini druze sto ja ovako sav sretan al ebga spasio sam se bankrota...sad taman imam za zenice
- pintol_TM87
- Kontakt:
HAHAHA POGODJEN STRIJELAC P.NILSSENpintol_TM87 je napisao/la:joj hare je najaci kad pocne da psujeharis10 je napisao/la:**** li im sve nesposobno ne mogu vodstvo zadrzat cccccccccccccccchahaha izvini druze sto ja ovako sav sretan al ebga spasio sam se bankrota...sad taman imam za zenice
p.s.zabit ce njega ovaj Nilski

jos malo i kraj,idem ose dalje zivcirat sa benetonom
- pintol_TM87
- Kontakt:
heh ti sa benetonom ja sa ovim Raonicom...a to za zenicu ma idem sa navijacima a kod tebe cu da nocimharis10 je napisao/la:jos malo i kraj,idem ose dalje zivcirat sa benetonom

p.s. pun sam para

Cuj da nocis,nema kod mene nocenja ja sam nocna ptica 

Vidim da su neki padali na Lodri, ja sam danas htio ovo stavit, al' cisto sumnjam da bi me iko posluso pa zato nisam nista stavljooo....aaa trebo sam, al jbg

(Pokupio s drugog foruma...)

(Pokupio s drugog foruma...)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
gotovo dobi beneton,eh sad da vas pitam,osto mi je jos sutra gravelines kec,i sad ja bi se branio na x2 ali u derbiyu trazi najmanje jos dva para,znal iko kladionicu gdje se moze odigrat samo jedan par francukse kosarke
Lutrija i Williams.haris10 je napisao/la:gotovo dobi beneton,eh sad da vas pitam,osto mi je jos sutra gravelines kec,i sad ja bi se branio na x2 ali u derbiyu trazi najmanje jos dva para,znal iko kladionicu gdje se moze odigrat samo jedan par francukse kosarke
Ja opet na jednom...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Lutrija i Williams.haris10 je napisao/la:gotovo dobi beneton,eh sad da vas pitam,osto mi je jos sutra gravelines kec,i sad ja bi se branio na x2 ali u derbiyu trazi najmanje jos dva para,znal iko kladionicu gdje se moze odigrat samo jedan par francukse kosarke
Ja opet na jednom...

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.