FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željo će igrati igru koju je jučer igrao Borac, istu onu igru koju je igrao u 1/2 Kupa protiv Širokog, istu onu koju je igrao u derbiju, tj na rezultat sa defanzivnom varijantom...
Nema potrebe za jurišanjem tj grlom u koprive, a ako neko zna igrati na rezulat to je Amar Osim, dvije godine bez poraza u Kupu sve govore...
Mišljenja sam da što više treba sjeckati igru i lagano i strpljivo širiti, bez zalijetanja, a kad igrači vide nas preko 2000 Manijaka na sjeveru, dodatno će se motivisati, i igrati i za nas i za Želju našeg i sa same sebe, jer bit će tu skauta i menađera sa svih strana.
Glas sektora C se jučer dobro čuo na kraju utakmice:
SRCE NA TEREN, SRCE NA TEREN, HOĆEMO SRCE NA TEREN!
Nema potrebe za jurišanjem tj grlom u koprive, a ako neko zna igrati na rezulat to je Amar Osim, dvije godine bez poraza u Kupu sve govore...
Mišljenja sam da što više treba sjeckati igru i lagano i strpljivo širiti, bez zalijetanja, a kad igrači vide nas preko 2000 Manijaka na sjeveru, dodatno će se motivisati, i igrati i za nas i za Želju našeg i sa same sebe, jer bit će tu skauta i menađera sa svih strana.
Glas sektora C se jučer dobro čuo na kraju utakmice:
SRCE NA TEREN, SRCE NA TEREN, HOĆEMO SRCE NA TEREN!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
e da im hocete jednu tricu tamo uvalit, samo da se spuste......danas sam s jednim momkom iz Zenice pricao, kaze nalozili se pravo tamo...bit ce pun stadion
raja, mene je jedino strah ukoliko dodje do penala
nismo bas uspjesni u tome...
samo 3 puta u 13 pokusaja izvodjenja penala smo bili uspjesniji

nismo bas uspjesni u tome...
samo 3 puta u 13 pokusaja izvodjenja penala smo bili uspjesniji

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Pa trebali ste i vi odštampati majice"TREĆI smo i idemo u europu"SemPer_fi je napisao/la:Jesu li gotove i majiceOmar500 je napisao/la:Predsjednik Skupštine FK Čelik i član Upravnog odbora kluba sa Bilinog polja Mirsad Ibraković kazao je da će goste sa Grbavice dočekati mnogo bolje nego što su oni njih u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH.
“Poduzeli smo sve da organizujemo utakmicu na evropskom nivou. Mi ćemo goste dočekati mnogo bolje nego su oni nas na Grbavici, gdje smo doživjeli mnogo neugodnosti i uvreda”, kazao je Ibraković i dodao:
“Ako je ono što oni zovu svečana loža na stadionu Grbavicu loža, onda stvarno ne znam kako bi se trebala slična mjesta zvati na nekim puno modernijim i ljepšim stadionima”.
“Imamo bolji tim od Želje, bolji stadion, boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera od njihovog. Na njihove igre i pritiske preko medija ćemo odgovoriti na terenu i vjerujem da ćemo na kraju obradovati naše navijače”, poručio je Mirsad Ibraković.
U inat ovakvim papcima treba uzeti kup. KUP KUP KUP JE NAŠ![]()
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:

volio bi da vas Čelik omlEti i zdravo

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
ma sto te to cudi? iskompleksirano do bola... Ibrakovic bolji od Amara, a protiv njega ima 0 (slovima: nula) pobijeda... a za ovo pametniji...babilonTM je napisao/la:Boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera![]()
![]()
Joj koliko kompleksa...Sad ce pocet pisat da su im čišće ulice, ugodnija temperatura, zelenija trava...sve samo da bi bili "bolji". Al kad ovo dolazi s najviših pozicija u upravi Čelika, šta očekivat od napaćenih robova. Što je najgore oni fakat misle da su bolji, SMIRITE SE ZENIČANI, nit ste ikad bili, nit ce ti ikad bit blizu Želje, a to će se u srijedu još jednom potvrdit! Našoj ekipi je mnogo lakše kad ne ganja rezultat, a sutra fakat ne moramo jurišat! Samo se igrači ne smiju prepast jer ce atmosfera biti dovedena do ludila, a u tome bi im mogli pomoc i nasi navijači! Eh sad može li mi neko upućen reć je li istina da nas sutra ide 2000 ?

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
-
- Kontakt:
BlueIsTheColor je napisao/la:ma sto te to cudi? iskompleksirano do bola... Ibrakovic bolji od Amara, a protiv njega ima 0 (slovima: nula) pobijeda... a za ovo pametniji...babilonTM je napisao/la:Boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera![]()
![]()
Joj koliko kompleksa...Sad ce pocet pisat da su im čišće ulice, ugodnija temperatura, zelenija trava...sve samo da bi bili "bolji". Al kad ovo dolazi s najviših pozicija u upravi Čelika, šta očekivat od napaćenih robova. Što je najgore oni fakat misle da su bolji, SMIRITE SE ZENIČANI, nit ste ikad bili, nit ce ti ikad bit blizu Želje, a to će se u srijedu još jednom potvrdit! Našoj ekipi je mnogo lakše kad ne ganja rezultat, a sutra fakat ne moramo jurišat! Samo se igrači ne smiju prepast jer ce atmosfera biti dovedena do ludila, a u tome bi im mogli pomoc i nasi navijači! Eh sad može li mi neko upućen reć je li istina da nas sutra ide 2000 ?to sve govori o njegovim mentalnim kapacitetima... on se nasao kompentan da o tome sudi... nek se odmah objesi o krivo drvo... pomoci ce i sebi i zajednici... al sta da se radi takvi su nasi zenicani... onoliko primitivizma na pressici nisam vidio u zivotu ko nakon zadnje tekme... nazivati sudiju konjem (koji im je usput dozvolio da postignu gol iz cistog offisea)
kakav primitivac... a seljadin konto Amaru seljacke fore podvaljivat, al je dobio parmak... hladno... i u slucaju da osvojimo kup ocekujem da se primitivizam kuluminira kao nikad do sad...

Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 23 maj 2011, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
ma sto te to cudi? iskompleksirano do bola... Ibrakovic bolji od Amara, a protiv njega ima 0 (slovima: nula) pobijeda... a za ovo pametniji...padobranac1978 je napisao/la:]Boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera![]()
![]()
Joj koliko kompleksa...Sad ce pocet pisat da su im čišće ulice, ugodnija temperatura, zelenija trava...sve samo da bi bili "bolji". Al kad ovo dolazi s najviših pozicija u upravi Čelika, šta očekivat od napaćenih robova. Što je najgore oni fakat misle da su bolji, SMIRITE SE ZENIČANI, nit ste ikad bili, nit ce ti ikad bit blizu Želje, a to će se u srijedu još jednom potvrdit! Našoj ekipi je mnogo lakše kad ne ganja rezultat, a sutra fakat ne moramo jurišat! Samo se igrači ne smiju prepast jer ce atmosfera biti dovedena do ludila, a u tome bi im mogli pomoc i nasi navijači! Eh sad može li mi neko upućen reć je li istina da nas sutra ide 2000 ?

odvojeno
NO PYRO NO PARTY
mozda budemo i drugiSchwarz je napisao/la:Pa trebali ste i vi odštampati majice"TREĆI smo i idemo u europu"SemPer_fi je napisao/la:Jesu li gotove i majiceOmar500 je napisao/la:Predsjednik Skupštine FK Čelik i član Upravnog odbora kluba sa Bilinog polja Mirsad Ibraković kazao je da će goste sa Grbavice dočekati mnogo bolje nego što su oni njih u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH.
“Poduzeli smo sve da organizujemo utakmicu na evropskom nivou. Mi ćemo goste dočekati mnogo bolje nego su oni nas na Grbavici, gdje smo doživjeli mnogo neugodnosti i uvreda”, kazao je Ibraković i dodao:
“Ako je ono što oni zovu svečana loža na stadionu Grbavicu loža, onda stvarno ne znam kako bi se trebala slična mjesta zvati na nekim puno modernijim i ljepšim stadionima”.
“Imamo bolji tim od Želje, bolji stadion, boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera od njihovog. Na njihove igre i pritiske preko medija ćemo odgovoriti na terenu i vjerujem da ćemo na kraju obradovati naše navijače”, poručio je Mirsad Ibraković.
U inat ovakvim papcima treba uzeti kup. KUP KUP KUP JE NAŠ![]()
![]()

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
rece covjek koji visi na temi Zeljeznicara i kome je vjerovatno forum tema Zeljeznicara postavljena kao homepage na kompu... nego idi sad navijaj za bracu iz istocne Njemacke nebil se vratili u drugu ligu... dva drotovska i usput bratska kluba u borbi protiv drotova... svaka druga ACAB... kakva ironija...padobranac1978 je napisao/la:![]()
![]()
kako ste vi nafurani,malo je reci....
![]()
![]()
![]()
volio bi da vas Čelik omlEti i zdravo
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
-
- Kontakt:
Buu je napisao/la:ma sto te to cudi? iskompleksirano do bola... Ibrakovic bolji od Amara, a protiv njega ima 0 (slovima: nula) pobijeda... a za ovo pametniji...padobranac1978 je napisao/la:]Boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera![]()
![]()
Joj koliko kompleksa...Sad ce pocet pisat da su im čišće ulice, ugodnija temperatura, zelenija trava...sve samo da bi bili "bolji". Al kad ovo dolazi s najviših pozicija u upravi Čelika, šta očekivat od napaćenih robova. Što je najgore oni fakat misle da su bolji, SMIRITE SE ZENIČANI, nit ste ikad bili, nit ce ti ikad bit blizu Želje, a to će se u srijedu još jednom potvrdit! Našoj ekipi je mnogo lakše kad ne ganja rezultat, a sutra fakat ne moramo jurišat! Samo se igrači ne smiju prepast jer ce atmosfera biti dovedena do ludila, a u tome bi im mogli pomoc i nasi navijači! Eh sad može li mi neko upućen reć je li istina da nas sutra ide 2000 ?to sve govori o njegovim mentalnim kapacitetima... on se nasao kompentan da o tome sudi... nek se odmah objesi o krivo drvo... pomoci ce i sebi i zajednici... al sta da se radi takvi su nasi zenicani... onoliko primitivizma na pressici nisam vidio u zivotu ko nakon zadnje tekme... nazivati sudiju konjem (koji im je usput dozvolio da postignu gol iz cistog offisea)
kakav primitivac... a seljadin konto Amaru seljacke fore podvaljivat, al je dobio parmak... hladno... i u slucaju da osvojimo kup ocekujem da se primitivizam kuluminira kao nikad do sad...

odvojeno[/quote]
dobar si,pratis..

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
odvojeno[/quote]padobranac1978 je napisao/la:Buu je napisao/la:ma sto te to cudi? iskompleksirano do bola... Ibrakovic bolji od Amara, a protiv njega ima 0 (slovima: nula) pobijeda... a za ovo pametniji...padobranac1978 je napisao/la:]Boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera![]()
![]()
malo popraviti pravopis,nije naodmet
dobar si,pratis..

glup si, ispravljas nekog, a ti grijesis

Za zivot cijeli!
zeljine penal utakmice u kupovima:
1956/57: Sarajevo: Čelik Zenica 1-1 (1-3), 1.kolo
1971/72: Sarajevo: Ferencvaros Budapesti 2-1 (4-5), 1/4 (uzvratna utakmica)
1973 : Sarajevo: Hajduk Split 1-1 (4-5), 1/2
1978/79: Novi Sad: FK Novi Sad 2-2 (5-7), 1/8
1981/82: Kruševac: Napredak Kruševac 1-1 (6-7), 1/16
1982/83: Skoplje : Rabotnički Skoplje 2-2 (4-6), 1/16
1985/86: Sarajevo: Radnički Niš 2-2 (7-8), 1/16
1986/87: Sarajevo: Radnički Niš 2-2 (5-3), 1/16
1986/87: Sarajevo: NK Rijeka 0-0 (2-4), 1/4 (uzvratna utakmica)
1997/98: Sarajevo: NK Zenica 1-0 (5-6), 1/4 (uzvratna utakmica)
1998/99: Banovići: Drina ZV Živinice 0-0 (5-4), 1/8 (uzvratna utakmica)
1998/99: Sarajevo: Čelik Zenica 0-0 (4-2), 1/4 (uzvratna utakmica)
1998/99: Sarajevo: FK Sarajevo 1-0 (1-3), 1/2 (uzvratna utakmica)
samo 3 od 13 prosli...
samo 3 od 13 prosli...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
-
- Kontakt:
a jeli tako komuniciras sa svima,ha maleni 

- BlueIsTheColor
- Kontakt:
dobro lektore, da imas ista u tom pitarskom mozgu opterecenim Zeljeznicarom mogao bi skontat da se u brzini tipkanja nekad i pogrijesi... al eto nek si me rek.o, na rinaka se pek.o...padobranac1978 je napisao/la:BlueIsTheColor je napisao/la:ma sto te to cudi? iskompleksirano do bola... Ibrakovic bolji od Amara, a protiv njega ima 0 (slovima: nula) pobijeda... a za ovo pametniji...babilonTM je napisao/la:Boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera![]()
![]()
malo popraviti pravopis,nije naodmet
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ajde sad @BlueIsTheColor izvini se cika padobrancu na pravopisnim greskama, a ti @Padobranac izvini se @Buu takodje..
Je*ao
vas pravopis..
Nadam se da osvajamo KUP, valjda izadjemo iz trenutne krize, a u Zenicu ne idem, nekako mi sigurnije gledati na TV-u..

Nadam se da osvajamo KUP, valjda izadjemo iz trenutne krize, a u Zenicu ne idem, nekako mi sigurnije gledati na TV-u..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne, vec samo s takvim divovima ko tipadobranac1978 je napisao/la:a jeli tako komuniciras sa svima,ha maleni

Za zivot cijeli!
ne znam zasto ste iznenadjeni ovim izjavama glupana Mirsada Ibrakovica....nista pametnije ne bih ni ocekivao....al eto, to su valjda neke nove metode dizanja morala svom timu...garant je s Cirom pio kafu po Zenici
-
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajde sad @BlueIsTheColor izvini se cika padobrancu na pravopisnim greskama, a ti @Padobranac izvini se @Buu takodje..Je*ao
vas pravopis..

ma ja,zajedno cemo...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ne mora to da znači, Italijani su do 2006. svaki put kad su igrali na penale gubili, da bi tad pobijedili...tm84 je napisao/la:zeljine penal utakmice u kupovima:
samo 3 od 13 prosli...
Ukoliko dođe do penala, naša glavna uzdanica je Ibrahim Šehić, a imamo i par igrača koji znaju izvesti penal, Zeba, Višća, Savić...I tu smo po momo mišljenju u prednosti

Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Orvel i 42 gosta.