FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pintol_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pintol_TM87 » 23 maj 2011, 18:41

patkica je napisao/la:daj da prekinemo malo ove gluposti i kazemo koju pametnu !

Info za ulaznice i za organizaciju puta:

- Okupljanje navijaca koji ce biti u organizovanoj koloni je u 15.30 pa nadalje na gornjem platou istocne tribine ( ulaz prema jugu, iznad betonskog pomocnog terena). Mole se svi koji putuju autobusima, da se krece putem Hercegovacke ulice prema platou, i prema Juznoj tribini.

- Polazak je zakazan u 17.00h

- Po formiranju kolone, Policija nece dozvoliti ikome ( automobili, kombiji) da se ukljuce u kolonu prema Zenici. tipa: prikljucenje u kolonu negdje na autoputu, naplatnim kucicama i sl.

- Od polaska iz Sarajeva, NEMA STAJANJA sve do stadiona u zenici.

- Policija ce traziti OSOBNE ISKAZNICE, te vrsiti pretres pri ulasku u autobuse.

- Vidno alkoholizirani, i naelktrisaani navijaci ce biti vraceni na licu mjesta i sankcionisani.

- Poslje KDZ pregleda vozila bit ce dozvoljen ulazak u vec ranije definisane autobuse: 1, 2, 3...itd, i poslje ulaska, izlazka nema do Zenice. u povratku svak u svoj autobus.

Mole se svi oni koji putuju iz drugih gradova, da mi se jave kako bi se dale daljnje instrukcije, ali ukratno, to izgleda ovako:

Ako si organizovan ( kombi, nekoliko auta) da se javite u lokalnu policijsku stanicu, najavite mjesto okupljanja i polaska, te da ista policijska stanica obavijesti MUP Kantona Sarajevo, o mjestu prikljucivanja u kolonu. Trazite da vas Vasa policijska stanica proslijedi informaciju MUP KS - Jedinica za podrsku.

Ulaznice:

- Ulaznice ce se moci kupiti na 2 prodajna mjesta ispred stadiona Bilino Polje, kraj tribine za navijace Zelje. 10KM po osobi.

- Oni koju su platitil autobuse, svoje ulaznice ce dobiti u srijedu pred polazak.

- Iako je Sanjin najavio a najvio sam i ja, da ce biti ( da nece biti) gratis ulaznica, postoji mogucnost da ce neka kolicina ulaznica biti gratis. Veoma je tesko to sada objasniti, ali to sve ovisi o kolicini ljudi koji ce unaprijed kupiti karte. Vise info kad bude konkretnija informacija. Dakle, bazirajte se na paroli, us i u svoje kljuse, tako ponesi dovoljno novca za kartu i kraj price.

Ostale info:

- Svi oni koji nisu u organiovanom odlasku, da svoje kombije, buseve parkiraju kraj Plavog Zamka, kako bi se izvrsio KDZ, pretres, i dozvola da se prikljuci koloni. Ukoliko NE, policija nece dozvoliti prikljucenje koloni te garancija bezbjednosti.

- Policija ce ispostovati nas ulazak na stadion od pocetka kao i do kraja utakmice.

- SVI PONJETI SALOVE

INFO SA ORG-A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hvala druze...znaci sutra samo da odem u nasu policiju i da javim da ce biti organizovano i da cemo se prikljucit koloni na autoputu...jos jednom hvala...sve je jasno ko dan :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

CyberGhost
Kontakt:

Post Postao/la CyberGhost » 23 maj 2011, 19:11

Bianconeri1988 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la: Cekaj cekaj, pricas nesto o dolasku na BP i palite baklje, a de onda reci raji kako je ta ista kompanija zbrisala u policiju to si mi nekako zaboravio, usput kad vec pricas o drotovima,..
p.s. ako dodjes u zenicu vidjeti ces da nisu prazne rijeci, ima se vama sta naplatiti, cak i previse..
Vi prvo dođite na Grbavicu pa zapalite baklje i zapjevajte koju pjesmu, pa ćemo onda pričati o tome kako su se naši momci proveli...

Šta će te uraditi!? Zakamenjati autobus ili nešto slično, dogoviriti se s vašim drotovima da nas razdvoje u manje grupice kad nas budu izvodili sa stadiona pa da nas onda smijete kamenjati...Smiješan si, misliš da mi nećemo doći spremni i da ne očekujemo ono što nas čeka tamo..Ti mrziš Sarajlije i grad Sarajevo, dok ja ne mrzim Zenicu, čak šta više tamo sam svako ljeto po 7-8 dana kod tetke i niko mi ništa ne uradi...čak šta više ženske vam se lože na nas nije humano... Vi nama zavidite na skoro svemu, a mi vama što je najtužnije nemamo na čemu zaviditi :lol:
BAŠ NEMA NA ČEMU, SMRDIŠ zenico
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 23 maj 2011, 19:24

Mi možemo nažalost kup osvojiti samo ako utakmica završi 0-0. Mi gola ne možemo dati. :(
FEDERER= KLOC

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 maj 2011, 19:28

Ibrakovic mi je bio drag trener al jel mi neko moze reci sto je se covjek noliko napuho? Cuj BiH navija za Celik, ljepsi (sta ja znam vec) od Amara. Mislim haha pa koga briga? Pravi se ko fol Bosanski Mourinho, nebi me cudilo ako i on pocne govorit da je UEFA kriva ako pobjedimo kup haha, klooc!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 23 maj 2011, 19:31

Iker C je napisao/la:Mi možemo nažalost kup osvojiti samo ako utakmica završi 0-0. Mi gola ne možemo dati. :(
Biće dobro valjda, važno je da uzmemo kup, to se jednostavno mora!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 maj 2011, 19:35

Nemoramo ni uzet ali ovu balavurdiju sto prjeti preko foruma odma hapsit i 24 sata mu pustit himnu Zelje da slusa.On ce nekoga docekat i sta ti ja znam.Mi cemo doc navijat a ostalo je na igracima.Cuj im trenera papka cjela BiH za njih navija.Ko to jadan navija za Celik van Zenice.Pozdrav braci Manijacima i svi ko jedan.

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 23 maj 2011, 19:35

Omar500 je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Mi možemo nažalost kup osvojiti samo ako utakmica završi 0-0. Mi gola ne možemo dati. :(
jeste mi nekako samouvjereni kao protiv borca dobie mo ih i na dva boda itd....al ljudi i vi ste svjesni da cete tesko do kupa i ako je 1:0 ZA VAS AL STE PALI U FORMI TOTALE :!:
razocara me likce po ko zna koji put .....al

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 maj 2011, 19:42

bilinopolje je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
jeste mi nekako samouvjereni kao protiv borca dobie mo ih i na dva boda itd....al ljudi i vi ste svjesni da cete tesko do kupa i ako je 1:0 ZA VAS AL STE PALI U FORMI TOTALE :!:

a kako si mi ti sunce moje samouvjeren, pa to je strasno -.-

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 23 maj 2011, 19:45

Omar500 je napisao/la:
I vi ste vala u strasnoj formi pa sve na Bilinom Polju dobijata sa 3-4 gola razlike! Daj ba uozbilji se, ovaj rezultat koliko ne odgovara nama, vama ne odgovara duplo vise jer se vi morate otvoriti i vasi stoperi moraju izaci na nekih 30-40 metara sto ce otvoriti prostor za kontra napad a neka sjevne jedna, dvije kontre nema vas nigdje. Upamti, zabije li ga Zeljo tu vam je kraj a to sto nije islo protiv Borca moze samo da bude lose po vas jer ce sigurno kritike uroditi plodom, jer ce sada imati armiju navijaca iza sebe, motiv vise tako da je prosto nemoguce da mi ne zabijemo go, isto tako siguran sam da ne mozemo primiti vise od jednog gola ali eto opet kazem lopta je okrugla, pa vidjet cemo sta ce biti!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 maj 2011, 19:49

Komsije bez provokacija mislim da necete uzeti kup jer celik nije uzeo trofej pihihi godina , niti evrope dugo nisu vidjeli ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 maj 2011, 19:51

Samo F.K.S !! je napisao/la:Komsije bez provokacija mislim da necete uzeti kup jer celik nije uzeo trofej pihihi godina , niti evrope dugo nisu vidjeli ;)
vrlo zanimljivi razlozi moram priznati
Za zivot cijeli!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 23 maj 2011, 19:51

Samo F.K.S !! je napisao/la:Komsije bez provokacija mislim da necete uzeti kup jer celik nije uzeo trofej pihihi godina , niti evrope dugo nisu vidjeli ;)
Ma dobro nije to provokacija nego ljubmora, mislim da ti nece niko zamjeriti za ovu providnu provokaciju. Pusa

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 23 maj 2011, 19:52

Neće je ni sada vidjeti ;)

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 23 maj 2011, 19:56

Predsjednik Skupštine FK Čelik i član Upravnog odbora kluba sa Bilinog polja Mirsad Ibraković kazao je da će goste sa Grbavice dočekati mnogo bolje nego što su oni njih u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH.

“Poduzeli smo sve da organizujemo utakmicu na evropskom nivou. Mi ćemo goste dočekati mnogo bolje nego su oni nas na Grbavici, gdje smo doživjeli mnogo neugodnosti i uvreda”, kazao je Ibraković i dodao:

“Ako je ono što oni zovu svečana loža na stadionu Grbavicu loža, onda stvarno ne znam kako bi se trebala slična mjesta zvati na nekim puno modernijim i ljepšim stadionima”.

“Imamo bolji tim od Želje, bolji stadion, boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera od njihovog. Na njihove igre i pritiske preko medija ćemo odgovoriti na terenu i vjerujem da ćemo na kraju obradovati naše navijače”, poručio je Mirsad Ibraković.

U inat ovakvim papcima treba uzeti kup. KUP KUP KUP JE NAŠ

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 maj 2011, 20:06

Boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera :o :o

Joj koliko kompleksa...Sad ce pocet pisat da su im čišće ulice, ugodnija temperatura, zelenija trava...sve samo da bi bili "bolji". Al kad ovo dolazi s najviših pozicija u upravi Čelika, šta očekivat od napaćenih robova. Što je najgore oni fakat misle da su bolji, SMIRITE SE ZENIČANI, nit ste ikad bili, nit ce ti ikad bit blizu Želje, a to će se u srijedu još jednom potvrdit! Našoj ekipi je mnogo lakše kad ne ganja rezultat, a sutra fakat ne moramo jurišat! Samo se igrači ne smiju prepast jer ce atmosfera biti dovedena do ludila, a u tome bi im mogli pomoc i nasi navijači! Eh sad može li mi neko upućen reć je li istina da nas sutra ide 2000 ?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 maj 2011, 20:12

Pirke_TM87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la: Biće dobro valjda, važno je da uzmemo kup, to se jednostavno mora!
I vi ste vala u strasnoj formi pa sve na Bilinom Polju dobijata sa 3-4 gola razlike! Daj ba uozbilji se, ovaj rezultat koliko ne odgovara nama, vama ne odgovara duplo vise jer se vi morate otvoriti i vasi stoperi moraju izaci na nekih 30-40 metara sto ce otvoriti prostor za kontra napad a neka sjevne jedna, dvije kontre nema vas nigdje. Upamti, zabije li ga Zeljo tu vam je kraj a to sto nije islo protiv Borca moze samo da bude lose po vas jer ce sigurno kritike uroditi plodom, jer ce sada imati armiju navijaca iza sebe, motiv vise tako da je prosto nemoguce da mi ne zabijemo go, isto tako siguran sam da ne mozemo primiti vise od jednog gola ali eto opet kazem lopta je okrugla, pa vidjet cemo sta ce biti!!!
Pa ja to pisem vec tri puta, ali niko od dismr ne replicira... pa njih je propala Drina uzela... sta dalje da pricamo? :roll:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 maj 2011, 20:13

Raja, ode nam tema. ccc :roll: :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 maj 2011, 20:15

komsija, to se kaze, vise bih volio da uzme Celik kup... i posteno bi bilo... mislim razlog koji si naveo je preglup... da napises fino da ces navijati za Celik u kupu, tu bih ti rekao svaka cast na iskrenosti, ali ovo ti je bljak...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 23 maj 2011, 20:16

Omar500 je napisao/la:Predsjednik Skupštine FK Čelik i član Upravnog odbora kluba sa Bilinog polja Mirsad Ibraković kazao je da će goste sa Grbavice dočekati mnogo bolje nego što su oni njih u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH.

“Poduzeli smo sve da organizujemo utakmicu na evropskom nivou. Mi ćemo goste dočekati mnogo bolje nego su oni nas na Grbavici, gdje smo doživjeli mnogo neugodnosti i uvreda”, kazao je Ibraković i dodao:

“Ako je ono što oni zovu svečana loža na stadionu Grbavicu loža, onda stvarno ne znam kako bi se trebala slična mjesta zvati na nekim puno modernijim i ljepšim stadionima”.

“Imamo bolji tim od Želje, bolji stadion, boljeg, ljepšeg i pametnijeg trenera od njihovog. Na njihove igre i pritiske preko medija ćemo odgovoriti na terenu i vjerujem da ćemo na kraju obradovati naše navijače”, poručio je Mirsad Ibraković.

U inat ovakvim papcima treba uzeti kup. KUP KUP KUP JE NAŠ
Jesu li gotove i majice :lol: :lol: :lol:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Di Stéfano
Kontakt:

Post Postao/la Di Stéfano » 23 maj 2011, 20:17

Bolje i to nego se zadovoljavat porazima od kamenjara.
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, Pablo11, Proximic, tuzlanskinacin i 11 gostiju.