ne mozes igrat ni da hoces...ne radi im server..robovi88 je napisao/la:Imal ovog Rundovix-a da odigramo 24. Kolo ???
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
joošššš???jasko_juve je napisao/la:ne mozes igrat ni da hoces...ne radi im server..robovi88 je napisao/la:Imal ovog Rundovix-a da odigramo 24. Kolo ???

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Još uvijek neće.....
Haj odigraj sa rundovix-om to 24. kolo, kad je već produženo, a naredno 25. kolo nećeš moći, jer je Toxicity otisao na put, a unaprijed je odigrao svoje utakmice, a tad je majestic24 bio vlasnik Marseilla ( 25. kolo Marseille (Majestic) - Shakhtar (Toxicity) 1 - 5 )robovi88 je napisao/la:Imal ovog Rundovix-a da odigramo 24. Kolo ???
Naravno kad server proradi!

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Mogu li se oba ova kola do nedjelje ostavitjuventus 0244 je napisao/la:Haj odigraj sa rundovix-om to 24. kolo, kad je već produženo, a naredno 25. kolo nećeš moći, jer je Toxicity otisao na put, a unaprijed je odigrao svoje utakmice, a tad je majestic24 bio vlasnik Marseilla ( 25. kolo Marseille (Majestic) - Shakhtar (Toxicity) 1 - 5 )robovi88 je napisao/la:Imal ovog Rundovix-a da odigramo 24. Kolo ???

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sve zavisi od ovog kvara, ali mislim da je do nedjelje previše, jer to bi samo nama otežalo posao, pa sve bi se pobrkalo, to bi bilo previše!LBJ MVP je napisao/la:Mogu li se oba ova kola do nedjelje ostavitjuventus 0244 je napisao/la:Haj odigraj sa rundovix-om to 24. kolo, kad je već produženo, a naredno 25. kolo nećeš moći, jer je Toxicity otisao na put, a unaprijed je odigrao svoje utakmice, a tad je majestic24 bio vlasnik Marseilla ( 25. kolo Marseille (Majestic) - Shakhtar (Toxicity) 1 - 5 )robovi88 je napisao/la:Imal ovog Rundovix-a da odigramo 24. Kolo ???

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Valjda će brzo popravit serverjuventus 0244 je napisao/la:
Sve zavisi od ovog kvara, ali mislim da je do nedjelje previše, jer to bi samo nama otežalo posao, pa sve bi se pobrkalo, to bi bilo previše!

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
oooojjj otreso ga ko budalujuventus 0244 je napisao/la:Haj odigraj sa rundovix-om to 24. kolo, kad je već produženo, a naredno 25. kolo nećeš moći, jer je Toxicity otisao na put, a unaprijed je odigrao svoje utakmice, a tad je majestic24 bio vlasnik Marseilla ( 25. kolo Marseille (Majestic) - Shakhtar (Toxicity) 1 - 5 )robovi88 je napisao/la:Imal ovog Rundovix-a da odigramo 24. Kolo ???

P.S. Kad počinje sljedeća liga ?
robovi88 je napisao/la:oooojjj otreso ga ko budaluznači ja sad samo završim ovo kolo i to je to, nema više ???

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
a šta se desi ako se moj protivnik ne pojavi, ne odgovori na pp ili slično ??juventus 0244 je napisao/la:robovi88 je napisao/la:oooojjj otreso ga ko budaluznači ja sad samo završim ovo kolo i to je to, nema više ???
Ima još do kraja igra se 30. kola
Kada dodje zadnji dan za odigravanje (nekoliko sati kada više ne možeš čekati), uslikas taj pp i postavis na oficijalnu stranicu svoje lige i to je torobovi88 je napisao/la:a šta se desi ako se moj protivnik ne pojavi, ne odgovori na pp ili slično ??

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ono g o v n o nikako da proradi 

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
sad pise da bi trebalo da radi ali ipak nemoze da se udje opet. Barem ja nemogu 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Konačno jeste... dr. čim mogneš ući javi da odigramo 

Brate ti si domacin hajde da odigramo ako mozes sad ?dr.van nostrand je napisao/la:sad pise da bi trebalo da radi ali ipak nemoze da se udje opet. Barem ja nemogu
- dr.van nostrand
- Kontakt:
hajde moze , eu2 , dr. van nostrand , 123
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
..jel proradilo ?!
..ako jeste,Karaon javi kad mognes da odigramo

..ako jeste,Karaon javi kad mognes da odigramo

-
- Kontakt:
Cospy hajde 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.