FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 maj 2011, 17:14

AllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
Nego vi ostali sto pricate kako vas mrzimo, a sto da vas ne mrzimo, bacate bombe na djecu, ulazite u nas grad(doduse poslije bjezite u policiju,ali svejedno) i sta onda hocete da vam kazemo bravo??? a zapitajte se kako ce proci oni manijaci sto ce doci u zenicu jer sam siguran da vas pola internet huligana nece, zapitajte se kako ce njima biti uci u zenicu??
p.s. mi vama kroz pola grada prolazimo i naravno navijamo, a vi sto bi se reklo na sporedna vrata ..
Prolazite jer su drotovi oko vas na sve strane, vi kad ste mangupi, dođite na Grbavicu pa palite baklje bez policije i bez ičega, kao što su naši na Bilino polje, jedino što znate je kupovati stvari, pa se poslije faliti kako ste uzeli isti...

Tvoj komentar nema veze s mojim postom, boldirani dio govori o tebi, ko si, šta si, kakav si, tako da nisi vrijedan mojih riječi...Pričaš prazne riječi...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 23 maj 2011, 17:15

Upravu je ovaj robijas. Robijasa je uvijek bilo najvise na utakmicama a uvijek su na dnu tabele bili tek od ove sezone i prosle taj broj im opada. treba biti realan. sad jel to razlog jer imaju najeftinije karte ili sto je celik jedini klub u zenici to je vec druga prica. Manijaka do prosle sezone nije bilo na stadionu tako da je smijesno reci da su bili u top3. Sto se tice prosle sezone tacno je da su manijaci bili poslije zvezde najbrojniji na stadionu. Ove sezone manijaci su ocajni. Finale kupa nisu uspjeli napuniti grbavicu.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 23 maj 2011, 17:17

Pod hitno najmanje vama treba tri ljevaka,jer zamjene sa dešnjacima nisu urodile plodom,šic igrač je neminovan.Na kraju stvarno mi je žao što onako loše igrate ,jer vaš klub je ipak ime.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 maj 2011, 17:17

Bianconeri1988 je napisao/la:
Prolazite jer su drotovi oko vas na sve strane, vi kad ste mangupi, dođite na Grbavicu pa palite baklje bez policije i bez ičega, kao što su naši na Bilino polje, jedino što znate je kupovati stvari, pa se poslije faliti kako ste uzeli isti...

Tvoj komentar nema veze s mojim postom, boldirani dio govori o tebi, ko si, šta si, kakav si, tako da nisi vrijedan mojih riječi...Pričaš prazne riječi...
Cekaj cekaj, pricas nesto o dolasku na BP i palite baklje, a de onda reci raji kako je ta ista kompanija zbrisala u policiju to si mi nekako zaboravio, usput kad vec pricas o drotovima,..
p.s. ako dodjes u zenicu vidjeti ces da nisu prazne rijeci, ima se vama sta naplatiti, cak i previse..
Celik!3,2,2.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 maj 2011, 17:18

padobranac1978 je napisao/la:
Just do it.TM je napisao/la:Meni je drago sto nas komsinice, lesinari, tzv.robijasi mrze, jer to znaci da im nesto znacimo ;)
kralju,stvar je u tome da ste sami napravili tu situaciju da vas (kako ti rece) mrze,jer omalovazavati svaki klub i njihove navijace dolazi do kontra efekta,a to je situacija u kojoj se vi sad nalazite...
rece gospodin "sami protiv svih"... :roll:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 23 maj 2011, 17:21

AllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
Nego vi ostali sto pricate kako vas mrzimo, a sto da vas ne mrzimo, bacate bombe na djecu, ulazite u nas grad(doduse poslije bjezite u policiju,ali svejedno) i sta onda hocete da vam kazemo bravo??? a zapitajte se kako ce proci oni manijaci sto ce doci u zenicu jer sam siguran da vas pola internet huligana nece, zapitajte se kako ce njima biti uci u zenicu??
p.s. mi vama kroz pola grada prolazimo i naravno navijamo, a vi sto bi se reklo na sporedna vrata ..
sirenje straha hahahhaha :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 maj 2011, 17:23

luckyh je napisao/la:to je ta brojnost koja je najavljivana..citiram post nekog nmg se sjetit tacno koga..koliko se ocekuje ljudi?? ocekuje se pun stadion...citiram drugog...sutra cete vidjet kako igra pravi sampio 4:0,4:1...citiram 80% foruma sa pocetka proljecnog djela vidjecete plavo proljece e pa doslo vam je plavo proljece ...aj sad i malo ljepih rijeci..cestitamo vicesampioni ako i to budete....uzdravlje
sto nisi dosao da cestitas titulu prosle godine?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 maj 2011, 17:24

AllGunsBlazing je napisao/la: Cekaj cekaj, pricas nesto o dolasku na BP i palite baklje, a de onda reci raji kako je ta ista kompanija zbrisala u policiju to si mi nekako zaboravio, usput kad vec pricas o drotovima,..
p.s. ako dodjes u zenicu vidjeti ces da nisu prazne rijeci, ima se vama sta naplatiti, cak i previse..
Vi prvo dođite na Grbavicu pa zapalite baklje i zapjevajte koju pjesmu, pa ćemo onda pričati o tome kako su se naši momci proveli...

Šta će te uraditi!? Zakamenjati autobus ili nešto slično, dogoviriti se s vašim drotovima da nas razdvoje u manje grupice kad nas budu izvodili sa stadiona pa da nas onda smijete kamenjati...Smiješan si, misliš da mi nećemo doći spremni i da ne očekujemo ono što nas čeka tamo..Ti mrziš Sarajlije i grad Sarajevo, dok ja ne mrzim Zenicu, čak šta više tamo sam svako ljeto po 7-8 dana kod tetke i niko mi ništa ne uradi...čak šta više ženske vam se lože na nas nije humano... Vi nama zavidite na skoro svemu, a mi vama što je najtužnije nemamo na čemu zaviditi :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 23 maj 2011, 17:41

Tema je FK ŽELJEZNIČAR tako da mislim stvarno smo otisli od teme...
Sta mislite koji bi sastav Amar trebao da izvede?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 maj 2011, 17:41

Lazar ce 100 % igrat :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 23 maj 2011, 17:43

pintol_TM87 je napisao/la:Tema je FK ŽELJEZNIČAR tako da mislim stvarno smo otisli od teme...
Sta mislite koji bi sastav Amar trebao da izvede?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sta sam rekao de vidi samo moj post iznad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 23 maj 2011, 17:59

sad uplatio i odaziv je za nepovjerovat ali sve ce se vidjet u srijedu ako Bog da :D
SVI U ZENICU

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 23 maj 2011, 18:03

twisttm87 je napisao/la:sad uplatio i odaziv je za nepovjerovat ali sve ce se vidjet u srijedu ako Bog da :D
SVI U ZENICU
ZNA LI NEKO JEL SE SUTRA MOZE SAMO ZA ULAZ PLATITI TJ. 10 KM...JER NE IDEM SA BUSEM NEGO SA KOMBIJEM???UNAPRIJED HVALA I Ove sto se prepucavaju oko zenicanki sarajki bezveze pisete kad ce vam postovi biti obrisani...

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 23 maj 2011, 18:23

u cetvrtak ko vidi robijasa na ovoj temi ...ja ga vodim na bahame 15 dana :lol:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 23 maj 2011, 18:25

TM87visnjik je napisao/la:u cetvrtak ko vidi robijasa na ovoj temi ...ja ga vodim na bahame 15 dana :lol:
a moze i na banane :D

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 23 maj 2011, 18:28

“Imamo još dva treninga do utakmice, a sutra ćemo u karantin negdje van Zenice. U ovom trenutku svi moramo disati kao jedan od uprave, stručnog štaba, igrača i navijača. Samo slogom i velikom podrškom sa tribina možemo se nadati uspjehu. Svaka čast Želji, ali Kup je naš. Mi znamo da će za Željezničar navijati i Široki Brijeg, ali za nas će navijati čitava BiH, jer svi znaju kakva je ovdje publika i kako navijači vole ovaj klub" poručio je Ibraković.

MANIJACI + SKRIPARI = KUP KUP KUP JE NAŠ!!!

Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole...UZMI GA GUZOVIMA IBRAKOVICU!!!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 23 maj 2011, 18:30

@AllGunsBlazing
Hajde ba Pajina kujo suti ba glup si i ne pricaj gluposti nego odleprsaj s teme..! Jbg nismo vam mi krivi sto te vaše vole Sarajevske Ćune hahahahhahahaahhaahahahhahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 maj 2011, 18:30

Ako slijedece sezone Borac izbori evropu,vodim ga na utakmicu Barca-Real 8-)
FKŽ !

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 23 maj 2011, 18:36

daj da prekinemo malo ove gluposti i kazemo koju pametnu !

Info za ulaznice i za organizaciju puta:

- Okupljanje navijaca koji ce biti u organizovanoj koloni je u 15.30 pa nadalje na gornjem platou istocne tribine ( ulaz prema jugu, iznad betonskog pomocnog terena). Mole se svi koji putuju autobusima, da se krece putem Hercegovacke ulice prema platou, i prema Juznoj tribini.

- Polazak je zakazan u 17.00h

- Po formiranju kolone, Policija nece dozvoliti ikome ( automobili, kombiji) da se ukljuce u kolonu prema Zenici. tipa: prikljucenje u kolonu negdje na autoputu, naplatnim kucicama i sl.

- Od polaska iz Sarajeva, NEMA STAJANJA sve do stadiona u zenici.

- Policija ce traziti OSOBNE ISKAZNICE, te vrsiti pretres pri ulasku u autobuse.

- Vidno alkoholizirani, i naelktrisaani navijaci ce biti vraceni na licu mjesta i sankcionisani.

- Poslje KDZ pregleda vozila bit ce dozvoljen ulazak u vec ranije definisane autobuse: 1, 2, 3...itd, i poslje ulaska, izlazka nema do Zenice. u povratku svak u svoj autobus.

Mole se svi oni koji putuju iz drugih gradova, da mi se jave kako bi se dale daljnje instrukcije, ali ukratno, to izgleda ovako:

Ako si organizovan ( kombi, nekoliko auta) da se javite u lokalnu policijsku stanicu, najavite mjesto okupljanja i polaska, te da ista policijska stanica obavijesti MUP Kantona Sarajevo, o mjestu prikljucivanja u kolonu. Trazite da vas Vasa policijska stanica proslijedi informaciju MUP KS - Jedinica za podrsku.

Ulaznice:

- Ulaznice ce se moci kupiti na 2 prodajna mjesta ispred stadiona Bilino Polje, kraj tribine za navijace Zelje. 10KM po osobi.

- Oni koju su platitil autobuse, svoje ulaznice ce dobiti u srijedu pred polazak.

- Iako je Sanjin najavio a najvio sam i ja, da ce biti ( da nece biti) gratis ulaznica, postoji mogucnost da ce neka kolicina ulaznica biti gratis. Veoma je tesko to sada objasniti, ali to sve ovisi o kolicini ljudi koji ce unaprijed kupiti karte. Vise info kad bude konkretnija informacija. Dakle, bazirajte se na paroli, us i u svoje kljuse, tako ponesi dovoljno novca za kartu i kraj price.

Ostale info:

- Svi oni koji nisu u organiovanom odlasku, da svoje kombije, buseve parkiraju kraj Plavog Zamka, kako bi se izvrsio KDZ, pretres, i dozvola da se prikljuci koloni. Ukoliko NE, policija nece dozvoliti prikljucenje koloni te garancija bezbjednosti.

- Policija ce ispostovati nas ulazak na stadion od pocetka kao i do kraja utakmice.

- SVI PONJETI SALOVE

INFO SA ORG-A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 23 maj 2011, 18:37

Au braco invazija na Zenicu ima da sve gori.Idemo pokazati ovim smogovcima kako se navija za voljeni klub.KUP KUP KUP JE NAS :P
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.