Prolazite jer su drotovi oko vas na sve strane, vi kad ste mangupi, dođite na Grbavicu pa palite baklje bez policije i bez ičega, kao što su naši na Bilino polje, jedino što znate je kupovati stvari, pa se poslije faliti kako ste uzeli isti...AllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
Nego vi ostali sto pricate kako vas mrzimo, a sto da vas ne mrzimo, bacate bombe na djecu, ulazite u nas grad(doduse poslije bjezite u policiju,ali svejedno) i sta onda hocete da vam kazemo bravo??? a zapitajte se kako ce proci oni manijaci sto ce doci u zenicu jer sam siguran da vas pola internet huligana nece, zapitajte se kako ce njima biti uci u zenicu??
p.s. mi vama kroz pola grada prolazimo i naravno navijamo, a vi sto bi se reklo na sporedna vrata ..
Tvoj komentar nema veze s mojim postom, boldirani dio govori o tebi, ko si, šta si, kakav si, tako da nisi vrijedan mojih riječi...Pričaš prazne riječi...