istina liboTM87visnjik je napisao/la:harisone jesi to dobio upalu mozga![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
istina liboTM87visnjik je napisao/la:harisone jesi to dobio upalu mozga![]()
Bravo za hrabrost reci ovo najbrojnijim navijacimaharison_ford je napisao/la:vi ste rezultat-navijaci i to je vasa stvarnost...za ovog sto govori da nas ove godine nema nikako to je tacno al de malo razmisli da je zeljo u ovoj situaciji pa da godinama nije nista osvojio pa vama bi i osoblje otislo sa stadiona![]()
![]()
kaze sranje na trbini "koje ja ne be trebo znat"nit znam nit me zanima samo si zaboravio da postoje 4 ( dobro u vasem slucaju 3 ) tribine tako da ti alibi ne valja
![]()
sve u svemu tanko tanko
NE, trebas kao prvo da odrastesTM87visnjik je napisao/la:Sta trebam biti..zaljubljen u robijase..ko hordice![]()
![]()
Vas će više doći u srijedu nego za čitavu polusezonu pa kontaj sad ko su rezultat-navijačiharison_ford je napisao/la:vi ste rezultat-navijaci i to je vasa stvarnost...za ovog sto govori da nas ove godine nema nikako to je tacno al de malo razmisli da je zeljo u ovoj situaciji pa da godinama nije nista osvojio pa vama bi i osoblje otislo sa stadiona![]()
![]()
kaze sranje na trbini "koje ja ne be trebo znat"nit znam nit me zanima samo si zaboravio da postoje 4 ( dobro u vasem slucaju 3 ) tribine tako da ti alibi ne valja
![]()
sve u svemu tanko tanko
dje si odrasli..nisam te prepoznaoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:NE, trebas kao prvo da odrastesTM87visnjik je napisao/la:Sta trebam biti..zaljubljen u robijase..ko hordice![]()
![]()
nije lozionicka, vec je popunjeno 11 autobusa, i jos sutra se moze uplatitiBuu je napisao/la:maloprije uplatih, pitam lika koliko od prilike ce biti buseva on meni onu lozionicku oko 17 aBd i vise
Znas li da smo mi prosle sezone zajedno sa Crvenom Zvezdom bili najbrojniji ?AllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
Nego vi ostali sto pricate kako vas mrzimo, a sto da vas ne mrzimo, bacate bombe na djecu, ulazite u nas grad(doduse poslije bjezite u policiju,ali svejedno) i sta onda hocete da vam kazemo bravo??? a zapitajte se kako ce proci oni manijaci sto ce doci u zenicu jer sam siguran da vas pola internet huligana nece, zapitajte se kako ce njima biti uci u zenicu??
p.s. mi vama kroz pola grada prolazimo i naravno navijamo, a vi sto bi se reklo na sporedna vrata ..
TeaM87 je napisao/la:Znas li da smo mi prosle sezone zajedno sa Crvenom Zvezdom bili najbrojniji ?AllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
Nego vi ostali sto pricate kako vas mrzimo, a sto da vas ne mrzimo, bacate bombe na djecu, ulazite u nas grad(doduse poslije bjezite u policiju,ali svejedno) i sta onda hocete da vam kazemo bravo??? a zapitajte se kako ce proci oni manijaci sto ce doci u zenicu jer sam siguran da vas pola internet huligana nece, zapitajte se kako ce njima biti uci u zenicu??
p.s. mi vama kroz pola grada prolazimo i naravno navijamo, a vi sto bi se reklo na sporedna vrata ..
AllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
Ne misliš valjda na Samira Muratovića ? Bilo bi odlično pojačanje, ali nemoguće je. Btw, kakav je igrač Kazazić ? Na kojoj poziciji igra, koliko ima godina ? A Mujuć iz Slobode, jel on napadač ?cunami je napisao/la:Koliko ima istine u dolasku Muratovica,Kazazica,vracanju Ganveca i Rovcanina sa posudbe,dolasku Mujica iz Slobode???
Inace sam iz Mostara ali sam to nacuo u Sarajevu
Ja u 10. Ajd daj Bože da nije lozionickaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije lozionicka, vec je popunjeno 11 autobusa, i jos sutra se moze uplatitiBuu je napisao/la:maloprije uplatih, pitam lika koliko od prilike ce biti buseva on meni onu lozionicku oko 17 aBd i vise
Vjeruj mi sad bi ti naso al' mi mrsko.AllGunsBlazing je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:Znas li da smo mi prosle sezone zajedno sa Crvenom Zvezdom bili najbrojniji ?AllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
p.s. mi vama kroz pola grada prolazimo i naravno navijamo, a vi sto bi se reklo na sporedna vrata ..![]()
![]()
Daj sluzbeni clanak, potvrdu ili nesto drugo, ali to opet dokazuje da ste trofej navijaci, jer prosle titula i vas najvise ove ne vas nema
![]()
Vjeruj mi sad bi ti naso al' mi mrsko.[/quote]TeaM87 je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Znas li da smo mi prosle sezone zajedno sa Crvenom Zvezdom bili najbrojniji ?TeaM87 je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
p.s. mi vama kroz pola grada prolazimo i naravno navijamo, a vi sto bi se reklo na sporedna vrata ..![]()
![]()
Daj sluzbeni clanak, potvrdu ili nesto drugo, ali to opet dokazuje da ste trofej navijaci, jer prosle titula i vas najvise ove ne vas nema
![]()
Vidi ako ne nadjes ne vjerujem, a ako nadjes brukas TM i navijace ZeljeTeaM87 je napisao/la:
Vjeruj mi sad bi ti naso al' mi mrsko.
đesi zajebaniAllGunsBlazing je napisao/la:@bianco koga lazes??? hoces slike vaseg kopa, vaseg sjevera u te tri godine??? mi vec 15 se borimo za opstanak, 2-3 puta bili deseti i jednom treci i imali najbolju publiku u BIH(i navijace naravno) sad da se ne desava sto se desava bilo bi nas opet vise nego vas, pa jedne godine mi i dinamo imali najveci prosjek gledanosti na Balkanu, jel ti to razumijes??? jel ti razumijes da kad je se celik borio za ulazak u prvu ligu 60 autobusa islo za Solin???
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 48 gostiju.