Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Zato sam ja tenis batalio na vremeAdmir_Sa je napisao/la:na kakve se ja giliptere kladim to nije humano. nekakav ramos vinolas vodi 1-0 u setovima, u drugom servira za set i popushi, u taj brejku ima 5-2 i uspije zijaniti
To je zato sto je tenis najveca mutljavina na kladionici koja postoji!!!! Sta su meni ti teniseri radili,uh,muka mi kad se setim !!!!harry_90 je napisao/la:Meni je izgleda lakse pogodit tenis kvotu preko 2.00,nego 1.20 ili 1.30 :S
Pogadjam danas Rodionovu 2.90,a trenutno fulalo Starace (kvota 1.25),gubi 2:0 u setovima protiv nekog FallaTribalian je napisao/la:To je zato sto je tenis najveca mutljavina na kladionici koja postoji!!!! Sta su meni ti teniseri radili,uh,muka mi kad se setim !!!!harry_90 je napisao/la:Meni je izgleda lakse pogodit tenis kvotu preko 2.00,nego 1.20 ili 1.30 :S
odma napravi brejk u trecem, al umjesto da povede 3-0, on zijaniAdmir_Sa je napisao/la:na kakve se ja giliptere kladim to nije humano. nekakav ramos vinolas vodi 1-0 u setovima, u drugom servira za set i popushi, u taj brejku ima 5-2 i uspije zijaniti
Devil je napisao/la:A ne verujem jbt imam na RG tiketu da Djokovic nece dobiti sa 12 gemova razlike De Bakkera i on dobije sa 12.![]()
a dobar tiketic bio,verovatno bi ga uspeo dici do kraja.
Ovako imam jos jedan samo da se sta prati.
JJK-KuPs 1 2.10
FAlkenberg-Angelholms 1 2.30
Landskrona-Brage 1 1.90
zamalo da me federer konj sjebesamir_tm87 je napisao/la:jbg nisam mogao jutarnje pa sad nesto odigrao na brzinu, sreca pa mi sutra ana igra
majku li mu ,odigro Raonića i zamjenim ga reko on je sigurniji ,a njemu se Fala zafalio pomeo ga samo tako jbm li mu majkuharry_90 je napisao/la:Starace hebo te onaj ko ti je dao reket u ruke.
ma ja vala više neću ni igrati ,kladionicu ,završavam za ovu sezonu ,do početka noveharry_90 je napisao/la:Makar sam se preko lajva izvukao za danas.. ostavljam pare za sutra,u plusu sam 8 km,nadam se da ce sutra biti bolje,sve mi naopako ide danas..a bgmi ima dosta iznenadjenja .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.