Sto mi ukrade recenicu gejFaraon iz Visokog je napisao/la:za alfu na temi Sta mislite o osobi iznad sebeDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja mislim da bi trebo malo da ohladi,da mozemo i neko drugog da komentarisemo,a ne samo njega.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:DA i ako ga vi osvojite, pazite da vam ne ispadne ko igracima reala, koji kao i vi nisu navikli drzati pehar u rukamabilinopolje je napisao/la:hocete kup hahahha
zar jest ova generacija ?HZ_ilidzaa je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:DA i ako ga vi osvojite, pazite da vam ne ispadne ko igracima reala, koji kao i vi nisu navikli drzati pehar u rukamabilinopolje je napisao/la:hocete kup hahahha
ser del barça es el millor que hi ha !
Centre forward je napisao/la:
Dok god Liverpoolu Gerrard igra oni su duplo slabiji.Jos jedna klasicna fudbalska neznalica koja 90 % navija za Barcelonu !
Čelik Zenica 1945
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nimla_RZ je napisao/la:Centre forward je napisao/la:
Dok god Liverpoolu Gerrard igra oni su duplo slabiji.Jos jedna klasicna fudbalska neznalica koja 90 % navija za Barcelonu !
WTF...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Centre forward je napisao/la:
WTF...
Ne verujem da ovoliko nema pojma
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Niste ga razumjeli. To je napis'o @Andres (navijač Barcelone), a ovaj samo ponovio u svom postu. Dakle, @Centre forward (ili kako već) ne može da se načudi @Andresovim nebulozama (nije jedini).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Titova-Juga
- Kontakt:
Primjetio sam da je taj Andreas biser evo vec na prvoj temi gdje sam ga citao, (f1).
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Lik je flop za sve sportove. Nije ni sam svjestan koliko gluposti moze napisati. 
Sve mogu nekako da progutam i nazivanje Gerrarda fudbalskom neznalicom ali da navija za Barcu to nemogu!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
po misljenju doticnog jesteScof1eld je napisao/la:zar jest ova generacija ?HZ_ilidzaa je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: DA i ako ga vi osvojite, pazite da vam ne ispadne ko igracima reala, koji kao i vi nisu navikli drzati pehar u rukama
Za zivot cijeli!
Cartman strikes againCartman je napisao/la:Vec sam postavio ta imena ranije na ovoj temi. Izmedju ostalih najveci strucnjak iz Egipta. Ali ne, Osmanagic, lik koji je prodavao auta u Americi zna sta je piramida. Evo i ja nasao eifelov toranj u gacama.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Megamon
- Kontakt:
Frutek je napisao/la:Cartman strikes againCartman je napisao/la:Vec sam postavio ta imena ranije na ovoj temi. Izmedju ostalih najveci strucnjak iz Egipta. Ali ne, Osmanagic, lik koji je prodavao auta u Americi zna sta je piramida. Evo i ja nasao eifelov toranj u gacama.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Frutek je napisao/la:Cartman strikes againCartman je napisao/la:Vec sam postavio ta imena ranije na ovoj temi. Izmedju ostalih najveci strucnjak iz Egipta. Ali ne, Osmanagic, lik koji je prodavao auta u Americi zna sta je piramida. Evo i ja nasao eifelov toranj u gacama.
Brat moj budalasti,sta mu nece pasti na pamet.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Cartman Boq fraer

Jimmy from the hood je lud.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Ja budale. Stvarno zna nasmijati, al' ono pravo.
Ljubi ga deda nenormalnog!Frutek je napisao/la:Cartman strikes againCartman je napisao/la:Vec sam postavio ta imena ranije na ovoj temi. Izmedju ostalih najveci strucnjak iz Egipta. Ali ne, Osmanagic, lik koji je prodavao auta u Americi zna sta je piramida. Evo i ja nasao eifelov toranj u gacama.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Turizam veci nego u Visokom 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
L_blancos je napisao/la:Stavi ti sebe u poziciju da ti ponudi Liverpool da igras za njih i zivis u Londonu,to se ne odbija,na stranu ljubav prema gradu i klubu,svako se treba ponjet ko profesionalac i napravit igraca od sebe..AmanijakzO je napisao/la:23/12/2010
HODŽIĆ: ŽELJEZNIČAR MI JE U PRVOM
PLANU
21/05/2011
ARMIN HODŽIĆ U LIVERPOOLU
Sretno mu bilo i aBd novog Dzeku da dobijemo..
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:L_blancos je napisao/la:Stavi ti sebe u poziciju da ti ponudi Liverpool da igras za njih i zivis u Londonu,to se ne odbija,na stranu ljubav prema gradu i klubu,svako se treba ponjet ko profesionalac i napravit igraca od sebe..AmanijakzO je napisao/la:23/12/2010
HODŽIĆ: ŽELJEZNIČAR MI JE U PRVOM
PLANU
21/05/2011
ARMIN HODŽIĆ U LIVERPOOLU
Sretno mu bilo i aBd novog Dzeku da dobijemo..
Fkt i meni smijesno..
Zado se jbg, lapsus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.