NK GOŠK Gabela

Moderator/ica: GracanicaAA

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 maj 2011, 00:49

Zato sto im je to realna opcija, zato sto Široki ima sa njima suradnju, zato sto u njemu igra dosta igraca iz Širokog na posudbi, zato sto ih se redovito pomagalo... sto ne znaci da ce igrati na Pecari, cisto je najizglednije.
...Život za Široki...

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 23 maj 2011, 00:54

ŠB_Fidelis je napisao/la:Zato sto im je to realna opcija, zato sto Široki ima sa njima suradnju, zato sto u njemu igra dosta igraca iz Širokog na posudbi, zato sto ih se redovito pomagalo... sto ne znaci da ce igrati na Pecari, cisto je najizglednije.
Znam ja sve to nego govorim da ima bližih stadiona,a to znači i više navijača iz Gabele.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 maj 2011, 00:59

A i ne bila najgora na svijetu kad pored velikih gradova svaku novu sezonu upadaju nova sela !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 23 maj 2011, 01:07

CoDe je napisao/la:A i ne bila najgora na svijetu kad pored velikih gradova svaku novu sezonu upadaju nova sela !
nemam nista protiv GOSK-a, sto vise simpaticni su mi, al za mene je grijeh da jedno Brcko ili Doboj nemaju premijeligasa

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 maj 2011, 01:11

gospodin Seljakovic je napisao/la:
CoDe je napisao/la:A i ne bila najgora na svijetu kad pored velikih gradova svaku novu sezonu upadaju nova sela !
nemam nista protiv GOSK-a, sto vise simpaticni su mi, al za mene je grijeh da jedno Brcko ili Doboj nemaju premijeligasa
Ma kakvo Doboj il Brcko haj dobro moze ali opet ! Bihac nema prvoligasa brate to je sramota jedna velika !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 23 maj 2011, 01:32

CoDe je napisao/la:
Ma kakvo Doboj il Brcko haj dobro moze ali opet ! Bihac nema prvoligasa brate to je sramota jedna velika !
ma Jedinstvo je uvijek tu negdje, a ovi Brcko i Doboj su medju vecim gradovima u BiH, po broju stanovnika Doboj je 12. a Brcko 7. dok eto Bihac je 6. al Jedinstvo se nekako provlace i oce ih, a i nece .. evo sad ispadose Banovici i Zvornik, nema ih ni na mapi, al opet nece uc neki veci grad, tu bi trebala i Bijeljina nac svoje mjesto, a i Bugojno, oni vec imaju potencijala, Iskra je vise nego solidna ekipa

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 23 maj 2011, 01:42

gospodin Seljakovic je napisao/la:ma Jedinstvo je uvijek tu negdje, a ovi Brcko i Doboj su medju vecim gradovima u BiH, po broju stanovnika Doboj je 12. a Brcko 7. dok eto Bihac je 6. al Jedinstvo se nekako provlace i oce ih, a i nece .. evo sad ispadose Banovici i Zvornik, nema ih ni na mapi, al opet nece uc neki veci grad, tu bi trebala i Bijeljina nac svoje mjesto, a i Bugojno, oni vec imaju potencijala, Iskra je vise nego solidna ekipa
Sta je s Rudarom ?? : P
#samoRudar #zauvijek

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 23 maj 2011, 01:56

Tema je Gošk,a ne gradovi koji nemaju premijer ligaše.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 23 maj 2011, 11:13

L' Imperator je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:ma Jedinstvo je uvijek tu negdje, a ovi Brcko i Doboj su medju vecim gradovima u BiH, po broju stanovnika Doboj je 12. a Brcko 7. dok eto Bihac je 6. al Jedinstvo se nekako provlace i oce ih, a i nece .. evo sad ispadose Banovici i Zvornik, nema ih ni na mapi, al opet nece uc neki veci grad, tu bi trebala i Bijeljina nac svoje mjesto, a i Bugojno, oni vec imaju potencijala, Iskra je vise nego solidna ekipa
Ne govorimo o klubovima, vec gradovima, a Kakanj je duplo manji od gore navedenih ;)

jeremija

Post Postao/la jeremija » 23 maj 2011, 11:14

Ako je tim kvaltetan i dobar,ima dobre sponzore i infrastrukturu..,,uopšte nije važno da li je iz mjesta iz 15.ooo,50.000,100.000 ili neke metropole...Važno je da igraju kvalitetan tim i da su konkurenti i timovima iz većih sredina.Pa jel to znači da timovi iz manjih sredina ne bi trebali igrati fudbala?...Čestitke GOŠK-u na izvjesnom plasmanu u PL.
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 23 maj 2011, 11:19

Napokon skripari docekase da imaju 3 sigurna boda "sa gostovanja"... 8-) Mislim sta reci, cestitke ljudima na plasmanu, ali moje iskrene zelje su da vec od od sezone 2012/2013 igraju u prvoj ligi. Iz 1001 razloga, neki su nabrojani, a neki su ocigledni. Sramota je da nam ligu pomalo popunjavaju timovi iz zaseoka i mjesta gdje ima vise goveda i ovaca nego stanovnistva.
Ali sve je to posljedica ratnog profiterstva(sindrom "bogacenje preko noci").
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 23 maj 2011, 11:20

L' Imperator je napisao/la:
Ne govorimo o klubovima, vec gradovima, a Kakanj je duplo manji od gore navedenih ;)
Pojma ti neAs! ;) Bugojno duplo vece od Kaknja :lol:
#samoRudar #zauvijek

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 maj 2011, 11:31

scorpion je napisao/la:Napokon skripari docekase da imaju 3 sigurna boda "sa gostovanja"... 8-) Mislim sta reci, cestitke ljudima na plasmanu, ali moje iskrene zelje su da vec od od sezone 2012/2013 igraju u prvoj ligi. Iz 1001 razloga, neki su nabrojani, a neki su ocigledni. Sramota je da nam ligu pomalo popunjavaju timovi iz zaseoka i mjesta gdje ima vise goveda i ovaca nego stanovnistva.
Ali sve je to posljedica ratnog profiterstva(sindrom "bogacenje preko noci").
Al zaboravi si staviti i nesposobnosti ovih drugi.Dok neki leze i piju kavu drugi rade,ulazu,razvijaju se...Nekima u upravi sjede zlocinci,zelenasi,ubojice,i gdje moze takav klub.Takvih neka u prvoj ligi,a i druga bi im dobro dosla!!! :lol:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 maj 2011, 11:34

Kako znate poredak gradova po broju stanovnika? Pa nemamo popisa stanovništva od 1991. :cry:
Nema ni Livno kluba u Prvoj Ligi, a kamoli u Premijerligi. Općina sa 30-ak tisuća ljudi (sa okolnim selima... klub iz jednog od tih sela odere Troglava :D), središte površinom najveće županije/kantona u Federaciji.

Nego, čestitke GOŠK-u uz želje da ne puknu ko kokice u prvoj sezoni u Premu.
Hayley <3

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 23 maj 2011, 11:36

Gabela će bit prvak! :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 23 maj 2011, 11:42

L' Imperator je napisao/la: Sta je s Rudarom ?? : P
Ne govorimo o klubovima, vec gradovima, a Kakanj je duplo manji od gore navedenih ;)[/quote]
Pojma ti neAs! ;) Bugojno duplo vece od Kaknja :lol:[/quote]
Izvinjavam se, mislio sam n Doboj i Brcko ;))
i za ovog iz Livna http://bs.wikipedia.org/wiki/Bosanskohe ... stanovnika
Livno je velika opcina, al mali grad, a ja pricam o velicini gradova .. i Zepce ima 30tak tisuca kao opcina, a u toj citavoj opcini ne postoji trenutno ni jedan jedini nogometni klub :lol: :lol:
i nisam mislio nista komplicirat ovdje, samo sam rekao realno, nemam nista protiv GOSK-a, drago mi je sto su usli, ovo se nako vise smijem ovim vecim gradovima sto nemogu napravit ono sto napravi jedno selo ;)

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 23 maj 2011, 12:36

E ajmo se sada vratiti na temu koja glasi NK GOŠK Gabela, a ne popis i broj stanovnika pojedinog mjesta

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 23 maj 2011, 12:46

Kakve veze ima velicina grada sa fudbalom? :roll:
Ako ljudi imaju dobru upravu,pare i igrace,ako imaju ambicije za ulazak sto da ne?
Nekima ocigledno smeta ulazak GOŠK-a pa traze dlaku u jajetu.Ja mislim da ce GOŠK u skorije vrijeme izgraditi i stadion koji ce moci dobiti licencu za PL.
Nemojte mijesati velicinu gradova sa klubovima,jer to nema nikakve veze.

Sretno GOŠK-u i da se zadrze u PL,samo da poslije ne zavrse kao Brotnjo,a vjerujem da nece.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 23 maj 2011, 12:54

neutralan__ je napisao/la:Kakve veze ima velicina grada sa fudbalom? :roll:
Ako ljudi imaju dobru upravu,pare i igrace,ako imaju ambicije za ulazak sto da ne?
Nekima ocigledno smeta ulazak GOŠK-a pa traze dlaku u jajetu.Ja mislim da ce GOŠK u skorije vrijeme izgraditi i stadion koji ce moci dobiti licencu za PL.

Sretno GOŠK-u i da se zadrze u PL,samo da poslije ne zavrse kao Brotnjo,a vjerujem da nece.
Meni ne smeta GOSK, meni je drago da su usli jer su zasluzili, samo kazem kako su smijesni ovi veliki gradovi koji su nesposobni da naprave nesto sto moze napravit seli ;)
sretno im i od mene, da zavrse na vrhu jer inace uvijek simpatiziram manje klubove :D

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 23 maj 2011, 13:00

neutralan__ je napisao/la:Kakve veze ima velicina grada sa fudbalom? :roll:

Meni ne smeta GOSK, meni je drago da su usli jer su zasluzili, samo kazem kako su smijesni ovi veliki gradovi koji su nesposobni da naprave nesto sto moze napravit seli ;)
sretno im i od mene, da zavrse na vrhu jer inace uvijek simpatiziram manje klubove :D
To je njihova sramota,a ne GOŠK-a i ostalih klubova.
Po vama je trebalo ova sela izbaciti i da se tu fudbal igra samo iz rekreacije,a na silu ugurati vece gradove u PL.
Na svu srecu ne ide to tako,ko zasluzi ulazi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: NeRi_K i 14 gostiju.