smjesno je prpa ovo sto pises,sta reci tek za vase fine i kulturne ljude koji su sa tribine gadjali 90 minuta a policija mirno gleda,to nisi spomenuo a pritom da ni jedan jedini kamen nije vracen sa nase strane,al eto opet ste vidjeli da smo drugacija sredina nego vi nazalost!adoni je napisao/la:Prpa ti si bio(barem do sad)prilicno realan lik,tako da ti ova boldirana provokacija nelezi nikako..il si kratke pameti pa zaboravio i onaj lanjski aplauz u finalu kupa..ja se sa Zeljom druzim 30 i kusur godina i za to vrijeme sam naucio biti dostojanstven i u pobjedama i u porazima..naucili me tome i prepisao to od armije Zeljinih navijaca koja se tako oduvjek ponasala...pogledaj malo vasu temu pa ces vidjeti da je daleko vise onih Zeljovaca koji vam cestitaju titulu,nego onih koji je pokusavaju osporiti i omalovaziti...te cestitke nisu sigurno upucene na racun Ispuslica i drugih seratora,nego normalnim i realnim Borcevcima i Banjalucanima kojih hvala Bogu ima prilicno..ili bi sad i mi trebali generalizovati neke stvari,pa na sve vas gledati kroz Ispuslice,Jubitubije i jos njake bezvezne likove kao sto si ti to uradio gledajuci na nas kroz par nasih gnjavatora i smorova.Прпа ! je napisao/la:" " / ? ...
? " ? ' је ? $ " " ' огао $ ..
" знао $ " $ вас " ? $ !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fina Gradska sarajevska raja
cestitke vicesampionima na fer i korektnoj igri i manijacima na solidnoj brojci i navijanju ....treci put castimo..dupla kruna plavo proljece sutra ce se vidjeti ko je zapravo sampion samo neke od vasih izjava....pozdravite travnik...
Nekad smo imali extra igrace Cocalića,Štilića, Kambera, Dialibu, Jahića,Pelaka pa se borili za 12 mjesto
Danas imamo limitirane igrace poput Popovića, Svrake, Jamaka, Vasilića,Stanića i ostali pa smo opet nekako drugi na tabeli...kako? to nikom nije jasno
...zato zahvalimo Bogu što imamo Osima na klupi jer sa ovim igrackim kadrom a drugim trenerom bi bila grcevita borba za opstanak.

Danas imamo limitirane igrace poput Popovića, Svrake, Jamaka, Vasilića,Stanića i ostali pa smo opet nekako drugi na tabeli...kako? to nikom nije jasno

U kakvom vi fazonu zivite,kakve su to furke..u moje vrijeme jedina furka bio je Željo i tribina nikom nikad nije dokur..cila...cuj nece ili nesmiju da dolaze na tribinu jedni zbog drugih,pa jel vi dolazite radi pojedinaca,radi furke da vas vide,da sebi podizete rejting ili idete na tribinu da dokazujete da ste mangupi,sta vec ili da pratite voljeni klub..!!irridu je napisao/la:ma promjene se nece desit dok jednoj grupi ljudi jednostavno ne dokur,ci tribina i sami ne odu ...dzaba naglabate
potpislegenda79 je napisao/la:U kakvom vi fazonu zivite,kakve su to furke..u moje vrijeme jedina furka bio je Željo i tribina nikom nikad nije dokur..cila...cuj nece ili nesmiju da dolaze na tribinu jedni zbog drugih,pa jel vi dolazite radi pojedinaca,radi furke da vas vide,da sebi podizete rejting ili idete na tribinu da dokazujete da ste mangupi,sta vec ili da pratite voljeni klub..!!irridu je napisao/la:ma promjene se nece desit dok jednoj grupi ljudi jednostavno ne dokur,ci tribina i sami ne odu ...dzaba naglabate
Ovi danasnji navijaci furaju ultra a nezz nista o klubu o igracima izumiru nam navijaci koji su dolazi zbog ljubavi prema klubu ostaju djeca koja ce da se medusobno mrze i dolaze da bi bili vidjeni ,a uopsete nezz ko igra na toj utakmici zalosno ali istinito.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
ljudi ne treba se crnjacit sad ovdje jest situacija losa,ali ja kako znam MANIJACI su uvijek bili uz ZELJU tako da to treba tako i da ostane,zato trebamo da u sto vecem broju odemo u zenicu i da podrzimo nase igrace,ma kakvi god oni bili oni igraju za naseg ZELJU a svi mi znamo sta za nas ZELJO znaci tako da BEZ RAZMISLJANJA SVI U ZENICU.. svi ovi igraci ce biti i proci,navijaci ce biti i proci ali ZELJO ostaje ZAUVIJEK!!!!!!!!!!
- bilinopolje
- Kontakt:
invazija kao u prvenstvu jeli ......twisttm87 je napisao/la:ljudi ne treba se crnjacit sad ovdje jest situacija losa,ali ja kako znam MANIJACI su uvijek bili uz ZELJU tako da to treba tako i da ostane,zato trebamo da u sto vecem broju odemo u zenicu i da podrzimo nase igrace,ma kakvi god oni bili oni igraju za naseg ZELJU a svi mi znamo sta za nas ZELJO znaci tako da BEZ RAZMISLJANJA SVI U ZENICU.. svi ovi igraci ce biti i proci,navijaci ce biti i proci ali ZELJO ostaje ZAUVIJEK!!!!!!!!!!
razocara me likce po ko zna koji put .....al
**** igrace i njihove fudbalske NEkvalitete s tim se ne treba zamarati ,u srijedu svi u zenicu za klub ,ime ,historiju ,tradiciju ,za sve koji su navijali za klub prije nas ,za one koji ce navijati poslije nas ,nasa podrska nikad nije bila potrebnija zato svaki covjek je vazan i svaki glas je vazan .Svi su protiv nas ,ocekuju nas poraz ,drago im je kad lose odigramo ,gledajuci sitnice i traze nam mane ,nalaze zamjerke ali svi oni su iza nas po svemu jer mi smo navijaci najveceg klubu u bosni i svi bi zeljeli da su dio nase historije ,tradicije i svega vezanog za nas klub ,SVI U ZENICU VOLIM TE ZELJO 

Zadnja izmjena: Cuspajz, dana/u 23 maj 2011, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
U slucaju da se kup osvoji moramo priznati da je sezona ipak vrlo dobro zavrsila jer ruku na srce nemamo neki prejak kadar da bi se mogli nadat da cemo sve pobjedit i osvajat, to samo slijep covjek moze.
Nesto gledam ove geste od igraca kad se promasi ili ne uspije dati gol/dodat i kontam kako zalosno. Eto naprimjer sad protiv Borca Zeba glumi Messija i na kraju izgubi loptu i sta radi? Pada na koljene ko da je neznam sta i pocne se nesto derat/psovat na Popovica ja mislim jer predpostavljam da mu je covjek reko da dode valjda. Beslija je jos jedan tipicni igrac u toj kategoriji, nekad mi stvarno moze ici i na zivce jer pretjeruje stvarno. Amaterski nema. Nemojte sad da me pogresno svatite vi malo ekstremni navijaci Zelje al to je stvarno zalosno gledat.
Nesto gledam ove geste od igraca kad se promasi ili ne uspije dati gol/dodat i kontam kako zalosno. Eto naprimjer sad protiv Borca Zeba glumi Messija i na kraju izgubi loptu i sta radi? Pada na koljene ko da je neznam sta i pocne se nesto derat/psovat na Popovica ja mislim jer predpostavljam da mu je covjek reko da dode valjda. Beslija je jos jedan tipicni igrac u toj kategoriji, nekad mi stvarno moze ici i na zivce jer pretjeruje stvarno. Amaterski nema. Nemojte sad da me pogresno svatite vi malo ekstremni navijaci Zelje al to je stvarno zalosno gledat.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nije provokacija,ali u subotu ako Sarajevo zalegne na drugo mjesto i da Zeljo osvoji KUP bice bruka za tim sa Grbavice.U godini hrenovki,srtruje,frizidera,gladi,suzpenzija, biti ispred Zelje i Dzekini miliona,bagera,Arena,prijateljski utakmica po najavi Zulje protiv Milana,Reala,Juveta i koga vec ne...Blekonja je ublehas, ali je mala maca za Brku,a posebno za Zulju.. Sretno Vam u Kup-u.!!

sve ce ti biti jasno u srijedu ako Bog da,vjeruj da niko se ne nada koliko ce nas fakat doci ali eto vidjet ce tebilinopolje je napisao/la:invazija kao u prvenstvu jeli ......twisttm87 je napisao/la:ljudi ne treba se crnjacit sad ovdje jest situacija losa,ali ja kako znam MANIJACI su uvijek bili uz ZELJU tako da to treba tako i da ostane,zato trebamo da u sto vecem broju odemo u zenicu i da podrzimo nase igrace,ma kakvi god oni bili oni igraju za naseg ZELJU a svi mi znamo sta za nas ZELJO znaci tako da BEZ RAZMISLJANJA SVI U ZENICU.. svi ovi igraci ce biti i proci,navijaci ce biti i proci ali ZELJO ostaje ZAUVIJEK!!!!!!!!!!

bravo pogotovo mi imamo veliki motiv tamo da odemo zbog desavanja koja su se desila tamo i radi Anera i radi svako covjeka koji je prosao kroz nasu GRBAVICU trebamo da se svi zajedno spremimo i krenemo putem zenice,ponavljam sve je prolazno ali ZELJO OSTAJE ZAUVIJEK!Cuspajz je napisao/la:**** igrace i njihove fudbalske NEkvalitete s tim se ne treba zamarati ,u srijedu svi u zenicu za klub ,ime ,historiju ,tradiciju ,za sve koji su navijali za klub prije nas ,za one koji ce navijati poslije nas ,nasa podrska nikad nije bila potrebnija zato svaki covjek je vazan i svaki glas je vazan .Svi su protiv nas ,ocekuju nas poraz ,drago im je kad lose odigramo ,gledajuci sitnice i traze nam mane ,nalaze zamjerke ali svi oni su iza nas po svemu jer mi smo navijaci najveceg klubu u bosni i svi bi zeljeli da su dio nase historije ,tradicije i svega vezanog za nas klub ,SVI U ZENICU VOLIM TE ZELJO
Zadnja izmjena: twisttm87, dana/u 23 maj 2011, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
- bilinopolje
- Kontakt:
vjeruj ti jarane bogami bi volio da vas dodze 2milje al tesko doduse imate navijaca u brezi, ilijasu ,fojnici ,kiseljaku pa kad se to abere mozda vas i bude 1milja......al mozda i nebi bilo belaja da nam niste razbili 2busa u kupu a ovako ja negarantujem sigurnost jer ima oni balavaca vazda napuse se i odose razbijati busevetwisttm87 je napisao/la:sve ce ti biti jasno u srijedu ako Bog da,vjeruj da niko se ne nada koliko ce nas fakat doci ali eto vidjet ce tebilinopolje je napisao/la:invazija kao u prvenstvu jeli ......twisttm87 je napisao/la:ljudi ne treba se crnjacit sad ovdje jest situacija losa,ali ja kako znam MANIJACI su uvijek bili uz ZELJU tako da to treba tako i da ostane,zato trebamo da u sto vecem broju odemo u zenicu i da podrzimo nase igrace,ma kakvi god oni bili oni igraju za naseg ZELJU a svi mi znamo sta za nas ZELJO znaci tako da BEZ RAZMISLJANJA SVI U ZENICU.. svi ovi igraci ce biti i proci,navijaci ce biti i proci ali ZELJO ostaje ZAUVIJEK!!!!!!!!!!
"bilinopolje" brate vala toga ima u engleskoj da ne bude kod nas tu mozemo biti realni,ali vjeruj iako kod nas je kriza,da mnogo raje to jedva ceka i da ce nas doci bas veliki broj ako Bog da,a vala i vrijeme je da se napravi bas veliki spektakl i u ovoj nasoj drzavi 

- bilinopolje
- Kontakt:
s tim se slazem sto posto bio sam na grbavici prvoj tekmi i vjeruj da nece biti ni slicno kao u prvoj tekmi jer mi se bas nije ono dopalo malo gledalaca na tekmi ocekivao sam bar jos 5milja vise al hajde vidjecete sta je mala engleska kada dodzete u zenicu kako se puni stadion u vaznim tekmama i ako je ova suspenzija puno uticala na gledaoce vjeruj pogledaj broj gledalaca u predhodnim kolima do suspenzije i pogledaj sada ............................................................................................................................................................................ZENICA........................................................................................................ZENICA JE SPREMNA DA POKAZE ZASTO JE UZAVRELI GRAD OVO NECETE NIGDJE DOZIVITI KAO U ZENICI U SRIJEDU BICETE DIO SPEKTAKLA ROBIJASA NA POLUVREMENUtwisttm87 je napisao/la:"bilinopolje" brate vala toga ima u engleskoj da ne bude kod nas tu mozemo biti realni,ali vjeruj iako kod nas je kriza,da mnogo raje to jedva ceka i da ce nas doci bas veliki broj ako Bog da,a vala i vrijeme je da se napravi bas veliki spektakl i u ovoj nasoj drzavi
ma dobro to sve stoji ali eto vidjet cemo ako Bog da u srijedu sve,da samo sve prodje u dobroj atmosferi i sa dobrim navijanjem a da ko bude bolji i pobijedibilinopolje je napisao/la:s tim se slazem sto posto bio sam na grbavici prvoj tekmi i vjeruj da nece biti ni slicno kao u prvoj tekmi jer mi se bas nije ono dopalo malo gledalaca na tekmi ocekivao sam bar jos 5milja vise al hajde vidjecete sta je mala engleska kada dodzete u zenicu kako se puni stadion u vaznim tekmama i ako je ova suspenzija puno uticala na gledaoce vjeruj pogledaj broj gledalaca u predhodnim kolima do suspenzije i pogledaj sada ............................................................................................................................................................................ZENICA........................................................................................................ZENICA JE SPREMNA DA POKAZE ZASTO JE UZAVRELI GRAD OVO NECETE NIGDJE DOZIVITI KAO U ZENICI U SRIJEDU BICETE DIO SPEKTAKLA ROBIJASA NA POLUVREMENUtwisttm87 je napisao/la:"bilinopolje" brate vala toga ima u engleskoj da ne bude kod nas tu mozemo biti realni,ali vjeruj iako kod nas je kriza,da mnogo raje to jedva ceka i da ce nas doci bas veliki broj ako Bog da,a vala i vrijeme je da se napravi bas veliki spektakl i u ovoj nasoj drzavi

a sto se toga dole tice i mi cemo predstavu jednu da napravimo ali otom potom

A mozes li se ti pohvaliti vasom invazijom u prvenstvu..kolko vas je to bilo tad na Grbavicibilinopolje je napisao/la:invazija kao u prvenstvu jeli ......

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
ja bih pustio celiku kup samo da oni skutori iz sirokog ne idu u evropu
ima li neke sanse da nam ostane lazar iducu sezonu bilo bi steta prodati ga sada...
željo zauvijek
ima li neke sanse da nam ostane lazar iducu sezonu bilo bi steta prodati ga sada...
željo zauvijek
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 23 maj 2011, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
Željo uz veliku podršku do trofeja Kup-a
Autor: FK Željezničar Datum: 23.05.2011.
Do uzvratnog susreta finala Kup-a BiH koji je na rasporedu u srijedu, ostalo je nešto više od 50 sati. Očekuje se pravi spektakl i prepuno ''Bilino polje''. Domaćin je u prodaju pustio 11.000 ulaznica ali se očekuje da će se na tribinama naći i više gledalaca. Posebno raduje izuzetna zainteresovanost ''plavih'' tifoza koji će bi u srijedu definitivno mogli imati svoj dan.
Naime, prema najavama, očekuje se preko 2.000 navijača Željezničara na stadionu u Zenici. Dolasci su najavljeni iz svih krajeva Bosne i Hercegovine a najveći broj navijača očekuje se naravno iz Sarajeva. Za navijače našeg kluba bit će rezervisana sjeverna tribina a ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 10 KM.
Fudbalski klub Željezničara izražava nadu da će u srijedu svi ljubitelji fudbala moći uživati u dobroj fudbalskoj predstavi i istinskom spektaklu te da će sve proteći u fer i korektnom sportskom nadmetanju.
Autor: FK Željezničar Datum: 23.05.2011.
Do uzvratnog susreta finala Kup-a BiH koji je na rasporedu u srijedu, ostalo je nešto više od 50 sati. Očekuje se pravi spektakl i prepuno ''Bilino polje''. Domaćin je u prodaju pustio 11.000 ulaznica ali se očekuje da će se na tribinama naći i više gledalaca. Posebno raduje izuzetna zainteresovanost ''plavih'' tifoza koji će bi u srijedu definitivno mogli imati svoj dan.
Naime, prema najavama, očekuje se preko 2.000 navijača Željezničara na stadionu u Zenici. Dolasci su najavljeni iz svih krajeva Bosne i Hercegovine a najveći broj navijača očekuje se naravno iz Sarajeva. Za navijače našeg kluba bit će rezervisana sjeverna tribina a ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 10 KM.
Fudbalski klub Željezničara izražava nadu da će u srijedu svi ljubitelji fudbala moći uživati u dobroj fudbalskoj predstavi i istinskom spektaklu te da će sve proteći u fer i korektnom sportskom nadmetanju.
-
- Kontakt:
e cuj otkotrljaj sa temeVasa Ladacki je napisao/la:Lopto, otkotrljaj se s teme Boga tilopta je napisao/la:evo i od mene koje pomoci za pjesmu, npr. znate zasto pjesma "a da me vidi babo" se ne pjeva na tribini jer mnogo ljudi nema oca, a steta da propadne jedna takva pjesma sa takvim ritmom i nije tesko promjenit samo tekst, pa grobari imaju na samo jednu melodiju 3 pjesme, pa sam ja nesto konto !
slusajte pjesmu i pjevajte ovo i vidjecete da je stvarno dobro,
"za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša ( pa se ponovi lagano )
za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša (I ONDA JAKOO)
"za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša (pa se ponovi jako )
za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša ...
nadam se da je dobro ! samo da se uhvati ritam i tekst !kakva crna pjesma "a da me vidi babo", kakve veze sto neko nema oca s tim ??? To se pjevalo radi zajebancije jednom i to je sve. Uozbiljite se malo, Boze sacuvaj !!

:)
Trenutno korisnika/ca: rodjeeni1922, Sarajevskigigant1921 i 58 gostiju.