Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Neka ga bolan, zamalo je ispao pametan 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Neka ga bolan, zamalo je ispao pametan

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Dzeki na pogotku i nadam se da ce nastaviti ovako i u Rumuniji. Vazno je da nam je najbolji napadac pogodio prije ovako vazne utakmice.
Dzeko je danas odradio dobar posao, a to je i rezultiralo odabirom za igraca utakmice.
Dzeko je danas odradio dobar posao, a to je i rezultiralo odabirom za igraca utakmice.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Cestitke Edinu na pogotku , odlicna reakcija u 16- tercu , odlicna partija Edina, iskreno nisam ocekivao da ce igrati, mislio sam da ce Mancini svog malog sina cuvati za finis utakmice Balu. Ako Mancini bude vise forsirao Edina sledece sesone, Edin ce eksplodirati 100%,,, samo sto se nikad kod Mancinija ne zna.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ima li gdje snimak gola, ali da je kvalitet snimka... vidim ne radi goalsarena, šta je u pitanju?
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.goalsarena.org/video/england ... ty_en.html .. U mene radipacovi_tu_ima je napisao/la:ima li gdje snimak gola, ali da je kvalitet snimka... vidim ne radi goalsarena, šta je u pitanju?

-
- Kontakt:
E hajmo sada biti iskreni pa priznati da je gol bio čista slučajnost, odbila se lopta do Djeka, ali svaka mu čast što je pospremio u mrežu.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
daBogda on sljedece sezone dao 20 takvih "srecnih" golovaChelsea_CBH je napisao/la:E hajmo sada biti iskreni pa priznati da je gol bio čista slučajnost, odbila se lopta do Djeka, ali svaka mu čast što je pospremio u mrežu.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
Jeste bila slucajnost.Ali Pipo Inzaghi je pospremio mali milion onakvih lopti u gol cime je postao jedan od najboljih centarfora evrope i svijeta.Bitno je da Dzeko pogadja pa hoceli to biti sa 30 metara ili ce lopta udariti u stativu pa se odbiti od njega u gol nebitno.
That was our cilj
plačem
))
al ipak je nenadmašiv ovaj čovjek:
[youtube][/youtube]
Aj tinks ic rezultat real
Zrinski iz plej gud frst period of d gejm end ...............

plačem

al ipak je nenadmašiv ovaj čovjek:
[youtube][/youtube]
Aj tinks ic rezultat real

Zrinski iz plej gud frst period of d gejm end ...............
Nil Satis Nisi Optimum
Svejedno, Edin svaki put kad ga cujem bolje govori engleski. Bice on pravi Englez za par mjeseci 

da neko sa strane vidi koliko ih priča bolje engleski od ede na forumu, i koliko ih igra lopte bolje od njeg, zijanio bi se.
- miralem444
- Kontakt:
jestel primjetili u poslednje vrijeme kako smiri loptu a igra mu na ledjima,to se jasno mogli i na jucerasnjoj tekmi primjetit,DZEKO konacno je onaj DZEKO jedan i jedini.....prebrodio je period adaptacije,naravno sad kad pocnu pripreme u sto vjerujemd a i hoce nek zapne punom parom,ima sve predispozicije da bude najbolji napadac u engleskoj....EDINE aBd. da nam doneses jos puno puno srece i zadovoljstva kako uREPREZENTATIVNOM DRESU TAKO I U DRESU MANCHESTER CITY-A...ja sam ubijedjen da ce EDIN sledece sezone bit prvi strijelac engleske premijer lige..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- NoName
- Kontakt:
Edin je iz utakmice u utakmicu sve bolji, napokon ga i saigrači primjećuju, sve u svemu polako se uklapa u tim. Mi koji pratimo Edina znamo da je on kvalitet, bezbroj puta je to dokazao, ali kvalitet ne može nestati nikako, bilo je samo potrebno da se adaptira.
Kao što reče Miralem, slijedeća sezona će sigurno biti puno bolja i plodnija nego ova.
Kao što reče Miralem, slijedeća sezona će sigurno biti puno bolja i plodnija nego ova.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Zanimljiva statistička usporedba Džeke i Teveza na bluemoon-u
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 9&start=70Case and point :Tevez in 2005 in Corinthians 25 goals in 38 app. 0,65 goals/match
2006 in West Ham 7 goals in 29 app. 0,24 goals/match
Dzeko had 29 goals in his last complete season at Wolfsburg in 45 app 0,64 goals /match.
And now he is on 20 apps and 5 goals 0,25 goals/match
Similarity in stats is remarkable
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Poslije Lige Prvaka sa "malim" Wolfsburgom, Dzeko ce sada po drugi put u LP, ovaj put City.
Drago mi je sto smo se rijesili pacenika i kompleksasa. Sad fino mozemo diskutovati o Edinu, iznositi statistike, prognoze, slaviti..... a da nas niko ne provocira.
Nadam se a i mislim da ce Edin biti jos puno bolji i dati jos golova.
Jedva cekam Ligu Prvaka.
Drago mi je sto smo se rijesili pacenika i kompleksasa. Sad fino mozemo diskutovati o Edinu, iznositi statistike, prognoze, slaviti..... a da nas niko ne provocira.
Jedva cekam Ligu Prvaka.

Samo da City više ne dovodi napadača... Ako Tevez ode nek onda jednog... Inače, Džeko će sve manje igrati...SamoZeljo je napisao/la:Poslije Lige Prvaka sa "malim" Wolfsburgom, Dzeko ce sada po drugi put u LP, ovaj put City.
Jedva cekam Ligu Prvaka.
Čelik Zenica 1945
ooooooo oooooo ooooo edin dzeko edin dzeko ooooooo oooooo ooooo

Mi imamo najbolje i najskuplje igrace na balkanu... trenutno Dzeko, prije njega Elvir Baljic....

Mi imamo najbolje i najskuplje igrace na balkanu... trenutno Dzeko, prije njega Elvir Baljic....

BLUE NATION.
Mancini je rekao da ce graditi ekipu oko Edina. Ja nesto mislim da hoce.Nimla_RZ je napisao/la:Samo da City više ne dovodi napadača... Ako Tevez ode nek onda jednog... Inače, Džeko će sve manje igrati...SamoZeljo je napisao/la:Poslije Lige Prvaka sa "malim" Wolfsburgom, Dzeko ce sada po drugi put u LP, ovaj put City.
Jedva cekam Ligu Prvaka.
Ma koga ce dovesti? Trenutno nema boljeg napadaca koji bi htio doci u City.
nece sad niko odbiti city kao prije sad igraju u LP tevez ide to se zna ostace dzeko sa balotelelijem i samo ce dovesti nekih krilnih igraca koji mogu njih 2cu uposljavati nije ni Mancini bzv. trener vjeruj samo da tevez ode i njegova sebicnostSamoZeljo je napisao/la:Mancini je rekao da ce graditi ekipu oko Edina. Ja nesto mislim da hoce.Nimla_RZ je napisao/la:Samo da City više ne dovodi napadača... Ako Tevez ode nek onda jednog... Inače, Džeko će sve manje igrati...SamoZeljo je napisao/la:Poslije Lige Prvaka sa "malim" Wolfsburgom, Dzeko ce sada po drugi put u LP, ovaj put City.
Jedva cekam Ligu Prvaka.
Ma koga ce dovesti? Trenutno nema boljeg napadaca koji bi htio doci u City.

HZ87