a dobro teško je vjerovati o Vidiću i Bayernu jer sve je bilo fazon "žuta štampa" ...FRANK RIBERY je napisao/la:Izjava Kahna mi svakim danom sve više raste u očima.ZAdnjih par godina Bayern ima ozbiljnih problema sa odbranom i uprava po tom pitanju nije radila ništa već je dovodila pojačanja na nepotrebnim pozicijama.Od utakmice sa Barselonom (0-4) uprava nije shvatila ili nije zeljela da shvati gdje je problem.Rafinha? Contento nije ništa slabiji igrač od njega, a može se reći i igrač sa mnogo većim potencijalom od Rafinhe.Dolazak Neuera je jedina planska kupovina u zadnjih 10 godina.Mislim da mi nemamo plan kako doći do trofeja Lp-a.Kad se sjetim da je nuđen Vidić Gaalu i da ga onaj glavonja nije htio bljuje mi se.
Izjava Kahn-a je bila kritikovanje i Nuerovog transfera tvrdeći kako se ne daje 25 mil. u toj situaciji te kako Bayern ne kupuje planski a uostalom to je i poznato jer zadnji 6 godina sve se gleda za nekim bauk transferima a lete nam igrači pred očima iz BL koji su duplo jeftiniji (Kedhira, Ozil, Sahin, Kompany, Boateng itd.) nego neka navikana zvjezda iz druge lige a sličnog su kvaliteta

sneider