a dobro teško je vjerovati o Vidiću i Bayernu jer sve je bilo fazon "žuta štampa" ...FRANK RIBERY je napisao/la:Izjava Kahna mi svakim danom sve više raste u očima.ZAdnjih par godina Bayern ima ozbiljnih problema sa odbranom i uprava po tom pitanju nije radila ništa već je dovodila pojačanja na nepotrebnim pozicijama.Od utakmice sa Barselonom (0-4) uprava nije shvatila ili nije zeljela da shvati gdje je problem.Rafinha? Contento nije ništa slabiji igrač od njega, a može se reći i igrač sa mnogo većim potencijalom od Rafinhe.Dolazak Neuera je jedina planska kupovina u zadnjih 10 godina.Mislim da mi nemamo plan kako doći do trofeja Lp-a.Kad se sjetim da je nuđen Vidić Gaalu i da ga onaj glavonja nije htio bljuje mi se.
Izjava Kahn-a je bila kritikovanje i Nuerovog transfera tvrdeći kako se ne daje 25 mil. u toj situaciji te kako Bayern ne kupuje planski a uostalom to je i poznato jer zadnji 6 godina sve se gleda za nekim bauk transferima a lete nam igrači pred očima iz BL koji su duplo jeftiniji (Kedhira, Ozil, Sahin, Kompany, Boateng itd.) nego neka navikana zvjezda iz druge lige a sličnog su kvaliteta

, ne vjerujem
 , ne vjerujem  , nije tu ni približno dobar kao u sredini. Dok bi Boatenga radije vidio na beku(lijevom)(ako se i definitivno povuklo iz pregovora oko Coentraoa), a da nam pri tom doleti još jedan stoper, ali klasični, nešto kao Buytonja.
 , nije tu ni približno dobar kao u sredini. Dok bi Boatenga radije vidio na beku(lijevom)(ako se i definitivno povuklo iz pregovora oko Coentraoa), a da nam pri tom doleti još jedan stoper, ali klasični, nešto kao Buytonja. 
 ). Jos jedan stoper
 ). Jos jedan stoper  odlican bi bio, nema sta, ali koji
  odlican bi bio, nema sta, ali koji  

koje sljedeci na redu 17-godisnji Dino Spehar
 koje sljedeci na redu 17-godisnji Dino Spehar  

Ko dir'o i slično?
  Ko dir'o i slično?   

sneider
 sneider