FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pintol_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 maj 2011, 22:26

twisttm87 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
zeljovac87 je napisao/la:Ma ne mogu da vjerujem. Oni nama na nasoj Grbavici da psuju strumfetu i da nam cestitaju drugo mjesto. Nisu ovo meni cista posla. Moramo svi ko jedan traziti od nasih polititcara da traze da se preispita regularnost takmicenja. Pa onaj njihov bek je dao jedana jedini gol ove sezone. Cujem da mu ja zafalilo nekih para za svadbu, auto i slicno pa se dogovorio sa kladionicom da nam bas on zabije gol. Kako sam cuo Mile Dodik je preko svojih ljudi dogovorio da nasi napadaci ne sutaju na gol. Nismo smjeli povrijediti njihovog prvog golmana, ipak je on trebao obuci onu plavu majicu...Pa mislim do kad mislimo trpiti ove namjestaljke od strane Mile Dodika...
druze valjalo je to smislit pa napisat...mene bi stid bilo stavit takav avatar i pricat ovakve stvari...
nekad sam i ja mislio kao on ali poslije danasnje utakmice sam to sve negirao jednostavno ljudi igraju koliko toliko dobar fudbal :) a pintol odakle ti ta prica za karte i ja sam to cuo ali nista specijalno,mislim da bi to bio veliki korak uprave da nam bar nesto olaksaju svima :) i ko ne zna sutra od 14 do 19 je uplata za zenicu,ukupna cijena iznosi 25 KM :)
prica od zuje koja je izgleda propala..vidim izgleda da nema niko ko je upucen oko tih stvari...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Deriguz
Kontakt:

Post Postao/la Deriguz » 22 maj 2011, 22:30

Ja samo ne znam sta je s ljudima, pa ne dolaze na utakmice... prosle godine si jedva mogao uci na stadion kad se igralo sa Borcem (primjera radi) ja tacno znam, dosao pola sata prije, i morao stajati na istoku, onda Široki, Zrinjski, pa su cak i utakmice sa manje aktraktivnim protivnicima bile dobro posjecene, a ove sezone... isto kao da nismo bili u trci za titulu do zadnjeg kola, kao da nismo u finalu kupa... a na kraju krajeva i da nismo... ŽELJO zasluzuje daleko vecu posjetu od one danas i daleko bolje navijanje. Kakav je ono kop, sve djeca i likovi koji dodju napuseni pa ne mogu ni navijati, pa nekakvi kuleri kojima je ofirno itd. Ne mozes na prste jedne ruke nabrojati momke preko 20 godina.

Znam ja da igra nije cemu ali halo ba... :roll:

F.K. ŽELJEZNIČAR 1921

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 22 maj 2011, 22:30

ma nista od toga pintol izgleda,ali eto sutra i prekosutra uplate ce se izvrsavat pa eto da nas ode ako Bog da preko milje tamo :)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 maj 2011, 22:33

Прпа ! je napisao/la:" знао $ " $ вас " ? $ !
Znao bi kad bi mozda nekad i presao granicu pa dosao u Sarajevo ... ;)
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 22 maj 2011, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 maj 2011, 22:33

Da mi ne izgubimo i ovu drugu poziciju u zadnjem kolu, kad vidim kako su danas igrali zabrinem se. :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 maj 2011, 22:37

twisttm87 je napisao/la:ma nista od toga pintol izgleda,ali eto sutra i prekosutra uplate ce se izvrsavat pa eto da nas ode ako Bog da preko milje tamo :)
aha...sad koliko ce nas ici to ti niko ne zna reci...ali kako god koliko god da nas ode dobro je kakvo je vrijeme doslo :)

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 22 maj 2011, 22:38

igra je nula cijele godine!
bolje da sa ovakvom ekipom i ne idemo u evropu, brukat ćemo se beze :evil: :evil:
NAPADAČA NEMAMO! Zeba potez viška, al opet je najbolji od svih, Višća slab u duelu, zanese se, ne zna ni on gdje će s loptom.
Odbrana inekako, treba zadržat Nyemu i dovest jednog dobrog štopera, a beka oba promjenit...
Marković meda ne može, ni Stanić ništa bolji nije :cry:
Željo je prosjek lige, samo što ima trenera i ima upravu iza sebe, budimo realni...
Nil Satis Nisi Optimum

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 22 maj 2011, 22:38

Pa sta Amar cijelo vrijeme govori??? Nemamo igrace meni je poslije nekih njegovih izjava bila muka jer kontam kako trener jedne ekipe moze onako govorit o svojim igracima ali evo nadam se da vam je nakon ove sezone sve jasno? Ako Bog da uzimamo kup i ja opet zadovoljan sa sezonom kada sve sabere i oduzme.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 maj 2011, 22:38

Vlado Jagodić:

Željo i Borac su dvije najbolje ekipe u posljednje dvije sezone.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 22 maj 2011, 22:38

davno ja reko BORAC=MAN UTD,kako god ljudi odigraju oni dobiju i zar treba jos neki razlog trazit :) pored ovoga vidjelo se kolko su ako vec ne bolja ekipa u kvaliteti,onda bolja na ternu disciplinovanija i svak zna sta igra :) zeljo kako je igro ove sozne sreca pa smo i drugi :) AMAR NIJE TRENER NEGO KOPERFILD JER JE ISKRENO DVIJE GODINE SA PROSJECNOM EKIPOM OSTO U VRHU I JOS DVA PUTA FINALE KUPA ;)
lazar,,,pa je,b,o vas hljeb i njegova borbenost :evil: stvarno izgubim zivce citajuci ovakve postove :? zar neko starno ima obraza rec nesto dobro o lazaru,pa sta borbenost,pa ljudi moji ako je ta borbenost tolko bitna pa daj brate da nadjemo nas 11 na tirbini pa da igramo realno mi bi svi ostavili srce na terenu al bi opet popusili ,,,zasto,,,zato sto ne znam,,,nije fudbal igra srca nego igra znanja sa loptom u nogama ;) necu da pisem vise protiv laze napiso sam se za ovih 4 5 mj i vise nego dovoljno ;)
dns utakmica pa et nez vala da imam ista komentarisat sve je bilo 0..cak i sehic kod gola beze se bacio lik gan ije ni trznuo nego se baci i fino mu otvori prostor,borac pokazao da je bolji igrao kolko mu je dosta i opet nas nadigrao ;)
uostalom i rezultatski nije vazna tolko utakmica bila,sve treba okrenut srijedi i kupu ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 22 maj 2011, 22:39

Dobro je neko napisao REMONT, mnogim igracima se treba zahvaliti na kraju sezone.
Borac je i fizicki spremnija ekipa (bez obzira što ne igraju u Kupu) i to ne može biti nikakvo opravdanje.
Za Evrope, a i naredne sezone trebaju bolji igraci.
Raje nema na stadionu jer ljudi nece da gledaju patnju i vucaranje po terenu, isto metilji.
Popoviću se prvom zahvaliti...citava ova polusezona je za qurac :oops:
Zadnja izmjena: grof, dana/u 22 maj 2011, 22:41, ukupno mijenjano 2 puta.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 maj 2011, 22:41

grof je napisao/la:Dobro je neko napisao REMONT, mnogim igracima se treba zahvaliti na kraju sezone.
Borac je i fizicki spremnija ekipa (bez obzira što ne igraju u Kupu) i to ne može biti nikakvo opravdanje.
Za Evrope, a i naredne sezone trebaju bolji igraci.
Raja nema na stadionu jer ljudi nece da gledaju patnju i vucaranje po terenu, isto metilji.
Popoviću se prvom zahvaliti...citava ova polusezona je za qurac :oops:
i to je jedan od razloga zasto nema raje ali ima ih jos...

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 22 maj 2011, 22:41

twisttm87 je napisao/la:ma nista od toga pintol izgleda,ali eto sutra i prekosutra uplate ce se izvrsavat pa eto da nas ode ako Bog da preko milje tamo :)
aha...sad koliko ce nas ici to ti niko ne zna reci...ali kako god koliko god da nas ode dobro je kakvo je vrijeme doslo :)
kolko god da vas dodje nece vas bit ni izblizu ko robije na grbavici 8-)
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 22 maj 2011, 22:41

evo i od mene koje pomoci za pjesmu, npr. znate zasto pjesma "a da me vidi babo" se ne pjeva na tribini jer mnogo ljudi nema oca, a steta da propadne jedna takva pjesma sa takvim ritmom i nije tesko promjenit samo tekst, pa grobari imaju na samo jednu melodiju 3 pjesme, pa sam ja nesto konto !

slusajte pjesmu i pjevajte ovo i vidjecete da je stvarno dobro,
"za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša ( pa se ponovi lagano )
za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša (I ONDA JAKOO)
"za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša (pa se ponovi jako )
za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša ...
nadam se da je dobro ! samo da se uhvati ritam i tekst !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 maj 2011, 22:44

harison_ford je napisao/la:
kolko god da vas dodje nece vas bit ni izblizu ko robije na grbavici 8-)
pa sad ne zna se..mada je sve moguce...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 maj 2011, 22:45

Hvala bogu pa je Amar trener inace ova ekipa bi se borila za 10.-to mjesto.

Jos 2 tekme do Lazinog odlaska,samo dvije!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 22 maj 2011, 22:45

Komsije zao mi vas je sto ce vam opet neka jaka ekipa doci u drugom pretkolu EL pa cete nagrabusit opet :lol:

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 22 maj 2011, 22:49

lopta je napisao/la:evo i od mene koje pomoci za pjesmu, npr. znate zasto pjesma "a da me vidi babo" se ne pjeva na tribini jer mnogo ljudi nema oca, a steta da propadne jedna takva pjesma sa takvim ritmom i nije tesko promjenit samo tekst, pa grobari imaju na samo jednu melodiju 3 pjesme, pa sam ja nesto konto !

"za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša ( pa se ponovi lagano )
za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša (I ONDA JAKOO)
"za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša (pa se ponovi jako )
za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša ...
hajde !!

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 22 maj 2011, 22:50

lopta je napisao/la:evo i od mene koje pomoci za pjesmu, npr. znate zasto pjesma "a da me vidi babo" se ne pjeva na tribini jer mnogo ljudi nema oca, a steta da propadne jedna takva pjesma sa takvim ritmom i nije tesko promjenit samo tekst, pa grobari imaju na samo jednu melodiju 3 pjesme, pa sam ja nesto konto !

kakva ba "a da me vidi babo" sta je vama pa to je obicna zayebancija na onu provalu cure da se opija za Bajram, to nije nikakva pjesma niti ce se i kad pjevat na tribini, niti se ikada pjevala, a jug kad pogledam proslu sezonu i ovu dusa me zaboli, nezz sta je , ali ako je razlog onaj raskol navijacki, pa daj majku mu, nek se sredi vise i to, za nadati se da ce i to do sljedece sezone biti rijeseno
uklopili smo se u sivilo koje se nadvilo danas nad Sarajevom, te hoce kisa, te nece, pati se i ono nebo nezna ocel padat il nece, tako i mi igramo, patimo se, ne mozemo meda....
Borac sasvim zasluzeno prvi, i titula zasluzeno ide u BL. Nadati se da necemo prokockati i ono sto je donekle i bilo pokrice za lose igre, a to je 2. pozicija i finale kupa..
Zadnja izmjena: nedaTM, dana/u 22 maj 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 22 maj 2011, 22:51

Samo F.K.S !! je napisao/la:Komsije zao mi vas je sto ce vam opet neka jaka ekipa doci u drugom pretkolu EL pa cete nagrabusit opet :lol:
ajde idi pricaj da je dinamo k veci klub od newcastle ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 49 gostiju.