FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tanzla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tanzla » 22 maj 2011, 21:23

Treba biti dostojanstven i u porazu.
Svakom svacije. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 maj 2011, 21:26

Ad0 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Nek su oni digli tri prsta, to je najvaznije...
A ovi naši pozurili na temi da im cestitaju :lol: :lol: :lol: Joj i treba nam ovako kad smo KRETENI! A golman sa majicom republika srpska hahahahahahahahahah..Koji IZROD :lol: :lol: :lol:
Zašto im ne čestitati ? Nisu nešto naročito igrali tokom sezone, mi smo jednostavno prokockali titulu. Na stranu porazi kući, ali je činjenica da protiv većih ekipa ove sezone nismo meda mogli. Što se tiče majica i toga, neka nose šta hoće,mene boli briga. Mene samo zanima da uzmemo kup i da zadržimo poziciju pa ćemo ići dalje. Nadam se uz adekvatna pojačanja u Europu, mada sumnjam da će biti nekih pojačanja.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 maj 2011, 21:31

Kako ljudi dalje.Zeba hoce da predribla i sam sebe da bi opuco,Beslija star,Popovic nemam rijeci,Visca davno reko jedan dobar samar da malo dodje sebi i to je nas napad.Kako onda dat go u zenici.Ko da da.Znate li sta nas ceka tamo kad ekipa nakon 15 godina igra finale i jos na svom stadionu.Drugi necemo bit jer nemozemo pobjedit u Prijedoru.Borac vec drugu godinu zaredom nam uzima pehar na nasem stadionu.Neka Osima ali bolje bit i 10 jednu godinu sa vlastitim pogonom pa onda ic na trofeje nego nikakv 3 i nicemu se ne nadat u evropi.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 maj 2011, 21:35

Kako je ono Žujo rekao, nije mu teško privući privrednike i par miliona KM. Pa hajde Žujo da te vidimo na djelu , pa da se radujemo pojačanjima :roll:
Ili ne moraju biti pojačanja, neka uloži u omladinski pogon, skauting, bilo šta. Koliko ja znam, ni marke nije unio u klub.
Baš me zanima šta će biti sljedeće sezone, remont ekipe ( najmanje se osmorici igrača zahvaliti) ili krpljenje ove ekipe. Nekako su igrači nezainteresovani + dosta ih ne zna igrati fudbal. Gdje ćeš goru kombinaciju :)
Al ajd, dosta sada, misli usmjeriti na finale kupa. Treba nam tu pobjeda, ako treba igrati sa tri štopera, dva beka, tri zadnja vezna :D .

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 22 maj 2011, 21:36

citajuci postove ove sve imam osjecaj da smo u onim nasim kriznim godinama,ali nismo sta god bude Europa osigurana sigurno,ako Bog da uzmemo kup i to je to opet dosta dobra sezona kakvih je bilo,moglo je bolje tu nema dalje,ali treba biti zadovoljan i sa ovim uspjehom :)

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 22 maj 2011, 21:37

ae dobro ba vise, bilo proslo , realno nismo mogli bolje sa onakvim kiksevima, preostaje nam samo ovaj kup sad i nadam se da necemo odustat od njega i da ce nas otici u srijedo barem 2000 ABD ! SVI U JEB*NU ZENICU !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 maj 2011, 21:41

twisttm87 je napisao/la:citajuci postove ove sve imam osjecaj da smo u onim nasim kriznim godinama,ali nismo sta god bude Europa osigurana sigurno,ako Bog da uzmemo kup i to je to opet dosta dobra sezona kakvih je bilo,moglo je bolje tu nema dalje,ali treba biti zadovoljan i sa ovim uspjehom :)
Da se razumijemo, rezultati su odlični, bio bi zadovoljan i da smo samo Europu osigurali. Ja ne tražim trofej svake sezone, meni je dosta da Europu svake sezone izborimo. Ljut sam zbog nezalaganja igrača i pogotovo što dosta imamo igrača koji ne znaju igrati fudbal. Ono, najmanje njih osam. Njima se zahvaliti i dovesti tri pojačanja. Istinska. Jedan bek, krilo i napadač i ja zadovoljan. Vidjet ćemo. S ovom ekipom sljedeće sezone to bi bilo mučenje kao i ove. Ono što je zanimljivo da u našoj ligi s ovakvom ekipom i dobrim menadžerom je moguće osvojiti duplu krunu. A zamislite da se još adekvatno pojačavamo 8-)

Sezona po meni odlična, naravno ako osvojimo kup i zadržimo drugu poziciju. I nećemo više, puno kukamo, ne možemo ništa promijeniti ako budemo piskarali. Treba smirene glave dočekati finale i pobijediti smogovce

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 22 maj 2011, 21:44

Na ljeto jedna nova ekipa: FK REMONT ! Ako se to ne desi, teško nama, ali ono iskreno i ozbiljno. Amar nije glup, nikada ne prestani vjerovati u njega. Ivicina je krv to. Neću ništa da komentarišem, sve ste rekli. Borac - čestitke na tituli ! Samo želim gledati jednog novog Želju, bez pola ovih imena, bez pola ovih kvazi igrača, bez pola kvazi pojačanja i talenata... Zajedno u novu sezonu, ako Bog da, jači, bolji, pametniji! ŽELJO ŽIVI VJEČNO! :mrgreen:
Osim - drugo ime za Želju !

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 22 maj 2011, 21:45

SVI U ZENICU DA UZMEMO KUP !

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 22 maj 2011, 21:51

Svima je jasno da nam trebaju pojačanja,mislite da amar ne konta da pola ovih igrača ne može igrati ali ima samo jedan problem za dobre igrače treba para.Bolje da igraju ovi što se mogu platiti nego da poslije pet kola igrači štrajkuju zbog neisplačenih plata,što je bio slučaj sa komšijama kada su sa praznom kasom kupovali igrače.I ja se slažem da je purić dobar ali mu nikad ne bih dao 100 000 KM za sezonu koliko je tražio.

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 22 maj 2011, 21:53

Kako igra Željo najbolje pokazuje broj navijača na tribinama. Zaspeš od atraktivnosti. Ako Popović nastavi igrati u prvih 11 i u idućoj sezoni ja nikad više neću na utakmicu otići, dok on igra mene nema. Ne mogu više da gledam onu patnju. Fudbal se igra za navijače. Nek izgube al nek igraju lijepo i neka se trude. Ono je silovanje lopte.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 22 maj 2011, 21:55

Omar500 je napisao/la:
twisttm87 je napisao/la:citajuci postove ove sve imam osjecaj da smo u onim nasim kriznim godinama,ali nismo sta god bude Europa osigurana sigurno,ako Bog da uzmemo kup i to je to opet dosta dobra sezona kakvih je bilo,moglo je bolje tu nema dalje,ali treba biti zadovoljan i sa ovim uspjehom :)
Da se razumijemo, rezultati su odlični, bio bi zadovoljan i da smo samo Europu osigurali. Ja ne tražim trofej svake sezone, meni je dosta da Europu svake sezone izborimo. Ljut sam zbog nezalaganja igrača i pogotovo što dosta imamo igrača koji ne znaju igrati fudbal. Ono, najmanje njih osam. Njima se zahvaliti i dovesti tri pojačanja. Istinska. Jedan bek, krilo i napadač i ja zadovoljan. Vidjet ćemo. S ovom ekipom sljedeće sezone to bi bilo mučenje kao i ove. Ono što je zanimljivo da u našoj ligi s ovakvom ekipom i dobrim menadžerom je moguće osvojiti duplu krunu. A zamislite da se još adekvatno pojačavamo 8-)

Sezona po meni odlična, naravno ako osvojimo kup i zadržimo drugu poziciju. I nećemo više, puno kukamo, ne možemo ništa promijeniti ako budemo piskarali. Treba smirene glave dočekati finale i pobijediti smogovce
e bravo to ja hocu da kazem ne treba kukat gdje smo bili sad smo na odlicnom mjestu.Upravu si nama napadac treba vise nego iko,golman racunajuci da ce Seha otic sigurno tu cem nam skripit sad ne znam kakav je Karic ali eto vidjet cemo,veza nam je koliko toliko dobra kad hoce da igraju,zadnjih veznih imamo i previse to nam ne treba,bekove treba osvjezit slazem se tu sasvim,sve u svemu te promjene su neophodne ali sad privilegija su zenica i prijedor da to uradimo kako treba ako Bog da i onda polahko sve :)

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 22 maj 2011, 22:01

" " / ? ...
? " ? ' је ? $ " " ' огао $ ..
" знао $ " $ вас " ? $ !
" " " , " " оне " !!!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 maj 2011, 22:04

Moze neko da pojasni u vezi Zuje i Zenice i karti...moze na pp? hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 22 maj 2011, 22:04

Ad0 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Nek su oni digli tri prsta, to je najvaznije...
A ovi naši pozurili na temi da im cestitaju :lol: :lol: :lol: Joj i treba nam ovako kad smo KRETENI! A golman sa majicom republika srpska hahahahahahahahahah..Koji IZROD :lol: :lol: :lol:
A sta bi ti druze,prosipao se njakom pricom o teorijama zavjere ili sta drugo,pa smjesan ispadati...ekipa koja smogne snage pa kod najveceg konkurenta ovjeri titulu i istu u nasoj avliji proslavi,zasluzuje sve cestitke..isto kao sto nasi baletani zasluzuju svaku mogucu kritiku zbog cega su bez ispaljena metka i trunke znoja dozvolili takav scenarij.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 22 maj 2011, 22:04

Ma Željo ko Željo odigra dvije dobro trecu usere.O igracima ne treba nesto posebno.lazar je picka nad svim pickama i njemu treba nogu dat.Ja se ne vracam na ovaj Jug sve dok ne odu siptari i slicni likovi.Ovo danasnje i navijanje i igranje je bilo amaterski a ne na nivo jednog Želje koji ima 90 godisnju tradiciju iza sebe 5 titule prvaka i 1000 igraca koji su prosli kroz pogon ne zasluzuje ovakvu igru i navijanje.Toliko od mene ja se nadam kupu i drugom mjestu.Sarajevo je zasluzilo drugo mjesto jer igraju bar 10 puta bolje i srcanije od nasih manekena.I cestitke Borcu na vise nego zasluzenoj tituli.
svoj ti pos'o !

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 22 maj 2011, 22:07

Ma ne mogu da vjerujem. Oni nama na nasoj Grbavici da psuju strumfetu i da nam cestitaju drugo mjesto. Nisu ovo meni cista posla. Moramo svi ko jedan traziti od nasih polititcara da traze da se preispita regularnost takmicenja. Pa onaj njihov bek je dao jedana jedini gol ove sezone. Cujem da mu ja zafalilo nekih para za svadbu, auto i slicno pa se dogovorio sa kladionicom da nam bas on zabije gol. Kako sam cuo Mile Dodik je preko svojih ljudi dogovorio da nasi napadaci ne sutaju na gol. Nismo smjeli povrijediti njihovog prvog golmana, ipak je on trebao obuci onu plavu majicu...Pa mislim do kad mislimo trpiti ove namjestaljke od strane Mile Dodika...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 maj 2011, 22:15

zeljovac87 je napisao/la:Ma ne mogu da vjerujem. Oni nama na nasoj Grbavici da psuju strumfetu i da nam cestitaju drugo mjesto. Nisu ovo meni cista posla. Moramo svi ko jedan traziti od nasih polititcara da traze da se preispita regularnost takmicenja. Pa onaj njihov bek je dao jedana jedini gol ove sezone. Cujem da mu ja zafalilo nekih para za svadbu, auto i slicno pa se dogovorio sa kladionicom da nam bas on zabije gol. Kako sam cuo Mile Dodik je preko svojih ljudi dogovorio da nasi napadaci ne sutaju na gol. Nismo smjeli povrijediti njihovog prvog golmana, ipak je on trebao obuci onu plavu majicu...Pa mislim do kad mislimo trpiti ove namjestaljke od strane Mile Dodika...
budi sretan pa si i (mozda) 2 sa ovom ekipom i igrom
Za zivot cijeli!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 maj 2011, 22:17

zeljovac87 je napisao/la:Ma ne mogu da vjerujem. Oni nama na nasoj Grbavici da psuju strumfetu i da nam cestitaju drugo mjesto. Nisu ovo meni cista posla. Moramo svi ko jedan traziti od nasih polititcara da traze da se preispita regularnost takmicenja. Pa onaj njihov bek je dao jedana jedini gol ove sezone. Cujem da mu ja zafalilo nekih para za svadbu, auto i slicno pa se dogovorio sa kladionicom da nam bas on zabije gol. Kako sam cuo Mile Dodik je preko svojih ljudi dogovorio da nasi napadaci ne sutaju na gol. Nismo smjeli povrijediti njihovog prvog golmana, ipak je on trebao obuci onu plavu majicu...Pa mislim do kad mislimo trpiti ove namjestaljke od strane Mile Dodika...
druze valjalo je to smislit pa napisat...mene bi stid bilo stavit takav avatar i pricat ovakve stvari...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 22 maj 2011, 22:24

pintol_TM87 je napisao/la:
druze valjalo je to smislit pa napisat...mene bi stid bilo stavit takav avatar i pricat ovakve stvari...
nekad sam i ja mislio kao on ali poslije danasnje utakmice sam to sve negirao jednostavno ljudi igraju koliko toliko dobar fudbal :) a pintol odakle ti ta prica za karte i ja sam to cuo ali nista specijalno,mislim da bi to bio veliki korak uprave da nam bar nesto olaksaju svima :) i ko ne zna sutra od 14 do 19 je uplata za zenicu,ukupna cijena iznosi 25 KM :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Direktorcic, Kajkutenjoyer, Pushko92 i 78 gostiju.