FK Drina Zvornik

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la padobranac1978 » 22 maj 2011, 21:26

B o X je napisao/la:Ono što me raduje danas što sam zapazio a to je da se konačno trava popravila
:lol: :lol: :lol: jasta je,i ovamo je dobra pravo :lol: :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 maj 2011, 21:28

padobranac1978 je napisao/la:
B o X je napisao/la:Ono što me raduje danas što sam zapazio a to je da se konačno trava popravila
:lol: :lol: :lol: jasta je,i ovamo je dobra pravo :lol: :lol:
hahaha dobra ,dobra a i fazon je dobarrrr ,dobarrrr... :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 22 maj 2011, 21:29

$ по " ? $ ",% " ??
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 22 maj 2011, 21:31

' $ - се $ на ",$ " у $ ? " са &,%,$ " су ? " % $,$ " у $,за $ " ".[/quote]

? " $ се $
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 maj 2011, 21:32

zvornicki klan je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:' овај " све "," срце & ".
& јавно ",? " $ $ се $ " " ? ?," " оно % " знају ? " ' -,& је $ у " је застава &," војне ",? " % $ " ",& % & $ & (звао се он ? ? ") ' - $ " " су " ?,па & " $ $ су ? $ " " $ $ " основа " а & ? за јасно утврђене ". ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: $ се ",$ се зна & $ се $ о " војне ",% је знао " ? " то заставе оне & - "%" &.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

п.с. ? су $ $ се ? & ".
Dosta više gluposti i naduravanja.

govorite o državnoj, međunarodno priznatoj zastavi Bosne i Hercegovine iz perioda 92-98. naravno, kao i u svakoj drugoj zemlji državna vojska je nosila tu zastavu. sve ostale diskusije su sasvim suvišne i smatraće se širenjem propagande, a znamo kako prolaze oni koji to rade na ovom forumu.

Ovdje je tema FK Drina Zvornik.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 22 maj 2011, 21:34

Moram navesti ovo sto neko gore iz Zvornika napisa da su u Zvorniku dobri uslovi,ja nisam bio ni na jednom stadionu gdje gosti imaju bolje uslove,al zaista.Danas od prijema do izlaska sa stadiona sve je bilo maximalno korektno od strane i domacih,a i policije.Cak je neko samo ne znam ko buket cvijeca poklonio hordama.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 22 maj 2011, 21:40

zvornicki klan je napisao/la:$ по " ? $ ",% " ??
Najgore su igrali ovi odbrambeni igrači. Ne znam zašto nije igrao Hake. Ona dvojka u pojedinim momentima totalno pogubljena.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 22 maj 2011, 21:42

drinamen je napisao/la:
Najgore su igrali ovi odbrambeni igrači. Ne znam zašto nije igrao Hake. Ona dvojka u pojedinim momentima totalno pogubljena.

? " се,? ? $ паса " "," је % $ & с " & " & $ је " ?.
- ? је ? ' " ? ' $ за ? " $ " ? %?

Drugo ime objektivnosti!

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 22 maj 2011, 21:43

neutralan__ je napisao/la:Pozdrav Zvornicani.
Vjerujte nije sramota primiti 5 golova od Sarajeva sa obzirom u kakvom je stanju vas klub.Mozda da se i u Zvorniku igra kao u pojedinim mjestima nebi bilo ovako stanje,ali jbg.
Zelim da vam dam podrsku jer znam kako vam je.I Drina i Buducnost su platile danak ne iskustvu i postenju.
Vjerujte mi da bi najsretniji bio kad bi izbacili i Travnik i Leotar uz duzno postovanje prema ovim klubovima,ali oni su to zasluzili,a da mi ostanemo.Danas slusam radio prijenos u 60 i nekoj minuti Leotar imao 7 zutih i uz to spiker govori da su sve bili grubi startovi. :roll:
Nadam se da cemo se opet nekada sresti u PL, vjerovatno neko od ove 2 ekipe i ostane,a ko god da ostane nece biti ne zasluzeno.
Vi ste tokom sezone pokazali svoju velicinu,tako da ovih 5 golova ne mogu pokvariti drugim ljudima misljenje o Drini i opcenito Zvorniku.
Pola ove lige je za izbacivanje zbog namještaljki. I Leotar i Slavija i Zrinjski i Travnik.

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 22 maj 2011, 21:46

kupus army je napisao/la:Moram navesti ovo sto neko gore iz Zvornika napisa da su u Zvorniku dobri uslovi,ja nisam bio ni na jednom stadionu gdje gosti imaju bolje uslove,al zaista.Danas od prijema do izlaska sa stadiona sve je bilo maximalno korektno od strane i domacih,a i policije.Cak je neko samo ne znam ko buket cvijeca poklonio hordama.
А & ' ? "?
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 maj 2011, 21:46

Pola ove lige je za izbacivanje zbog namještaljki. I Leotar i Slavija i Zrinjski i Travnik.
" " ? " ? " ". ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 22 maj 2011, 21:48

zvornicki klan je napisao/la:
drinamen je napisao/la:

? " се,? ? $ паса " "," је % $ & с " & " & $ је " ?.
- ? је ? ' " ? ' $ за ? " $ " ? %?
A šta reći za Savanovića? Poslije Budućnosti jedinu pravu utakmicu smo odigrali protiv Čelika. Danas jeste bilo nekog htijenja. Ovaj tim ima budućnost. Ali samo ako se promjeni uprava. PS Što se tiče objektivnosti novinara tj izvještača BHT1 ljudi su krajnje korektni i pošteni. Za razliku od onog idiota sa RTRS-a iz Bijeljine.
Zadnja izmjena: drinamen, dana/u 22 maj 2011, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 22 maj 2011, 21:48

kupus army je napisao/la:Moram navesti ovo sto neko gore iz Zvornika napisa da su u Zvorniku dobri uslovi,ja nisam bio ni na jednom stadionu gdje gosti imaju bolje uslove,al zaista.Danas od prijema do izlaska sa stadiona sve je bilo maximalno korektno od strane i domacih,a i policije.Cak je neko samo ne znam ko buket cvijeca poklonio hordama.
& & " ¥. $ " је $ је & & је " на $ $ госта "," % ? о " јер пуно тога је " $ $ ? ? " " " су ? " ' ? у ".$ је $ за госте $ & у " % се свега ",& $ ? на " " & $....

Drugo ime objektivnosti!

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 22 maj 2011, 21:50

drinin vuk je napisao/la:
" " ? " ? " ". ;)
Pa od početka je bilo jasno da Velež ne smije ispasti zbog imena i tradicije.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 maj 2011, 21:51

drinamen je napisao/la:
" " ? " ? " ". ;)
Pa od početka je bilo jasno da Velež ne smije ispasti zbog imena i tradicije.
$ је ' ?,& " је " $ је ? / $ свега " $ $ не " остат на $ ?,о ? " " $ не "," ? су ? у ' $ " ?,а о " " врха - $ јер $ $ не $ " ова ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 22 maj 2011, 22:03

Pa od početka je bilo jasno da Velež ne smije ispasti zbog imena i tradicije.[/quote]

$ је ' ?,& " је " $ је ? / $ свега " $ $ не " остат на $ ?,о ? " " $ не "," ? су ? у ' $ " ?,а о " " врха - $ јер $ $ не $ " ова ".[/quote]
Sve je bilo jasno prva tri kola a Zrinjski tri penala za pobjede. Pa to nemaju ni Barselona ili Mančester. Ali eto. Mada s druge strane ispali smo ponajprije na naše greške. Mile Milanović je bio žestoki promašaj.Igranje Svete Vukašinovića. Uz nemanje sreće protiv Rudara u Prijedoru,Sarajeva u Sarajevu,Travnika u Zvorniku,nepostojeći penal u Zenici. Sa toih 5 bodova drukčije bi bilo na polusezoni i dalje.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 maj 2011, 22:05

$ ¥ &,? све у ' & " ? $ " " " ? " ? $ $ " & "," су " " " управе " " ? " & " " & $ ". ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 22 maj 2011, 22:10

drinin vuk je napisao/la:$ ¥ &,? све у ' & " ? $ " " " ? " ? $ $ " & "," су " " " управе " " ? " & " " & $ ". ;)
Pa to i kažem. Dovedu 11 "pojačanja" na polusezoni a nema para. Mjesto da su samo zadržali onu ekipu i doveli dva-tri igrača.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 maj 2011, 22:11

drinamen je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:$ ¥ &,? све у ' & " ? $ " " " ? " ? $ $ " & "," су " " " управе " " ? " & " " & $ ". ;)
Pa to i kažem. Dovedu 11 "pojačanja" na polusezoni a nema para. Mjesto da su samo zadržali onu ekipu i doveli dva-tri igrača.
? ' ' $ ? ' " ? ? " ",а $ $ ? " $. :roll:
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 22 maj 2011, 22:15

drinamen je napisao/la:
? ' ' $ ? ' " ? ? " ",а $ $ ? " $. :roll:
Đelmu i nismo toliko. Ali Rile... Gledam neki dan na youtubu šta je sve promašio protiv Leotara. I ne samo protiv njih.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.