dobar igracLEŠINAR je napisao/la:RaspudićaS_Roma je napisao/la:kako vam se ovaj kapiten zove ?

Moderator/ica: vlakanje
dobar igracLEŠINAR je napisao/la:RaspudićaS_Roma je napisao/la:kako vam se ovaj kapiten zove ?
mozda bi mi i srce malo kucalo za vas kad bi sarajevo gostovalo ovde... ali naravno da podrzavam timove iz bihadnanhz je napisao/la:pa wisla il viktorijajubitubi je napisao/la:Sad sam te izgubio malo,koji je sad to nas tim,ne shvatam?tm84 je napisao/la:ako izvucete viktoriju ili wislu idem da vas gledam i naravno da navijam za nas tim!!!![]()
cuj to,pa zar nije sramota ispasti od drugoligasa i to koje zemlje,ccccccjubitubi je napisao/la:Meni je bitno da se ne osramotimo kao neki.A vec prolaz je malo teze odraditi.
Pa i nije bas,kad se uzme u obzir da je taj drugoligas usao sad u prvu ligu,i tako igrao sa klubom iz vrha te lige i demolirao ga.Igrao grupnu fazu LE,izbacio jednu moskovsku Lokomotivu.Odigrati 0:1 i 1:1 vjeruj mi nije sramota,cak naprotiv,ja se ponosim.padobranac1978 je napisao/la:cuj to,pa zar nije sramota ispasti od drugoligasa i to koje zemlje,ccccccjubitubi je napisao/la:Meni je bitno da se ne osramotimo kao neki.A vec prolaz je malo teze odraditi.
Čestitke na trofeju....
Taj drugoligaš je juče ušao u prvu ligu! Drugo, taj drugoligaš je učesnik Lige UEFA o kojoj vi možete samo da sanjate ove sezone. cccccccccccpadobranac1978 je napisao/la:cuj to,pa zar nije sramota ispasti od drugoligasa i to koje zemlje,ccccccjubitubi je napisao/la:Meni je bitno da se ne osramotimo kao neki.A vec prolaz je malo teze odraditi.
Čestitke na trofeju....
jubitubi je napisao/la:Pa i nije bas,kad se uzme u obzir da je taj drugoligas usao sad u prvu ligu,i tako igrao sa klubom iz vrha te lige i demolirao ga.Igrao grupnu fazu LE,izbacio jednu moskovsku Lokomotivu.Odigrati 0:1 i 1:1 vjeruj mi nije sramota,cak naprotiv,ja se ponosim.padobranac1978 je napisao/la:cuj to,pa zar nije sramota ispasti od drugoligasa i to koje zemlje,ccccccjubitubi je napisao/la:Meni je bitno da se ne osramotimo kao neki.A vec prolaz je malo teze odraditi.
Čestitke na trofeju....
Uzivaj.
Hvala i živiovideoton1 je napisao/la:volite da pjevate da ovo nije vasa drzava i da vam titula ne treba tako da vam nemam na cemu cestitat.
aBd ispast cete u drugom pretkolu odmah, zdrao
videoton1 je napisao/la:volite da pjevate da ovo nije vasa drzava i da vam titula ne treba tako da vam nemam na cemu cestitat.
to ti je definiitivno skroz glup i djetinjast post..LEŠINAR je napisao/la:videoton1 je napisao/la:volite da pjevate da ovo nije vasa drzava i da vam titula ne treba tako da vam nemam na cemu cestitat.
Vrbasom pehari plove svaki se Bosnom zove Seljo seljo seljooooo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.