PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
jel proradilo? hocel' ko?
haj da vidim kakav si ... pravi !Funjai je napisao/la:jel proradilo? hocel' ko?
Edit : ooj neće ni meni dan ti ljubim

Zadnja izmjena: robovi88, dana/u 22 maj 2011, 17:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
za minutu
eu2, pass: huntelar

edit: ne radi server i dalje
eu2, pass: huntelar

edit: ne radi server i dalje

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ma džabe ti kad ne radi server 

Evo samo da javim da je ovo moj novi nick,jer je onaj dosadio,pa reko da promjenim,tako da znate.Nadam se da nece biti problema zato sto sam promjenio nick
Visca el Barça ! Mes que un club !
Nije valjda pa ne radi server u jbt biću izbačen iz lige.Bolje mi je da ne idem na ekskurziju
Ono 3 izostanka u 6 tekmi odo provjerit
EDIT TEK VIDIO POTPIS
Welcome

Ono 3 izostanka u 6 tekmi odo provjerit

A ti si?DesimaL je napisao/la:Evo samo da javim da je ovo moj novi nick,jer je onaj dosadio,pa reko da promjenim,tako da znate.Nadam se da nece biti problema zato sto sam promjenio nick
EDIT TEK VIDIO POTPIS

Welcome

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
DesimaL je napisao/la:Evo samo da javim da je ovo moj novi nick,jer je onaj dosadio,pa reko da promjenim,tako da znate.Nadam se da nece biti problema zato sto sam promjenio nick
Najbolje je da ligu nastavis na starom, a na novom ostalo, znači ne možeš promjeniti nick u ligi! Nekad moglo, ali došli drugi dani10. Pravila za banovane korisnike i igrače koji promjene nick!
10.1 Banovani korisnici nemaju prave da se vrate u ligu pod drugim nickom, jer svaki novi nick podrazumijeva novog igrača i on ide na čekanje zajedno sa ostalim novim igračima i za njega važe pravila kao i za sve ostale nove igrače!
10.2 Također kod ovog pravila nema više mjenjanja nickova, sa kojim nickom si započeo ligu sa njim moraš igrati, ukoliko neko zamjeni nick smatra se novim igračem i za njega važe pravila za nove igrače

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Nista,onda cu nastaviti ovaj koristit,samo na ovoj temijuventus 0244 je napisao/la:DesimaL je napisao/la:Evo samo da javim da je ovo moj novi nick,jer je onaj dosadio,pa reko da promjenim,tako da znate.Nadam se da nece biti problema zato sto sam promjenio nickNajbolje je da ligu nastavis na starom, a na novom ostalo, znači ne možeš promjeniti nick u ligi! Nekad moglo, ali došli drugi dani10. Pravila za banovane korisnike i igrače koji promjene nick!
10.1 Banovani korisnici nemaju prave da se vrate u ligu pod drugim nickom, jer svaki novi nick podrazumijeva novog igrača i on ide na čekanje zajedno sa ostalim novim igračima i za njega važe pravila kao i za sve ostale nove igrače!
10.2 Također kod ovog pravila nema više mjenjanja nickova, sa kojim nickom si započeo ligu sa njim moraš igrati, ukoliko neko zamjeni nick smatra se novim igračem i za njega važe pravila za nove igrače
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Goalgetter
- Kontakt:
@David Villa 7' Dobili smo strogu naredbu od admina, da igraci ne smiju koristiti dva nicka. Sljedece sezone pocni onda sa novim
.
24. kolo ce biti produzeno do Srijede 00:00 h, i mozete odigrati paralelno sa 25. kolom, koje pocinje od 00:00 h. Razlog je kao i sto znate, zato sto ne radi forum pes6j . Ovo vazi sa obadvije lige !!

24. kolo ce biti produzeno do Srijede 00:00 h, i mozete odigrati paralelno sa 25. kolom, koje pocinje od 00:00 h. Razlog je kao i sto znate, zato sto ne radi forum pes6j . Ovo vazi sa obadvije lige !!
jel proradilo? ili da pripucam battlefielda
?

-
- Kontakt:
vidis moj prika,produzavaju kolo a nas ko za sta..Funjai je napisao/la:jel proradilo? ili da pripucam battlefielda?

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa kazem ti brate, sve je to zato sto smo crncijasko_juve je napisao/la:vidis moj prika,produzavaju kolo a nas ko za sta..Funjai je napisao/la:jel proradilo? ili da pripucam battlefielda?
![]()

-
- Kontakt:
Cospy imal te brate 

tu sam jest da sam zakasnio al nisam mogao prije!!
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
-
- Kontakt:
Hajd onda
EU2
PESSSBA
ribljacorba
Edit:**** stari , ne ide ovo
EU2
PESSSBA
ribljacorba
Edit:**** stari , ne ide ovo

ne znam brate sta je nece da mi udje pise conect server lost,,,nistaa nek savez pise 3:0 za tebe,,ne mogu uci nikako
a kako cemo odigrati sad tek vidim server pao cccc nije onda do nas!!!
produzeno kolo do srijede... sta kukas odma

Imal ovog Rundovix-a da odigramo 24. Kolo ???
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.