FK Drina Zvornik

tanzla
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la tanzla » 22 maj 2011, 20:02

drinin vuk je napisao/la:
tanzla je napisao/la:I padaju maske. :)

Tipicno. :lol:
Наравно $ $ $ $ " " " $ $ $ $ " на "! " " ? су " ?.$ " је $ " препознао.
Ja nisam bio na utakmici, i ne znam o kakvom se fasizmu (navodnom) radi, tako da o tome ne mogu pricati. Znam samo da ovaj postavlja video "Ratko generale hvala ti za sve." :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 22 maj 2011, 20:02

Kako nas poklopise ljudi nevjerovatno :D cuj bruka gostujucih navijaca :mrgreen: :mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 maj 2011, 20:04

@drinin vuk

U pitanju je Asmir Suljic.Prodoran je samo ga ebe masa.U duelima je los al' valjda nadodje.Jel' vam to nekog igraca osramotio,inace to mu je specijalnost da protivnickim igracima lomi kicme :lol:
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 22 maj 2011, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 maj 2011, 20:06

Megamon je napisao/la:@drinin vuk

U pitanju je Asmir Suljic.Prodoran je samo ga ebe masa.U duelima je los al' valjda nadodje.Jel' vam to nekog igraca osramotio,inace to mu je specijalnost da protivnickim igracima lomi kicme :lol:
Аха,' $ $ готов рат на " " ;) па & $ " ".
& $ је $ се,$ &," пуно " зато ",/ ' $ је % $. " је пар $ ¥ ? га не " & & ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 22 maj 2011, 20:10

Е $ &...$ ја не " ? $,$ не "...$ & " " $...
& прво,Сарајево ? $,' говора ...
$,$ су ? ' $...
" ' ? $ у ' ?,а $ " овај пут ' се $ ? ? " $ на ?..." су ?," $ свега....
Е $ % се " " " " ","? &" је стојао $ 1 " на $,а $ га $ " у 89-',? ' везе...% " & ? $ ' ? транс "$ "" ?....

? о ' -....Све у ',? је " / са % стране....? $,$ $...$ су ' $ 5 $ ?,? ' везе...% $...

" $ $," $ ' " је потпуно $...

" " " нас " ? нас не ?,? % -,& " ? '," нас,' " " на нас ," % ? & " $ $...

& "," "....
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 maj 2011, 20:11

Asmir "Sejtan" Suljic, nije dijete FKS, mislim da je cak bio na probi kod nas, ali nije prosao. Koliko znam igrao je u nekom od prigradskih klubova, Butmir, Famos ili tako nesto.
Kao sto megamon rece, zna ponesto s loptom, al' malo jaci vjetar bi ga odnio, preporucujem da natrpa kamenje u dzepove kad je vjetrovito.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 22 maj 2011, 20:12

ComyZV je napisao/la:
Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom :lol: :lol: :lol: ,jesi li ti onaj što priča o nekoj tifo sceni,haha internet huligan
slika

¥ ' " ? :Р
Ajko može neko iz ZV nek mi odgovori na pitanje. Ovaj vaš vođa, je li to ovaj dečko kod slova K ili ovaj lijevo od njega?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 22 maj 2011, 20:13

prigoda je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:
Vidi mma hzzaaaaaaaa...pa brzo si se vratio iz Zvornika,charter letom :lol: :lol: :lol: ,jesi li ti onaj što priča o nekoj tifo sceni,haha internet huligan
slika

¥ ' " ? :Р
Ajko može neko iz ZV nek mi odgovori na pitanje. Ovaj vaš vođa, je li to ovaj dečko kod slova K ili ovaj lijevo od njega?
E zini da ti kažem, uglavnom nije taj što ti misliš da jeste
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 maj 2011, 20:14

tanzla je napisao/la:Asmir "Sejtan" Suljic, nije dijete FKS, mislim da je cak bio na probi kod nas, ali nije prosao. Koliko znam igrao je u nekom od prigradskih klubova, Butmir, Famos ili tako nesto.
Kao sto megamon rece, zna ponesto s loptom, al' malo jaci vjetar bi ga odnio, preporucujem da natrpa kamenje u dzepove kad je vjetrovito.
:lol:

Iz Butmira je ove sezone dos'o u Saraj'vo.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 maj 2011, 20:16

Zao mi je samo sto necu vise citat ovako "zanimljive" postove forumasa iz zvornika,niko kao vi :lol: njih ni 20 na tribini i kao pokazali ste vi nama samo da mi je znati sta, druga stvar koji ste vi mentalni sklop ljudi tj,djeca govori samo to da vama i dan danas ime bivse grupe savim normalno i ok ono bas ultra navijacki a i keltski znak zna se sta predstavlja al ne to je vama normalno i onda se cudite sta pise avaz :shock: :roll: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 22 maj 2011, 20:18

Ništa, časno su se oprostili od državne lige :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 maj 2011, 20:20

adnanhz je napisao/la:Zao mi je samo sto necu vise citat ovako "zanimljive" postove forumasa iz zvornika,niko kao vi :lol: njih ni 20 na tribini i kao pokazali ste vi nama samo da mi je znati sta, druga stvar koji ste vi mentalni sklop ljudi tj,djeca govori samo to da vama i dan danas ime bivse grupe savim normalno i ok ono bas ultra navijacki a i keltski znak zna se sta predstavlja al ne to je vama normalno i onda se cudite sta pise avaz :shock: :roll: :lol:
$ " " Аваз " $ се,? на % " не " ?,јер на % " на $ " вјерују авазу $ & на ? геј &.
О ? ? -," ? % " о ' " & & је ' ",јер ? $ " " " " " " " " " " " $ " $ терен,а " је у " " ? ??!
& $ - & " - & - &
ФСРС

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 22 maj 2011, 20:20

",$ се опет " $ :)
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 maj 2011, 20:23

ComyZV je napisao/la:",$ се опет " $ :)
' & $,пуно тога је ? " нас " овај пораз је ? & стања. Не & & по ' " пуно овој $ & су $ ? ",управо % $ су $ " ?,? ? се. $ " у " ? $ ? " се & $ ? не " ? у аут " " ? $ се " ? у %,' је " & " " $. & % - & ¥ о ? не & " "," ? $ - ово $ " ? ? " $ - " $ у " ? је.
& $ - & " - & - &
ФСРС

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 maj 2011, 20:25

drinin vuk je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Zao mi je samo sto necu vise citat ovako "zanimljive" postove forumasa iz zvornika,niko kao vi :lol: njih ni 20 na tribini i kao pokazali ste vi nama samo da mi je znati sta, druga stvar koji ste vi mentalni sklop ljudi tj,djeca govori samo to da vama i dan danas ime bivse grupe savim normalno i ok ono bas ultra navijacki a i keltski znak zna se sta predstavlja al ne to je vama normalno i onda se cudite sta pise avaz :shock: :roll: :lol:
$ " " Аваз " $ се,? на % " не " ?,јер на % " на $ " вјерују авазу $ & на ? геј &.
О ? ? -," ? % " о ' " & & је ' ",јер ? $ " " " " " " " " " " " $ " $ терен,а " је у " " ? ??!
Prvo ovo mi prvi nik odkad sam na ovom forumu, drugo djecace mozda vam je danas avaz kriv sto ste peticu popili al hajd sta se bunite ipak idete u ligu koji volite i zelite da igrate svi sretni zar ne :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 22 maj 2011, 20:26

Pozdrav za sve vukove i neka se zavuku u svoju drugoligašku jazbinu, a ja ću i dalje pratiti vaš lik i djelo :lol: :lol: kakve institucije od navijača :lol: :lol:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 maj 2011, 20:28

Prvo ovo mi prvi nik odkad sam na ovom forumu, drugo djecace mozda vam je danas avaz kriv sto ste peticu popili al hajd sta se bunite ipak idete u ligu koji volite i zelite da igrate svi sretni zar ne
" $ ;) ,то прво. ' % ? $ ' ? " $,? $ " $ је стварно ",$ не $ % " то ? " $ & " $?
Ја ' " отворено & % " се не " $ % ? " с те стране ' " &. " " " & ",& " & $ " " " $ " свог ?,$ оно & ? $ у " " " за & " на ',' " ' - $ " је & ? ? сестра с " " на ' а " " ? ' " % се $.
Наравно % се тог $ " $ у ? & се $,& %.
& $ - & " - & - &
ФСРС

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 22 maj 2011, 20:28

slika

Što mi ne bi rekao?
Onda je vođa neko od ove trojice!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 maj 2011, 20:29

Pozdrav Zvornicani.
Vjerujte nije sramota primiti 5 golova od Sarajeva sa obzirom u kakvom je stanju vas klub.Mozda da se i u Zvorniku igra kao u pojedinim mjestima nebi bilo ovako stanje,ali jbg.
Zelim da vam dam podrsku jer znam kako vam je.I Drina i Buducnost su platile danak ne iskustvu i postenju.
Vjerujte mi da bi najsretniji bio kad bi izbacili i Travnik i Leotar uz duzno postovanje prema ovim klubovima,ali oni su to zasluzili,a da mi ostanemo.Danas slusam radio prijenos u 60 i nekoj minuti Leotar imao 7 zutih i uz to spiker govori da su sve bili grubi startovi. :roll:
Nadam se da cemo se opet nekada sresti u PL, vjerovatno neko od ove 2 ekipe i ostane,a ko god da ostane nece biti ne zasluzeno.
Vi ste tokom sezone pokazali svoju velicinu,tako da ovih 5 golova ne mogu pokvariti drugim ljudima misljenje o Drini i opcenito Zvorniku.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 22 maj 2011, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 maj 2011, 20:33

neutralan__ je napisao/la:Pozdrav Zvornicani.
Vjerujte nije sramota primiti 5 golova od Sarajeva sa obzirom u kakvom je stanju vas klub.Mozda da se i u Zvorniku igra kao u pojedinim mjestima nebi bilo ovako stanje,ali jbg.
Zelim da vam dam podrsku jer znam kako vam je.I Drina i Buducnost su platile danak ne iskustvu i postenju.
Vjerujte mi da bi najsretniji bio kad bi izbacili i Travnik i Leotar uz duzno postovanje prema ovim klubovima,ali oni su to zasluzili,a da mi ostanemo.Danas slusam radio prijenos u 60 i nekoj minuti Leotar imao 7 zutih i uz to spiker govori da su sve bili grubi startovi. :roll:
Nadam se da cemo se opet nekada sresti u PL, vjerovatno neko od ove 2 ekipe i ostane,a ko god da ostane nece biti ne zasluzeno.
Vi ste tokom sezone pokazali svoju velicinu,tako da ovih 5 golova ne mogu pokvariti drugim ljudima misljenje o Drini i opcenito Zvorniku.
? "," се $ & ? посту," " ' $," ' вас & за ". ;) :)
¥ & $ " $ су ' $,а " " ? се не ' " ",& ?,$ се по / све $.
% $ ? на " ",уз наравно / $ ",јер ' на тај " " се " ? $ '.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.