FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
barem ste dostojanstveno podnijeli poraz i ispratili bolju ekipu aplauzom a ne kao gospoda iz BL,kad dodjemo dole mislim na HZ proslu tekmu kamenuju nas 90 minuta sa svoje tribine a ovdje glume fol neke navijace a mi nesmijemo da vratimo kamen od njihove murije,nedaj boze na Kosevu il na Grbavici da neki nas drot vidi da njih gadjamo odma bi se taj mogao sa burezima pozdraviti,al nek vidi papanijada da smo ipak iznad njih vise srece drugi put 

Fina Gradska sarajevska raja
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
A vi ste kao ekipa, slazete trice... propala Drina vas uzela... kakva ba trica, uzet mozda i mozete, osvojit kup isto mozete... al tri da nam date a mi ni jedan...Bosco je napisao/la:Bogami ako ovako budete igrali u Zenici ko danas ne gine vam trica.Gledao sam utakmicu i čak ni sad mi nije jasno kako ste ovakvu utakmicu ovako loše odigrali. Mislio sam da je Željo bolji od ovog, ali prevarih se. Mada u srijedu je Kup utakmica, mi ganjamo rezultat, ništa se ne zna. Sretno i nek sve bude fair play.

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
-
- Kontakt:
Ok znam da je suspendovan zbog onog protiv Celika al Amar mu nije dao nikakvu sansu tokom sezone!!!adoni je napisao/la:Drug pa Stanceski je suspendovan..zato ga danas nije bilo...a nazalost nece ga ni u Prijedoru biti.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:A sto se tice nase ekipe ovo je cirkus, samo mi jedno nije jasno sta je Amar uradio dovodjenjem Perice najavio momka kao veliko pojacanje i sada mu ne da minute jadan momak sada sebi mu.da jede sto je dosao u ovaj otpad![]()
![]()
Uzeti kup i sačuvati drugu poziciju i onda korjenite promjene u ekipi...iako nikad nisam za tako velike promjene. Zahvaliti se Jamaku, Saviću, Čoliću, Popoviću, Mešiću ali i silnim napadačima koje smo sa strane doveli. Bolje naše igrače gurati umjesto njih. Ono što primijetim jeste da nema borbenosti i konstantnosti tokom čitave sezone. Trebaju nam jaki i ofanzivni bekovi, koji su jednako dobri i u defanzivi. Također da isti ti mogu izdržati tempo od 90 minuta trke. Krila
, ne znam šta bi rekao za njih. Bešlija bi bio savršen džoker. Višća je loš ove sezone, biće valjda bolji sljedeće. Čolić i nije igrao puno, a i ono što je igrao, bilo je slabo. Stanić je solidan, ali opet nije to to. Playmaker. Eh, Zeba Zeba - izuzetno kvalitetan, najučinkovitiji igrač u ovoj sezoni, ali pravi potez viška, uvijek se želi probiti po sredini, što je u većini slučajeva nemoguća misija. Onda mi se ne sviđa izvođenje kornera naše ekipe. Pa nemoj na prvu stativu -.-' . Štoperi, hm. Kerla bio odličan, ali otišao na pola sezone. Bogy imao gadnu povredu, ne vjerujem da će igrati više na tom nivou. Mešić prošle sezone najbolji štoper, ove katastrofa. Gančeva i nismo vidjeli puno na djelu. Vasilić mi djeluje nesigurno. Gerhardt je odigrao malo utakmica, ali u svakoj briljirao. Takvi igrači nam trebaju. E sad, bekovi -.-' . Marković je solidan, ali nije toliko ofanzivan. Radovanović često povrijeđen. Stanić ne može igrati beka, a B.Čolić je još mlad, mada mi se i ne čini kao neki naročito dobar bek, ali ćemo još da vidimo. Zadnji vezni : Ćulum dobro odigrao sezonu, takav igrač nam treba za ovakvu ligu. Svraka solidan, dosta trči. Savić usporava naše napade, nije za zadnjeg veznog, ja bi ga u napad ubacio
. Jamaka ne želim komentarisati, ne znam zašto smo ga dovodili. Stančeski malo igrao, ali nadam se da će on biti dobar. Može igrati i zadnjeg veznog i ofanzivnog. Napadači : Lazar Popović definitivno katastrofalan učinak ima ove sezone. Šta mogu reći za njega - definitivno najborbeniji igrač pored Ćuluma, ali ne zabija golove, a to mu je glavni zadatak. Prošle sezone je bio dobar. Nisam pametan, da li ga zadržati ili šta. Koga bi onda doveli ? Amar sigurno neće igrati s dva napadača, neće mijenjati formaciju. Trebalo bi dovesti klasu, ali ja ne znam nikoga u našoj ligi, a da ga mi možemo priuštiti. Nikolić, Baljić i Pehilj mi se i ne čine kao neki talenti koji će postati odlični napadači, za razliku od malog Ramića kojeg smo doveli. Njega treba forsirati sljedeće sezone. Golman - Ibrahim Šehić . Definitivno izrastao u golmansku klasu. Besprijekorno brani, ima još mana, ali je fantastičan. Ne znam, možda i ode na ljeto, pa bi onda trebali probati dovesti Avdukića, dok mali Kjosevski se još ne razvije, mada bi već sada mogao početi braniti, kao što je i Šehić svojevremeno. Ovo nije loše, ali me najviše nervira nezalaganje i gomilanje nekvalitetnih igrača, posebno na pojedinim pozicijama. Pa bolje da dovedemo istinsko pojačanje nego 3-4 kvazi-pojačanja. Nisam pametan, igra je loša, mada se neću zamarati. Ne treba se buniti, samo se sjetite šta je bilo prije 3-4 godine. Sa Dialibom, Štilom, Cocalićem i ostalim nismo meda mogli, a svi znate kakvi su to igrači sada. Klase.
Koga dovesti ? Treba nam lijevi bek, treba nam krilo, zadnji vezni i napadač. Znači, remont čitave ekipe. Pa možda čak i još jedan štoper. Iz naše lige ja mislim da bi mogli dovesti Purića, treba vidjeti i ovog Halilovića iz Budućnosti, ne znam koju tačno poziciju igra u vezi. Napadač u našoj ligi, a da valja ? Pa i nema ga baš. Mirza Džafić iz Rudara, ne znam, čini se kao solidan, ali kako bi se snašao u Želji ? Ne bi baš najbolje, bar mislim tako. Eh, kad bi Lendrića doveli
. Lijevi bek ? Treba nekoga naći, vidjet ćemo.
Dug je post, ko hoće da čita, bujrum, ko neće, ne mora

Koga dovesti ? Treba nam lijevi bek, treba nam krilo, zadnji vezni i napadač. Znači, remont čitave ekipe. Pa možda čak i još jedan štoper. Iz naše lige ja mislim da bi mogli dovesti Purića, treba vidjeti i ovog Halilovića iz Budućnosti, ne znam koju tačno poziciju igra u vezi. Napadač u našoj ligi, a da valja ? Pa i nema ga baš. Mirza Džafić iz Rudara, ne znam, čini se kao solidan, ali kako bi se snašao u Želji ? Ne bi baš najbolje, bar mislim tako. Eh, kad bi Lendrića doveli

Dug je post, ko hoće da čita, bujrum, ko neće, ne mora

Da, naše navijače, igrače i stručni štab gađaju karanfilimazubizareta je napisao/la:barem ste dostojanstveno podnijeli poraz i ispratili bolju ekipu aplauzom a ne kao gospoda iz BL,kad dodjemo dole mislim na HZ proslu tekmu kamenuju nas 90 minuta sa svoje tribine a ovdje glume fol neke navijace a mi nesmijemo da vratimo kamen od njihove murije,nedaj boze na Kosevu il na Grbavici da neki nas drot vidi da njih gadjamo odma bi se taj mogao sa burezima pozdraviti,al nek vidi papanijada da smo ipak iznad njih vise srece drugi put

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nije prva losa, u tome i jeste problem, sa ovom igrom daBogda da kup osvojimo i drugo mjesto zadrzimotm84 je napisao/la:sta odma panicite![]()
losa utakmica pa sta?!![]()
borac zasluzeno uzeo i svaka im cast!
nama preostaje trofje kupa bih-a i nadat se drugo mjesto...
ovde odma neke apokalipticne prognoze navijaca zelje... **** to... meni je drago sto smo zijanili... barem znao gdje skripi...
Za zivot cijeli!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ako ne pobjedimo Rudara i ne osvojimo kup, treba ih sve šutnut natrag u Srbiju... Onaj Popović ne zna i to je svima jasno, nije samo da gubimo kad ne igra.. Nek se forsiraju neki polovnjaci iz srbije i hrvatske, dok npr. neko odavde kao Bajro ne moze ni na klupi biti, kao danas 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
JEB*M JA MAMU SVAKOM KO KRITIKUJE SAD AMARA , to su upravo oni koji želju prate od osvajanja titule pa im sad nista ne valja , jestel vi svjesni da AMARA nema nebi ni mi bili u top 5 ekipa PLBIH , želju pratim godinama i ovo je veliki uspjeh , utakmica je bila jako losa , mozemo bolje MORAMO !!!! brine me najvise to sto nismo napadali nakon gola al mozda su mislima vec u zenici . i jos jednom za amara covjek je izvukao maximum nemojte bit glupi

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
lutko moja slatka ne kritikuje niko amara, nego igrace, koji ne znaju igrati ovu famoznu igru zvanu nogomet ili ti ga fudbal, jasnije ?miki 90 je napisao/la:JEB*M JA MAMU SVAKOM KO KRITIKUJE SAD AMARA , to su upravo oni koji želju prate od osvajanja titule pa im sad nista ne valja , jestel vi svjesni da AMARA nema nebi ni mi bili u top 5 ekipa PLBIH , želju pratim godinama i ovo je veliki uspjeh , utakmica je bila jako losa , mozemo bolje MORAMO !!!! brine me najvise to sto nismo napadali nakon gola al mozda su mislima vec u zenici . i jos jednom za amara covjek je izvukao maximum nemojte bit glupi![]()
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
ko je gadjo vas na Kosevu?Jeste li nas kamenovali 90 minuta a vasa specijala stoji na metar od nas i smije se?to je mogu ti reci cisti bezobrazluk dok ovi nasi vas cuvaju ko bijele medvjede,i sta ljudi su vas ispratili aplauzom,nemoze vam niko prici kad dodjete a vi kamenujete normalno bez problema ikakvih a mi nesmijemo vratiti?mejdan je napisao/la:Da, naše navijače, igrače i stručni štab gađaju karanfilimazubizareta je napisao/la:barem ste dostojanstveno podnijeli poraz i ispratili bolju ekipu aplauzom a ne kao gospoda iz BL,kad dodjemo dole mislim na HZ proslu tekmu kamenuju nas 90 minuta sa svoje tribine a ovdje glume fol neke navijace a mi nesmijemo da vratimo kamen od njihove murije,nedaj boze na Kosevu il na Grbavici da neki nas drot vidi da njih gadjamo odma bi se taj mogao sa burezima pozdraviti,al nek vidi papanijada da smo ipak iznad njih vise srece drugi put
Zadnja izmjena: zubizareta, dana/u 22 maj 2011, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Fina Gradska sarajevska raja
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Jeste, prosle sezone je dao dva Borcu, ali je tad asistirao ko? Ko?.... naaravno majstor... Samir Bekric... zasto smo prosle godine bili najopasniji iz prekida? odgovor je Samir Bekric, najbolji asistent lige prosle godine... covjek koji je imao predobar centarsut, a ekipa koja ima Bogija, Lazu, Mesica, Culuma je to kolistila i Borca smo dobili prekidima... sada kad vidim centarsuteve Visce, Zebe (majstor je, nema govora, al centarsut mu je rinaka) dodje mi da placem... sve sami baloni, odbrana se postavi sest puta... i ova sezona je dokaz da Zeba ne moze zamijeniti Bekrica.. veza nije napravima 4 pasa u komadu citavu utakmicu...twisttm87 je napisao/la:vidi sve to stoji fakat da se bori covjek i sve to ali nekako vise se ocekuje od napadaca bar kad znamo da moze sjecate se prosle sezone pa ovom borcu je dao 2 gola predobra na Grbavici mene to muci sto i kad ima priliku ne iskoristi je,to je problem ali eto kazem opet nadajmo se da je ovakva igra bila samo danas i da nece biti ni blizu u srijedu i ako Bog da da slavimo svi zajedno u zeniciVasa Ladacki je napisao/la:Izvini ali Lazar je danas najborbeniji bio, dva puta je Avdukica natjerao da izbije loptu u aut kod svog kaznenog, jednom je ukrao loptu klizecim startom i Jamaku namjestio gol - sansu, ali alkos ne zna. Dosta je vise sranja Lazar ovo, Lazar onotwisttm87 je napisao/la:ma ovo danas je bilo ocajno,cak mislim da i vratnik i vrbanjusa bi bolje odigrali,Lazo cccc kad ga golman onako baci trebao je skinut dres i sam izac ionako je igrac manje :/ nekako gledam za utjehu da su razmisljali o toj utakmici sa celikom ali opet ako budu priblizno ovom igrali bit ce veoma tesko ista tamo,sad svi trebaju da pokazu karakter pred sljedecu utakmicu u srijedu!!e sad nam i 2 mjesto u pitanje dolazi,e sta uradismo sami smo krivi cccc :/ cestitke borcu na zasluzenoj tituli danas su to dokazali...Nije imao ucinkovite lopte na Grbavici, mozda jednu ili dvije eventualno, ostalo nista. Nosi dvojicu na ledjima, razumijem ja da ga nesto nece, da ne ide i ja bi volio Ibrahimovica, ali ne moze
To za bacanje golmana, momak se bar bori nije ko pojedinci ( citaj Visca ) koji su umislili da su igracine, a vjetar ih otpuse i samo se bacaju, trazeci faul. Mojne vise suplje ko Boga vas molim
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Ma sezona je fantastična, ali je ekipa više-manje trulja. Ima tu dosta igrača kojima se treba zahvaliti, napisao sam u gornjem postu. Treba Čelika pobijediti, nisu naročito jaki, imaju Purića koji je odličan, ostalo je sve manje-više. Ali kako je lijepo vidjeti da je Željo već drugu godinu zaredom u vrhu. Ne treba zaboraviti da je ovo druga sezona da se borimo do kraja sezone na oba fronta, nije šala. Samo me nervira manekenisanje određenih igrača. I još nešto, ja sam za to da se malo više forsiraju domaći igrači 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pista ću dok se malo strasti smire, ali reći ću samo jednu stvar i nadam se da će igrači biti svjesni više toga:
SRCE NA TEREN, SRCE NA TEREN, HOĆEMO SRCE NA TEREN
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kao prvo nemoj psovati.Kao drugo ako tebi odgovara biti drugi meni ne.Kao trece niko ne kritikuje Amara ali ako se desi da ostanemo bez KUP-a i bez drugoga mjesta reci mi jesi ti tad zadovoljan.Ja nisam pa me odma strijeljaj.Po meni u ovoj saban ligi je za prvo mjesto potrebno samo malo a mi to nismo imali.Imam osjecaj da se svi boje Amara jer da je neko drugi zijanijo dvije zaredom na Grbavici neznam kako bi se proveo.Znam ja da mi ne mozemo uticati na trenera ma ko on da je ali drzati Lazara cijelu polusezonu kao prvog spica a taj isti Lazo nema gola u tom periodu je po meni u najmanju ruku nevjerovatno.Ali neka vidjecemo kako ce se zavrsiti.Daj boze taj KUP da se uzme.miki 90 je napisao/la:JEB*M JA MAMU SVAKOM KO KRITIKUJE SAD AMARA , to su upravo oni koji želju prate od osvajanja titule pa im sad nista ne valja , jestel vi svjesni da AMARA nema nebi ni mi bili u top 5 ekipa PLBIH , želju pratim godinama i ovo je veliki uspjeh , utakmica je bila jako losa , mozemo bolje MORAMO !!!! brine me najvise to sto nismo napadali nakon gola al mozda su mislima vec u zenici . i jos jednom za amara covjek je izvukao maximum nemojte bit glupi![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Zeba i kad centrira dobro, opet nema nikoga da tu loptu udari ustvari ima ali ne znaju. Lahko je se rijesit igraca, problem ih je dovest. Od jednog novog igraca nema nista.
NO PYRO NO PARTY
Pa .ebi ga, najbolje da možeš na Koševu dobaciti do naših navijača. Zato su "redari" odradili posaozubizareta je napisao/la:ko je gadjo vas na Kosevu?Jeste li nas kamenovali 90 minuta a vasa specijala stoji na metar od nas i smije se?to je mogu ti reci cisti bezobrazluk dok ovi nasi vas cuvaju ko bijele medvjede,i sta ljudi su vas ispratili aplauzom,nemoze vam niko prici kad dodjete a vi kamenujete normalno bez problema ikakvih a mi nesmijemo vratiti?mejdan je napisao/la:Da, naše navijače, igrače i stručni štab gađaju karanfilimazubizareta je napisao/la:barem ste dostojanstveno podnijeli poraz i ispratili bolju ekipu aplauzom a ne kao gospoda iz BL,kad dodjemo dole mislim na HZ proslu tekmu kamenuju nas 90 minuta sa svoje tribine a ovdje glume fol neke navijace a mi nesmijemo da vratimo kamen od njihove murije,nedaj boze na Kosevu il na Grbavici da neki nas drot vidi da njih gadjamo odma bi se taj mogao sa burezima pozdraviti,al nek vidi papanijada da smo ipak iznad njih vise srece drugi put

Zadnja izmjena: mejdan, dana/u 22 maj 2011, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
ne sumnjam... bicemo drugi i osvojicemo kup... ali ne bi sad trebali paniciti...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije prva losa, u tome i jeste problem, sa ovom igrom daBogda da kup osvojimo i drugo mjesto zadrzimotm84 je napisao/la:sta odma panicite![]()
osa utakmica pa sta?!![]()
borac zasluzeno uzeo i svaka im cast!
nama preostaje trofje kupa bih-a i nadat se drugo mjesto...
ovde odma neke apokalipticne prognoze navijaca zelje... **** to... meni je drago sto smo zijanili... barem znao gdje skripi...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
lose, skroz lose....ja sam na polu sezoni rekao da ne valja to sto nam "bolje" ekipe dolaze na grbavicu...ostaje nam kup...hocemo srce na teren...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- spielführer_21
- Kontakt:
Odavno govorim da nismo ni zaslužili titulu i davno sam je otpisao, tako da razumijem i ako su se igrači danas štedili za kup. Ali nezainteresiranost i neborbenost me boli, ne samo danas već iz utakmice u utakmicu. Gotovo svaki put ih jug isprati pjesmom i aplauzom na kraju, a oni opet isto. Neki igrači su totalni neprofesionalci, mislim da će mnogi na izlazna vrata ovog ljeta. Ali ako kojim slučajem ne daju sve od sebe i ne iskrvare u Zenici, treba malo promjeniti taktiku i upasti na trening kao što u Italiji čine, pa da i oni igrači što ostaju iduće sezone shvate da igraju u ŽELJI, a ne Olimpicu ili sl..
Borcu sve čestitke, pokazali su da su bolji i danas, ako nekom nije bilo jasno. I ponosan sam na aplauz cijelog stadiona, što je u BiH senzacija a ne pravilo..
Borcu sve čestitke, pokazali su da su bolji i danas, ako nekom nije bilo jasno. I ponosan sam na aplauz cijelog stadiona, što je u BiH senzacija a ne pravilo..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Borcu cestitke na tituli.
Nama ostaje da probamo osvojiti kup, i tako spasimo sezonu.
Svi smo vidjeli gdje skripi, da se nekim igracima treba zahvaliti, dovesti bolje.. Za nadati se da ce se to i desiti.
I nemojte pljuvati Amara, sjetite se dubioze, nije to tako davno bilo.
Nama ostaje da probamo osvojiti kup, i tako spasimo sezonu.
Svi smo vidjeli gdje skripi, da se nekim igracima treba zahvaliti, dovesti bolje.. Za nadati se da ce se to i desiti.
I nemojte pljuvati Amara, sjetite se dubioze, nije to tako davno bilo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.