Gdje sam ja to njega nahvalio osim sto sam rekao da je razvaljivao u Panathi...Ako ikako moze bez ovakvih djecijih komenatara...

cuj djeciji komentara, dobro hajde nek si ti taj odrasli ovdje! nisam znao da sam ti uvrijedio tvoga heroja...GoRaN je napisao/la:Uredu je steve-o...![]()
Gdje sam ja to njega nahvalio osim sto sam rekao da je razvaljivao u Panathi...Ako ikako moze bez ovakvih djecijih komenatara...
bh hrvat je napisao/la:kako da ne, samo gdje se nalazi taj pogon u sao paulu ili u riu
Haha, ja sam 'cigan', ali Dinamo po omladinskom pogonu ne moze ni prismrdit Partizanu koji posle Ajaxa i Barce ima ponajbolju omladinsku skolu u Evropi! Svaki jaci turnir na kome ucestvuju su u polufinalu ili finalu! Sto se tice igraca iz omladinskog pogona mogu samo reci( Jovetic, Sulejmani, Tosic, Ljajic, Obradovic, Smiljanic...), koji za dobar kesh vec iz 'pelena' idu u jake evropske lige i klubove! Zvezda je takodje izbacila par extra igraca iz omladinskog pogona( Stankovic, Vidic, Jankovic, Lukovic), ali u poslednje vrijeme zaostaje za Partizanom po tom pitanju iz poznatih razloga...Jos nesto, ne znam po cemu cijenis da je Dinamo objektivno najjaci klub na ovim prostorima!?torca je napisao/la:http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=12106
51.4 MIL. EURA ONDA PO OVOME DINAMO DALEKO NAJBOGATIJI KLUB NA BALKANU USTO ORGANIZCIJA NA VISOKOM NIVOU SVAKO MALO PO NEKOLIKO MLADIH IGRACA IZAĐE IZ OMLADINSKOG POGONA....STVARNO OBJEKTIVNO NAJBOLJI KLUB NA BALKANU ......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.