GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

GoRaN
Kontakt:

Re: Dinamo i BBB

Post Postao/la GoRaN » 26 jun 2009, 20:06

Uredu je steve-o... :roll:
Gdje sam ja to njega nahvalio osim sto sam rekao da je razvaljivao u Panathi...Ako ikako moze bez ovakvih djecijih komenatara... :roll:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 26 jun 2009, 20:12

ovo sa grkom ce zavrsiti kao sa balabanom i sokotom izluzeni igraci, hajde, bolje za hajduk. mozda je maminjo ovom kupovinom odustao od zeca iz sibenika

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 jun 2009, 21:02

GoRaN je napisao/la:Uredu je steve-o... :roll:
Gdje sam ja to njega nahvalio osim sto sam rekao da je razvaljivao u Panathi...Ako ikako moze bez ovakvih djecijih komenatara... :roll:
cuj djeciji komentara, dobro hajde nek si ti taj odrasli ovdje! nisam znao da sam ti uvrijedio tvoga heroja...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2009, 14:51

Nakon Dimitriosa Papadopuolosa još bi jedno zvučno ime moglo sletjeti u svlačionicu Dinama. Prema informacijama portala Soccer365 holandski napadač iz Celtica Jan Vennegoor of Hesselink nova je meta Dinama.

Holanđanin je karijeru započeo u Twenteu, odakle je 2001. godine otišao u PSV u kojem se zadržao do 2006. godine. U to je vrijeme bio i reprezentativac Holandije, a učestvovao je na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

Nakon prvenstva za 4,9 miliona eura 30-godišnji Hesselink otišao je u Celtic u kojem igra i danas. Priču oko transfera potvrdio je Hesselink koji je rekao da postoji kontakti Dinamom.

I onda mi se nadje neko pametan i kaze sto Sarajevo pusta Dinamu talente :roll:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 27 jun 2009, 16:38

usporedjeno s papodopoulosem, ovo bi bilo pravo pojacanje za dinamo...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 jun 2009, 18:16

dok purgeri dovode isluzene rage, splicani napokon prave dobre poteze, doveli su najboljega mladoga napadaca hrvatske, sacera

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 05 jul 2009, 21:48

Dinamove pripreme: Poraz, ozljeda, huligani

Kruno Jurčić na pripremama ima puno većih problema od razmišljanja o dugim loptama i postavkama igre. Pripremni susret Dinama i Steaue prekinut je u 85. minuti, kada su Rumunji vodili 1:0, a s terena je iznešen Robert Kovač.

Prijateljske utakmice u Austriji očito nisu sretne za Dinamo. Godinu dana nakon što su izbačeni s priprema u Austriji, zbog nereda na utakmici s bečkim Rapidom u Kapfenbergu, povijest se ponovila.

• VIDEO: Steaua 1-0 Dinamo Zagreb http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... video_news
• VIDEO: Utrčavanje BBB-ovaca u teren i prekid http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... video_news

Zagrepčani su se ponovo morali crvenjeti zbog Bad Blue Boysa koji su izveli novi šou za vrijeme utakmice sa Steauom u Bad Bleibergu. Austrijska policija ponovo je imala posla budući da su zagrebački huligani u nekoliko navrata upadali u teren i pravo je čudo da je utakmica došla do 85. minute, kada je ipak prekinuta.

Uvrede Mamiću
Razljućeni što nisu pušteni na tribine, Bad Blue Boysi protestirali su kraj ograde stadiona gdje su se na kraju i međusobno potukli. Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić ponovo je pretrpio salve uvreda, a predsjednik Mirko Barišić i njegova supruga sklonili su se s tribina.

Huligani su se primirili tek nakon što je policija krenula u intervenciju, u drugom su poluvremenu bili puno mirniji. Pokazalo se, samo do 85. minute kada je pao veliki pljusak, što su BBB iskoristili i ponovo upali u teren.

Za razliku od prošle godine nisu nikoga tukli, a austrijski sudac je odlučio prekinuti to mučenje. Na Dinamo je ponovo pala ozbiljna mrlja i blamaža s kojom će se baviti u Uefi.

Upitno protiv Kärntena
Trenera Krunoslava Jurčića nešto je drugo puno ozbiljnije zabrinulo. Nakon jednog skoka u posljednjoj minuti prvog poluvremena Robert Kovač iznesen je s terena s, čini se, težom ozljedom gležnja.

- Jako sam zabrinut zbog Kovačevog stanja. Robert je otišao na hitno snimanje u Villach i vidjet ćemo u kojem je stanju njegov gležanj - rekao je Jurčić.

Kovač nije mogao stati na noge dok je izlazio s terena, pa su ga dvojica pridržavala. Loša je to vijest samo devet dana prije prve utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Pjunika u Erevanu.

Dinamo je, inače, utakmicu izgubio s 1:0, a pogodak za Steauu pao je u 71. minuti. Bila je to dobra akcija rumunjske momčadi s lijeve strane, a Grk je bio najbrži pobjegao plavoj obrani i lako matirao golmana Kelavu.

- Jako sam zadovoljan s prvih sat vremena, a žao mi je što momčad iz drugog poluvremena nije izdržala da ne primi pogodak - rekao je Jurčić.

Jurčićeva je momčad u prvom poluvremenu dobro odigrala stvorivši nekoliko izglednih prilika. U drugom dijelu je podbacila. Debitirao je Grk Dimitrios Papadopoulos i predstavio se u sasvom solidnom izdanju. Imao je čak i jednu vrlo izglednu priliku, no rumunjski vratar mu je obranio.

Dinamo bi trebao odigrati u Austriji još utakmicu protiv Kärntena u srijedu, no to je sada vrlo upitno. Plavi će je zbog huligana vjerojatno otkazati.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 05 jul 2009, 22:05

nista novo od zagrebackih purgera, repriza uvijek bude losija od premijere tako i sa njihovim nasiljem. takvi navijaci sramote ostale navijacke skupine

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 05 jul 2009, 22:15

primitivci

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 05 jul 2009, 22:24

ovaj dinamo postaje sve osim zagrebackoga kluba, nema kakve nema mrake od cileanaca, brazilaca, argentinaca evo sad se i rumun pojavljuje. ovi iz rumunjske postali popularni, daš im stan na moru i igraju cijelu sezonu. kad nema turista prebija se i kompenzira sa igračima

torca
Kontakt:

Post Postao/la torca » 06 jul 2009, 11:12

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=12106

51.4 MIL. EURA ONDA PO OVOME DINAMO DALEKO NAJBOGATIJI KLUB NA BALKANU USTO ORGANIZCIJA NA VISOKOM NIVOU SVAKO MALO PO NEKOLIKO MLADIH IGRACA IZAĐE IZ OMLADINSKOG POGONA....STVARNO OBJEKTIVNO NAJBOLJI KLUB NA BALKANU ......

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 jul 2009, 20:40

kako da ne, samo gdje se nalazi taj pogon u sao paulu ili u riu

torca
Kontakt:

Post Postao/la torca » 09 jul 2009, 00:15

bh hrvat je napisao/la:kako da ne, samo gdje se nalazi taj pogon u sao paulu ili u riu

http://www.nk-dinamo.hr/uzrast/prikaz/1702/default.aspx

PROČITAJ TO CJELI TEKST PA ĆE VIDIT TI TAJ "SA PAOLO" I "RIO" :D :D :D :D :D :D :D :

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2009, 00:28

Dinamo daleko najjači klub od ovih u bivšoj državi. Neko gleda BBB i zato mrzi Dinamo. Ko im gleda navijače, samo mi je drag Dinamo ZAgreb kao klub a ne BBB koji se vole biti kada i gdje god stignu. Mamić je legenda neka krade, ali ove godine bi mogla LP doći i na Maksimiru gdje je lako (nedaj Bože) poginuti od ružnih tribina.

Kažu ovaj Grk se pokazao kao sjajna akvizicija i dobro je to. Neka samo idu naprijed.....i neka su ispred Hajduka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

torca
Kontakt:

Post Postao/la torca » 13 jul 2009, 17:51

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/dinamo ... 41482.aspx

Dinamo novi dresovi u sezoni0 09/10 boje plava,modra i zlatna.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 jul 2009, 19:38

torca je napisao/la:http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=12106

51.4 MIL. EURA ONDA PO OVOME DINAMO DALEKO NAJBOGATIJI KLUB NA BALKANU USTO ORGANIZCIJA NA VISOKOM NIVOU SVAKO MALO PO NEKOLIKO MLADIH IGRACA IZAĐE IZ OMLADINSKOG POGONA....STVARNO OBJEKTIVNO NAJBOLJI KLUB NA BALKANU ......
Haha, ja sam 'cigan', ali Dinamo po omladinskom pogonu ne moze ni prismrdit Partizanu koji posle Ajaxa i Barce ima ponajbolju omladinsku skolu u Evropi! Svaki jaci turnir na kome ucestvuju su u polufinalu ili finalu! Sto se tice igraca iz omladinskog pogona mogu samo reci( Jovetic, Sulejmani, Tosic, Ljajic, Obradovic, Smiljanic...), koji za dobar kesh vec iz 'pelena' idu u jake evropske lige i klubove! Zvezda je takodje izbacila par extra igraca iz omladinskog pogona( Stankovic, Vidic, Jankovic, Lukovic), ali u poslednje vrijeme zaostaje za Partizanom po tom pitanju iz poznatih razloga...Jos nesto, ne znam po cemu cijenis da je Dinamo objektivno najjaci klub na ovim prostorima!? :? Pogledaj samo koeficijent Partizana u Evropi, a pogledaj Dinama(koji je tu negdje sa Zvezdom po klupskom koeficijentu)! Sta je to Dinamo u poslednjih par godina napravio vise od Zvezde u Evropi, a da ne govorimo o Partizanu!? Ne znam stvarno kakav je trenutno Dinamo, Partizan ili Zvezda( jer sezona jos nije ni pocela) po formi i uigranosti, tj po nekoj objektivnoj snazi ekipa, ali 'govoriti' da je Dinamo najjaci klub, dok u jednom Partizanu igraju( Krstajic, Gavrancic, Obradovic, Ljajic, Moreira, Fejsa, Diara, Kleo...ako cemo po igracima) je sve, samo ne realno! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 13 jul 2009, 20:25

partizan je mozda imao bolje igrace ali sigurno ima losijega menadzera od dinama. realno receno maminjo je kralj balkana

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 13 jul 2009, 22:44

evo ćiro specijalac izvalio još jednu. kaze da hoce samira iz zagrebackih modrih dovesti u bh reprezentaciju. jedan od glavnih razloga je njegovo ime. ispadaju provale iz ovoga senilnoga starca kao iz kante. neponovljiv

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2009, 15:41

Morales: Vjerujem u prolazak u Ligu prvaka

Dan nakon pobjede nad Pjunikom kojom se Dinamo plasirao u treće pretkolo Lige prvaka u javnost je istupio jedan od najboljih aktera utakmice, Čileanac Pedro Morales, i naglasio da vjeruje u prolazak u Ligu prvaka

'Ovo je bio drugi put da igram utakmicu na kojoj nije bilo gledatelja. Prvi se put to dogodilo dok sam još bio u Čileu, kada su moj tadašnji klub Universidad de Chile i Cobresal igrali bez gledatelja. Moram priznati da je bilo jako čudno igrati jučer. Naravno da nam se u takvoj situaciji teže motivirati. Trener Jurčić cijeli je tjedan radio upravo na tome da nas pripremi na prazne tribine, motivirao nas je i naglašavao kako je izuzetno bitno da se usredotočimo na utakmicu. Sve drugo je manje bitno, a rezultat protiv Pjunika nam pokazuje da je uspio u tome.'

Dinamov sljedeći suparnik će biti ili austrijski Red Bull ili irski Bohemians, a o potencijalnim protivnicima i izgledima 'modrih' u Europi Morales je kazao: 'Vjerujem da će Salzburg pobijediti i izboriti plasman u daljnje natjecanje. Prema pričama koje sam čuo od svojih suigrača nakon što su s Red Bullom odigrali prijateljsku utakmicu, riječ je o vrlo jakoj ekipi. Što se europskih natjecanja tiče, želje i ciljevi su vrlo jasni, naš je krajnji cilj pokušati izboriti ulazak u Ligu prvaka i pokušat ćemo još više raditi kako bismo popravili nedostatke i došli do ispunjenja cilja.'

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 22 jul 2009, 16:22

dinamo sa jucerasnjom utakmicom sto je pokazao nema sanse da prodje dalje, preko austrijanaca. ali tko ce to sve znati, mozda ih je kruno jurčić dobro pritegao na pripremama pa su jos noge teske. tko je igrao prije nogomet znace o cemu mislim. ipak jedno treba reci nakon lose igre nekome uvaliti tri komada i nije beznačajno

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.