ma da napišeš bilo šta,ne možeš oduzeti nama normalnim radost i srecu zbog Edinovog golaskevo2 je napisao/la:a jakog gola jos je prvi put promasio loptu pa mu se sretno odbila i onda na prazan gol
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko dijamantu !
- Megamon
- Kontakt:
Pojedose se dusmani od muke 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ooooo Edin Džekooooo
Rumune će da jede ko Gargamel

Rumune će da jede ko Gargamel

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ovi iz GOAL.com su kraljevi ...eno Džeke na naslovnici ...igrač utakmice sa ocjenom 7 

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
E, to je za ibretamostar_mo je napisao/la:ovi iz GOAL.com su kraljevi ...eno Džeke na naslovnici ...igrač utakmice sa ocjenom 7

glupost za hrabre je sebičan lijek
ma kakvi oni uvijek mu daju slabu ocjenu, Gardian mu je dao 8, a euro sport 8,6mostar_mo je napisao/la:ovi iz GOAL.com su kraljevi ...eno Džeke na naslovnici ...igrač utakmice sa ocjenom 7
Sta sam ja pisao prije.Ti iz auto-goala.com stave haman ocjene godinu unaprijed.Pa samo meknu i ostambiljaju na one koji su se pojavili taj dan.VanBasten je napisao/la:E, to je za ibretamostar_mo je napisao/la:ovi iz GOAL.com su kraljevi ...eno Džeke na naslovnici ...igrač utakmice sa ocjenom 7

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dzeko je Fans' Man of the Match zasad. Vidjecemo zvanicne ratinge. Mada ovaj goal.com je qrac obicni.VanBasten je napisao/la:E, to je za ibretamostar_mo je napisao/la:ovi iz GOAL.com su kraljevi ...eno Džeke na naslovnici ...igrač utakmice sa ocjenom 7

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
VanBasten je napisao/la:E, to je za ibretamostar_mo je napisao/la:ovi iz GOAL.com su kraljevi ...eno Džeke na naslovnici ...igrač utakmice sa ocjenom 7

dobro je da nisu juce dali ocjenu mravcuharishp je napisao/la:Sta sam ja pisao prije.Ti iz auto-goala.com stave haman ocjene godinu unaprijed.Pa samo meknu i ostambiljaju na one koji su se pojavili taj dan.VanBasten je napisao/la:E, to je za ibretamostar_mo je napisao/la:ovi iz GOAL.com su kraljevi ...eno Džeke na naslovnici ...igrač utakmice sa ocjenom 7

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
STEVIE je napisao/la: dobro je da nisu juce dali ocjenu mravcuinace zna svak da je goal.com olos od stranice, guardian recimo mnogo bolje kotira
ja sam na Guardianu Džeki dao čistu desetku , a Tevezu čistu kečinu ...

Gdje su nam stručnjaci? Edin prop'o

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- miralem444
- Kontakt:
nema ih brate,oni se samo probude kad dzeko odigra losu tekmu....dzeko pomalo opravdava moje rijeci...ubica nad ubicama..sledece sezone rusi englesku 100%..ono sto je u njemackoj radio radit ce i u engleskoj 100%Virtu4l je napisao/la:Gdje su nam stručnjaci? Edin prop'o![]()
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Šta ste se digli nakon jednog gola ba?
Ove sezone je Edin nesto losiji, pa je u svim takmicenjima zabio samo 17 golova i imao 3,4 asistencije. Ne racunajuci reprezentaciju.Dabar je napisao/la:Šta ste se digli nakon jednog gola ba?
Pazi, 17 golova, a los do bola.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
sad sam pogledo ovaj gol Edina ,,alli ono sto je odadio tevez nije za povjerovati,,pa ondje treba da odigra na prvu pass,, a ne onako da komplikuje,,sreca sto je onaj igrac po strani pratio!!! inace bi pljuvaci dominirali ovdje na forumu!!!
E jbgharishp je napisao/la:Ni jedan ni drugi vec treci, Johnson.guber90 je napisao/la: Ja sam poprilicno siguran da je ono Barry bio, a ne Silva, iako Silva cesto igra na onoj poziciji, prevelik je ono covjek da bi bio Silva.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Nepunu minutu nakon što je danas ušao u igru, Edin Džeko je postigao pogodak za 0:2 na gostovanju Manchester Cityja kod Boltona.
Roberto Mancini je našem internacionalcu pružio priliku u posljednjih pola sata, a on mu je uzvratio pogotkom za rezultat 0:2, čime je Manchester osigurao treću poziciju.
Prvi pogodak za "građane" postigao je Lescott.
Roberto Mancini je našem internacionalcu pružio priliku u posljednjih pola sata, a on mu je uzvratio pogotkom za rezultat 0:2, čime je Manchester osigurao treću poziciju.
Prvi pogodak za "građane" postigao je Lescott.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
Djeka gigante, nek si ga zabio, pokaži svima pa i njima!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN