Sportski komentatori

enobarca
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la enobarca » 22 maj 2011, 19:25

Titova-Juga je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Stvarno odavno nisam vidio dva ludja komentatora. Fkt ih je uzivanje slusati. Ima onih glupih pa se za glavu covjek uhvati i cupa kosu od nebuloza koje lupaju ali ovaj dvojac je naprosto genijalan, svaka im cast stvarno!

Eh vidis, to su vec dva tipa koja imaju smisao za humor i koliko god mozda i pricali o nekim drugim stvarima "ponekad" a ne o nogometu, opet je fino za cuti za razliku od Vugdalica koji prica o sapunicama i sta je ko rucao u samo sebi smijesnom stilu. Ja povracam kada ga cujem majke mi..
...a ko kaze da ga moras slusati,ako ti se toliko gadi nemoj gledati europsku ligu na OBN-u,valjda imas jos TV kanala... ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 19:27

enobarca je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Stvarno odavno nisam vidio dva ludja komentatora. Fkt ih je uzivanje slusati. Ima onih glupih pa se za glavu covjek uhvati i cupa kosu od nebuloza koje lupaju ali ovaj dvojac je naprosto genijalan, svaka im cast stvarno!

Eh vidis, to su vec dva tipa koja imaju smisao za humor i koliko god mozda i pricali o nekim drugim stvarima "ponekad" a ne o nogometu, opet je fino za cuti za razliku od Vugdalica koji prica o sapunicama i sta je ko rucao u samo sebi smijesnom stilu. Ja povracam kada ga cujem majke mi..
...a ko kaze da ga moras slusati,ako ti se toliko gadi nemoj gledati europsku ligu na OBN-u,valjda imas jos TV kanala... ;)

Sva sreca pa imam, inace bi me svaki dan bilo u novinama kako prognoziram smak svijeta...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 22 maj 2011, 22:38

nego imal ko kakav klip ovog dvojca sa eutosporta trazim citav dan ne mogu naci najjaci su kad prenose curling i poceo sam pratit taj sport zbog njih dvoice
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2011, 04:53

marsovac je napisao/la:nego imal ko kakav klip ovog dvojca sa eutosporta trazim citav dan ne mogu naci najjaci su kad prenose curling i poceo sam pratit taj sport zbog njih dvoice

Izgleda nema nigdje na youtube-u ili ja ne mogu da nadjem.
Ono je vec humor na nivou ali bez pretjerivanja kao sto to silom radi Vugdalic u svakoj recenici.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2011, 04:59

P.S

Živim za dan kada Drago Ćosić i Marjan Mijajlović budu vodili jednu utakmicu, apsolutno nevažno kojeg sporta :mrgreen:

Smrt nacionalizmu !!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 maj 2011, 12:52

enobarca je napisao/la:

E u tome je problem, nemam vise kanala Europa ligu. Telemach kablovska a na njoj samo OBN prenosi.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 maj 2011, 21:22

provali se drago ćosić sa HRT-a,reče kako je guardiola imao 7 godina kada je ferguson osvojio prvi trofej 1983. godine,a guardiola rođen 1971. godine

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 21:33

Da, desava se i najboljima.

Smrt nacionalizmu !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 maj 2011, 23:40

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:provali se drago ćosić sa HRT-a,reče kako je guardiola imao 7 godina kada je ferguson osvojio prvi trofej 1983. godine,a guardiola rođen 1971. godine
Ferguson nije uzeo prvi trofej 1983.vec '77 drugu ligu skotske a ako cemo gledati prave trofeje onda je to bilo u sezoni 79-80 sto znaci da ipak nije toliko pogresio. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 29 maj 2011, 16:05

Devil je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:provali se drago ćosić sa HRT-a,reče kako je guardiola imao 7 godina kada je ferguson osvojio prvi trofej 1983. godine,a guardiola rođen 1971. godine
Ferguson nije uzeo prvi trofej 1983.vec '77 drugu ligu skotske a ako cemo gledati prave trofeje onda je to bilo u sezoni 79-80 sto znaci da ipak nije toliko pogresio. ;)

ok,ali je ipak pogriješio

-HAR3-
Kontakt:

Post Postao/la -HAR3- » 02 jun 2011, 17:00

Kad ga sutra Baho zalomi :D
FORZA JUVE !!!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 02 jun 2011, 18:22

Megamon je napisao/la:Joj Vugdalica finale europa lige poredi sa utakmicom FK Kakanj-FK Zepce :lol: :lol:
jel to taj komentator ne zna da je NK Zepce il ti ne znas ime kluba??

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 02 jun 2011, 18:24

gospodin Seljakovic je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Joj Vugdalica finale europa lige poredi sa utakmicom FK Kakanj-FK Zepce :lol: :lol:
a kakve veze ima jel napisao NK ili FK :roll:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 jun 2011, 18:25

gospodin Seljakovic je napisao/la:
Veoma bitno... :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 jun 2011, 18:27

Mislim da treba dic' citav forum na noge zbog ove greske i dovest najbolje analiticare da ovo objasne, sve se treba prijaviti policiji i kazniti krivce!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 02 jun 2011, 18:28

to sam vise rekao u sali, al eto

isto da ja kazem NK Sarajevo, nije mi prirodno, zna se ime kluba
al vratimo se temi ;)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 jun 2011, 18:36

gospodin Seljakovic je napisao/la:to sam vise rekao u sali, al eto

isto da ja kazem NK Sarajevo, nije mi prirodno, zna se ime kluba
al vratimo se temi ;)
Ja za tim za koji navijam govorim NK Željo, jer sam navik'o govoriti nogomet i šta tu ima biti prirodno-neprirodno. To su sinonimi, samo što je meni "nogomet" draži jer nije stranog porijekla već slavenskog..

Da se i ja vratim temi: ne znam kako niko ne spominje Željka Velu, on je najkvalitetniji spiker sa ovih prostora. Inače Hrvati imaju dobru školu sportskih komentatora..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 02 jun 2011, 18:48

a ona dva s OBN-a su meni idoli, sjecam se dok su prenosili Serie A i neka dosadna utakmica, vec i njima dosadilo i kaze sad jedan od tih komentatora: postovani gledatelji ovo je vec silovanje njenog velicanstva lopte :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=mjgvERDdeHM
to bi bio Milojko Pantic

http://www.youtube.com/watch?v=d5rUjGB_do8
Mladen Delic takodjer jos jedan lud

inace mi utakmica nije zanimljiva kad nema nekog vako ludog komentatora, nekog profesionalca kao Marijana Mijajlovica, Drage Cosica il nekih budala kao oni s OBN-a

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jun 2011, 00:46

Baho mi je veceras odmah na pocetku "zapao za usi"

prvo napominje kako nasi igraci nemaju cega da se plase jer svi oni igraju u velikim klubovima (ko od njih igra u nekom velikom klubu :?: )

drugo, primjetio je da je stadion ruzan, jbt mi se imamo nekome rugati i izrugivati, mi ako imamo dva ljepsa stadiona :roll: ja stvarno ne znam ni sto je to morao govoriti

ostatak meca i nisam bas nesto puno pratio sta je pricao, vise me zanimalo ono na terenu :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 04 jun 2011, 11:27

Puma je napisao/la:Baho mi je veceras odmah na pocetku "zapao za usi"

prvo napominje kako nasi igraci nemaju cega da se plase jer svi oni igraju u velikim klubovima (ko od njih igra u nekom velikom klubu :?: )

drugo, primjetio je da je stadion ruzan, jbt mi se imamo nekome rugati i izrugivati, mi ako imamo dva ljepsa stadiona :roll: ja stvarno ne znam ni sto je to morao govoriti

ostatak meca i nisam bas nesto puno pratio sta je pricao, vise me zanimalo ono na terenu :mrgreen:
ma Baho je melem za usi, al ako BiH ne igra kako treba onda ni on nije najbolji
a Rumunji grade novi nacionalni stadion, moci ce se postidit mnogi, izgleda velicanstveno, evo link
http://farm4.static.flickr.com/3561/329 ... db96_o.jpg

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.