FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jos bolji
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jos bolji » 22 maj 2011, 18:26

ajde ajde 0:1 nije strasno, ima jos vremena da se igra mozda zadrzite drugo mjesto...

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 22 maj 2011, 18:30

jos bolji je napisao/la:ajde ajde 0:1 nije strasno, ima jos vremena da se igra mozda zadrzite drugo mjesto...

Ma nista strasno samo nama da poluvrijeme traje sat vremena mi gola ne mozemo dati :D :D :D

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 maj 2011, 18:56

Cestitke Borcu i na kraju da pozdravim Popovica koji je uspio udarit loptu glavom.Nakon ovog Celik uzima i kup i mi na 3 poziciji dakle sezona ****.Nema ovdje igraca .

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 22 maj 2011, 19:04

Realno, da ne bude priče pljuvanje i to...Al igra Želje ove sezone je jedna velika NULA!
Ondje nema igrača da valja, možda i ima al ne može doći do izražaja. Vezni red potpuno nemoćan da napravi neku akciju, progura neku loptu...Napadač koji nije prošao na probi u Kazahsatn, ne može jednostavno. Bešlija ima snage tri šprinta, a Višću otpuše današnji vjetar na stadionu. Bekovi tromi, spori, bez trunka tehnike i fudbalskog znanja. Amar ne može više od minimuma izvlačit maximum! Posjeta ne bi bila ni onolika da je raja znala kakva će igra bit!
Sad treba PROBAT osvojit Kup, ali sa igrom kakvu igramo cijelu godinu, to je VELIKI upitnik!
Za sljedeću sezonu napravit veliku promjenu tima, od bekova, preko veznog reda, do napadača!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 22 maj 2011, 19:06

Alipasino je napisao/la:Cestitke Borcu i na kraju da pozdravim Popovica koji je uspio udarit loptu glavom.Nakon ovog Celik uzima i kup i mi na 3 poziciji dakle sezona ****.Nema ovdje igraca .

Amar izmislja toplu vodu ... sad ce opet sr... kako nemaju igraci kvalitetu itd pa sto onda ne kupis nekoga da valja doveo pojedince nigdje veze samo uzimaju platu Nikolic, Jamak, Perica (mora igrati), Bajro itd.

Neka uzme Celik kup ko nas j... levate!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 maj 2011, 19:08

Vi sa ovakvom igrom tesko i kup da uzmete a onaj vam zeba ko kod nas kojasevic kad uzme loptu nikom neda :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 22 maj 2011, 19:12

ma ovo danas je bilo ocajno,cak mislim da i vratnik i vrbanjusa bi bolje odigrali,Lazo cccc kad ga golman onako baci trebao je skinut dres i sam izac ionako je igrac manje :/ nekako gledam za utjehu da su razmisljali o toj utakmici sa celikom ali opet ako budu priblizno ovom igrali bit ce veoma tesko ista tamo,sad svi trebaju da pokazu karakter pred sljedecu utakmicu u srijedu!!e sad nam i 2 mjesto u pitanje dolazi,e sta uradismo sami smo krivi cccc :/ cestitke borcu na zasluzenoj tituli danas su to dokazali...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 22 maj 2011, 19:12

adnanhz je napisao/la:Vi sa ovakvom igrom tesko i kup da uzmete a onaj vam zeba ko kod nas kojasevic kad uzme loptu nikom neda :lol:
A opet je najbolji igrač!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 22 maj 2011, 19:15

Ova ekipa je kratko i jasno-k.arina...nit znanja,a Boga mi ni obraza..ovako dopustiti da ti se neko po avliji sepuri i njaki sampanjac otvara :shock: :shock:
Nakon danasnje blamaze,bojim se da nas i u srijedu ceka jos jedno bolno spustanje...neka nam je Bog dragi na pomoci,jer od ovako nesrcane ekipe tesko je ocekivat povoljan rezultat.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 22 maj 2011, 19:18

Zasluzeno Borac prvak, sve cestitke.

Nije me uopste iznervirala igra do kada smo go primili, ali me uzasno nerviralo gledati igrace nakon primjenog gola kako igraju, pa oni su igrali ko da vode 5:0 !! :shock: :shock:
FKŽ !

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 maj 2011, 19:18

bjedno..da gore i bjednije nemoze bit..!!!
Usput da i na ovoj temi cestitam borcu na danasnjoj pobjedi i ovjeri titule..kako tako su je osvojili ali jedno je sigurno, pokazali su u danasnjoj utakmici da su bolja ekipa..!!

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 22 maj 2011, 19:20

Pokazali smo da imamo bolju ekipu od vas malo je reći, kakvo osvajanje titule sa stilom, karali smo vas na sred vašeg stadiona, ali kad Avduka baci Lazara na zemlju onim lažnjakom :lol: Sada smo vam u grozili i 2. mjesto, morate ići na pobjedu u zadnjem kolu u Prijedoru. BORAC ŠAMPION 2011! 8-) Sportski pozdrav.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 22 maj 2011, 19:20

legenda79 je napisao/la:bjedno..da gore i bjednije nemoze bit..!!!
Usput da i na ovoj temi cestitam borcu na danasnjoj pobjedi i ovjeri titule..kako tako su je osvojili ali jedno je sigurno, pokazali su u danasnjoj utakmici da su bolja ekipa..!!

Ljudi nas posteno nadigrali svaka cast!!!

A sto se tice nase ekipe ovo je cirkus, samo mi jedno nije jasno sta je Amar uradio dovodjenjem Perice najavio momka kao veliko pojacanje i sada mu ne da minute jadan momak sada sebi mu.da jede sto je dosao u ovaj otpad :D :D :D

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 maj 2011, 19:21

Ljudi trebamo mi navijaci otjerat onog lazara.Unisti nas.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 22 maj 2011, 19:22

sta realno ljudi ocekujete od srijede?ja jos uvijek imam neku nadu da bi mogli ako Bog da osvojit kup :roll: :)

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 22 maj 2011, 19:23

HAJDE LAZARE........... IDI ODAVDE idi majketi idi u Mančester samo idi, zbog njega sam osjedio hebo ga onaj ko ga je doveo! ! ! ! ! :oops: :oops: :oops:
Jer si JEDAN JEDINI...........

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 22 maj 2011, 19:24

Bogami ako ovako budete igrali u Zenici ko danas ne gine vam trica.Gledao sam utakmicu i čak ni sad mi nije jasno kako ste ovakvu utakmicu ovako loše odigrali. Mislio sam da je Željo bolji od ovog, ali prevarih se. Mada u srijedu je Kup utakmica, mi ganjamo rezultat, ništa se ne zna. Sretno i nek sve bude fair play.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 22 maj 2011, 19:26

Alipasino je napisao/la:Ljudi trebamo mi navijaci otjerat onog lazara.Unisti nas.

Slazem se drug i to pod hitno al i ostale igrace treba pitati jel VAS STID a i AMARA????

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 22 maj 2011, 19:28

twisttm87 je napisao/la:ma ovo danas je bilo ocajno,cak mislim da i vratnik i vrbanjusa bi bolje odigrali,Lazo cccc kad ga golman onako baci trebao je skinut dres i sam izac ionako je igrac manje :/ nekako gledam za utjehu da su razmisljali o toj utakmici sa celikom ali opet ako budu priblizno ovom igrali bit ce veoma tesko ista tamo,sad svi trebaju da pokazu karakter pred sljedecu utakmicu u srijedu!!e sad nam i 2 mjesto u pitanje dolazi,e sta uradismo sami smo krivi cccc :/ cestitke borcu na zasluzenoj tituli danas su to dokazali...
Izvini ali Lazar je danas najborbeniji bio, dva puta je Avdukica natjerao da izbije loptu u aut kod svog kaznenog, jednom je ukrao loptu klizecim startom i Jamaku namjestio gol - sansu, ali alkos ne zna. Dosta je vise sranja Lazar ovo, Lazar ono :roll: Nije imao ucinkovite lopte na Grbavici, mozda jednu ili dvije eventualno, ostalo nista. Nosi dvojicu na ledjima, razumijem ja da ga nesto nece, da ne ide i ja bi volio Ibrahimovica, ali ne moze ;) To za bacanje golmana, momak se bar bori nije ko pojedinci ( citaj Visca ) koji su umislili da su igracine, a vjetar ih otpuse i samo se bacaju, trazeci faul. Mojne vise suplje ko Boga vas molim :!:
Nama je Željo svetinja jedina.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 22 maj 2011, 19:28

Samo cu reci .ebo nasu ligu kad je onakav Zeljo drugi na tabeli i u fianlu kupa
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Kajkutenjoyer, Levin, Taree i 32 gosta.