FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

nasborik
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la nasborik » 22 maj 2011, 14:03

@otpravnik_vozova, moram ti replicirati na tvoje ljubomorne postove koje žele da umanje ovaj uspjeh Borca.
Pa titule se i dobijaju na malim utakmicama sa jednim golom razlike, to je svagdje, a o kakvom šiljenju pričaš,
uzmi malo statistiku pa pogledaj broj dosudjenih penala za svoj tim i za Borac pa se počeši malo po glavi kakve nebuloze pričaš, pa sjeti se malo utakmice protiv Veleža kad ste gubili 2:0, pa dobili smješan penal pa preokrenuli, šta onda hoćeš da kažeš da ste i vi šiljili prošlo prvenstvo kad ste uzeli titulu i kad vam je Nijaz bio na tribinama u Pd sa upravom Rudara, ili je to sve bilo čisto ali ovo prvenstvo nije :roll: !! Ova titula Borca je čista kao suza, realno puno čistija od vaše prošlogodišnje, od 6. kola smo lideri, najviše imamo gostujućih pobjeda, pa niste nam ni prišli na 4 boda bili u drugom djelu i ako ste najavljivali plavo proljeće. Razumjem da si razočaran što nste odbranili titulu, ali ti to nije razlog da pokušaš umanjiti i okaljati ovaj uspjeh ove ekipe Borca.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 22 maj 2011, 14:08

SrdjanBL je napisao/la:MA prepisali od vas, uzeli recep kako se to radi, jer niko pored vas i Modrice nema toliko penala u jednoj sezoni, ali to je zato sto vi stalno napadate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad nas napadaju, onda NB sve sredi ali ove sezone nestalo koverti jbg! Ove sezone nismo poraženi na gostovanju ali smo u dolini izgubili 2 tekme, dok je kod vas C.N. jednom vodio do 90 i onda počeo gurati sudiju i ovaj dva puta za kaznu pokazao na centar i naravno dao mu žuti pa crveni...zasluženo naravno! :lol:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 22 maj 2011, 14:09

Ma najjaca ste ekipa na balkanu....

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 22 maj 2011, 14:09

SrdjanBL je napisao/la:MA prepisali od vas, uzeli recep kako se to radi, jer niko pored vas i Modrice nema toliko penala u jednoj sezoni, ali to je zato sto vi stalno napadate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Druze de pogledaj nas i vas omjer penala sviranih protiv i u nasu-vasu korist...nemoj bezeze glupsonom biti.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 22 maj 2011, 14:10

@DRININ VUK
ne zelim se prepucavati s tobom samo cu ti poruciti : bosne je bilo i bice, u granicama koje jesu i koje se nemogu mijenjati, nesto naginjete prema istocnim susjedima, ali za njih ste uvijek bosanci... to dobro zapamti i ti i svi koji misle kao ti
Banjaluka jeste stara carsija i vrlo lahko se moze izdici iz tog nacionalizma jer on brate nicemu ne vodi, isto kao i sve ostale carsije po nasoj dragoj BIH, SAMO ZAJEDNO MOZEMO NAPRIJED
e to je bio bit mog prethodnog posta i hajde zdravo odoh na tekmu uzivati u prazniku fudbala
a za ostale
razmislite malo
26.05.2010-TITULA

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 22 maj 2011, 14:11

Opet se raskokodakali ovi sa 24%....Pjevajte brate na svojih 24% sta hocete,a ne smarajte ljude na ostalih 76% teritorije.

Koja glupost,to je kao da sam ja akcionar u nekoj firmi sa 24% a turam svoj nos da odlucujem o svemu ito 100%!!.
To ne mozemo cak ni mi sa svojih 49%,moramo i vas stav uvazavati, a kamoli vi sa svojih 24.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 maj 2011, 14:14

Denis Ispušlić je napisao/la:Opet se raskokodakali ovi sa 24%....Pjevajte brate na svojih 24% sta hocete,a ne smarajte ljude na ostalih 76% teritorije.

Koja glupost,to je kao da sam ja akcionar u nekoj firmi sa 24% a turam svoj nos da odlucujem o svemu ito 100%!!.
To ne mozemo cak ni mi sa svojih 49%,moramo i vas stav uvazavati, a kamoli vi sa svojih 24.
I ovih 24% i 76% je ista drzava, tako da imamo istu himnu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 maj 2011, 14:15

Denis Ispušlić je napisao/la:Opet se raskokodakali ovi sa 24%....Pjevajte brate na svojih 24% sta hocete,a ne smarajte ljude na ostalih 76% teritorije.

ja ovdje vidim samo stanovnike BiH koji žive na 100% teritorije ove zemlje. a ti o takvim podjelama u narednoj sedmici diskutuj na nekom drugom forumu.

tema je FK Borac, a kome je draže da priča o procentima i podjelama nekakvih teritorija široko mu je polje.

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 22 maj 2011, 14:18

nasborik je napisao/la:@otpravnik_vozova, moram ti replicirati na tvoje ljubomorne postove koje žele da umanje ovaj uspjeh Borca.
Pa titule se i dobijaju na malim utakmicama sa jednim golom razlike, to je svagdje, a o kakvom šiljenju pričaš,
uzmi malo statistiku pa pogledaj broj dosudjenih penala za svoj tim i za Borac pa se počeši malo po glavi kakve nebuloze pričaš, pa sjeti se malo utakmice protiv Veleža kad ste gubili 2:0, pa dobili smješan penal pa preokrenuli, šta onda hoćeš da kažeš da ste i vi šiljili prošlo prvenstvo kad ste uzeli titulu i kad vam je Nijaz bio na tribinama u Pd sa upravom Rudara, ili je to sve bilo čisto ali ovo prvenstvo nije :roll: !! Ova titula Borca je čista kao suza, realno puno čistija od vaše prošlogodišnje, od 6. kola smo lideri, najviše imamo gostujućih pobjeda, pa niste nam ni prišli na 4 boda bili u drugom djelu i ako ste najavljivali plavo proljeće. Razumjem da si razočaran što nste odbranili titulu, ali ti to nije razlog da pokušaš umanjiti i okaljati ovaj uspjeh ove ekipe Borca.
Prvo pročitaj šta sam napisao pa onda radi citat!

Mislio sam da možete uzeti titulu na osnovu prikazanog na terenu ali Prijedor pa zatim i Olimpic su pokazali da ste se morali osigurati sa "druge strane", ali tituli se ne gleda u zube pa vas donekle i razumijem! Predlažem da vam "Šiljo" bude maskota za naredne sezone, i da obavezno izlazi na teren zagrljen sa sudijom!

Nisam spominjao neke prošle utakmice već samo ove dvije koje su se pokazale i kao ključne! Željo ove sezone nije ni zaslužio titulu jer smo imali previše oscilacija u igri ali vi ste se obrukali sa ovom završnicom! Kad sam pomislio da ćete protivnike ispraćati sa petardama vi se sa svakom ekipom mučite i radite neke sumnjive preokrete iz 2 u 1 sa penalima i crvenim kartonima...Pošteno nema šta! Za penale si smiješan, da nam sudije tako sviraju kako ti kažeš pa svirnuli bi nam po jedan protiv Slobode ili Širokog!?
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 22 maj 2011, 14:38

otpravnik_vozova je napisao/la:Mislio sam da možete uzeti titulu na osnovu prikazanog na terenu ali Prijedor pa zatim i Olimpic su pokazali da ste se morali osigurati sa "druge strane", ali tituli se ne gleda u zube pa vas donekle i razumijem! Predlažem da vam "Šiljo" bude maskota za naredne sezone, i da obavezno izlazi na teren zagrljen sa sudijom!

Nisam spominjao neke prošle utakmice već samo ove dvije koje su se pokazale i kao ključne! Željo ove sezone nije ni zaslužio titulu jer smo imali previše oscilacija u igri ali vi ste se obrukali sa ovom završnicom! Kad sam pomislio da ćete protivnike ispraćati sa petardama vi se sa svakom ekipom mučite i radite neke sumnjive preokrete iz 2 u 1 sa penalima i crvenim kartonima...Pošteno nema šta! Za penale si smiješan, da nam sudije tako sviraju kako ti kažeš pa svirnuli bi nam po jedan protiv Slobode ili Širokog!?
Ako će ti biti lakše a očigledno je da hoće, ti i dalje piši ove nebuloze a znaš i sam da nisi u pravu, očigledno ti je al' baš krivo što smo vam uzeli titulu. Znaš i sam da nemaš nikakve dokaze za te nebuloze, niti je ikakvi sumnjivi priča bilo o namještanju za razliku od prošle sezoone kada se znalo da uzimate u Mostaru Veleža! Pa Rudar bi prije ispao iz lige neko pustio nama za titulu, čak su pjevali citiram Biće Željo opet šampion, hvala bogu pa to osta samo obična pjesma :D Ti i dalje vjeruj da smo namještali a da vi niste ove sezone da vam je sve čisto kao i predhodne, ako će ti tako biti lakše, šta da ti više kažem, znam da ti nije lako prošle godine proslavljamo osvajanje kupa na vašem stadionu u revanšu koji ste već mislili da ste dobili pa ištampali i majice, a ove imamo priliku da ovjerimo titulu, nešto nas hoće vaš stadion. BORAC ŠAMPION 2011!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 22 maj 2011, 14:51

nasborik je napisao/la:
otpravnik_vozova je napisao/la:Mislio sam da možete uzeti titulu na osnovu prikazanog na terenu ali Prijedor pa zatim i Olimpic su pokazali da ste se morali osigurati sa "druge strane", ali tituli se ne gleda u zube pa vas donekle i razumijem! Predlažem da vam "Šiljo" bude maskota za naredne sezone, i da obavezno izlazi na teren zagrljen sa sudijom!

Ako će ti biti lakše a očigledno je da hoće, ti i dalje piši ove nebuloze a znaš i sam da nisi u pravu, očigledno ti je al' baš krivo što smo vam uzeli titulu. Znaš i sam da nemaš nikakve dokaze za te nebuloze, niti je ikakvi sumnjivi priča bilo o namještanju za razliku od prošle sezoone kada se znalo da uzimate u Mostaru Veleža! Pa Rudar bi prije ispao iz lige neko pustio nama za titulu, čak su pjevali citiram Biće Željo opet šampion, hvala bogu pa to osta samo obična pjesma :D Ti i dalje vjeruj da smo namještali a da vi niste ove sezone da vam je sve čisto kao i predhodne, ako će ti tako biti lakše, šta da ti više kažem, znam da ti nije lako prošle godine proslavljamo osvajanje kupa na vašem stadionu u revanšu koji ste već mislili da ste dobili pa ištampali i majice, a ove imamo priliku da ovjerimo titulu, nešto nas hoće vaš stadion. BORAC ŠAMPION 2011!
isto tako ni ti nemas dokaze da smo neposteno uzeli veleza prosle sezone... i ti pricas sad nebuloze... ;)

znaci kad borac uzme sve je cisto (ne treba ni dokazivati u suprtotno) a kad zeljo uzme odma je namjesteno (bez ikakvih dokaza)... ih... cudna logika...

btw... ja sa od onih koji je prvi cestitao na zasluzeno osvojenoj tituli! ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 22 maj 2011, 14:56

nasborik je napisao/la:Ako će ti biti lakše a očigledno je da hoće, ti i dalje piši ove nebuloze a znaš i sam da nisi u pravu, očigledno ti je al' baš krivo što smo vam uzeli titulu. Znaš i sam da nemaš nikakve dokaze za te nebuloze, niti je ikakvi sumnjivi priča bilo o namještanju za razliku od prošle sezoone kada se znalo da uzimate u Mostaru Veleža! Pa Rudar bi prije ispao iz lige neko pustio nama za titulu, čak su pjevali citiram Biće Željo opet šampion, hvala bogu pa to osta samo obična pjesma :D Ti i dalje vjeruj da smo namještali a da vi niste ove sezone da vam je sve čisto kao i predhodne, ako će ti tako biti lakše, šta da ti više kažem, znam da ti nije lako prošle godine proslavljamo osvajanje kupa na vašem stadionu u revanšu koji ste već mislili da ste dobili pa ištampali i majice, a ove imamo priliku da ovjerimo titulu, nešto nas hoće vaš stadion. BORAC ŠAMPION 2011!
Znalo se u Mostaru? Pa oni su za svaku tekmu prošle sezone govorili da je naštimana...!

Rudar nije pustio, već su vam sudije zašiljile bodove, a i Gavran je posle utakmice govorio o lopovlucima! Interesantno je to da se nije nigdje bunio na sudije osim protiv vas u Prijedoru, čudno zar ne?

Ovo da mi je krivo nešto, vjeruj da nije...Mogu biti ljut samo na našu upravu što nije dovela adekvatna pojačanja i što smo tokom sezone imali previše oscilacija i previše kikseva nepotrebnih rekao bih!

Vi niste bili uopšte toliko dobri koliko smo mi bili loši pa shodno tome je i trenutna razlika od 5 bodova!
Ipak ostaje mrlja na vaše igrice u zadnjih nekoliko kola, ali kad vrag odnese šalu onda i Šipovcu dođe iz guzice u glavu! Srećom po vas! Da vam ne kvarim slavlje uživajte u osvojenoj tituli bez obzira na kakav način ona bila osvojena!

Večeras nek' pobjedi bolji, na Grbavici se može igrati i naravno odnijeti bod(ove) ako zaslužiš! Za razliku od nekih stadiona gdje ti šiljo stalno duva za vratom!

Sportski pozdrav

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 22 maj 2011, 15:47

Kad sam pomislio da ćete protivnike ispraćati sa petardama vi se sa svakom ekipom mučite i radite neke sumnjive preokrete iz 2 u 1 sa penalima i crvenim kartonima...Pošteno nema šta!
E moj otpravnice,ti si Borca pomijesao s nekim,Borac godinama nije odigrao prelaz iz 1 u 2 ili iz 2 u1,to je specijalitet tvog kluba,a najsvjeziji primjer ti je Zeljo-Velez....Prvo provjeris nesto pa onda tvrdis,a ne pisati tek da se nesto napise.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 22 maj 2011, 18:23

& " & " ?...

`$ & $ ?,
" " 8-)
Let's go, Fighter!

"!

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 22 maj 2011, 18:24

Morate dobiti kad imate najljepse dresove :D :D

Edit : Poslije nasih, naravno . ;)
Zadnja izmjena: oldbridge, dana/u 22 maj 2011, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

groka12
Kontakt:

Post Postao/la groka12 » 22 maj 2011, 18:25

kud odigra 1 na zelju :evil:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 22 maj 2011, 18:25

? je napisao/la:& " & " ?...

`$ & $ ?,
" " 8-)
Grmi, grmi...A ti internet huligan sjedis kod kuce, i palis baklje a? :lol: :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 22 maj 2011, 18:25

Bravo, bravo, bravo! :mrgreen:

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 22 maj 2011, 18:28

Ја ' $ је " " % / " " ", ? &...

А ја се $ " $ $ & ?, " - ' " " " & ? $ $ $ $ рјеђе $ гостовања... ' & ? јер ' ? ' & ".

? ' $ вас паоре ? гуза јер сте $ у $, ево $ ' &*' " " ?, па $ ?.... ;)

А " " " " " ' " ?, а " " $ $ &, а $ у " ;)
Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 22 maj 2011, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Let's go, Fighter!

"!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 22 maj 2011, 18:29

BRAVO,BRAVO i jos jednom veliko BRAVO
A C A B !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.