FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 26 jun 2009, 13:07

Toni "mit reduziertem Gehalt" zurück

Luca Toni
denkt über eine Rückkehr nach Italien nach.

Sollte ich bei Bayern München keinen Platz mehr finden, hätte ich keine Probleme, nach Italien zurückzukehren, auch mit reduziertem Gehalt", sagte der 31-Jährige dem TV-Sender Sky Italia.

Er müsse hart arbeiten, um einen Platz in der Squadra Azzurra für die WM 2010 zu erkämpfen. Dafür müsse er viel spielen und sei daher bereit, den FC Bayern auch für einen weniger reichen Klub zu verlassen.

"Ich verdiene viel und bin nicht Sklave meines Gehaltes", ist der Stürmer zu Gehalteinbußen bereit.

Tako je Luka, samo jos da neko javi...

KHR jos izjavio da zna da bi Frey rado dosao u Bayern, ali on pod svaku cijenu zeli Neuera i sada za vikend se sprema delegacija da krene put Gelsenkirchena na konacne pregovore.

Isti covjek jos jednom izjavio da od prodaje Riberya nema nista, te da on zna da Franck zeli preci u Real.
Motivi pored ljepseg vremena su naravno novci, tako da je Bayern sada spreman da uradi nesto, sto bi imao i u Madridu.
Naime, sprema se ponuda od 8 miliona eura-neto (onoliko koliko bi imao u Realu). :P
Real daje neke znake posustajanja, vec se cuje da ga mogu dovesti 2010, ako sada ne uspiju.
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 jun 2009, 14:53

ove godine ga 100% nece dovest,a slijedece vjerovatno hoce
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 26 jun 2009, 16:29

Nek oni produze sada ugovor sa njim ,pa dugo je do slijedece godine

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 26 jun 2009, 16:50

Bilal ostaje jao jao koliko je to vazno za klub,jos samo dovest dobrog golmana i bosingvu
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 26 jun 2009, 17:31

meni je ovo bezveze zadrazavte igraca protiv njegove volje samo zato sto je ugovorom vezan za Bayern ...
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 jun 2009, 18:12

JameS je napisao/la:meni je ovo bezveze zadrazavte igraca protiv njegove volje samo zato sto je ugovorom vezan za Bayern ...
vala bas,treba donijeti zakon u FIFA-i da kad je igracu qrcu cejf da ode,ma ja ba yebo ti ugovore samo komad papire,ha ja 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 26 jun 2009, 18:16

bistrikboy je napisao/la:
JameS je napisao/la:meni je ovo bezveze zadrazavte igraca protiv njegove volje samo zato sto je ugovorom vezan za Bayern ...
vala bas,treba donijeti zakon u FIFA-i da kad je igracu qrcu cejf da ode,ma ja ba yebo ti ugovore samo komad papire,ha ja 8-)
i ja sam za to...nek FIFA nesto uradi po tom pitanju inace yebo takav fudbal ako igrac igra u nekom klubu samo zato sto mora :!:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 jun 2009, 19:38

JameS je napisao/la:
i ja sam za to...nek FIFA nesto uradi po tom pitanju inace yebo takav fudbal ako igrac igra u nekom klubu samo zato sto mora :!:
Vala bas,cuj da se drzi ugovora,nego fino napraviti pravilo kad je igracu volja da ode,nema veze sto je stekao afirmaciju,sto su ga placali,sto je imao bruku beneficija koje su slijedile iz ugovora,ma ja ba yebo to bolje da ode kad hoce...
Vidi se da ste navijaci kluba vođe Franco-a demokrate... :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 jun 2009, 20:07

to bi samo trebalo uvest za riberya i villu...ihhhh kad bi to tako bilo 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jun 2009, 18:51

1.kolo DFB kupa
Neckarelz - Bayern München
Inace Neckarelz je ekipa sa najmanjim budzetom koja ucestvuje u DFB kupu 8-)

]CHELSEA|4|ever[
Kontakt:

Post Postao/la ]CHELSEA|4|ever[ » 28 jun 2009, 01:08

Pa i donesen je zakon o tome, koliko se sjecam prije 2 sezone kad je real htjeo ronalda, fifa je donijela zakon o tome ako igrac ima ugovor sa klubo ima zelju otici moze ic klub mu ne moze nista, ako hoce ostat nek ostane
-----------------------------------------IMPOSSIBLE IS NOTHING---------------------------------------

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 jun 2009, 01:14

Praznik za ljude tog' mjesta. 8-)
Evo za one koji slabo posjecuju oficijelnu stranicu, raspored pripremnog perioda:
Die Sommertermine im Überblick:

01. Juli: Trainingsauftakt
10. Juli: Testspiel bei Red Bull Salzburg (20.15 Uhr)
11. Juli: Traumspiel 2009 gegen den FCB Fanclub „De rodn Waginga“
16.-24. Juli: Trainingslager in Donaueschingen
18./19. Juli: „T-Home Cup 2009“ in Gelsenkirchen
21. Juli: Testspiel bei den Stuttgarter Kickers
24. Juli: Testspiel beim 1. FC Köln
25. Juli: Testspiel gegen „McFit Allstars“ in Gelsenkirchen
29./30. Juli: „Audi Cup 2009“ in der Allianz Arena
01./02. August: 1. Runde DFB-Pokal
07.-09. August: 1. Spieltag Bundesliga
26. August: Testspiel beim 1. FC Union Berlin
Vom Jäger zum Gejagten

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 jun 2009, 08:38

]CHELSEA|4|ever[ je napisao/la:
Pa i donesen je zakon o tome, koliko se sjecam prije 2 sezone kad je real htjeo ronalda, fifa je donijela zakon o tome ako igrac ima ugovor sa klubo ima zelju otici moze ic klub mu ne moze nista, ako hoce ostat nek ostane
Da, moze otici, ali time raskida ugovor na svoju stetu. Niko njega ne moze natjerati da igra ukoliko nece iako je vezan ugovorom. I ja uvjek mogu dati otkaz u svojoj firmi i raskinuti ugovor, ali naravno na moju stetu...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 jun 2009, 09:58

Pa ne moze otici kad hoce,otkad vi pratite fudbal :?: :oops:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 jun 2009, 10:15

bistrikboy je napisao/la:Pa ne moze otici kad hoce,otkad vi pratite fudbal :?: :oops:
Uvjek moze naci nacin da ode ili da primora klub da ga pusti...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2009, 12:43

Njemacki prvak Bayern Munchen nakon rekordne bundesligaske place (8 mil.) Francku Ribreyu, vadi drugi adut iz rukava. Izvrsni direktor Karl-Heinz Rummenigge je s obzirom na vrele ponude Real Madrida i drugih velikih klubova odlucio francuzu ponuditi produljenje ugovora za jos dvije godine.
"Mi cemo u pravo vrijeme porazgovarati s njim i njegovim agentom," rekao je Rummenigge u intervjuu s Munich Abdenzeitung ( subota izdanje).
Riberyu ugovor traje do 30 juna 2011 god.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 jun 2009, 12:52

omerbavarac je napisao/la:Njemacki prvak Bayern Munchen nakon rekordne bundesligaske place (8 mil.) Francku Ribreyu, vadi drugi adut iz rukava. Izvrsni direktor Karl-Heinz Rummenigge je s obzirom na vrele ponude Real Madrida i drugih velikih klubova odlucio francuzu ponuditi produljenje ugovora za jos dvije godine.
"Mi cemo u pravo vrijeme porazgovarati s njim i njegovim agentom," rekao je Rummenigge u intervjuu s Munich Abdenzeitung ( subota izdanje).
Riberyu ugovor traje do 30 juna 2011 god.
Jeste misevi pravi, ne date covjeku da ide gdje zeli i gdje mu je bolje. U Realu moze puno bolje napredovati i moze pokazati puno vise nego u Bayernu... jos bi vam dali Gagu i para, ne znam stvarno koji vam je... :twisted:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 jun 2009, 13:04

Yebo klub kao sto je real,dize klub kredit da kupi igraca...
Francovci pravi ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 jun 2009, 13:08

kakvog bozijeg gagu ovaj realovac spominje...misle oni da je bayern milan ili manutd da puste lahko igraca....pa kada sef kajzer kaze ne moze, onda perez moze donijeti pola madrida,ali odgovor je naravno nein.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 28 jun 2009, 13:16

zasto da pravi korak nazad u karijeri. real nije nista bolji klub od bayerna. posljednjih godina su katastrofalni

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.