Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora da imas 15 godina,, idi igras socera malo 

tevez je zagarontovana prva postava , balo i dzeko se rotiraju i to je to , kad balo nije igrao 2 utakmice one uzastopno u prvih 11 sto tad niste govorili kako je balo otpisan kod mancinija , mancini jednostavno rotira njih dvojicu svakih nekoliko utakmica , a realno onakvog teveza tesko da bilo koji od njih dvojice moze potisnuti na klupu , mancini nece otpisat dzeku jer bi time priznao da je on napravio gresku , a i nema razloga kad je evidentno da dzeko podize svoju formu i sve se vise navikava na englesku ligu i na ekipu city-a. a nerijetko ga hvale u onim izvjestajima sa treninga sto znaci da ono najbolje od dzeke tek dolazi , ono sto smo navikli da gledamo u njemackoj
pitanje jedno...jeli se ovo odnosilo na mene ???sanji je napisao/la:pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora daimas 15 godina,, idi igras socera malo
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Megamon
- Kontakt:
U Japanu placu za tobom,cuvaj se mraka da te ne ukradu.A onda ima da smisljas japansko-bosanske izreke.sanji je napisao/la:pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora da imas 15 godina,, idi igras socera malo
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
hahahhahah evo potpis,,da si balavac mali,,,,Megamon je napisao/la:U Japanu placu za tobom,cuvaj se mraka da te ne ukradu.A onda ima da osmisljas japansko-bosanske izreke.sanji je napisao/la:pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora da imas 15 godina,, idi igras socera malo
-
- Kontakt:
Pa kad se tako pravis prepametan,budi realan pa nam reci,sta je to Balotelli uradio pa da bude vise ubacivan i da vise igra od Dzeke?jasko_juve je napisao/la:budite realni i recite sta je to Dzeko uradio za City u prvenstvu????ne moze meda,nista..i kako da igra??da li bi ti stavio napadaca u igru koji ne pogadja gotovo nikako a ostavio na klupi igraca koji je dao preko 20 golova u sezoni????budite realni,subjektivni ste i previse..
(iako znamo da je Dzeko u 2011 dao vise golova od Bale)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
a i Balo se nazabijao golova, pa niko se više ne sjeca kad je dao gol
- Goalgetter
- Kontakt:
Cemu toliki zarezisanji je napisao/la:hahahhahah evo potpis,,da si balavac mali,,,,Megamon je napisao/la:U Japanu placu za tobom,cuvaj se mraka da te ne ukradu.A onda ima da osmisljas japansko-bosanske izreke.sanji je napisao/la:pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora da imas 15 godina,, idi igras socera malo

Pa zar nisi ti tip koji ima mozak,i kojem se informacije zadrzu u mozgu?ĆeMa je napisao/la:pitanje jedno...jeli se ovo odnosilo na mene ???sanji je napisao/la:pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora daimas 15 godina,, idi igras socera malo
zabit ce ga edo!
sanji je napisao/la:Pa zar nisi ti tip koji ima mozak,i kojem se informacije zadrzu u mozgu?ĆeMa je napisao/la:pitanje jedno...jeli se ovo odnosilo na mene ???sanji je napisao/la:pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora daimas 15 godina,, idi igras socera malo

HZ87
zato i pitamsanji je napisao/la:Pa zar nisi ti tip koji ima mozak,i kojem se informacije zadrzu u mozgu?ĆeMa je napisao/la:pitanje jedno...jeli se ovo odnosilo na mene ???sanji je napisao/la:pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora daimas 15 godina,, idi igras socera malo
@revox hahah

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Covjek koji je prekuce izjavio da zeli da ide iz kluba, je danas u prvoj postavi sa kapitenskom trakom, i to sam u špicu.
Jel treba sta rec na ovo?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Balo je mancinijev mali sin,, on ne mora nista da radi ali uvjek ce igrati,jer ga je mancini otkrio kao malog,i odmah ga ubacio u inter sa 18 godina, to pod jedan. A pod dva ja koliko znam Balo ima 6 golova u ligi oko 4-5 u kupovima, nije to sad neki skor ali opet je bolji od Edinovog. Neracunam Edinov skor prije city-a.
pa vidis da mu se mancini uvlaci u prkno ne bi li ga ikako zadrzaoszlaja je napisao/la:Covjek koji je prekuce izjavio da zeli da ide iz kluba, je danas u prvoj postavi sa kapitenskom trakom, i to sam u špicu.
- Megamon
- Kontakt:
sanji je napisao/la:Balo je mancinijev mali sin,, on ne mora nista da radi ali uvjek ce igrati,jer ga je mancini otkrio kao malog,i odmah ga ubacio u inter sa 18 godina, to pod jedan. A pod dva ja koliko znam Balo ima 6 golova u ligi oko 4-5 u kupovima, nije to sad neki skor ali opet je bolji od Edinovog. Neracunam Edinov skor prije city-a.

racuna ucinak Balotelija kroz citavu sezonu a od Dzeke racuna samo polusezonu.Majke mi neka ga malo.Dobro nam dodje u ovom tmurnom danu.Budala i paprati nikad nestat nece

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Zabija Edo danas hetrik u zadnjim minutama.
a mogao si izračunati da je Balo pola godine duže od Edina u Cityusanji je napisao/la:Balo je mancinijev mali sin,, on ne mora nista da radi ali uvjek ce igrati,jer ga je mancini otkrio kao malog,i odmah ga ubacio u inter sa 18 godina, to pod jedan. A pod dva ja koliko znam Balo ima 6 golova u ligi oko 4-5 u kupovima, nije to sad neki skor ali opet je bolji od Edinovog. Neracunam Edinov skor prije city-a.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aldin-8, Amazon [Bot], ovisnik i 32 gosta.