Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

revoX.
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la revoX. » 22 maj 2011, 16:39

mozda i uleti i ranije ako bude gusto sa rezultatom :lol:
HZ87

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:39

pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora da imas 15 godina,, idi igras socera malo :D

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 22 maj 2011, 16:40

tevez je zagarontovana prva postava , balo i dzeko se rotiraju i to je to , kad balo nije igrao 2 utakmice one uzastopno u prvih 11 sto tad niste govorili kako je balo otpisan kod mancinija , mancini jednostavno rotira njih dvojicu svakih nekoliko utakmica , a realno onakvog teveza tesko da bilo koji od njih dvojice moze potisnuti na klupu , mancini nece otpisat dzeku jer bi time priznao da je on napravio gresku , a i nema razloga kad je evidentno da dzeko podize svoju formu i sve se vise navikava na englesku ligu i na ekipu city-a. a nerijetko ga hvale u onim izvjestajima sa treninga sto znaci da ono najbolje od dzeke tek dolazi , ono sto smo navikli da gledamo u njemackoj

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 22 maj 2011, 16:42

sanji je napisao/la:pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora daimas 15 godina,, idi igras socera malo :D
pitanje jedno...jeli se ovo odnosilo na mene ???
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 maj 2011, 16:43

sanji je napisao/la:pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora da imas 15 godina,, idi igras socera malo :D
U Japanu placu za tobom,cuvaj se mraka da te ne ukradu.A onda ima da smisljas japansko-bosanske izreke.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:44

Megamon je napisao/la:
sanji je napisao/la:pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora da imas 15 godina,, idi igras socera malo :D
U Japanu placu za tobom,cuvaj se mraka da te ne ukradu.A onda ima da osmisljas japansko-bosanske izreke.
hahahhahah evo potpis,,da si balavac mali,,,,

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 22 maj 2011, 16:48

jasko_juve je napisao/la:budite realni i recite sta je to Dzeko uradio za City u prvenstvu????ne moze meda,nista..i kako da igra??da li bi ti stavio napadaca u igru koji ne pogadja gotovo nikako a ostavio na klupi igraca koji je dao preko 20 golova u sezoni????budite realni,subjektivni ste i previse..
Pa kad se tako pravis prepametan,budi realan pa nam reci,sta je to Balotelli uradio pa da bude vise ubacivan i da vise igra od Dzeke?
(iako znamo da je Dzeko u 2011 dao vise golova od Bale)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 22 maj 2011, 16:48

a i Balo se nazabijao golova, pa niko se više ne sjeca kad je dao gol

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 maj 2011, 16:50

sanji je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
U Japanu placu za tobom,cuvaj se mraka da te ne ukradu.A onda ima da osmisljas japansko-bosanske izreke.
hahahhahah evo potpis,,da si balavac mali,,,,
Cemu toliki zarezi :lol:

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:50

ĆeMa je napisao/la:
sanji je napisao/la:pa ti si nazalost jos gluplji od budale,,, jer pratis a ocigledno nista ne znas,,ali polahko mozda skontas sledece sezone,sto su mnogi ljudi vec sada znali, neces puno kasniti. ps. to je pasa moj izreka jedna, mora daimas 15 godina,, idi igras socera malo :D
Pa zar nisi ti tip koji ima mozak,i kojem se informacije zadrzu u mozgu?

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 22 maj 2011, 16:50

zabit ce ga edo!

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 22 maj 2011, 16:51

sanji je napisao/la:
ĆeMa je napisao/la:
:mrgreen: opet potvrdjujes prolazak promahe kroz wu...
HZ87

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 22 maj 2011, 16:52

sanji je napisao/la:
ĆeMa je napisao/la:
zato i pitam

@revox hahah :D :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 22 maj 2011, 16:52

Covjek koji je prekuce izjavio da zeli da ide iz kluba, je danas u prvoj postavi sa kapitenskom trakom, i to sam u špicu.
Jel treba sta rec na ovo?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 maj 2011, 16:53

Balo je mancinijev mali sin,, on ne mora nista da radi ali uvjek ce igrati,jer ga je mancini otkrio kao malog,i odmah ga ubacio u inter sa 18 godina, to pod jedan. A pod dva ja koliko znam Balo ima 6 golova u ligi oko 4-5 u kupovima, nije to sad neki skor ali opet je bolji od Edinovog. Neracunam Edinov skor prije city-a.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 22 maj 2011, 16:54

szlaja je napisao/la:Covjek koji je prekuce izjavio da zeli da ide iz kluba, je danas u prvoj postavi sa kapitenskom trakom, i to sam u špicu.
Jel treba sta rec na ovo?
pa vidis da mu se mancini uvlaci u prkno ne bi li ga ikako zadrzao

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 maj 2011, 16:55

sanji je napisao/la:Balo je mancinijev mali sin,, on ne mora nista da radi ali uvjek ce igrati,jer ga je mancini otkrio kao malog,i odmah ga ubacio u inter sa 18 godina, to pod jedan. A pod dva ja koliko znam Balo ima 6 golova u ligi oko 4-5 u kupovima, nije to sad neki skor ali opet je bolji od Edinovog. Neracunam Edinov skor prije city-a.
:lol:

racuna ucinak Balotelija kroz citavu sezonu a od Dzeke racuna samo polusezonu.Majke mi neka ga malo.Dobro nam dodje u ovom tmurnom danu.Budala i paprati nikad nestat nece :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Obsidian
Kontakt:

Post Postao/la Obsidian » 22 maj 2011, 16:56

Zabija Edo danas hetrik u zadnjim minutama.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2011, 16:56

Odakle je ovaj izronio...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 22 maj 2011, 16:56

sanji je napisao/la:Balo je mancinijev mali sin,, on ne mora nista da radi ali uvjek ce igrati,jer ga je mancini otkrio kao malog,i odmah ga ubacio u inter sa 18 godina, to pod jedan. A pod dva ja koliko znam Balo ima 6 golova u ligi oko 4-5 u kupovima, nije to sad neki skor ali opet je bolji od Edinovog. Neracunam Edinov skor prije city-a.
a mogao si izračunati da je Balo pola godine duže od Edina u Cityu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aldin-8, Amazon [Bot], ovisnik i 32 gosta.