Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Stevie-G
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Stevie-G » 26 jun 2009, 12:08

Pa prvo je potrebno da prodamo ove polovnjake tipa Dossena, Aurelio, Degen, N'gog, El Zhar, Arbeloa pa mogli bismo i za Babela neku lovu uzet ako ga vec Benitez ne koristi u igri. E kad bi jos neka ekipa htjela uzet sve ove igraceimali bi jos dodatnih 20M i vise za transfere, jos ako je istina ovo za prodaju Montreala i o tih 330M funti mogao bi ovo biti vrlo plodan prelazni rok za Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 jun 2009, 12:35

Eno real se rasprodaje ne znam sta kojeg djavola rafa ceka da to iskoristi,sam je rekao da u ovom prijelaznom roku moramo biti brzi..a koliko smo mi brzi,novog igraca cemo dovedt u julu..naredne godine...Nisam pristalica prevelikog trosenja,nek samo popunimo rupe u prvoj postavi,ono sto nam ne valja i ja zadovoljna,ali sve to tako sporo ide,dobri igraci odlaze u druge klubove a nama kao i uvijek ostaju polovnjaci...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Liverpoolk1D
Kontakt:

Post Postao/la Liverpoolk1D » 26 jun 2009, 13:00

Citam da Villa ostaje u Spaniji

R.I.P Michael Jackson :cry:
Walk On,Walk on,With hope in your heart,and you´ll never walk allone!!!

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 26 jun 2009, 13:02

ma hae malo vjere u ljude i ako ja licno nisam pristalica Beniteza i njegovis spanaca (cast izuzetcima) opet vjerujem i sastavljanje dobre ekipe ,koja moze da se bori za 1 mjesto i u PL i u LP
a sto se tice mog ranijeg posta moje misljenje ostaje isto......
Steven GERRARD

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 26 jun 2009, 14:18

pa dobro ljudi,trebali bi ponudit manchester cityu arbelou,dossenu i babela ako zatreba i koji milioncic i dovest robinha
sta mislite

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 jun 2009, 14:31

torke_9 je napisao/la:pa dobro ljudi,trebali bi ponudit manchester cityu arbelou,dossenu i babela ako zatreba i koji milioncic i dovest robinha
sta mislite
ma za robinha ne mislim nista osim da je obicni GLUMAC :!:
Mi onakvih talenata imamo 10-tak ispred moje zgrade, ranije malo izvikan, nafurao se ko veliki igrac, sada cak ni solidan...
Pogledajte ga u prosloj sezoni u city-ju, i sve ce biti jasno, a garant ce mu ove sezone dosaditi i city, pa ce traziti da ide u drugi klub ako ne bude glavni igrac...
Ma daleko mu kuca od LFC-a :!:
A Babela ni po koju cijenu ne bih prodavao, mislim da ce on imati boom ove sezone... ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jun 2009, 15:00

torke_9 je napisao/la:pa dobro ljudi,trebali bi ponudit manchester cityu arbelou,dossenu i babela ako zatreba i koji milioncic i dovest robinha
sta mislite
meni da ponude robinha i 10 miliona za babela ja ne bi pristao
You are someone else I am still right here

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 26 jun 2009, 15:05

Mislim da će glavnu borbu za titulu iduće sezone voditi liverpul i arsenal.Nvijačima mančastera je teško priznati da su odlaskom ronalda značajno oslabili,dok će čelziju trebat da se prilagodi na taktiku ančelotija.

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 26 jun 2009, 15:17

ensadek je napisao/la:Mislim da će glavnu borbu za titulu iduće sezone voditi liverpul i arsenal.Nvijačima mančastera je teško priznati da su odlaskom ronalda značajno oslabili,dok će čelziju trebat da se prilagodi na taktiku ančelotija.
aBd..OVA SEZONA JE LIVERPOOL-OVA,IMA DA OSVOJE SVE :!:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jun 2009, 15:19

Gerrard je napisao/la:
fera je napisao/la:
sta mislite
meni da ponude robinha i 10 miliona za babela ja ne bi pristao
Ja Robinha ne bi uzeo kada bi nam iz Citya dali njega i 10 miliona u paketu a mi njima nista... toliko mi je lik antipatican i smjesan igrac !
i meni isto. nego sam babela spomenuo jer je neki lik napisao nesto o tome kako bi mi trebali ponuditi babela,arbelou i jos para za robinha
You are someone else I am still right here

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jun 2009, 15:42

Ma dajte im Degena za Robinha. Tu su oni priblizno iste vrijednosti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 26 jun 2009, 15:52

omerbavarac je napisao/la:Ma dajte im Degena za Robinha. Tu su oni priblizno iste vrijednosti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
UPRAVU SI :D :D :D :D :D :D :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jun 2009, 17:34

Silma_liverpool je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ma dajte im Degena za Robinha. Tu su oni priblizno iste vrijednosti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
UPRAVU SI :D :D :D :D :D :D :D
Ja sam i zaboravio da je ovaj Degen u Liverpoolu.Jeli igrao on ove sezone ikako?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 jun 2009, 17:37

Glen Johnson has agreed a four-year contract with Liverpool after completing his transfer from Portsmouth.

The England right-back moves to Anfield in a reported £17million deal.

Johnson, 24, becomes manager Rafael Benitez's first signing of the summer as he seeks to build a squad capable of going one better than last season's second-place finish in the Barclays Premier League.

ETO GA . Zvanicno je u Liverpoolu ;)

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 26 jun 2009, 17:57

OTNYS_YNWA je napisao/la:Glen Johnson has agreed a four-year contract with Liverpool after completing his transfer from Portsmouth.

The England right-back moves to Anfield in a reported £17million deal.

Johnson, 24, becomes manager Rafael Benitez's first signing of the summer as he seeks to build a squad capable of going one better than last season's second-place finish in the Barclays Premier League.

ETO GA . Zvanicno je u Liverpoolu ;)
e neka je..bilo mu je vrijeme :)
England defender Glen Johnson has today put pen to paper on a four-year Anfield deal.(ovako pise na Liverpoolovom sajtu)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 jun 2009, 18:05

Ja sam i zaboravio da je ovaj Degen u Liverpoolu.Jeli igrao on ove sezone ikako?
Degena muce povrede , ali kad bude 100 posto spreman bice sjajna zamjena za Glena ... Igrao je 1 utakmicu u premier ligi , 3 u FA cupu i ja mislim 3 prijateljske utakmice :mrgreen:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 jun 2009, 18:07

Devil je napisao/la: Ja sam i zaboravio da je ovaj Degen u Liverpoolu.Jeli igrao on ove sezone ikako?
svaki put kad je igrao povrijedio se...kao da mu placaju da ne igra :lol: Malo mi je sumnjivo ovo za villu i barcelonu jer im izgleda eto 'o ostaje... :roll: A ipak mislim da nema nista od ville jer se voronjin vraca
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 jun 2009, 18:09

Treba prodati Voronina covjek ima 30 godina.Sigurno ima neko iz Bundeslige da je zainteresovan.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 jun 2009, 18:26

the scouser je napisao/la:Treba prodati Voronina covjek ima 30 godina.Sigurno ima neko iz Bundeslige da je zainteresovan.
Ma bila je Hertha zainteresirana da ga kupi,ali nisa od toga nije bilo...... Nek ga prodaju realu..nek od pereza izvuku 30 miliona...velikodusno je to srce,dace on nama para :lol: :lol:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 jun 2009, 19:01

sta mislite o ovome???
prodati arbelou za neki 6,7 miliona eura realu
prodati dossenu takoder za nekih 5,6 miliona eura
prodati degena i el zahra u za njih uzeti koji milion recimo 2 miliona eura(ako toliko vrijede i ako ce ih neko uzeti)
to je otprilike nekih 14-15 miliona eura +od amera imamo jos bar 20-tak miliona eura=recimo 35 miliona eura
za taj novac mozemo uzeti par vrlo kvalitetnih igraca(bar da pokrijemo se na pozicijama na kojima to treba) svakako treba iskoristiti veliku rasprodaju reala i kupiti kojeg igraca od njih npr
heinzea ne bi bilo lose dovesti iako nije neki igrac ali bar da imamo koga kvalitetnijeg na klupi :D(mozemo ga dovesti za nekih 5 miliona eura sigurno)
robben extra igrac po meni mozemo ga dovesti za nekih 20 miliona eura s obzirom da ga real prodaje
vratiti dudeka da ima ko zamijeniti reinu mozemo ga uzeti besplatno sto ne bi bilo toliko lose
owena dovesti besplatno sto bi bio vrlo kvalitetan potez i mislim da i navijaci bi to zeljeli :D
i ostalo bi 10 miliona eura za nekog polovnjaka ;)
ja bih ovako uradio ali vidjecemo citao sam da postoji mogucnost da villa ostane u valenciji,a da ce zirkov doci u chelsea treba nam jos koje pojacanje prvenstveno u napadu
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.